تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 47 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 470

نام تاپيک: رفتن به دانشگاه از «الف» تا «ی» (ثبت نام ،کتاب ،خوابگاه و...)

داره خودمونی میشه MaLaS_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من از دوستان صمیمانه تشکر میکنم که میگن اینا رو...

بازم بگید یاد بگیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میشه بگید خودتون که ترم اول می رفتید چجوری بودید؟!!!
    لابد اون موقع هم بقیه مسخرتون می کردن، نه؟!
    ما روزای اول یه خورده خجالتی بودیم :"> ولی از اونجایی که صبح تا شبمون تو دانشگاه می گذشت زودتر انس گرفتیم با محیطش.
    آره دیگه مسخره میکردن ما رفتیم تو دانشگاه تهران به اون بزرگی بدون اینکه وارد دانشکده فنی بشیم گفتیم کلاس 202کجاس تو کتابخونه چه جوری باید عضو شیم. :">
    همین که کتابتونو میگرین تو بغلتون و در و دیوارو با بهت نگاه می کنین خنده دارین

3. 4 کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من از دوستان صمیمانه تشکر میکنم که میگن اینا رو...

بازم بگید یاد بگیریم

بابا بیخیال انقدر واستون این چیزا ( دختر و عکس العملاشونو ...) مهم نباشه هرجور خواستی باهاشون حرف بزن چه کار داری که اون طرف خوشش بیاد یا نه مسخره کنه یا نکنه اصلاَ حرف مردم چه اهمیتی داره ؟

5. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نحوه نشستن دختر و پسرها چجوریه ؟
    مثل اتوبوس دختر ها عقب پسر جلوی کلاس ؟ من اینطوری اصلا عادت ندارم فقط و فقط آخر کلاس سمت چپ
    یا برعکس ؟
    یا اصلاَ درهم و بر هم ؟
    در تایید حرفای بردیا در همه ولی ادبو پسری داره که میره عقب و جلو رو میده به خانوما :">
    کلاسای معارف هم استاد اگه پیش هم بشینن دختر و پسری جا به جا می کنه که 1 صندلی فاصله باشه.
    بستگی به محیط دانشگاه داره. تو کلاسامون گاهی لاولی هم میشینن :|

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

از طریق سایت گلستان
    جز این یه سایت دیگه نبوده؟

7. این کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو کتابخونه چه جوری باید عضو شیم. :">
    حالا تو که خوبی
    ما کتابخونه دانشکده رفته بودیم قسمت دخترا نشسته بودیم
    از نگاهای بقیه فهمیدیم یه جای کار میلنگه
    خلاصه از همونجا به همه نشون دادیم سال کفی هستیم

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

بابا بیخیال انقدر واستون این چیزا ( دختر و عکس العملاشونو ...) مهم نباشه هرجور خواستی باهاشون حرف بزن چه کار داری که اون طرف خوشش بیاد یا نه مسخره کنه یا نکنه اصلاَ حرف مردم چه اهمیتی داره ؟
    الان این حرفو میزنی ولی وقتی وارد شدی سعی میکنی رفتارت جوری باشه که حتی الامکان قضاوت خیلیا دربارت مثبت باشه نه منفی درغیراین صورت دچار اندکی مشکلات میشید
    کلا توی بعضی موارد که یه سری گروه های دوستی شکل میگیره و جوش طوری میشه که همیشه باهمن هم از طرف دخترا هم از طرف پسرا براشون حرف درمیاد
    تو روت میخندن و بات گل میگن و گل میشنون ولی پشت سرت برات شایعه سازی میکنن و غیره
    متعادل رفتار کنید
    Last edited by بردیا; 22-09-2010 at 13:30.

9. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان من تازه رفتم ثبت نام كردم شنبه هم كلاس دارم خيلي هم خجالتي هستم دانشگاه چجورياس همين كه رفتيم تو دانشگاه سرمون رو مثل ... بندازيم پايين كجا بريم ؟ كلاسمون رو از كجا بفهميم كجاست ؟ روز اول چكار بايد بكنيم كتاب متاب نداره كه ؟ اصلا چجوري بدون كتاب درس ميدن ؟ و خلاصه هرچي ميدونيد بدرد ميخوره بگيد
    راستي موقع ثبت نام وقتي رفتم پيش مسئول رشته تا كارت دانشجوييم رو تحويل بگيرم كارتو كه داد گفت برو اونور كارت تغذيه و امور فرهنگي ورزشي رو انجام بده بعد بيا پيش اين آقا من همه كارا رو كردم ولي پيش اون آقا يادم رفت برم يه سري كاغذ جلوش بود كه خود مسئول رشته هم نميدونست كار آون آقا چيه حالا به نظرتون مشكلي پيش نمياد من نرفتم پيش اون آقا؟
    Last edited by GHOST RECON; 22-09-2010 at 14:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من تازه رفتم ثبت نام كردم شنبه هم كلاس دارم خيلي هم خجالتي هستم دانشگاه چجورياس همين كه رفتيم تو دانشگاه سرمون رو مثل ... بندازيم پايين كجا بريم ؟ كلاسمون رو از كجا بفهميم كجاست ؟ روز اول چكار بايد بكنيم كتاب متاب نداره كه ؟ اصلا چجوري بدون كتاب درس ميدن ؟ و خلاصه هرچي ميدونيد بدرد ميخوره بگيد
    برو دانشکده تو پیدا کن از نگهبانی بپرس کلاس فلانی کجاس؟ طبقه چنده؟ برو سر کلاس . به بغل دستیات سلام کن. رشته هاشونو بپرس . با هم رشته ای هات دوس شو. رتبه شونو بپرس و اینکه همشهریت هستن یا نه : )
    جزوه میدن مینویسی. یه دفتری کلاسوری با خودت ببر. بعد کم کم یخت آب میشه
    داشتیم کسایی رو که بعد از 2 ترم و اندی تازه اومدن تو جو.

12. 2 کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کدوم اقا؟؟وقتی خودشون هم به قولت نمییدونن چکارست از ما میپرسی؟؟

داره خودمونی میشه MaLaS_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستي موقع ثبت نام وقتي رفتم پيش مسئول رشته تا كارت دانشجوييم رو تحويل بگيرم كارتو كه داد گفت برو اونور كارت تغذيه و امور فرهنگي ورزشي رو انجام بده بعد بيا پيش اين آقا من همه كارا رو كردم ولي پيش اون آقا يادم رفت برم يه سري كاغذ جلوش بود كه خود مسئول رشته هم نميدونست كار آون آقا چيه حالا به نظرتون مشكلي پيش نمياد من نرفتم پيش اون آقا؟
    خودت چه شهری هستی؟
    کجا قبول شدی؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

in karte daneshjooyi ro hame gereftan???? man fek mikardam rooze avale daneshgah khodeshoon midan!!!
    f

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •