تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 89 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 881

نام تاپيک: Wildfire | گوشي ارزان قيمت HTC با سيستم عامل اندرويد

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان سلام من دنبال یک گوشی هستم با صدای بلند و با کیفیت بلندی مانند 5800 باشه ولی دوربینش حداقل 5 باشه و واسه موسیقی گوش دادن با صدای بلند و وبگردی می خوام و الان نوکیا X6 دارم و ازش راضی نیستم و اچ تی سی می خوام بگیرم اما صداش جالب نیست و بیستر واسه برنامه و نرم افزاره میشه گفت کامپیوتر دستیه به نظر شما ن.کیا C6-01 چطوره ؟؟؟؟؟
    این سوال رو جواب نمیدم برید در انجمن نوکیا یا مشاوره برای خرید گوشی بپرسید!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    من شنیدم که جی پی اس وایلد فایر( اچ تی سی) از طریق اینترنت فعال میشه و با جی پی اس ماهواره ارتباط نداره، اگه دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند لطفا اطلاع زسانی کنید.

با تشکر

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چند خریدی عزیز گوشی تو؟

330 عزیزم از علاالدین

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام
    من شنیدم که جی پی اس وایلد فایر( اچ تی سی) از طریق اینترنت فعال میشه و با جی پی اس ماهواره ارتباط نداره، اگه دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند لطفا اطلاع زسانی کنید.

با تشکر

من این گوشی رو دارم و چند روزی هم هستش که دارم ازش استفاده می کنم gps این گوشی هیچ ربطی به اینترنت نداره و با برنامه rmaps رتباط برقرار میشه

5. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام

با تشکر
    سلام.

کلا" جی پی اس به اینترنت ربطی نداره اما اونکه شما شنیدید مال برنامه هایی هست که باید نقشه رو از اینترنت بگیرن و لود کنن تا موقعیت شمارو با جی پی اس رو نقشه نشون بدن مثل برنامه گوگل مپ که اون هم راه حل داره و نقشه هارو یکبار که لود کردن بصورت آفلاین ازشون استفاده میکنن.

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

این گوشی امروز 20 30 تومن گرون شد ؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    سعادت شهر

پيش فرض

پچه من می خوام بخرم می خاوام ببینم که چرا میگن موقع زنگ خوردن هنگ میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

- دوستان من از برنامه maps خود گوشی برای gps استفاده می کنم. راهی هست که نقشه هاش رو آفلاین دانلود کنم و استفاده کنم؟
    - نقشه آفلاین شهر قم رو برای برنامه maverick از کجا دانلود کنم؟ هر چی گشتم پیدا نشد
    - این ساعت گنده اش رو نمیشه یه کم کوچیکترش کرد؟
    - یه نرم افزار یاهو مسینجر خوب سراغ دارین؟ یه دونه هست به اسم Yahoo! Messenger v1.0.1 بود که نتونستم کانکت بشم، همش پیغام متصل نشدن به سرور می داد
    Last edited by faridtabasi; 18-01-2011 at 03:41.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پچه من می خوام بخرم می خاوام ببینم که چرا میگن موقع زنگ خوردن هنگ میکنه
    شما اولین نفری هستی که داری یه همچین حرفی رو میزنی!! طرف اگه مشکلی داره،میتونه رامش رو عوض کنه

- دوستان من از برنامه maps خود گوشی برای gps استفاده می کنم. راهی هست که نقشه هاش رو آفلاین دانلود کنم و استفاده کنم؟
    بعله! ولی من بلد نیستم...

- نقشه آفلاین شهر قم رو برای برنامه maverick از کجا دانلود کنم؟ هر چی گشتم پیدا نشد
    اموزش ساختنش توی انجمن اندو ایرانی موجوده...میتونید تشریف ببرید اونجا،درضمن،فک کنم نقشه های این شهر رو هم داشته باشن از قبل!

- این ساعت گنده اش رو نمیشه یه کم کوچیکترش کرد؟
    ویجدت نصب میکنین براش ساعت هم تغییر میکنه و خیلی چیزای دیگه!!تو اندو همه چی دست خودتونه!!

- یه نرم افزار یاهو مسینجر خوب سراغ دارین؟ یه دونه هست به اسم Yahoo! Messenger v1.0.1 بود که نتونستم کانکت بشم، همش پیغام متصل نشدن به سرور می داد
    اینترنت وصل بوده؟!! اطمینان حاصل کنین که اینترنت رو بهش وصلید....چون این یاهو مسنجره برنامه ی رسمی هستش!
    در مورد نقشه ها و دانلود افلاینش و ماروک میگردم اگه منبع بهتری هم بود بهتون میگم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما اولین نفری هستی که داری یه همچین حرفی رو میزنی!! طرف اگه مشکلی داره،میتونه رامش رو عوض کنه

بعله! ولی من بلد نیستم...

اموزش ساختنش توی انجمن اندو ایرانی موجوده...میتونید تشریف ببرید اونجا،درضمن،فک کنم نقشه های این شهر رو هم داشته باشن از قبل!

ویجدت نصب میکنین براش ساعت هم تغییر میکنه و خیلی چیزای دیگه!!تو اندو همه چی دست خودتونه!!

اینترنت وصل بوده؟!! اطمینان حاصل کنین که اینترنت رو بهش وصلید....چون این یاهو مسنجره برنامه ی رسمی هستش!
    در مورد نقشه ها و دانلود افلاینش و ماروک میگردم اگه منبع بهتری هم بود بهتون میگم...
    maverick رو راه انداختم،
    - میشه چند تا ویدجت بذارید؟ یا آدرسی بدید برای دانلود
    - اینترنت هم وصل بوده، حالا دوباره امتحان می کنم بهتون خبر می دم
    ممنون از راهنماییتون
    Last edited by faridtabasi; 18-01-2011 at 15:37.

13. این کاربر از faridtabasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •