تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 83 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز صبح طرف رفته 4 تا با جعبه ها رو ترخیص کنه و بیاره بده به خریدارش.
    گمرک گیر داده وگفته چون 4 تا هستش باید کارت بازرگانی داشته باشی.
    حسابی کلافه شده بود. . تماس گرفته بود ببینه میتونم کمکی بکنم یا نه؟
    میگه ارزیاب گمرک گفته چون تعداد هستش و تجاری حساب میشه بعد از جور کردن کارت بازرگانی حداقل دونه ای 200 باید گمرک بدی؟؟؟؟؟؟
    کلی هم پول باربری (فرد) داده و اورده.
    میگفت همون بدون جعبه ادم بیاره راحت تره چون تفاوت قیمتش رو دارم بالای گمرک و پول بار میدم. و اعصابم هم داغون شده.

من همیشه میرفتم مرکز پست تو چهارراه لشکر برای گرفتن بسته های خودم. یک میزی یک طرف گذاشته بودن و هرکی که جنسی
    داشت و گیر میکرد و میگفتن باید کارت بازرگانی داشته باشین اینا میومدن و کارت بازرگانی میدادن و به نام خودشون ترخیص میکردن و یک هزینه ای هم بر اساس ارزش گذاری گمرک میگرفتن.

حالا به طرف گفتم و رفته ببینه اونا میتونن کمک کنن یا نه؟

این طرف خریدار هم کلی شاکیه و غر غر میکنه میگه من بیعانه از مردم گرفتم و برای من بد میشه اگر خیلی دیر بشه.

این دوست من که همراه فامیلشون رفته بود فرودگاه امروز میگفت جعبه ها داغون داغون شده و این میخواد بره شکایت کنه.
    یکیش که میگفت یک تیکه از جعبه کلا پاره و کنده شده و نیستش.

حالا با توجه به اومدن باجناغش(پس فردا) میگفت به اون سفارش کرده بدون جعبه بیاره که بتونه ببره تو هواپیما که هم اضافه بار نده و هم به گمرک نخوره.

همین هم که با جعبه ها رو خریده قراره 2700000 تومان همون قیمتی که دفعه اول اینا فروختن ازشون بخره بدون جعبه ها رو.

منم زود سواستفاده کردم و گفتم اینی که دادی به فامیل من چی میشه؟ گفت بزار ببینم اخرش چقدر پول میگیرم تو هم همون قدر بده.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

میگم اگه یه زمانی خودمون بخوایم لپ تاپی وارد کنیم گمرکش چطوریه ؟ من شنیدم 120 درصد یعضیا میگم 80 درصد بالاخره یعنی چی ؟ یعنی یه لپ تاپی که قیمتش توی خارج 1500 باشه بخوایم فقط 1 دونه بیاریم آیا گمرک داره ؟ چقدر ؟

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

میگم اگه یه زمانی خودمون بخوایم لپ تاپی وارد کنیم گمرکش چطوریه ؟ من شنیدم 120 درصد یعضیا میگم 80 درصد بالاخره یعنی چی ؟ یعنی یه لپ تاپی که قیمتش توی خارج 1500 باشه بخوایم فقط 1 دونه بیاریم آیا گمرک داره ؟ چقدر ؟
    یه دونه گمرگ نداره و آزاده.

4. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه دوست من.
    برای یک عدد همراه مسافر یا پست گمرک 4 درصد هستش بعلاوه 3 درصد ارزش افزوده.
    جمعا 7 درصد.
    به شرط اینکه لوازم برقی دیگه و ارزش دار زیاد همراهتون نباشه.

6. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک تعداد از دوستان در مورد این بدون جعبه از من سوال میکنن و یک تعداد هم عکس خواستن.
    من کل وسایل و خود دستگاه رو عکساش رو میزارم اینجا .
    فقط ببخشید که با گوشی عکس گرفتم کیفیت ها زیاد خوب نیست:

اول یک نمای کلی از کیف و جعبه وسایل که خود لب تاپ هم داخل کیفه:

پک وسایل که همه اکبند و پلمب و باز نشده:

باطری و بند جمع کننده سیم. باطری از پلمب باز نشده:

ماوس و اداپتور:

کارت گارانتی و دفترچه های همراه و دی وی دی درایورها و نرم افزارهای همراه:

دفترچه گارانتی که داخلش مدل و سریال دستگاه چاپ شده:

خود لب تاپ داخل کاور درون کوله پشتی :

لب تاپ با درب باز که کاملا نشون میده محافظ مانیتور و برگه گارانتی کنده نشده :

Last edited by farzad4; 30-11-2010 at 03:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان اول بگم که من نتونستم عکسهاس بالا رو ببینم (شاید عکسها مشکل داشته یا کامپیوتر من)
    یکی از آشناهای من الان کانادا هستش و توی ماه بعذ یعتی دی میادش. این طرف از کامپیوتر و این چیزا هیچی سرش نمیشه ولی پسرش توی خود کانادا زندگی میکنه (تورنتو) حالا به نظر شما آیا ارزش داره که بهش بگم که یه دونه از همین مدل لپ تاپ ایسوز برام بیاره یا نه ؟
    قیمت این مدل (کامل با کارت گرافیکی 5870 و 8 گیگ رم و ...) توی کانادا چقدر هستش ؟ و توی گمرک ایران و کانادا چقدر مالیات و عوارض و گمرکی و کوفت و زهر مار و ... ازش میگیرن و کلا چقدر پای من تموم میشه ؟
    به نظرتون آیا ارزش داره این کار رو بکنم و قید گارانتی رو بزنم. راستی آیا مدل بهتر و جدیدتری نسبت به این مدل (یا برند دیگه ای ) اومده که خرید اون منطقی تر و به صرفه تر باشه؟

کدوم مدل این لپ تاپ بهتر هستش (کدوم آپشن این لپ تاپ بیشتر میارزه)منظورم اینه که مدلی که با کارت گرافیکی 5870 هست بهتره یا مدلی که با 460 هستش ؟یا مثلا کدوم مدل با سی پی یو قویتر ؟ آیا 5870 توی بازیها کم میاره ؟
    دوستان میشه لطف کنید و بگید اگه من همچین کاری رو خواستم انجام بدم بهتر هستش که از یه سایت اینترنتی توی کانادا این آشنای من خرید کنه یا از فروشگاه ها و مغازه ؟ میشه یه سایت خوب برای این کار یه من معرفی کنید .

با تشکر منتظر نظرات و پیشنهاد های همتون هستم . خیلی ممنون
    Last edited by saeed85; 02-12-2010 at 06:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان عزیز کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟!!!!!!

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان عزیز کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟!!!!!!
    با توجه به انتظارات شما من به شما توصیه می کنم از یک سایت معتبر که قابلیت انتخاب و تعویض قطعات رو به شما میده خرید کنی. متاسفانه چنین سایتی در کانادا وجود نداره یا اگر هم باشه من بی اطلاعم ، ولی شما میتونی راحت از آمریکار این خرید رو انجام بدی.من خودم حدود یک ماه پیش از سایت xoticpc خرید کردم و به شما در مورد این سایت اطمینان کامل میدم که کارشون 100 در 100 درسته و میتونی راحت بهشون اعتماد کنی .فقط در نظر داشته باش چون این خرید از آمریکا انجام میشه برای انتقالش به کانادا (هزینه حمل و مالیات) یه چیزی حدود300 دلار باید بپردازی که به قیمتی که توی سایت زده اضافه میشه ولی مطمئن باش با این خرید بازم حدود حداقل 1.5 میلیون به نفعته نسبت به خرید از ایران.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لینکی که گذاشتم در حال حاضر بهترین کانفیگ g73 هست که بصورت پیشفرض اون چیزایی که شما میخوای رو داره اما بازم اگر میخواسته باشی تغییرش بدی از توی همین صفحه میتونی انجامش بدی.
    کاری که اون اشناتون باید انجام بده اینه که بره تو این سایت عضو بشه . شما همین لینک رو براش بفرستی و بگی با چه مشخصاتی میخوای برات خرید کنه و باقی ماجرا. همه چیز که اوکی شد و پولش رو پرداخت کرد ظرف 10 روز میفرستنش به ادس اشناتون در کانادا و اونم میتونه اونو با خودش بیاره ایران برای شما بدون هیچ هزینه اضافیه دیگه.
    موفق باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان اول بگم که من نتونستم عکسهاس بالا رو ببینم (شاید عکسها مشکل داشته یا کامپیوتر من)
    یکی از آشناهای من الان کانادا هستش و توی ماه بعذ یعتی دی میادش. این طرف از کامپیوتر و این چیزا هیچی سرش نمیشه ولی پسرش توی خود کانادا زندگی میکنه (تورنتو) حالا به نظر شما آیا ارزش داره که بهش بگم که یه دونه از همین مدل لپ تاپ ایسوز برام بیاره یا نه ؟
    قیمت این مدل (کامل با کارت گرافیکی 5870 و 8 گیگ رم و ...) توی کانادا چقدر هستش ؟ و توی گمرک ایران و کانادا چقدر مالیات و عوارض و گمرکی و کوفت و زهر مار و ... ازش میگیرن و کلا چقدر پای من تموم میشه ؟
    به نظرتون آیا ارزش داره این کار رو بکنم و قید گارانتی رو بزنم. راستی آیا مدل بهتر و جدیدتری نسبت به این مدل (یا برند دیگه ای ) اومده که خرید اون منطقی تر و به صرفه تر باشه؟

