دوستان لطفا یه نفر مراحلی رو که اینجا گفته رو به زبان ساده بگه من که نفهمیدم چی میگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا یه نفر مراحلی رو که اینجا گفته رو به زبان ساده بگه من که نفهمیدم چی میگه
شرمنده اینجا جاش نبود ولی
Root کردن چیست و چه کارایی هایی دارد ؟
Root کردن در اصطلاح رسیدن به فایل های سیستمی و دسترسی به آنها را فراهم میکنید. Root امکان تغییر فایل های سیستمی و تغییر دادن کدهای مختلف برای کارهای بخصوصی که میخواهید انجام دهید را به وجود می آورد . روش روت کردن گوشی های مختلف با هم متفاوت است و بزودی با روش روت شدن همه گوشی ها آشنا خواهید شد.
مفهوم Root و کارهایی که میتوان با آن انجام داد :
همیشه وقتی گوشی را روت میکنید راه برگشت دارید ، اما وقتی گوشی روت نشده باشد شاید دیگر راه برگشتی نداشته باشد ؛ برای مثال گوشی G1 وقتی به RC29 آپدیت میشود و گوشی روت نشده باشد برای همیشه در RC29 میماند و در این ورژن امکان روت نیست ولی در گوشی روت همیشه راه برگشت هست .
روت برای شما چه کارهایی انجام میدهد ؟
کنترل کامل روی گوشی خود دارید
قابلیت دیدن فایل هایی که آندروید با آنها کار میکند ؛ شما میتوانید خیلی از کدهای اصلی را جایگزین کنید .
البته چون من ورژن 2.51 هستم لطفا اینجا رو توضیح بدید خیلی ممنونم:
منم فعلا" دارم میخونمش ببینم چی گفته / اما ظاهرا" راهش همینه /
خیلی پیچیده هست من که چیزی نفهمیدم
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
اینجا هم یه راه حل داده
يعني اينو نميشه هك كرد؟
چرا میشه روتش کرد . مشکل ما اینه که زبان انگلیسی مون ضعیفه و تا حالا آندروید نداشتیم و اطلاعاتمون کمه .
1 - هادی جان یه دو تا بازی با گرافیک بالا روش نصب کن ببین چه جوریاس
2 - تو سایت gsmarena نگاه میکردم دیدم تو مشخصات این گوشی جلوی جاوا نوشته : Yes, MIDP 2.0 ولی جلوی هر گوشی اندریود دیگه که نگاه میکنم جلوی جاواشون نوشته : Via third party application
این یعنی اینکه این گوشی جاوا رو به طور مستقیم پشتیبانی میکنه !؟ ( یه برنامه جاوا روش نصب کن ببین جریان چیه )
Last edited by MOHAMMAD2010; 17-02-2011 at 16:10.
نه پشتیبانی نمیکنه باید مثل بقیه شبیه ساز نصب بشه.
رفتم علائدین یه آمار بگیرم هیچ جا پیدا نکردم...
اخر سر تو یکی از مغازه های طبقه همکف پیدا کردم یا رو گفت 480 گزاشتم بیام بیرون گفت چند قیمت داری همینجوری گفتم 440...
گوشیشو ورداشت به یکی زنگ زد گفت"سلام...متورولا دفی چند...به ما میدی 420؟؟؟" قطع کرد گفت 430 بهت میدم...
تو راه برگشتم گفتم بزار بازار مبایلم یه قیمت بگیرم تو یکی از مغازه هاش که پرسیدم گفت 540...
درضمن تو علائدین از یکی دو جا پرسیدم "دیفای" بهم خندیدن...