سلام دوستان اول بگم که من نتونستم عکسهاس بالا رو ببینم (شاید عکسها مشکل داشته یا کامپیوتر من)
یکی از آشناهای من الان کانادا هستش و توی ماه بعذ یعتی دی میادش. این طرف از کامپیوتر و این چیزا هیچی سرش نمیشه
.gif)
ولی پسرش توی خود کانادا زندگی میکنه (تورنتو) حالا به نظر شما آیا ارزش داره که بهش بگم که یه دونه از همین مدل لپ تاپ ایسوز برام بیاره یا نه ؟
قیمت این مدل (کامل با کارت گرافیکی 5870 و 8 گیگ رم و ...) توی کانادا چقدر هستش ؟ و توی گمرک ایران و کانادا چقدر مالیات و عوارض و گمرکی و کوفت و زهر مار و ... ازش میگیرن و کلا چقدر پای من تموم میشه ؟
.gif)
به نظرتون آیا ارزش داره این کار رو بکنم و قید گارانتی رو بزنم. راستی آیا مدل بهتر و جدیدتری نسبت به این مدل (یا برند دیگه ای ) اومده که خرید اون منطقی تر و به صرفه تر باشه؟
کدوم مدل این لپ تاپ بهتر هستش (کدوم آپشن این لپ تاپ بیشتر میارزه)منظورم اینه که مدلی که با کارت گرافیکی 5870 هست بهتره یا مدلی که با 460 هستش ؟یا مثلا کدوم مدل با سی پی یو قویتر ؟ آیا 5870 توی بازیها کم میاره ؟
دوستان میشه لطف کنید و بگید اگه من همچین کاری رو خواستم انجام بدم بهتر هستش که از یه سایت اینترنتی توی کانادا این آشنای من خرید کنه یا از فروشگاه ها و مغازه ؟ میشه یه سایت خوب برای این کار یه من معرفی کنید .
با تشکر منتظر نظرات و پیشنهاد های همتون هستم . خیلی ممنون
.gif)