کدوم مدل این لپ تاپ بهتر هستش (کدوم آپشن این لپ تاپ بیشتر میارزه)منظورم اینه که مدلی که با کارت گرافیکی 5870 هست بهتره یا مدلی که با 460 هستش ؟یا مثلا کدوم مدل با سی پی یو قویتر ؟ آیا 5870 توی بازیها کم میاره ؟
    دوستان میشه لطف کنید و بگید اگه من همچین کاری رو خواستم انجام بدم بهتر هستش که از یه سایت اینترنتی توی کانادا این آشنای من خرید کنه یا از فروشگاه ها و مغازه ؟ میشه یه سایت خوب برای این کار یه من معرفی کنید .

با تشکر منتظر نظرات و پیشنهاد های همتون هستم . خیلی ممنون
    سلام
    تو اوردن از کانادا شک نکنید.
    بهترین لب تاپهای گیم موجود همین اسوس هستش.
    فقط این مدل تولیدش قطع شده و مدلهای جدید جایگیزین شدن.
    شما باید بفرمایید که یکی از این 3 مدل رو بیارن برای شما:

asus G73jh-B1
    G73jw-A1
    G73jw-3de

اولی که همین مدلی هستش که من عکس گذاشتم و فقط فرقش سی پی یو 740 بجای 720 هستش.
    اینم کم گیر میاد چون بیشترین طرفدار رو داره.

دومی هم که با کارت گرافیک 460 هستش .

سومی هم مثل دومی هستش با این 4 تفاوت:

مانیتور با 120hz که تو ریویوهای اولیه فوق العاده ازش تعریف میکنن و از روشنایی و زوایای دید بهتر نسبت به مدلهای قبلی برخورداره و مهتر اینکه این صفحه سه بعدی هستش.

داشتن 2 عدد از جدیدترین و سریعترین هارد سیگیت که شامل 500 گیگ هارد 7200 دور با 32 مگ کش و 4 گیگ اس اس دی میشه که طبق ریویو های تامس هاردور کارایی این هارد جدید 80 درصد بالاتر از هاردهای عادی هستش .

داشتن عینک سه بعدی انویدیا به همراه فرستنده بیسیمش و پکیج نرم افزاری انویدیا.

و اخرین برتری داشتن بلوری رایتر با سرعت 4 برای رایت .

تفاوت قیمت هم حدود 250 دلار (امریکا)
    البته این مدل عالی فعلا بصورت پیش فروش هست و همین امروز یک ایمیل برای من از سایتی که یکی از این مدل رو پیش خرید کردم دریافت کردم که اطلاع دادن از دیروز یک تعدادی به دستشون رسیده و تا چند روز دیگه برای افرادی مثل من که پیش خرید کردن فرستاده میشه.

خرید از سایتهای اینترنتی بهتر از خرید از فروشگاهها هستش. (قیمت کمتر)

اونجا که قیمت تموم شده رو رو سایت بهتون میگن.
    اینجا هم اگر یک عدد لب تاپ باشه و مخصوصا بدون جعبه باشه گمرک نمیگیرن.

صد در صد شک نکنید که با خیال راحت قید گارانتی ایران رو بزنید. اما اول تو کانادا تست کنن و بعد از اطمینان اولیه بفرستن ایران.
    گارانتی ایران کشکی بیش نیست و مخصوصا برای دستگاههایی که مشخصات بالایی دارن و خیلی جدیدن.

کارت 5870 قویتر و کم مصرفتر و بادوامتر از 460 هستش.
    در مقابل 460 سه بعدی رو ساپورت میکنه و فیزیکس و کودا.
    الان بخاطر اون مشخصاتی که در بالا توضیح دادم فعلا محدود به 460 هستید. چون اون چهار تفاوت و مخصوصا مانیتور 120 هرتز و اون هارد غیر قابل گذشتن ازشه.
    من با اینکه این مدل اولیه رو دارم اما با دیدن مشخصات این جدیده نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و پیش خرید کردم.

برای پیدا کردن سایت مناسب هم بهتره به همون اشنای خودتون بگید . اون بهتر میدونه از کجا بگیره.
    من تو کانادا تا حالا فقط از دوتا سایت خرید کردم و مشکلی نداشتم.
    اما بازم بهتره با اشناتون مشورت کنید.

12. 2 کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام .
    دوست عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی و کمکتون.
    فقط یه سوال دارم . در مورد قدرت و بازده بین 5870 و 460 کدوم یکی بهتر و قویتر هست و آیا 460 زیادی داغ نمیشه ؟
    بازم تشکر میکنم از شما دوست عزیز ((( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •