ر دادم.
رگ خواب این دل تو دست تو بوده.
ر دادم.
رگ خواب این دل تو دست تو بوده.
این جماعت شب می خوابن صبح یه چی می گن باور نکن مثه امسال که کنکور از 4 افتاد 10
سایت فقط azmoon.com
تایید میشه به شدت!
حیف که میترسم تاپیکو ببندن!
ولی خداییش برای رفع استرس بیاید یه بازی مشاعره ای چیزی
صرفا برای تسکین قلوب و رفع استرس:43:
ممنون/![]()
نه پدرام
تایید میشه به شدت!
حیف که میترسم تاپیکو ببندن!
ولی خداییش برای رفع استرس بیاید یه بازی مشاعره ای چیزی
صرفا برای تسکین قلوب و رفع استرس
ممنون/![]()
مدیران و همکاران این بخش آدمای خوب و باشعوری هستن
می دونن که استرس داریم درک میکنن
ولی ممکنه فردا بیان واسه پاکسازی!
دمت داغيا رب آن سازمان سنجش که سپردي به منش، ميسپارم به ننش! از دست اين لفت دادنش :دي
آنتي اسپم؛ هزار بار گفتم، بازم ميگم؛ بيستم نمياد. چون ميشه روز ثبت نام دانشگاه ها (چه آزاد و چه دولتي)
در خدمتیم!به پدرام هم که به جمع ما اضافه شد!
هنوزم زمستون به یادت بهاره / به جز تو تو قلبم کسی جا ندارهرگ خواب این دل تو دست تو بوده.
(فکر کنم امشب اخطار بگیرم)
ممنون/![]()
نه عزيز من؛ وقتي ثبت نام همه دانشگاه ها از 20 و اينا شروع ميشه، بايد زودتر بدند نتايجو.
امان از فتوشاپ. کار باحالي بود.![]()
احتمالا شما مرورگرتون به برنامه های گرافیکی باز میشه .![]()
بابا الان سکته می زنیم
چه خبره اینجا
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 20 (18 کاربران و 2 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرفا چیه!(فکر کنم امشب اخطار بگیرم)
اخطار آدمو مرد میکنه!
اخطار بگیر یکم بزرگ شی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)