با سلام
من که اصلا از ایرانسل راضی نیستم
همراه اول رو امتحان نکردم اما فکر نکنم بهتر از ایرانسل باشه
موفق باشید.
با سلام
من که اصلا از ایرانسل راضی نیستم
همراه اول رو امتحان نکردم اما فکر نکنم بهتر از ایرانسل باشه
موفق باشید.
میشه در مورد این اینترنت 128 کیلو بایت نامحدود ایرانسل توضیح بدین چجوری و کیفیت چجوری ؟میخام دیال آپو کنار بذارم اینو بگیرم ارزششو داره ؟
ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز تست کردم اینم اما حل نشد متاسفانه.![]()
اینترنت 128 چیه؟؟؟ مگه ADSL هست؟میشه در مورد این اینترنت 128 کیلو بایت نامحدود ایرانسل توضیح بدین چجوری و کیفیت چجوری ؟میخام دیال آپو کنار بذارم اینو بگیرم ارزششو داره ؟
ممنون میشم کمک کنید
این سروس ؛ GPRS گوشی سیم کارت هست که با یه دانگل به صورت فلش مموری از طریق پورت USB به سیستم متصل میشه و از اینترنت GPRS روی سیستم استفاده میشه!
سرعت هم در هر منطقه ای متفاوته!! باید قبلش با گوشی تست بشه!!!
برای هر دو اپراتور ما تاپیک هایی مجزا داریم:
تاپیک EDGE ایرانسل:
تاپیک EDGE همراه اول:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم خوب باید درخواست بدیم فعال بشه ؟
چقدره در ماه ؟
کدوم بهتره gprs یا edge ؟
دیال اپ به صرفه هستش یا این ؟
با هر گوشی میشه استفاده کرد باید گوشی بلوتوث داشته باشه؟
ممنون میشم جواب بدین
شما پست اول هر کدوم رو بخونین درست توضیح داده
EDGE ارتقاع یافته ی GPRS هست و باید گوشی EDGE رو ساپورت کنه!
سرعت پینگش شاید خیلی کمتر از دیال آپ نباشه ولی سرعت دانلود به صورت میانگین 20 کیلو هست!
خود من اگه شرایط خوب باشه 30 هم دانلود داشتم!
برای هر دو اپراتور ماهی 10 تومن نامحدود هست.
تعرفه های روزانه ؛ هفتگی و ماهیانه شبانه هم داره.
قیمت ها هر رو هم مثل همه. توی هر منطقه هم ممکنه ایرانسل جواب بده یا همراه اول .ممکنه یکیشون خوب جواب بده.ممکن هم هست که هیچ کدومشون جواب نده!!
بستگی به BTS ای که ازش آنت میگیرن داره که ارتقا داده باشنش یا نه!!
باید تست بشه اول!
ممنونم یعنی سرعتش از دیال اپ هم کمتره؟
کدوم گوشیها ساپورت میکنند ؟
اگه ساپورت نکنه چی؟
میگم ممکنه. واسه من که پینگم حدودا 700 هست.
البته اینم بگم. چون کلا همراه اول Upload رو بسته؛ اگه همراه اول رو فعال کنین هیچ فایلی رو نمیتونین آپلود کنین. توی مسنجر هم دچار مشکل میشین بعضی وقتاا!
الان بیشتر گوشی ها ساپورت میکنه!! شما باید بری توی اطلاعات امکانات گوشی تا ببینی چیزی به نام EDGE داره یا نه!
اگه ساپورت نکنه خوب سرعت دانلودتون به 20 نمیرسه. طرفهای 5 و 6 میچرخه!!!
شما گوشی مد نظرتون رو بگین من بگم داره یا نداره وچطوری هست!!! ولی بلکل توی مشخصات گوشی که بری اینو درج کرده.
ممنونم
عزیز جان برای ارتباط گوشی با کامپیوتر چی لازمه کابل یا بلوتوث ؟گوشی ساده میشه ؟1200 چی یا nec880 یا k750
هم کابل هم بلوتوث ولی بیشتر از کابل استفاده میکنن!برای ارتباط گوشی با کامپیوتر چی لازمه کابل یا بلوتوث ؟گوشی ساده میشه ؟1200 چی یا nec880 یا k750
نه !!!!! من دارم میگم گوشی های جدید اکثرا دارن!!! گوشی که مموری نداره ازت توقع اینترنت دارین؟؟ نمیشه که!!!
هیچ کدوم اینا قابلیت EDGE ندارن. اون NEC رو هم من مشخصاتش رو پیدا نکردم ولی از عکسش معلومه اونم مثل 1200 هست.
EDGE تکنلوژِ جدیده. از سال 2006 راه افتاده تقریبا.
اینا قدیمیه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)