تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 53 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 524

نام تاپيک: نتایج نهایی کنکور سراسری سال 89

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دیر رسیدم

صنایع دانشگاه تهران با 5438
    +
    عمران - عمران تی جی
    ببخشید سهمیه ای چیزی داشتی؟!

2. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه safoora55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقا تو پیام نور امکان پیشرفت هست؟

من خودم به برنامه نویسی علاقه دارم میخوام تا رده های بالا هم ادامه تحصیل بدن با این وجود شدنیه ارزوم
    پیام نور هرچند به پای دانشگاههای خوب نمی رسه ولی دانشجوهای خوبی تربیت می کنه این طور نیست که شما فکر کنید برید اونجا بی سواد میایید بیرون اتفاقا به دلیل سیستم پیام نور درس خوندن اونجا خیلی هم سخته چون استاد وقت کافی نداره که تمام کتاب رو براتون تدریس کنه در حالی که چیزی هم نمی تونه حذف کنه و بیشتر از پنج نمره یا هشت نمره هم دست استاد نیست که بخواد ارفاق کنه
    چندسال اخیر وضع کتاب های پیام نور خیلی خوب شده و از منابع مرجع بیشتر استفاده می کنه
    ولی باید بدونید نبود امکانات آموزشی کلاس های کم خیلی آزار دهنده ست بخصوص اگر اساتیدی داشته باشید که سخت گیر هم باشن اما به هرحال شما باید درستون رو بخونید
    خوب اگر اهل درس خوندن هستید می تونید اونجا هم موفق باشید دانشجوهایی که از پیام نور به ارشد میرن معمولا خیلی موفق هستن چون یاد گرفتن که روی پای خودشون وایسن
    اون تایپیک هم گفتم اگر کلاسهای فنی حرفه ای توی شهر شما برگزار میشه می تونید خیلی از نقاط ضعف خودتون رو برطرف کنید
    توی قم فنی حرفه ای دوره های رایگان برای دانشجوهای کامپیوتر داره که مثلا 400 ساعت دوره آموزش CSHARP و 100 ساعت آموزش PHP سیستمهای شبکه و ...
    حالا این چه ربطی داشت اینجا بگم اول اینکه شما با گذروندن این دوره ها کمبود کلاس پیام نور رو جبران می کنید و ثانیا دانشجوی پیام نور فراغت بیشتری داره که از این دوره ها استفاده کنه
    ولی در کل باید ببینید انتظارتون از دانشگاه رفتن چیه؟ سطح درسی و همتتون چقدره؟ امکاناتتون تا چه اندازه ست؟ شهریه ی پیام نور در یک ترم خیلی پایین تر از آزاد هست در حالی که در شهرهایی غیر از تهران و اصفهان وقزوین و... چندان تفاوتی بینشون نیست

---------- Post added at 05:31 AM ---------- Previous post was at 05:29 AM ----------

مکانیک جامدات تهران مرکزی یا مکانیک شبانه چمران اهواز ؟
    اگر اساتید چمران خیلی عنوان دار نیستن و تهران به شما نزدیکه شک نکن تهران مرکزی
    با فرض یکسان بودن میتونی هوای اونجا تحمل کنی؟

4. این کاربر از safoora55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sanaz_German's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستم می دونس قبول نمیشه. همین جوری کنکور داد
    رتبش شد حدودای 96000 کاردانی امور بانکی غیر انتفاهی قزوین قبول شد

آخه کی با 96000 قبولــــــــــه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از ذوقش مهمونیم گرفته همه دوس موستارو دعوت کرده

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

په

---------- Post added at 05:31 AM ---------- Previous post was at 05:29 AM ----------

اگر اساتید چمران خیلی عنوان دار نیستن و تهران به شما نزدیکه شک نکن تهران مرکزی
    با فرض یکسان بودن میتونی هوای اونجا تحمل کنی؟
    ساکن خوزستانم

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

يك سري نكاتي رو بر اساس شنيدهام ميگم:
    يكي از دوستان من معماري پيام نور ميخونه.اولا چون معماري عملي خيلي داره كلاس براشون تشكيل ميشه ولي خب سر استاد اوردن به دانشگاه خيلي مكافات دارن! چند تا از كلاسهاشون پرند برگزار ميشد يك سري ها فكر كنم حول و حوش ميدان فلسطين !!!
    با كل دردسرهاش ايشون رشتش رو خيلي دوست داره و جز نفرات برتر هستش.امسال هم از دانشگاهشون همين رشته معماري چند نفر رتبه هاي فوق العاده اوردن توي ارشد كه باعث روحيه بخشي شد اين جريان.خلاصه همونطور كه دوستان گفتن درس خوندن به خود شخص بستگي داره

