تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 102 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

درمورد خرید گوشی بت پیشنهاد میکنم صبر کنی
    الان موقع مناسبی نیست چون گوشی های جدید در راهن
    شاید خدا خواست و تونستی گالاکسی اس2 بگیری!
    نهایتش هم اینه که آرک رو با قیمت کمتر میخری!
    شاید هم تا اون موقع و اومدن بادا2 کلا شگفت زده شدی و قید آندروید رو زدی
    به هرحال من پیشنهاد میکنم صبر کنی..
    اتفاقا همین کارو میخوام بکنم کمتر از یک ماه دیگه گلکسی2 میاد و میخوره تو سر این ارک و...100 درصد مطمینم پولم به گلکسی2 نمیرسه ولی صبر میکنم اگه اختلاف قیمت زیادی نداشت گلکسی2 میگیرم بهترین دوهسته ای اگه نشد بهترین تک هسته ای رو میگیرم..هر چی قسمته فعلا ارک نمیرزه 550 تا 600 میارزه
    بادا بادا مبارک بادا!!!!
    من درباره به آغوش بادا برگشتم!حالا نه تنها بازی ها و برنامه های اسپوف شده کار می کنن بلکه واسه اجرا نیازی به اینترنت هم ندارن.
    قضیه از این قراره که من فریمور ترکیبی روسی زدم ولی نه به روشی که تو موبایلستان گفته شده بود.من فریمورم jpka1 بود.به جای اینکه مثل روش موبایلستان سه تا فریمور رو پشت سر هم فلش کنم اومدم فریمور روسی رو دانلود کردم و فقط فایلای app و fota رو رو گوشیم فلش زدم و...تمام.الان هم گوشیم فول فارسیه و هم راحت بازی می کنم البته الان که این پست رو می زنم فقط دو تا بازی رو امتحان کردم. تا فردا که بقیه ی بازی هام رو اسپوف می کنم دوباره بهتون خبر میدم.اما چنتا نکته : یکیش اینکه فارسی فقط تو خوندن اس ام اس و تو اینترنت درسته و جاهای دیگه مثل منو ممکنه حروف جداجدا و برعکس نشون داده بشه. دوم اینکه تو فایلای word و pdf فارسی پشتیبانی نمیشه. سوم اینکه تو این فریمور اصلا نباید از کیبورد فارسی استفاده کنید چون گوشی ری استارت میشه پس قید اس ام اس فارسی زدن رو باید بزنید.چهارم اینکه کایز دیگه گوشی رو نمیشناسه. پنجم اینکه این روش فقط برای فریمور jpka1 هستش اگه فریمورتون فرق داره از روش موبایلستان امتحان کنید. ششم اینکه مسئولیت این کار با خودتونه ولی اگه احیانا زدین گوشیتون رو پوکوندین کافیه فریمور jpka1 رو از موبایلستان بگیرین و دوباره فایلای app و fota گوشیتون رو به حالت اول برگردونین.
    امیدوارم تا بادا 2 دیگه سامسونگ ما رو انگولک و اذیت نکنه! آمین!!!
    ماکان جان من فریمور روسی دارم ولی توش فایل فوتا نداره حتی jpka1 هم دارم اونم فایل فوتا نداره البته اسمش jpka1 +arabic maps هست....اگه ممکنه این چنتا رو نه کل فریمور یه جا اپ کن
    بعد من طبق روش موبایلستان رفتم همون که گفتی 3 بار فلش کن و......همش ارور فوتا میداد...اگه راهنماییم کنی بتونم این کارو بکنم بدون اینترنت دیگه گوشیمو نمیفروشم
    دوستدار شما یاشار

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بادا بادا مبارک بادا!!!!
    من درباره به آغوش بادا برگشتم!حالا نه تنها بازی ها و برنامه های اسپوف شده کار می کنن بلکه واسه اجرا نیازی به اینترنت هم ندارن.
    قضیه از این قراره که من فریمور ترکیبی روسی زدم ولی نه به روشی که تو موبایلستان گفته شده بود.من فریمورم jpka1 بود.به جای اینکه مثل روش موبایلستان سه تا فریمور رو پشت سر هم فلش کنم اومدم فریمور روسی رو دانلود کردم و فقط فایلای app و fota رو رو گوشیم فلش زدم و...تمام.الان هم گوشیم فول فارسیه و هم راحت بازی می کنم البته الان که این پست رو می زنم فقط دو تا بازی رو امتحان کردم. تا فردا که بقیه ی بازی هام رو اسپوف می کنم دوباره بهتون خبر میدم.اما چنتا نکته : یکیش اینکه فارسی فقط تو خوندن اس ام اس و تو اینترنت درسته و جاهای دیگه مثل منو ممکنه حروف جداجدا و برعکس نشون داده بشه. دوم اینکه تو فایلای word و pdf فارسی پشتیبانی نمیشه. سوم اینکه تو این فریمور اصلا نباید از کیبورد فارسی استفاده کنید چون گوشی ری استارت میشه پس قید اس ام اس فارسی زدن رو باید بزنید.چهارم اینکه کایز دیگه گوشی رو نمیشناسه. پنجم اینکه این روش فقط برای فریمور jpka1 هستش اگه فریمورتون فرق داره از روش موبایلستان امتحان کنید. ششم اینکه مسئولیت این کار با خودتونه ولی اگه احیانا زدین گوشیتون رو پوکوندین کافیه فریمور jpka1 رو از موبایلستان بگیرین و دوباره فایلای app و fota گوشیتون رو به حالت اول برگردونین.
    امیدوارم تا بادا 2 دیگه سامسونگ ما رو انگولک و اذیت نکنه! آمین!!!
    فقط باید قید استفاده از کیبورد فارسی را زد یا از کیبورد انگلیسی هم نباید استفاده کرد ؟

