پس این تعرفه ی نامحدود که آخرش زده چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتاش که خیلی خوبه
کسی استفاده کرده ؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پس این تعرفه ی نامحدود که آخرش زده چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتاش که خیلی خوبه
کسی استفاده کرده ؟؟
اینترانته دوسته عزیز
فرقش چیه ؟
فقط سایتها داخلی را باز میکنه برخلاف اینترانت اسیاتک این اکانت داخلی هم روش جواب نمیده کلا بدرد نمیخوره سرعتش هم خیلی کمه
سلام.
دوستان من دیروز درخواست جمع آوری بیست نتو دادم چقدر طول میکشه که کامل جمع آوری کنن ؟
تا هرچقدر که بتونن معطلتون میکنن!یه سری بهونه های الکی هم میارن که هی بندازن عقب!مثلا اینکه شما تو مدت زمانی که داشتی جمع آوری میکردیم مودم رو روشن گذاشتی!شما سعی کنید مودم روهم خاموش نگه دارید و مدام وضعیت جمع آوری رو پیگیری کنید از 2020.
ولی معمولا بین 10 تا 15 روز هستش
درود
اول باید در سایت درخواست جمع آوری بدید و مودم را خاموش کنید و دیگه روشن نکنید تا صورتحسابتون بعد چند روز بسته بشه
بعد اگر شیراز هستید حضوری تشریف ببرید دفتر 20نت در مرکز مخابرات به همراه آخرین قبض تلفن پرداخت شده و یک فرم پر کنید و تحویل بدید و بعد تماس بگیرید با 2020 تا درخواستتون را ارسال کنند به مرکز مخابرات
درخواست که ارسال بشه همون روز یا نهایتا روز بعد جمع آوری میشه
با این وضعیت پارس آنلاین... آیا اینترنتی در شیراز هست که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟ بجز آسیا تک و مخابرات؟
پیدا کردی یه خبر هم به من بده بیزحمت![]()
به نظرتون به صرفه ترین سرویسی که میشه گرفت از مخابرات چیه الان؟ سرویس های شش ماهه یا یک ساله نداره همشو ماهی حساب میکنند؟ من زیاد مصرف روزانه ندارم ولی به دانلود رایگان شب حسابی محتاجم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)