عیب نداره رفیق فدای سرت
فروم برای همچین کاراییه دیگه
هر موقع سوال داشتی بیا بپرس
عیب نداره رفیق فدای سرت
فروم برای همچین کاراییه دیگه
هر موقع سوال داشتی بیا بپرس
بازیه فکری و معمائی جالبیش به اینه که خودت معماهاش رو حل کنی نه یکی دیگه معماهاش رو حل کنه و شما فقط بازی رو انجام بدید مگه اکشنه؟!
که اینطور !
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
چشم رفیق![]()
![]()
من هم بازی و گرفتم. بازی متفاوتی است. فضای هالف لایف و هم داره . ایرادش اینکه یکمی تکراری میشه و لودینگ زیادی هم داره.
یکم جنبه ی اکشن هم بهش اضافه می کردن بد نبود!
+
آقا من اینجا گیر کردم
کمک کنید بی زحمت
![]()
ببین شما یه پورتال اون پایین ایجاد کن و یه پورتال هم سمت چپ روی اون سکویی که یکم کج هست درست کن.بعد از همون جایی که وایسادی بپر تو اون پورتالی که پایین ایجاد کردی بعد شما از اون پورتال دیگه پرتاب میشی و میفتی روی ژل آبی و ...
دوست عزیز بازی سبک و سیاقش به این صورته و اگه قرار بود به این صورتی که شما میگی باشه اسمش دیگه پرتال نبود!یکم جنبه ی اکشن هم بهش اضافه می کردن بد نبود!
به نظر من این جور حرفا که در کشور ما مخصوصا زیاد زده میشه دیگه تعجبی نداره
وقتی بعضی ها میان پرتال و بایوشاک رو با استدلال های خیلی عمیق و موشکافانه کلا میگن جزو سبک شوتر نیست دیگه توقع زیادی نمیره!...
کلا تعریف درستی از شوتر توی اینجا جا نیافتاده و اکثرا فکر می کنن شوتر یعنی سبکی که حتما مربوط به یه جنگی مثلا جنگ جهانی باشه...
بایوشاک صدرصد شوتره اما پرتال نیسوقتی بعضی ها میان پرتال و بایوشاک رو با استدلال های خیلی عمیق و موشکافانه کلا میگن جزو سبک شوتر نیست دیگه توقع زیادی نمیره!...
پرتال فقط اول شخصه و نباید اونو تو سبک شوتر قرار داد
از اینکه موجب شادی دوستان شدم خوشحالم!
من هم میدونم سبک بازی چجوریه. یه لحظه تصور کردم تو این فضای بازی یکم اکشن هم داشت باحال میشد. شایدم چون دلم برای هالف لایف تنگ شده این حرفو زدم.
میگم اون قسمتی که همش باید بالای آب ها بپریم گیر کردم چجوریه داستان؟ تا اونجا رفتم که دکمه را میزنیم و یه مشت خرت و پرت تو هوا آزاد میشه . چیکار باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)