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ماکان جان من فریمور روسی دارم ولی توش فایل فوتا نداره حتی jpka1 هم دارم اونم فایل فوتا نداره البته اسمش jpka1 +arabic maps هست....اگه ممکنه این چنتا رو نه کل فریمور یه جا اپ کن
    بعد من طبق روش موبایلستان رفتم همون که گفتی 3 بار فلش کن و......همش ارور فوتا میداد...اگه راهنماییم کنی بتونم این کارو بکنم بدون اینترنت دیگه گوشیمو نمیفروشم
    دوستدار شما یاشار
    این لینک فایل فوتای روسی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما من خودم فریمور فول فارسی رو ندارم که فایل فوتاش رو واست بذارم. اون jpka1 هم که تو موبایلستان لینک دانلودش گذاشته شده هم ظاهرا فایل فوتا نداره. نمیدونم شاید اصلا این فریمور فوتا نداره!!!بعدشم دقت کن موقع انتخاب فایل app تو فریمور روسی دو تا فایل می بینی.اونی که اسمش طولانی تره(فک کنم app-compressed بود) رو انتخاب کن.من الان 10 تا بازی و برنامه ی اسپوف شده دارم.سرعت گوشیم هم کم نشده و هیچ باگ جدیدی نسبت به فریمور قبلی مشاهده نشده به غیر از اون مواردی که قبلا گفتم!البته خدا رو چه دیدی شاید زد و فردا گوشیم یهویی پوکید.اگه این روش رو امتحان کردی خدای نکرده بلایی سر گوشیت اومد از من به دل نگیریا!!!!!
    فقط باید قید استفاده از کیبورد فارسی را زد یا از کیبورد انگلیسی هم نباید استفاده کرد ؟
    نه فقط کیبورد فارسی کار نمیکنه!اگه کل کیبورد کار نمیکرد که این روش به درد نخور بود!کیبورد انگلیسی مشکلی نداره!

4. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من می خوام یسی از این مدل گوشیها بخرم
    البته از دی جی کالا حالا قیمت زده 367 هزار تومان البته چینی هستم به نظرتون بگیرم
    کسی جایی رو میشناسه که مال کشور دیگه مثل مجار یا کره بگیرم
    Last edited by Andaron; 04-05-2011 at 12:51.

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان

من می خوام یسی از این مدل گوشیها بخرم
    البته از دی جی کالا حالا قیمت زده 367 هزار تومان البته چینی هستم به نظرتون بگیرم
    کسی جایی رو میشناسه که مال کشور دیگه مثل مجار یا کره بگیرم
    همونو بخر
    مجار نداره . مگه نوکیاست
    سری اول گوشی ها که میاد خود کره میزنه بعد از چند وقت چین میزنه
    که از نظر من هیچ فرقی با هم ندارن . چون درجه 1 چین تولید میشه
    خیالت راحت باشه
    اگه بری علائدین میتونی 350 هم گیر بیاری
    من چون ویو 1 و 2 رو با هم خریبدم 348 گرفتم ویو 2 رو
    367 ویو 1 رو خریدم

یا علی

7. این کاربر از adame_haji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه بری علائدین میتونی 350 هم گیر بیاری
    من چون ویو 1 و 2 رو با هم خریبدم 348 گرفتم ویو 2 رو
    367 ویو 1 رو خریدم
    سایت mobile.ir این گوشی را 345 تومن هم میده . این که تا چه حد مطمئن باشه نمیدونم .

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سایت mobile.ir این گوشی را 345 تومن هم میده . این که تا چه حد مطمئن باشه نمیدونم .
    سایت شاپ هم میده 360

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سایت mobile.ir در واقع یک سایت فروش اینتزنتی نیست بلکه سایتی است که یک فروشنده می تواند در آنجا ثبت نام کند و محصولات خود را برای فروش بگذارد و این سایت فقط اطلاعات فروشنده را نشان می دهد که باید با وی تماس بگیرید و برای هر گوشی چندین فروشنده با قیمتهای مختلف وجود دارد .
    برای wave هم انواع فروشنده از 345 تا 450 تومن وجود دارد .
    در ضمن افراد عادی هم می توانند گوشی های دست دو خود را برای فروش در این سایت معرفی کنند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان توی سایت vod.divx جایی‌ نیس که بخوایم رجیستر کد رو وارد کنیم که!!!! کل سایت رو گشتم

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من تو شهرمون برا یخرید رفتم که فقط مارک کره داشت با گرانتی علائدین که قیمتش 420 تومن بود در صورتیکه در سایت دی جی کالا قیمتش 367 تومن هستش بدون گارانتی و چینی هستش و سایت گوشی شاپ هم زده 390 با گارانتی پارسه که کره هستش حالا کدوم بهتره ؟ اصلا تفاوتی می کنند؟
    Last edited by Andaron; 05-05-2011 at 00:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •