من قبلا شنیده بودم وقتی هانی علت حمله نکردن مسلم به ابن زیاد رو میپرسه، مسلم پاسخ میده که یاده جوانمردی و فتوت علی (ع) و تاکید ایشان بر روی این موضوع افتادم...
اما به حق تو سریال تعبیر زیباتری گفته شد و آن این بود که مسلم وقتی در ذهنش ابن زیاد رو کشت، نام امام علی (ع) و جوانمردیش رو از ابن زیاد شنید! پس فهمید که کشتن پسر مرجانه نمی ارزه به شکستن اصول عمویش علی (ع) و خصوصا شنیدن و به سخره گرفته شدن نام و جوانمردی حضرت علی (ع) توسط عبید...
واقعا واقعه کربلا و تمامی مضوع های مرتبط با اون سراسر پیامه و خوشحالم سریال تا به اینجا از ارائه هیچ کدومشون دریغ نکرده...
دوستان یه آهنگی دیشب نواخته میشد مخصوصا تو اون بخش در قسمت بعد خواهید دید کسی اون آهنگ رو داره آپلود کنه؟
ممنون میشم
تو خود سایت بخش از اون رو قرار داده. لینک دانلود خدمت شما:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن اینکه آهنگ های دیگه ای هم تو سایت رسمی قرار داده شده که من لینک دانلو هاشون رو با اجازتون قرار میدم...:
موسیقی متن شماره 1 (گندم زار)
کد:
موسیقی تیتراژ آغازین با خواننده جدید:
کد:
موسیقی تیتراژ پایانی:
کد:
گفتگوی داوود خان میرباقری با شبکه دو:
کد:
راستی فکر کنم شما قبلا تیتراژ ابتدایی رو با کیفیت بهتری از بنده خواسته بودید! خود سایت زحمت این کار رو هم کشیده:
تیتراژ ابتدایی با کیفیت خوب با صدای خواننده قدیمی (لینک تصحیح شد):
کد:
ضمن اینکه تمامی تیزر های سریال رو میتونید از لینک پایین تماشا کنید:
کد:
سلام حسین جان.
این لینک از سایت حذف شده و کار نمیکنه. لطفا همونی رو که خودت قبلا ضبط کرده بودی رو لطف کن.
ممنون
.gif)
حمید جان! لینکا تو این دو تا پست بیدن
:
کد:
و
کد:
واسه چی می خندیدن؟
مگه خنده دار بود !؟
حلوای تن تنانی تا نخوری ندانی.gif)
باید خودت ببینی! اون وقت درک میکنی که چرا کل تماشاگرا تو بعضی از صحنه ها می زدن زیرخنده!!
انصافا جلوه های ویژش واسه یه فیلم ایرانی فوق العاده بود! اما فیلمنامه و سناریوی فیلم ضعیف! دیالوگ ها متوسط! کل فیلم هم حضرت سلیمان (ع) عین جومونگ داره با اسب این ور اون ور میره و کارگردان هی میخواد تلاش کنه بزرگی مملکت حضرت سلیمان (ع) رو نشون بده (با شرایط آب و هوایی و اقلیمیه متفاوت)... ضمن اینکه کارگردانش احتمالا کر بودن! چون شخصا از موسیقی عجیب آهنگسازی چینی فیلم و صدای فوق العاده بلندش داشتم سرسام میگرفتم!!!
از موضوع تاپیک فاصله گرفتم... شرمنده....gif)
یاعلی