ماکان جان من فریمور روسی دارم ولی توش فایل فوتا نداره حتی jpka1 هم دارم اونم فایل فوتا نداره البته اسمش jpka1 +arabic maps هست....اگه ممکنه این چنتا رو نه کل فریمور یه جا اپ کن

بعد من طبق روش موبایلستان رفتم همون که گفتی 3 بار فلش کن و......همش ارور فوتا میداد...اگه راهنماییم کنی بتونم این کارو بکنم بدون اینترنت دیگه گوشیمو نمیفروشم
دوستدار شما یاشار
این لینک فایل فوتای روسی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما من خودم فریمور فول فارسی رو ندارم که فایل فوتاش رو واست بذارم. اون jpka1 هم که تو موبایلستان لینک دانلودش گذاشته شده هم ظاهرا فایل فوتا نداره. نمیدونم شاید اصلا این فریمور فوتا نداره!!!بعدشم دقت کن موقع انتخاب فایل app تو فریمور روسی دو تا فایل می بینی.اونی که اسمش طولانی تره(فک کنم app-compressed بود) رو انتخاب کن.من الان 10 تا بازی و برنامه ی اسپوف شده دارم.سرعت گوشیم هم کم نشده و هیچ باگ جدیدی نسبت به فریمور قبلی مشاهده نشده به غیر از اون مواردی که قبلا گفتم!البته خدا رو چه دیدی شاید زد و فردا گوشیم یهویی پوکید.اگه این روش رو امتحان کردی خدای نکرده بلایی سر گوشیت اومد از من به دل نگیریا!!!!!
فقط باید قید استفاده از کیبورد فارسی را زد یا از کیبورد انگلیسی هم نباید استفاده کرد ؟
نه فقط کیبورد فارسی کار نمیکنه!اگه کل کیبورد کار نمیکرد که این روش به درد نخور بود!کیبورد انگلیسی مشکلی نداره!