در مورد غير انتفاعي يا آزاد(اگه رشته ها يكسان باشن) مسلما آزاد بهتره

در مورد شهرستان رفتن و يا آزاد خوندن توي شهر خودتون اينم بگم كه شهرستان رفتن كار آسوني هم نيست.به هر حال اونجا غربت هستشش.شما يك فرهنگي داريد و اون شهر يك فرهنگ ديگه و لهجه ديگه و...... ضمن اينكه خونه اجاره كردن حتي اگه 2نفر باشيد شريكي,همديگه رو سخته تحمل كنيد ديگه چه برسه به خابگاه

در مورد الزهرا يكي از دوستام اونجا بود.خب حقيقتش تحمل دانشگاهي كه جنس مخالف توش نيست سخته.شايد مساله جدي نباشه ولي 4سال كم چيزي نيست و خيلي از آشنايي ها و تجربه ها توي همين دوران شكل ميگيره

در آخر اينم بگم دانشگاه رفتن شروع هتل رفتن نيست! تازه كارتون شروع شده و 4سال وقت داريد خودتون رو پر از علم كنيد و بعدش بريد سراغ كار و زندگي! 4سال سريعتر از چيزي كه فكرشو بكنيد ميگذره
    كساني هم كه موفق نشدن توي كنكور جمله اي رو بهشون ميگم كه هميشه واسه من اميد بخش بوده براي ادامه راه(مطمئن هستم شنيديد قبلا): يادت باشه دنيا گرده,هر وقت فكر كردي رسيدي به آخرش شايد در ابتداش باشي

اميدوارم شادي ديگران شادي شما هم باشه

موفق باشيد
    Last edited by MohandesMCD; 09-09-2010 at 04:48.

8. 4 کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamid-kakero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

درود

آقا من دولتی هیچ جا رو نیاوردم حتی با 17000 منطقه 1 غیر انتفاعیایی که زدم بودم رو هم نیاوردم
    خيلي عجيبه!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

من آزاد مهندسی شیمی علوم تحقیقات قبول شدم سراسری فزیک الزهرا لطف کنید بگید کدومشو برم؟
    به نطر من برو م شيمي آزاد

---------- Post added at 06:16 AM ---------- Previous post was at 06:13 AM ----------

کسی که دوره شبانه قبول میشه تو مدرکش شبانه بودنش رو میزنن یا فرقش با روزانه فقط تو شهریه هست ؟
    قبلا مي زدن.اما الان فقط بايد پول بدي و آخرش فرقي با روزانه ها نخواهي داشت...

11. این کاربر از Hamid-kakero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

خیلی حالم خرابه
    اونی که نمی خواستم قبول شدم برق بوعلی سینا تازه چه گرایشی قـــــــــدرت
    توروخدا یکی بگه من خیلی الکترونیک علاقه داشتم قدرت بازار کار داره ؟ امکان تغییر گرایش وجود داره ؟ واحداشون در سطح لیسانس خیلی با هم فرق داره ؟ حالا موندم الکترونیک نجف آباد برم یا اینو
    به نظر من علاقه رو ول كن...الان الكترونيك بيش از حد اشباع شده...طبق اطلاعات من الان قدرت هم بازار كارش بهتره همم رتبه هاي زيرتر قدرتو بيشتر انتخاب ميكنن.
    تو رو خدا به من کمک کنید.
    سراسری پیام نور علوم کامپیوتر تو تهران قبول شدم
    آزاد مهندسی نرم افزار تو آمل (مازندران)
    محل سکونتم هم تهرانه. خانواده میگن بمون. خودم میخوام برم آمل.
    اما از مشکلات و خوابگاه و خرج دانشگاه آزاد یه خورده می ترسم.
    حالا به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببين با علوم كامپيتر به جايي نمي رسي.نه رشتش خيلي با حاله آينده شغليشم كه ديگه.....پس برو آمل چون نرم افزار هم رشتش بهتره هم بازار كار خوبي داره(بستگي به خودت داره) شهرشم كه خوش آب و هواست...ولي خوب خرجت ميره باااااااااااااااااااااااا لا

سلام بچه ها
    به نظر شما مهندسی صنایع دانشگاه ازاد واحد تهران شمال بهتره یا مهندسی برق دانشگاه صنعتی قم روزانه؟

صنعتي قم فك نكنك زياد دانشگاه معتبري باشه...ولي رشتش بهتره ديگه.

مکانیک جامدات تهران مرکزی یا مکانیک شبانه چمران اهواز ؟
    چون گفتي ساكن خوزستاني معلومه ديگه برو اهواز.هم دولتيه همم به شهرت نزديكتره..
    Last edited by Hamid-kakero; 09-09-2010 at 05:55.

13. 2 کاربر از Hamid-kakero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه negar13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض

پیام نور مهندسی فناوری اطلاعات

15. 2 کاربر از negar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

8800 منطقه 2 ...معماری محقق اردبیلی
    Last edited by farzaneh*f; 09-09-2010 at 08:16.

17. 4 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •