تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 246 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چه برنامه ای باید نصب کرد؟

من وضعیت اینترنتم این هست میتونم آنلاین بازی کنم یا نه؟

چطوری این لاتسی لعنتی رو پایین بیارم؟
    من فیفا10 رو با HAMACHI آنلاین بازی می کردم
    همین اسم رو داخل گوگل سرچ بده و نرم افزارش رو رایگان دانلود کن و یه اکانت بساز
    کار این برنامه اینه که IP بهت میده که بتونی آنلاین بازی کنی
    کسی که می خوای باهاش آنلاین بازی کنی هم باید این برنامه رو داشته باشه
    یک سری روم های خارجی و داخلی مخصوص hamachiهست که مختص به بازی فیفا هست. داخل اینترنت سرچ بده پیداشون می کنی.( البته شاید هنوز برای فیفا11 زود باشه) اسم رووم رو داخل برنامه می تونی ADD کنی و اسم افرادی که می خوان فیفا آنلاین بازی کنن رو ببینی و باهاشون چت کنی از داخل خود برنامه
    روی اسمشون راست کلیک کنی، می تونی PING خودت رو نسبت به اون طرف ببینی. اگر زیر 1000 باشه فکر کنم مناسب باشه.( این رو دقیق یادم نیست چه قدر باشه خوبه) مقدارش بیشتر از اونی که به سرعت اینترنت بستگی داشته باشه، به فاصله بستگی داره
    بعدش داخل قسمت Multiplayer یک نفر Host می شه و اون یکی Join میده. فقط باید IP های Hamachi هم دیگرو وارد کنید
    نیازی هم به دی وی دی اورجینال نیست با این روش
    Last edited by zeus_1; 02-10-2010 at 13:39.

2. 2 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

دوستان من یه مشکل با دسته دارم .

بازی رو دانلود کردم . کامل و صحیح نصب شد .

توی این قسمت هم اسم دسته میاد ولی همنطور که میبینید کلا تمام دکمه ها خاموش هستن .

به نظرتون مشکل از کجاست ؟

با کیبورد تو بازی میره و مشکلی هم نیست .

مخلصیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

سلام .

توی این قسمت هم اسم دسته میاد ولی همنطور که میبینید کلا تمام دکمه ها خاموش هستن .

مخلصیم .
    شما باید خودت تعریف کنی اینارو
    مثلا اون دکمه زرد رو بزن بعد روی دسته دکمه مثلث رو بزن تا تنظیم بشه و به همین شکل

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

یه سوال از حسین جان یا ارمین یا بهزاد جان که بالاخره 2 3 تا پیرهن بیشتر تو زمینه فیفا پاره کردن دارم
    فکر کنم باحال ترین جای این فیفا 11 همین manager mode باشه
    من میخوام استارت کنم ولی به نظر شما با کدومتیم شروع کنم ؟
    دوست دارم از نظرات شما استفاده کنم
    ممنون
    WE ARE 11

5. این کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

مخلصیم .
    خودت يه بار دكمه ها رو تنظيم كني درست ميشه مال منم همينجوري بود

7. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

سلام .

مخلصیم .
    خودتون باید تنظیم کنید

9. این کاربر از popowoody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

من فیفا10 رو با HAMACHI آنلاین بازی می کردم
    همین اسم رو داخل گوگل سرچ بده و نرم افزارش رو رایگان دانلود کن و یه اکانت بساز
    کار این برنامه اینه که IP بهت میده که بتونی آنلاین بازی کنی
    کسی که می خوای باهاش آنلاین بازی کنی هم باید این برنامه رو داشته باشه
    یک سری روم های خارجی و داخلی مخصوص hamachiهست که مختص به بازی فیفا هست. داخل اینترنت سرچ بده پیداشون می کنی.( البته شاید هنوز برای فیفا11 زود باشه) اسم رووم رو داخل برنامه می تونی ADD کنی و اسم افرادی که می خوان فیفا آنلاین بازی کنن رو ببینی و باهاشون چت کنی از داخل خود برنامه
    روی اسمشون راست کلیک کنی، می تونی PING خودت رو نسبت به اون طرف ببینی. اگر زیر 1000 باشه فکر کنم مناسب باشه.( این رو دقیق یادم نیست چه قدر باشه خوبه) مقدارش بیشتر از اونی که به سرعت اینترنت بستگی داشته باشه، به فاصله بستگی داره
    بعدش داخل قسمت Multiplayer یک نفر Host می شه و اون یکی Join میده. فقط باید IP های Hamachi هم دیگرو وارد کنید
    نیازی هم به دی وی دی اورجینال نیست با این روش
    فقط 2 تا نکته :

1- با این برنامه فقط میشه MultiPlayer لن زد ولی دیگه خبری از Pro Club ChampionShip و این حرفا نیست

2- من چند وقت پیش دانلود کردم ولی اجازه ورود نمیداد فکر کنم Hamachi هم پولی شده

راستی DCinPC قیمت ارجینال رو زده بود 72 تومن بیخیال اون شدم فقط امیدم به CD-Key هست که فعلا نیومده ولی برای FIFA10 حدود 22 تومن بود که میصرفه

البته اگه آنلاین بشه راحت بازی کرد خوب همون 22 تومن و هم ندیم بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فقط 2 تا نکته :

1- با این برنامه فقط میشه MultiPlayer لن زد ولی دیگه خبری از Pro Club ChampionShip و این حرفا نیست

2- من چند وقت پیش دانلود کردم ولی اجازه ورود نمیداد فکر کنم Hamachi هم پولی شده

راستی DCinPC قیمت ارجینال رو زده بود 72 تومن بیخیال اون شدم فقط امیدم به CD-Key هست که فعلا نیومده ولی برای FIFA10 حدود 22 تومن بود که میصرفه

البته اگه آنلاین بشه راحت بازی کرد خوب همون 22 تومن و هم ندیم بهتره
    دوست عزیز این سایت DCinPC قیمت برای ps3 گذاشته اصلا برای pc نداره برای pc ارزون تره اگر سایت دیدی برای pc فروش گذاشته خبر ما هم کن

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    چطور میتونم بازیکنم رو وقتی که صاحب توپ نیست به هر سمتی که میخوام ببرمش؟
    مثلا وقتی کرنر میزنم بیارمش جلو مدافع مستقیم
    توی PES با RB+RT این کار رو انجام میدادم

لطفا راهنمائی کنید چون خیلی حیاتیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه سوال؟
    اين خوشحال بعد از گل كه ميشه دستي تغييرش داد واسه pc هست اگه آره چطور و چه زماني بايد اين كارو كرد
    كسي جواب مارو نميده

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز بازیو گرفتم و دو سه ساعت اونو بازی کردم. خیلی زیاد از بازی خوشم اومد
    من دمو رو بازی نکرده بودم. الان نسخه اصلی بازیو گرفتم می تونم بگم منو بدجور مجذوب خودش کرد. من به عنوان کسی که 8 ساله دائم pes بازی کرده بودم واقعا از این بازی لذت بردم. اصلا قابل مقایسه با فیفا کارنت که سال های پیش برای پی سی می اومد نیست. اینو بازی کنید دیگه اونو اصلا فوتبال به حساب نمیارید! همه باید حتما این بازیو تهیه کنن تا لذت یه بازی فوتبال واقعی رو قشنگ بفهمند. فکر نکنم ربطی به pes باز و fifa باز و از این اصطلاحات الکی داشته باشه. هر کسی که فوتبال دوس داشته باشه مطمئنا از این بازی لذت می بره. اگه کسی از فوتبال خوشش نیاد که اون بحثش جدائه...
    توی این مدت کمی که بازیو بازی کردم به یه سری ویژگی های خیلی عالی توی بازی دیدم. در مورد گیم پلی که دوستان عزیزخیلی اشاره کردن. گیم پلی بازی واقعا عالیه. من مثل همیشه چلسی رو برداشتم و یه منیجر مد شروع کردم چند تا بازی هم انجام دادم. قدرت بدنی بازیکنی به نظرم خیلی خوب کار شده. الان مثلا از دفاع وسط های چلسی به سختی می تونه رد بشه یعنی مثل تانک می مونن دیگه همین جوری الکی نمیشه گل زد. مخصوصا تیم هایی که قدرت بدنی بالایی دارن. باید حتما با برنامه و تاکنیک رفت جلو و همین جوری شیر تو شیر نمیشه رفت گل زد
    توی قسمت منیجر مود نقل و انتقالات راحت نیست. یعنی اینجوری نیست دست روی هر بازیکنی بذاری بتونی اونو جذب کنی. من فعلا خودم دست روی هر بازیکنی گذاشتم جواب رد شنیدم ولی مثل pes سطح هر قسمت مثل استادیوم و قسمت نقل و انتقالات تیم رو میشه بالا برد یا به اصطلاح آپگرید کرد و مطمئنا بعد از اون راحتر از الان میشه نقل و انتقالات رو انجام داد. من نگاه کردم قسمت نقل و انتقالات تیمم روی 5 از 10 بود! توی pes عادت کرده بودم که با تیم های قوی مثل چلسی دیگه راحت همون اولش همه این قسمت ها در آخرین Level بود ولی اینجا دیگه از این خبرا نیست
    بخش صداگذاری بازی هم که فوق العاده ست! همون اولش منو بدجور مجذوب خودش کرد. اصلا آدم احساس می کنه توی استادیومه. قصد مقایسه ندارم ولی من توی این دو سه ساعتی که اینو بازی کردم احساس کردم که صداگذاری فیفا خیلی سطحش بالا از pes ِ . این بخش واقعا عالی کار شده و با بازی کردن اون خودتون حتما اینو قشنگ درک خواهید کرد. کاملا مشخصه...
    در کل این بازیو همه علاقه مندان بازی فوتبال صد در صد باید تهیه کنن. البته با توجه به تاپیک مشخصه که منظورم به اونایی هست که توی پی سی می خوان بازی کنن توصیه می کنم دیگه اون فیفا کارنت رو کلا فراموش کنید. چون این بازی زمین تا آسمون با اون فرق داره...
    Last edited by vahidgame; 02-10-2010 at 17:20.

15. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •