تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 145 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من قبلا شنیده بودم وقتی هانی علت حمله نکردن مسلم به ابن زیاد رو میپرسه، مسلم پاسخ میده که یاده جوانمردی و فتوت علی (ع) و تاکید ایشان بر روی این موضوع افتادم...
    اما به حق تو سریال تعبیر زیباتری گفته شد و آن این بود که مسلم وقتی در ذهنش ابن زیاد رو کشت، نام امام علی (ع) و جوانمردیش رو از ابن زیاد شنید! پس فهمید که کشتن پسر مرجانه نمی ارزه به شکستن اصول عمویش علی (ع) و خصوصا شنیدن و به سخره گرفته شدن نام و جوانمردی حضرت علی (ع) توسط عبید...
    واقعا واقعه کربلا و تمامی مضوع های مرتبط با اون سراسر پیامه و خوشحالم سریال تا به اینجا از ارائه هیچ کدومشون دریغ نکرده...
    دوستان یه آهنگی دیشب نواخته میشد مخصوصا تو اون بخش در قسمت بعد خواهید دید کسی اون آهنگ رو داره آپلود کنه؟
    ممنون میشم
    تو خود سایت بخش از اون رو قرار داده. لینک دانلود خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمن اینکه آهنگ های دیگه ای هم تو سایت رسمی قرار داده شده که من لینک دانلو هاشون رو با اجازتون قرار میدم...:

موسیقی متن شماره 1 (گندم زار)
    کد:
    موسیقی تیتراژ آغازین با خواننده جدید:
    کد:
    موسیقی تیتراژ پایانی:
    کد:
    گفتگوی داوود خان میرباقری با شبکه دو:
    کد:
    راستی فکر کنم شما قبلا تیتراژ ابتدایی رو با کیفیت بهتری از بنده خواسته بودید! خود سایت زحمت این کار رو هم کشیده:
    تیتراژ ابتدایی با کیفیت خوب با صدای خواننده قدیمی (لینک تصحیح شد):
    کد:
    ضمن اینکه تمامی تیزر های سریال رو میتونید از لینک پایین تماشا کنید:
    کد:
    سلام حسین جان.
    این لینک از سایت حذف شده و کار نمیکنه. لطفا همونی رو که خودت قبلا ضبط کرده بودی رو لطف کن.
    ممنون
    حمید جان! لینکا تو این دو تا پست بیدن:
    کد:
    و
    کد:
    واسه چی می خندیدن؟
    مگه خنده دار بود !؟
    حلوای تن تنانی تا نخوری ندانی
    باید خودت ببینی! اون وقت درک میکنی که چرا کل تماشاگرا تو بعضی از صحنه ها می زدن زیرخنده!!
    انصافا جلوه های ویژش واسه یه فیلم ایرانی فوق العاده بود! اما فیلمنامه و سناریوی فیلم ضعیف! دیالوگ ها متوسط! کل فیلم هم حضرت سلیمان (ع) عین جومونگ داره با اسب این ور اون ور میره و کارگردان هی میخواد تلاش کنه بزرگی مملکت حضرت سلیمان (ع) رو نشون بده (با شرایط آب و هوایی و اقلیمیه متفاوت)... ضمن اینکه کارگردانش احتمالا کر بودن! چون شخصا از موسیقی عجیب آهنگسازی چینی فیلم و صدای فوق العاده بلندش داشتم سرسام میگرفتم!!!
    از موضوع تاپیک فاصله گرفتم... شرمنده...
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 08-11-2010 at 14:40.

2. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال گل مریم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

4. 5 کاربر از گل مریم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

راستی فکر کنم شما قبلا تیتراژ ابتدایی رو با کیفیت بهتری از بنده خواسته بودید! خود سایت زحمت این کار رو هم کشیده:
    تیتراژ ابتدایی با کیفیت خوب با صدای خواننده قدیمی:

کد:
    سلام حسین جان.
    این لینک از سایت حذف شده و کار نمیکنه. لطفا همونی رو که خودت قبلا ضبط کرده بودی رو لطف کن.
    ممنون

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

یکم به نظرم توی این سریال مختار مهم شده.یعنی همه دغدغه یزیدیان کشتن مختاره نه امام حسین (ع)
    البته از اسم سریال هم میشه یکم توجیح کرد.
    من بی صبرانه منتظر صحنه تاسوعا و عاشورا هستم! آهنگ سنگین و ...

7. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام
    يك چيز توي اين سريال خوب كار شده اينكه ميگفتند كوفيان وفا ندارند واقعا خيلي قشنگ تصوير شده
    درحيرتم از اين مردم پست
    اين مردم زنده كش مرده پرست
    يك سوال مسلم زماني كه به شهادت رسيد چند ساله بوده

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

یکم به نظرم توی این سریال مختار مهم شده.یعنی همه دغدغه یزیدیان کشتن مختاره نه امام حسین (ع)
    من بی صبرانه منتظر صحنه تاسوعا و عاشورا هستم! آهنگ سنگین و ...
    به نظرم شايد به خاطر اينه كه شايد هنوز قيام امام حسين خيلي مطرح نبوده بيشتر سركوب ياران امام حسين بوده كه نتوانند با او بيعت كنند

9. 3 کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بالاخره قسمتی رو که جمعه ی هفته ی پیش پخش کرد رو دیدم (از تکرار شبکه 8) بازی فرهاد اصلانی فوق العاده بود. دیالوگها هم طبق معمول عالی بودن. به خصوص دیالوگهای بین مسلم و هانی.
    هفته به هفته این سریال برام جذاب تر میشه.
    دم همشون گرم

11. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

کوفی وفا نداره
    کالا جماعت عرب وفا نداره
    خوب مختار داره شرایط کوفه ر برای ورود امام حسین آماده میکنه

13. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    يك چيز توي اين سريال خوب كار شده اينكه ميگفتند كوفيان وفا ندارند واقعا خيلي قشنگ تصوير شده
    درحيرتم از اين مردم پست
    اين مردم زنده كش مرده پرست
    يك سوال مسلم زماني كه به شهادت رسيد چند ساله بوده

محتوای مخفی: عمر مسلم 

اگر چه تاریخ دقیق ولادت حضرت مسلم علیه السلام مشخص نیست، اما با در نظر گرفتن سن فرزندان او که در کربلا به شهادت رسیده اند و نیز با توجه به رویدادهایى که در دوران زندگانى حضرت مسلم علیه السلام به وقوع پیوسته و نیز جنگهایى که تاریخ آشکارا از حضور او در آنها نام برده است، مى توان سن تقریبى ایشان را به هنگام شهادت تخمین زد. برخى تصریح کرده اند که مسلم علیه السلام هنگام شهادت 35 سال داشته است، اما این عدد نیز نمى تواند نشان دهنده سن واقعى ایشان باشد؛ زیرا بنابر آنچه در تاریخ ذکر شده، او در جنگ صفین نیز حضور داشته و این جنگ در سال 37 هجرى، یعنى 23 سال پیش از شهادت او به وقوع پیوسته است. با این حساب او در آن جنگ 12 ساله بوده که بعید به نظر مى رسد. از این گذشته، او در فتوحات زمان خلیفه دوم نیز شرکت داشته است. این رویداد حتى اگر در واپسین سال خلافت عمر، سال 23 هجرى نیز رخ داده باشد، باز هم پیش از ولادت مسلم علیه السلام خواهد بود. پس نمى توان نظر پیش گفته مبنى بر 35 سال بودن مدت عمر ایشان را پذیرفت؛ زیرا بنابر این نظر، ولادت حضرت در سال 25 هجرى روى داده است که پذیرفته نیست.

بنابراین، به هیچ روى گفته هایى این چنین که گاه در کتابهاى رجالى شیعه نیز دیده مى شود و عمر ایشان را 28 سال بیان مى دارد، قابل قبول نیست. در یک جمع بندى، مى توان گفت که ولادت آن بزرگوار در سال 7 یا 9 هجرى بوده و هنگام شهادت در ذى حجه سال 60 هجرى بیش از پنجاه سال داشته است.

15. 4 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

محتوای مخفی: عمر مسلم 

اگر چه تاریخ دقیق ولادت حضرت مسلم علیه السلام مشخص نیست، اما با در نظر گرفتن سن فرزندان او که در کربلا به شهادت رسیده اند و نیز با توجه به رویدادهایى که در دوران زندگانى حضرت مسلم علیه السلام به وقوع پیوسته و نیز جنگهایى که تاریخ آشکارا از حضور او در آنها نام برده است، مى توان سن تقریبى ایشان را به هنگام شهادت تخمین زد. برخى تصریح کرده اند که مسلم علیه السلام هنگام شهادت 35 سال داشته است، اما این عدد نیز نمى تواند نشان دهنده سن واقعى ایشان باشد؛ زیرا بنابر آنچه در تاریخ ذکر شده، او در جنگ صفین نیز حضور داشته و این جنگ در سال 37 هجرى، یعنى 23 سال پیش از شهادت او به وقوع پیوسته است. با این حساب او در آن جنگ 12 ساله بوده که بعید به نظر مى رسد. از این گذشته، او در فتوحات زمان خلیفه دوم نیز شرکت داشته است. این رویداد حتى اگر در واپسین سال خلافت عمر، سال 23 هجرى نیز رخ داده باشد، باز هم پیش از ولادت مسلم علیه السلام خواهد بود. پس نمى توان نظر پیش گفته مبنى بر 35 سال بودن مدت عمر ایشان را پذیرفت؛ زیرا بنابر این نظر، ولادت حضرت در سال 25 هجرى روى داده است که پذیرفته نیست.

بنابراین، به هیچ روى گفته هایى این چنین که گاه در کتابهاى رجالى شیعه نیز دیده مى شود و عمر ایشان را 28 سال بیان مى دارد، قابل قبول نیست. در یک جمع بندى، مى توان گفت که ولادت آن بزرگوار در سال 7 یا 9 هجرى بوده و هنگام شهادت در ذى حجه سال 60 هجرى بیش از پنجاه سال داشته است.

حقیقتا استفاده کردیم.
    منبعش رو هم میفرمایین؟

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

با سلام
    من واقعا لذت بردم از اونجایی که میثم تمار به ابن زیاد میگه تو خودت هم میدونی که نمیشه حرف حضرت علی(ع) در مورد نحوه کشته شدن من نشه پس خودت رو هم اذیت نکن ولی جالبتر اونجا است که اون لعین اونقدر با حضرت علی(ع)عناد داره که میگه من هر کاری میکنم که تو بمیری فقط حرف حضرت علی(ع)نشه برام خیلی جالب بود که انقدر زیبا به تصویر کشیده شده بود دشمنی و کینه ی اون لعینها با حضرت علی میدونین که برای روز عاشورا میگن امروز در عوض روز بدر واقعا که زیبا کار شده بود.
    من که انگار دارم اون لحظات رو به عینه میبینم نمیدونم حالا روز عاشورا رو چه جوری میخوان به تصویر بکشن واقعا کار سنگینی هست امیدوارم تونسته باشن از عهده ی نمایش اونهمه مصیبتها و فجایع بر اومده باشن من که بی صبرانه منتظر ادامه ی اون هستم.

18. 2 کاربر از alonestar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •