تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 45 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مجید جان میدونم منظورت از لینک خراب چی بود ولی یه لینک خراب به هیچ وجه هیچ چیز رو ثابت نمیکنه
    عزیزم من با اون لینک ها کار دارم حالا حالاها! یکم صبر کن تا به وقتش.

کدوم کار سعید جان، بخش بندی کردن بحث؟ یا قفل کردن تاپیک؟ بخش اول رو منِ کاربر بنوبه خودم موافقم.
    ولی اینکه میگید همه میدونند چطور بحث کنند خیر مخالفم.
    میدونید قضیه به چه صورته؟ دوستان مخالف ماجرای سفر به ماه وقتی یک نفر خبره در عکاسی باهاشون وارد رای زنی میشه بعد از چند پست میرن رو به فیزیک، دوستی فیزیک رو خوب میشناسه میرن رو به تاریخ، دیگری وارد بحث تاریخی میشه میرن به سمت مکانیک، دیگری از مکانیک نظر میده دوباره عکسی مطرح میشه. ( جمع بستم دلخوری پیش نیاد)
    این که تاپیک زیر شاخه داشته باشه چه بدی میتونه داشته باشه؟
    من یک سال بیشتره که این تاپیک رو پیگیرم و تا بوده همین بوده ، هر کسی هم حوصله کنه از اول تاپیک بخونه بیاد جلو همین رو بعینه میبینه.(حاضرم وقت بزارم اثبات هم بکنم)
    در مورد مدیران و ناظران و...هم جزو کاربرانند، نظرشون رو دارند، عیبی نداره با هم مشورت کنیم.

لطفا" مغالطه نکنید.

از دوستان خبره در عکاسی خواهش می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مستند پاسخ بدند، البته دوست با ادبمون چند احتمال رو بیان کردند که پاسخ احتمالاتشون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده شد.

از دوستان علاقه مند به فیزیک خواهش می کنم به دو مطلبی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آورده شد، پاسخ بدند. البته تنها مطلب به ظاهر مرتبط در کل تایپیک، مطالب زیر بود:

........
    سوم اینکه هر دوطرف رو به فقط دوست دارم یه مطلب رو در نظر داشته باشن و اون اینکه علم مثل دین و فلسفه نیست و در علم هیچ مطلقی وجود نداره و حتی اساسی ترین قوانین علمی هم کسی باهاشون مطلق برخورد نمیکنه و هر روزی ممکنه کشفی جدید قوانین گذشته نقض کنه
    مثالش سرعت نور که علم فیزیک نوین یه جوریای بر مبنای سرعت نور شکل گرفته ولی حالا میبینیم که کشفیات جدید نشون میشه سرعت بالاتر از سرعت نور هم داریم
    پس کسایی که میگن مطلقا یک نظر رو قبول دارن حالا یا دروغین بدون این موضوع یا حقیقی بودنش باید بگم متاسفانه از علم و مباحث علمی شناختی ندارن پس بحث کردن باهاشون راه بجایی نمیبره

فکر میکنم این موارد رعایت بشه خیلی چیزها میشه اینجا یاد گرفت از دوستان
    پاسخی که داده شد:

شما میگین:
    علم، مثل دین و فلسفه مطلق نیست.

عزیز من
    NASA با همین علم ناقص ادعا میکنه که 44 سال پیش انسان به کره ماه فرستاده.
    این مطالب شما شاید برای کارهای انجام نشده صادق باشه، اما مطمئنا" برای توجیه کارهای انجام شده دلیل بی ربطی هست.

چطور ممکنه ما یک کاری رو انجام بدیم و بعد بگیم در آینده به علم انجام اون کار دست خواهیم یافت؟!
    و دوستان به یکباره تغیر موضع دادند!

...........
    کسی نگفت علم ناقص
    بلکه من گفتم در علم مطلقی وجود نداره و تمام قوانین و فرمولها و تزها و تعوریها این تفکر دربارشون هست که هر لحظه ممکنه خلافشون ثابت بشه

پس کسی در علم وارد میشه هرگز درباره هیچ چیزی نمیگه مطلقا بر اون نظر باور داره چون وقتی کسی مثل شما میگه من ایمان دارن که این مسئله دروغه هرکسی هرچیزی بگه در شما اثری نداره و واقعیت رو نمیپذیرید

حالا بازم تکرار میکنم و کاش دوستان هم همین رویه رو دنبال کنن
    فقط سوالات و مطالب مرتبط عنوان بشه و دیگه بحثهای بی ارزش و غیر علمی باز نشه
    و یه مطلب هم عنوان شد تا کامل بررسی نشده مطلب جدید قرار داده نشه

الان اقای مجید یه مطلب جدید که درباره مکالمات رادیو هنوان کردن و یه مطلبم درباره حذف عکس که بنظرم فقط درباره این 2موضوع صحبت بشه و این 2مطلب کامل انالیز شد بریم سراغ بحث بعدی

واقعا" خیلی برای من جالبه!
    وقتی شما میگید علم مطلق نیست، و مثال سرعت نور رو می زنید یعنی چی؟
    غیر از اینه که می خواین این رو برسونید که علم دائما" در حال تغییر هست؟
    غیر از اینه که می خواین این رو برسونید که با پیشرفت علم در آینده پاسخ این مطالب هم پیدا میشه؟

دوست عزیز
    ما در مورد اتفاقات آینده صحبت نمی کنیم.
    ما در مورد اتفاقاتی صحبت میکنیم که 44 سال پیش افتاده!

موافقم. فکر میکنم بقیه دوستان هم موافق باشند. پس از این به بعد فقط در مورد همین دو مورد بحث می کنیم. یا به قول اون دوست دیگه مون مباحث تاریخی!

در مورد مکالمات رادیویی:

قبلا" NASA دلیل اینکه چرا در مکالمات رادیویی ماموریت آپولو 11 هیچ تاخیری مشاهده نمیشه؟
    این طور پاسخ داده بود که:

“البته در برخی از فیلمهای ویرایش شده توسط تلویزیونهای محلی و یا سایت‌های خبری دیده می‌شود که این تأخیر مورد انتظار دیده نشده است که می‌تواند به دلیل نیاز آنها برای کوتاه‌تر کردن مدت زمان نمایش و یا پخش این فیلم‌ها با حجم کمتر روی اینترنت بوده باشد. اما در تمامی فیلم‌ها و فایلهای صوتی اصلی ناسا (که البته در اختیار خودشون هست!) می‌توان به وضوح وجود چنین تأخیری را در مکالمه‌های بین فضانوردان با ایستگاه کنترل زمینی شنید.”

و بعدش هم که کار بالا گرفت به یک باره NASA اعلام کرد نوار ویدئویی اصلی آپولو 11 گم شده! خب این یعنی چی؟!
    تا الان که پاسخی دیده نمی شه. پس میرم سراغ مطلب حذف عکس:

یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برخلاف دوستان من با صحبت های توهین آمیز و حاشیه ای شما کاری ندارم.
    در مورد حذف تصاویر اونهم بعداز اینهمه سال به نظر من که هیچ مشکلی وجود نداره و اگر تصاویر به قول شما مشکل داشت از همون اول قرار داده نمیشد و نه اینکه قرار داده بشه و بعداز چندین سال حذف بشه.
    در مورد جزئیات! هم لطفن به ما بگید لطفن که این تصویر چه جزییاتی داره؟! و چه چیز غیر معمول و اشتباهی در اون دیده میشه؟

به عزیزان هم میگم که اصلن نیازی نیست شما صحبت های بیهوده ی ایشون رو نقد کنید و در واقع از افرادی که گرایشات دینی دارن (مخصوصن اسلام) غیر از این هم انتظار نمیره. این دوستان مطلقن درست هستند وبقیه در اشتباه.
    قبلن هم گفتم من با بزرگان این افراد بحث داشتم و اونها هم جز به حاشیه بردن و استفاده از مغلطه ی توسل به عواطف (یعنی از احساسات در جهت اهداف) پاسخی نداشتند.
    این دوستمون که کلا" ترجیح داند که صورت مسئله رو پاک کنند! و البته پاسخشون در انتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده شد.

بنده همون ابتدا که شما چنین ادعایی رو مطرح کردید رفتم چک کردم ولی با توجه به اینکه وقتم ارزشمندتر از اتلاف وقت در این تاپیکه، پاسخ ندادم؛ ولی فکر نمیکردم شما بخواید روی این دروغ اینطوری مانور بدین...!

از جزئیات لینکی که قرار دادید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مشخصه که این تصویر متعلق به دهمین مأموریت سرنشین دار NASA و پنجمین مأموریت سرنشین دار به ماه، Apollo 16 هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصویر اصلی که شما درباره ـش حرف میزنید (که تصویر بالا رو هم از روی همین با زوم برداشتید): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه ی تصاویر از مأموریت هایApollo که در حال حاضر روی وبسایت NASA قرار دارند، اول بررسی، سپس "اسکن شده" و به قالب دیجیتال دراومدن، و بسته به کیفیت تصویر اصلی، قرار نیست که همگی دارای نسخه ی High Resolution باشن!

شما نمیتونید یه HR به آخر لینک بالا اضافه کنید و بر اساس تصویری که اصلاً وجود نداره، بشینید داستان تخیلی ببافید. من هم میتونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تغییر بدم به این ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و بگم کل p30world وجود خارجی نداره چون این لینکی که من از خودم درآوردم وجود نداره...!

از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نتیجه اینه که اصلاً در ابتدای کار، چنین لینکی وجود خارجی نداشته که شما بعداً اومدید درباره ـش داستان بافتی... تنها جایی که در کل اینترنت این لینک قرار داره، وبسایت شماست...!

تمام جزئیات ساختاری ماجول ها، در documentations درباره ی مأموریت های Apollo مشخصه و معلومه که هر قطعه چه کاری رو انجام میداده.

شما نمیتونید بر اساس اینکه از قیافه ی کلی فضاپیمای Apollo 16 خوشتون نمیاد، چنان ادعایی کنید...! و احتمالاً شما در تخیلاتتون فکر میکنید که این محموله، به همین شکل غیر aerodynamic از جو زمین خارج شده!! درحالی که اصلاً اینطور نبوده؛ و برای فراتر از جو زمین و روی ماه که جوی وجود نداره، شما هر شکلی که سفینه رو بسازید، تفاوتی ایجاد نمیکنه...!

شغل شما اینه که میرید اینهمه وقت میگذارید و بین هر هزار تصویر از هزاران تصویر مأموریت های Apollo، یکی رو پیدا میکنید که به نظرتون مناسب میاد برای عوام-فریبی، بعد یه سری دروغ و تخیلات رو توسط مغزتون اختراع کرده و درباره ی عکس مطلب مینویسید و به خاطر شکل ظاهری کل سفینه (که در خارج جو اهمیتی نداره)، نتیجه گیری میکنید میلیاردها دلار هزینه و صدها هزار نیروی کار و دانشمند، همه داشتن روی یک دروغ کار میکردن...

تا به حال صدها بار افرادی اقدام به انتشار اخبار محرمانه از داخل شرکت هایی که نام بردید کردن.

اعم از وجود در پشتی در windows xp به دستور fbi برای ورود به کامپیوترها، تا ردیابی مشترکین و جاسوسی ازشون در محصولات اپل، و اینکه دیگه نیاز به گفتن نداره: "پول درآوردن گوگل از جاسوسی و جمع آوری اطلاعات مردم به هر نحوی برای بهبود نتایج جستجوش"... تمام این خبرهای بعضاً مشخص یا رسوا کننده، همگی توسط کارمندان همین شرکت ها، یا به صورت ناشناس و یا به صورت رسمی و حتی دادگاهی در طی سال ها منتشر شده و میشن و هر چند ماه یه بار یه خبر بزرگ درباره این شرکت ها داریم که اطلاعاتشون لو میره توسط کارمندان...

با وجود اینترنت و روش های انتقال امن و کاملاً غیرقابل ردگیری اطلاعات، چنین ادعاهایی مسخره ـس و هر شرکتی یه خطایی بکنه که به گوش بیشتر از 10 نفر توی اون شرکت برسه، مستقیم روی اینترنته...!

درباره شخص ادوارد اسنودن هم درواقع مسئله ی تعجب آور اینه که وقتی مردم همه میدونستن این کارا انجام میشه، دیگه اینهمه تعجب برای چیه...؟!

درواقع همونطور که وزیر امور خارجه ی آمریکا گفت "همه کشورها این عمل رو انجام میدن و ما برای تأمین امنیت ملی نیازمند کسب اطلاعات از هر راهی هستیم؛" حداقل اونجا مردمشون میدونن این اطلاعات دست افرادیه که برای مردم ارزش قائلن و به رأی مردم وابسته ـن....
    دوستمون طوری مطمئن و حق به جانب صحبت می کنند که هر کسی ندونه فکر میکنه ایشون عکسهای ناسا رو اسکن کردند و گذاشتن توی آرشیو!

تمام عکسها در دو کیفیت در آرشیو قرار گرفته. و تفاوت در دو لینک کم کیفیت و کفیت بالاتر هم به همون HR آخر لینک هست. البته این قضیه فقط مربوط هست به آرشیو جدید NASA مثلا" دو لینک زیر که به سادگی از روی شماره عکس در انتهای لینک میشه فهمید (AS16) که مربوط هست به ماموریت آپولو 16احتیاجی هم به ویکیپدیا و ... نداره!:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا همین لینک HR بالا رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس من هم الان می تونم نتیجه بگیرم که این عکس اصلا" وجود نداشته! و لینک، دستکاری شده هست!

فقط میتونم بگم بیان این مطالب یا از روی تعصب هست و یا نادانی. در مورد بقیه مطالب شما هم به دلیل منحرف نشدن بحث فعلا" پاسخی نمی دم.

2. این کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقای مجید بازم فقط رفتین سراغ مسائل حاشیه ای و بحث و جدل درباره موضعات بی ارزش
    من اصلا با مطالب حاشیه ای شما کاری ندارم و اصلا دربارشون صحبتی نمیکنم چون هدف شما مشخصه از این بحثا

مسائل بی ارزش رو کنار بزارید و در مورد موضوعات اصلی بحثمون لطفا به تک تک سوالات جواب بدین
    1-شما سوال دوست عزیز مصطفی رو اصلا جواب ندادین که سوال منم هست
    منبع شما برای این مطلب که عکسی وجود داشته و حالا پاک شده کجاست؟منبع معتبر مثل ژورنالهای علمی و سایتهای رسمی علمی ارائه بدید با ذکر تاریخ دقیق
    و اگر این کشف خوده شماست و هنوز منابع معتبری اونو درج نکردن هیچ و فقط عنوان کنید کشف خودتونه و منبعی وجود نداره

2-اگر اطلاع ندارید باید عرض کنم گوگل هرصفحه که روی اینترنت وجود داشته باشه رو زخیره میکنه و در کش خودش نگهداری میکنه
    اگر واقعا همچین عکسی وجود داشته باید صفحه کش اون هم وجود داشته باشه پس لطفا صفحه کش رو قرار بدید(با یه سرچ توی گوگل روش پیدا کردن کش رو میتونید یاد بگیرید)

3-اگر عکسی با کیفیت hr وجود داشته پس باید اون عکس موجود باشه چون طبق گفته خودتون قبلا وجود داشته و حالا ناسا اونو پاک کرده پس باید اون عکس در اختیار همه باشه حتی اگه ناسا اونو پاک کرده باشه و نمیتونین بگین ناسا بعد از 40سال عکسو پاک کرده و توی این 40سال هیچ کسی دیگه یه کپی از اون عکس برنداشته
    حتما باید عکس با کیفیتی که عنوان میشه حذف شده رو قرار بدید

4-طبق گفته شما باید(تاکید میکنم که گفتین باید) 2نسخه عکس وجود داشته لطفا منبع معتبر قرار بدید که بایدی برای وجود 2نسخه عکس هست و کجا ناسا عنوان کرده حتما 2نسخه عکس باید وجود داشته باشه

5-شما فرمودید که
    تمام عکسها در دو کیفیت در آرشیو قرار گرفته. و تفاوت در دو لینک کم کیفیت و کفیت بالاتر هم به همون HR آخر لینک هست. البته این قضیه فقط مربوط هست به آرشیو جدید NASA
    اگر این مورد فقط مربوط به ارشیو جدید ناسا هست چطور شما عنوان کردید قبلا عکسی وجود داشته وحالا پاک شده؟
    دقیقا تاریخ قرارگری عکس در ارشیو قبلی، تاریخ ارشیوبندی جدید و تاریخ حذف عکس رو بگید

6-در مورد ارتباط رادیویی لطفا فایل مورد نظر رو اینجا قرار بدید با مشخصات کامل فایل

7-لینک سایت ناسا که عنوان کردن این فایل گم شده اینجا قرار بدین(لینک خوده سایت ناسا رو حتما باید قرار بدین که ثابت بشه که همچین موضوعی از طرف ناسا عنوان شده)
    و بعدش هم که کار بالا گرفت به یک باره NASA اعلام کرد نوار ویدئویی اصلی آپولو 11 گم شده! یعنی چی؟!
    8-لینک این خبر رو گذاشتین از سایت رسمی ناسا قرار بدید
    قبلا" NASA دلیل اینکه چرا در مکالمات رادیویی ماموریت آپولو 11 هیچ تاخیری مشاهده نمیشه؟ این طور پاسخ داده بود که:

“البته در برخی از فیلمهای ویرایش شده توسط تلویزیونهای محلی و یا سایت‌های خبری دیده می‌شود که این تأخیر مورد انتظار دیده نشده است که می‌تواند به دلیل نیاز آنها برای کوتاه‌تر کردن مدت زمان نمایش و یا پخش این فیلم‌ها با حجم کمتر روی اینترنت بوده باشد. اما در تمامی فیلم‌ها و فایلهای صوتی اصلی ناسا (که البته در اختیار خودشون هست!) می‌توان به وضوح وجود چنین تأخیری را در مکالمه‌های بین فضانوردان با ایستگاه کنترل زمینی شنید.”
    باید لینک خبر رو قرار بدین تا متن اصلی با ترجمه ببرسی بشه که هماهنگ هستن یا خیر

9-لطفا و باید به تک تک سوالات بدقت و کامل جواب بدین تا نتیجه گیری درستی بشه کرد چون صحبت بدون مدرک هیچ ارزشی نداره
    پس مدارک و مواردی ور گفتم اینجا قرار بدین تا بشه بحث کرد وگرنه حداقل بنده که دیگه با شما بحثی نمیکنم به دلیلی که عرض کردم
    ولی مدارک رو قرار دادیدو به سوالات جواب دادید شکک نکنید اگه مدارکتون معتبر و درست باشه شخص بنده به صف تفکر شما میپوندم به صراحت میگم که حرف شما درسته
    ولی اگر باز هم بحث حاشیه ای باشه و سوالات رو جواب ندین بحث خاتمه پیدا میکنه و مشخص میشه صحبتهای شما کاملا کدب محض هست

از دوستان دیگه هم خواهش میکنم بحثهای حاشیه ای رو کنار بزارن تا بتونیم هم چیزی یاد بگریم به نتیجه درستی برسیم
    Last edited by havzhini; 15-07-2013 at 03:45.

4. 7 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد جزئیات! هم لطفن به ما بگید لطفن که این تصویر چه جزییاتی داره؟! و چه چیز غیر معمول و اشتباهی در اون دیده میشه؟
    در مورد این سوالات در رابطه با تصویر مذکور توضیحی ارائه نشد. منظور من هم از بیهوده تمام صحبتهای شما نبود بلکه اون قسمت بیهوده که اختصاص داده شده بود به اتهام زنی و توهین و تحریک احساسات مد نظر بود که اگر در پست ارسالی قبلتون نبوده خیلی بهتر بود و اینهمه جنجال و حاشیه هم بوجود نمیومد.

6. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

11

دوستمون طوری مطمئن و حق به جانب صحبت می کنند که هر کسی ندونه فکر میکنه ایشون عکسهای ناسا رو اسکن کردند و گذاشتن توی آرشیو!

تمام عکسها در دو کیفیت در آرشیو قرار گرفته. و تفاوت در دو لینک کم کیفیت و کفیت بالاتر هم به همون HR آخر لینک هست. البته این قضیه فقط مربوط هست به آرشیو جدید NASA مثلا" دو لینک زیر که به سادگی از روی شماره عکس در انتهای لینک میشه فهمید (AS16) که مربوط هست به ماموریت آپولو 16احتیاجی هم به ویکیپدیا و ... نداره!:

حالا همین لینک HR بالا رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس من هم الان می تونم نتیجه بگیرم که این عکس اصلا" وجود نداشته! و لینک، دستکاری شده هست!

فقط میتونم بگم بیان این مطالب یا از روی تعصب هست و یا نادانی. در مورد بقیه مطالب شما هم به دلیل منحرف نشدن بحث فعلا" پاسخی نمی دم.
    شما اگر اطلاعات کافی درباره ی اینترنت ندارید، پس چطور تصمیم میگیرید چنین مطالب کذبی رو بر اساس تصویری که از ابتدا وجود خارجی نداشته بسازید؟!

علاوه بر google cache که دوستمون اشاره کرد، الان همین لینکی که شما گذاشتید رو میتونید در اینجا ببینید که وجود داشته همیشه و کل تاریخش رو چک کنید:

ولی لینک مدعایی شما، هیچ گاه وجود خارجی نداشته:

شما با اطمینان میگید که "همه" ی تصاویر، دارای نسخه ی HR هستند؛ درحالی که من به شخصه چندین بار تصاویر تک-کیفیت در این آرشیوها دیدم که اغلب تصاویری بودن که کیفیت تصویر یا نگاتیو خیلی پایین بوده.

فقط چند نمونه: به نظر میاد تمام تصاویری که در اون لحظات توسط ماجول کنترلی، از Apollo 16 در راه بازگشت گرفته شده، هیچ یک دارای نسخه ی HR نیستن:

یک پیشفرض غلط شما هم اینه که بهش اشاره میکنم:

شما از این تصاویر به عنوان منبع اسناد NASA یاد کرده و فکر میکنید این یه آرشیو رسمی کاملاً کامل هست که خود سازمان به طور دقیق ایجاد کرده.

در حالی که همونطور که در اینجا عنوان شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یک ژورنال جامع هست که با هدایت 6 نفر از فضانوردانی که به ماه رفتند، توسط عده ای از کارمندان NASA و افراد آزاد انجام گشته، برای استفاده ی تمام نسل ها و افراد و دانشمندان.

تمام هزاران تصویر اسکن شده، تنها تصاویر منتخبی از مجموعه ی عظیم تصاویر این مأموریت ها هستند که در این ژورنال ازشون بهره برده شده. #تصاویر به همت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسکن شدن.

این ژورنال حاوی تمام اتفاقات و صحبت های لحظه به لحظه با عکس های مربوط به اون لحظاته + فایل های صوتی و ویدئویی.

نمونه ی مرتب تر که در 2010 توسط NASA برای چهلمین سالگرد مأموریت های Apollo، منظم سازی و پابلیش شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب حالا میریم سراغ تصویر مشکل دار شما؛ به جای کذب و داستان-پردازی برای عوام-فریبی، اگر همینجا رو میخوندید، این موضوع رو مطرح نمیکردید. البته اگر قادر به خوندن هستید...!(؟)

در بین مکالمات، اشاره ای به این تصویر دیدم که توضیحی برای این موضوع هست که اصلاً هدف از مطرح شدن و قرار دادن اون 3 تصویر، که در راه بازگشت از فضاپیما گرفته شدن، چی بوده:

z [Frames [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] show buckling of the rear panels on the Ascent Stage, which probably occurred as a result of the six-foot drop to the surface after John shutdown the Descent Engine. Kipp Teague and Wil Taylor call attention to AS16-122- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , a post-rendezvous picture Ken Mattingly took of the LM showing extensive further damage that undoubtedly occurred at lift-off.] z

و در این رابطه:

AS16-122-19533 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) z
    LM ascent stage at rendezvous. Note the very beaten-up condition of the aft paneling. Scan by Kipp Teague. Compare with AS16-113- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , which shows the condition of the same area during EVA-1 at about [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Harald Kucharek notes that these panels can be seen to buckle in the first few seconds of liftoff. See the LRV TV clip linked at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . z

AS16-122-19535 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) z
    Similar to 19533 but from a different perspective. Scan by Kipp Teague. z

AS16-122-19537 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) z
    Similar to 19533 and 35. Scan by J.L. Pickering. z

وظیفه ی ترجمه با من نیست اگر از خواندنش عاجزید، ولی به طور کلی داره اشاره میکنه به مقایسه ی وضعیت پنل های روی در پشتی پس از آسیبی که به نظر میاد در لحظه ی بلند شدن برای بازگشت، به پنل های خارجی وارد شده:

مقایسه این تصویر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور هم که گفته شده، Harald Kucharek تونسته لحظه ای که پنل ها اینطور آسیب میبینن رو در ویدئوی این لحظه (175:29:50) پیدا کنه:

(حجم 0.8 مگابایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ حجم 27 مگابایت با کیفیت بهتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

// edit: تصحیح لینک صفحه ی مرتب ژورنال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Zeitgeist; 15-07-2013 at 09:38.

8. 8 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

از دوستان علاقه مند به فیزیک خواهش می کنم به دو مطلبی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آورده شد، پاسخ بدند..
    من فقط به کنکاش دما میپردازم.....

کامنت:

گرما با به عنوان حركت و لرزش مولكول هاي ماده معني مي شود. حركت سريع مولكول ها، يعني دماي بالاتر. حركت آرامتر مولكول ها يعني دماي پايين تر. صفر مطلق دمايي است كه در آن حركت مولكول ها، متوقف مي شود. براي داشتن گرما يا سرما، بايد ملوكول هايي موجود باشند. خلأ حالتي از نيستي است كه هيچ مولكولي وجود ندارد. خلأ هم درجاتي دارد.دانشمندان معتقدند كه خلأ كامل وجود ندارد. فضا شبيه ترين چيز به خلأ كامل است كه براي ما شناخته شده است. در جايي كه ما به عنوان فضا مي شناسيم مولكولهاي بسيار كمي وجود دارد كه مفهوم اندازه گيري سرما وگرما در آن غير ممكن است. اين همان دليلي است كه براساس آن ما از فلاسك يا بطر هاي خلأ براي نگهداري مايعات سرد يا گرم استفاده مي كنيم تا بدون نياز به دوباره سرد كردن يا دوباره گرم كردن، دماي آنها حفظ شود. همه ي انواع پرتوها در خلأ حركت مي كنند اما هيچ تأثيري برخلأ ندارند.
    پرتوهاي گرمايي خورشيد در فضا حركت مي كنند اما فضا را گرم نمي كنند. در واقع پرتوهاي گرمايي خورشيد به هيچ وجه تأثيرگذار نيستند تا وقتي كه به ماده برخورد كنند. حركت هاي مولكولي وقتي انرژي موجب به صورت مستقيم توسط ماده دريافت شود، زياد مي شوند. زماني كه طول مي كشد تا ماده بر اثر نور مستقيم خورشيد در فضا گرم شود، به رنگ نور، خواص عنصري آن، فاصله از خورشيد، و نرخ جدب موج گرمايي توسط ماده بستگي دارد.

فضا داغ نيست. فضا سرد نيست. اجسامي كه گرم مي شوند به وسيله ي فضا نمي توانند سرد شوند.

سبز مورد پذیرش است کاملآ
    قرمز نه
    قرمز کاملآ غلط است

کیهان در یک سرمای شدید فرو رفته
    دما در کلیت کیهان نزدیک صفر کلوین است
    ولی بدلیل تابش پس زمینه کیهانی مقداری گرم میشود ( در حد 5 درجه )

در خوشبینانه ترین حالت کیهان بسیار سرد است

انتقاد دارید با ذکر منابع علمی بفرمایید
    اگر برای نوشته ها، منابع علمی خواستید بگید تا ارائه بدیم.....

اولين كار براي سرد كردن يك جسم اين است كه آن را از معرض نور مستقيم خوشيد دور نگه داريم. چيزهايي كه در سمت سايه ي يك چيز ديگر قرار دارند، عاقبت سرد مي شوند، اما نه به خاطر اين كه فضا سرد باشد. فضا سرد نيست. گرما و سرما در خلأ فضا وجود ندارد. قوانين حركت دستور مي دهند تا مولكولها آهسته تر حركت كنند. اگر هيچ منبع گرمايي ديگري نباشد، اجسام بالاخره سرد مي شوند، اما از آنجايي كه خلأ موجود در فضا يك عايق كامل محسوب مي شود، زمان زيادي طول مي كشد تا يك جسم سرد شود حتي زماني كه به طور كامل از معرض امواج گرمايي يا ديگر امواج خارج شود.
    ناسا ادعا مي كند كه فضاپيما به آرامي چرخش مي كرده است تا قسمت هاي قرار گرفته در سايه، به وسيله ي سرماي جان فرساي فضا سرد شود… سرماي جان فرسايي كه وجود ندارد. در واقع تنها كاري كه چرخش سفينه مي توانسته انجام دهد، آن بوده است كه گرمايي ثابت و حتي بيشتر براي سفينه را سبب شود همانند وقتي كه شما يك هات داگ را روي آتش مي چرخانيد. در واقع يك غذا كه نامش فضانورد آپولو بوده است، پخته مي شده است. حداقل كاري كه مي شود كرد اين است كه وقتي سفينه به زمين بازمي گردد شما دلتان نمي خواهد كه در سفينه را باز كنيد.

این حرف شما غلطه
    ناسا مجبوره چرخش بده آپولو رو
    چون یه طرفش میسوزه یه طرف دیگه یخ میزنه.....

دوباره قسمتهای قرمز رو میتونیم اثبات کنیم
    میتونید نقیض اثبات ها را اثبات کنید؟

در مورد اریک اشمیت و گوگل، من باید بیشتر فکر کنم.....

10. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی آرمان جان
    تقریبا قانع شدم....

و با خوندن این تیتر بی ادبانه :
    حتي يک تفاله اي از کيسه ي زباله ي زمين مانند آدولف هيتلر
    کاملا برام روشن شد این نویسنده چه مغز محدودی میتونه داشته باشه و نیاز نبود ادامه ی مطلب رو بخونم تا 100 درصد قانع بشم چقدر خوندن مطلبش بیهوده اس...!!!

خب از کسی که محل سکونتش حزب نازی، , و امضاء کامنتش هم نماد نازی ها هست، بیشتر از این هم توقعی نمیشه داشت!

تمام جزئیات ساختاری ماجول ها، در documentations درباره ی مأموریت های Apollo مشخصه و معلومه که هر قطعه چه کاری رو انجام میداده.

شما نمیتونید بر اساس اینکه از قیافه ی کلی فضاپیمای Apollo 16 خوشتون نمیاد، چنان ادعایی کنید...! و احتمالاً شما در تخیلاتتون فکر میکنید که این محموله، به همین شکل غیر aerodynamic از جو زمین خارج شده!! درحالی که اصلاً اینطور نبوده؛ و برای فراتر از جو زمین و روی ماه که جوی وجود نداره، شما هر شکلی که سفینه رو بسازید، تفاوتی ایجاد نمیکنه...!

شغل شما اینه که میرید اینهمه وقت میگذارید و بین هر هزار تصویر از هزاران تصویر مأموریت های Apollo، یکی رو پیدا میکنید که به نظرتون مناسب میاد برای عوام-فریبی، بعد یه سری دروغ و تخیلات رو توسط مغزتون اختراع کرده و درباره ی عکس مطلب مینویسید و به خاطر شکل ظاهری کل سفینه (که در خارج جو اهمیتی نداره)، نتیجه گیری میکنید میلیاردها دلار هزینه و صدها هزار نیروی کار و دانشمند، همه داشتن روی یک دروغ کار میکردن...

تا به حال صدها بار افرادی اقدام به انتشار اخبار محرمانه از داخل شرکت هایی که نام بردید کردن.

اعم از وجود در پشتی در windows xp به دستور fbi برای ورود به کامپیوترها، تا ردیابی مشترکین و جاسوسی ازشون در محصولات اپل، و اینکه دیگه نیاز به گفتن نداره: "پول درآوردن گوگل از جاسوسی و جمع آوری اطلاعات مردم به هر نحوی برای بهبود نتایج جستجوش"... تمام این خبرهای بعضاً مشخص یا رسوا کننده، همگی توسط کارمندان همین شرکت ها، یا به صورت ناشناس و یا به صورت رسمی و حتی دادگاهی در طی سال ها منتشر شده و میشن و هر چند ماه یه بار یه خبر بزرگ درباره این شرکت ها داریم که اطلاعاتشون لو میره توسط کارمندان...

با وجود اینترنت و روش های انتقال امن و کاملاً غیرقابل ردگیری اطلاعات، چنین ادعاهایی مسخره ـس و هر شرکتی یه خطایی بکنه که به گوش بیشتر از 10 نفر توی اون شرکت برسه، مستقیم روی اینترنته...!

درباره شخص ادوارد اسنودن هم درواقع مسئله ی تعجب آور اینه که وقتی مردم همه میدونستن این کارا انجام میشه، دیگه اینهمه تعجب برای چیه...؟!

درواقع همونطور که وزیر امور خارجه ی آمریکا گفت "همه کشورها این عمل رو انجام میدن و ما برای تأمین امنیت ملی نیازمند کسب اطلاعات از هر راهی هستیم؛" حداقل اونجا مردمشون میدونن این اطلاعات دست افرادیه که برای مردم ارزش قائلن و به رأی مردم وابسته ـن....

خودتون(موافقان سفرهای تخیلی آپولو) دائما" تاکید می کنید که کامنتها و بحث های حاشیه ای نگذارید اما دایم این کار رو تکرار می کنید! در باره این مطالبتون هم گفتم که فعلا" پاسخی نمی دم.

دوستان
    کشور هایی نظیر روسیه چرا فضانورد به ماه نفرستادن؟!!
    خب دقیقا" این سوال خیلی هاست، اما پاسخی نداره.
    دوستانی که در توجیه وقفه 44 ساله NASA در اعزام فضانورد به کره ماه یا جدیدا" مریخ، توجیه بودجه و مسائل مالی و عدم صرفه اقتصادی و ... مطرح می کنند، باید پاسخ بدند که آیا کشورهایی نظیر چین و روسیه هم مشکل مالی دارن! یا در سال 2013 هنوز هم به تکنولوژی 1969 ایالات متحده نرسیدن!! و در عقب موندگی به سر می برن؟!

اقای مجید بازم فقط رفتین سراغ مسائل حاشیه ای و بحث و جدل درباره موضعات بی ارزش
    من اصلا با مطالب حاشیه ای شما کاری ندارم و اصلا دربارشون صحبتی نمیکنم چون هدف شما مشخصه از این بحثا

مسائل بی ارزش رو کنار بزارید و در مورد موضوعات اصلی بحثمون لطفا به تک تک سوالات جواب بدین
    1-شما سوال دوست عزیز مصطفی رو اصلا جواب ندادین که سوال منم هست
    منبع شما برای این مطلب که عکسی وجود داشته و حالا پاک شده کجاست؟منبع معتبر مثل ژورنالهای علمی و سایتهای رسمی علمی ارائه بدید با ذکر تاریخ دقیق
    و اگر این کشف خوده شماست و هنوز منابع معتبری اونو درج نکردن هیچ و فقط عنوان کنید کشف خودتونه و منبعی وجود نداره

2-اگر اطلاع ندارید باید عرض کنم گوگل هرصفحه که روی اینترنت وجود داشته باشه رو زخیره میکنه و در کش خودش نگهداری میکنه
    اگر واقعا همچین عکسی وجود داشته باید صفحه کش اون هم وجود داشته باشه پس لطفا صفحه کش رو قرار بدید(با یه سرچ توی گوگل روش پیدا کردن کش رو میتونید یاد بگیرید)

3-اگر عکسی با کیفیت hr وجود داشته پس باید اون عکس موجود باشه چون طبق گفته خودتون قبلا وجود داشته و حالا ناسا اونو پاک کرده پس باید اون عکس در اختیار همه باشه حتی اگه ناسا اونو پاک کرده باشه و نمیتونین بگین ناسا بعد از 40سال عکسو پاک کرده و توی این 40سال هیچ کسی دیگه یه کپی از اون عکس برنداشته
    حتما باید عکس با کیفیتی که عنوان میشه حذف شده رو قرار بدید

4-طبق گفته شما باید(تاکید میکنم که گفتین باید) 2نسخه عکس وجود داشته لطفا منبع معتبر قرار بدید که بایدی برای وجود 2نسخه عکس هست و کجا ناسا عنوان کرده حتما 2نسخه عکس باید وجود داشته باشه

5-شما فرمودید که

اگر این مورد فقط مربوط به ارشیو جدید ناسا هست چطور شما عنوان کردید قبلا عکسی وجود داشته وحالا پاک شده؟
    دقیقا تاریخ قرارگری عکس در ارشیو قبلی، تاریخ ارشیوبندی جدید و تاریخ حذف عکس رو بگید

6-در مورد ارتباط رادیویی لطفا فایل مورد نظر رو اینجا قرار بدید با مشخصات کامل فایل

7-لینک سایت ناسا که عنوان کردن این فایل گم شده اینجا قرار بدین(لینک خوده سایت ناسا رو حتما باید قرار بدین که ثابت بشه که همچین موضوعی از طرف ناسا عنوان شده)

8-لینک این خبر رو گذاشتین از سایت رسمی ناسا قرار بدید

باید لینک خبر رو قرار بدین تا متن اصلی با ترجمه ببرسی بشه که هماهنگ هستن یا خیر

9-لطفا و باید به تک تک سوالات بدقت و کامل جواب بدین تا نتیجه گیری درستی بشه کرد چون صحبت بدون مدرک هیچ ارزشی نداره
    پس مدارک و مواردی ور گفتم اینجا قرار بدین تا بشه بحث کرد وگرنه حداقل بنده که دیگه با شما بحثی نمیکنم به دلیلی که عرض کردم
    ولی مدارک رو قرار دادیدو به سوالات جواب دادید شکک نکنید اگه مدارکتون معتبر و درست باشه شخص بنده به صف تفکر شما میپوندم به صراحت میگم که حرف شما درسته
    ولی اگر باز هم بحث حاشیه ای باشه و سوالات رو جواب ندین بحث خاتمه پیدا میکنه و مشخص میشه صحبتهای شما کاملا کدب محض هست

از دوستان دیگه هم خواهش میکنم بحثهای حاشیه ای رو کنار بزارن تا بتونیم هم چیزی یاد بگریم به نتیجه درستی برسیم
    1: منبع، لینکی که از آرشیو ناسا دیدید.
    2: اگه اطلاعی ندارید باید بگم که گوگل، کش خودش رو هر چند وقت یک بار به روز میکنه. واطلاعات قبلی از بین میره.
    3: کپی عکس جلو چشمتونه!
    تعجب می کنم از شما که از پاک شدن ویدئو اصلی کل آپولو 11 تعجب نکردید از پاک شدن یک فقط یک نمونه از عکسهای ناسا اینقدر تعجب کردید!
    4: لینک دوم رو دوستتون زحمت کشیدن و گذاشتن.
    5: دلیلش همون عکسی هست که جلو چشمتونه!
    تاریخ دقیق آرشیو جدید و قدیم رو ندارم. فعلا"
    7: اگه منظور شما لینک آرشیو عکس آپولو 16 هست، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. اگه منظورتون گم شدن فیلم آپولو 11 هست، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرم بیان این مطلب به خاطر این هست که شما شدیدا" مورد شستشوی مغزی قرار گرفتید. ناسا اگه قرار بود به این مسائل اعتراف کنه که 44 سال به دروغ گویی ادامه نمی داد!
    6 و 8: شما بزرگواری بفرمائید و این لینک ها رو از ما قبول کنید تا بعد.

9: شما اول پاسخ خودتون رو در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکمیل کنید و شاخه به شاخه نپرید، پاسخ مطلب زیر رو هم یادتون نره،

غير ممكن بوده است كه بتوان لباس فضايي اي در اختيار داشت كه آنهم بر روي ماه با آب خنك شود، در حالي كه دماي بيرون در نقطه ي جوش آب باشد.
    و هيچ جايي براي پراكنده كردن گرما در آن وجود نداشنه باشد.
    بعد سوال لیست کنید!

در مورد این سوالات در رابطه با تصویر مذکور توضیحی ارائه نشد. منظور من هم از بیهوده تمام صحبتهای شما نبود بلکه اون قسمت بیهوده که اختصاص داده شده بود به اتهام زنی و توهین و تحریک احساسات مد نظر بود که اگر در پست ارسالی قبلتون نبوده خیلی بهتر بود و اینهمه جنجال و حاشیه هم بوجود نمیومد.
    من نظر خودم رو گفتم. از نظر من اون چیزی که شما اسمش رو گذاشتید سفینه فضایی یک ماکت مقوایی مچاله شده هست.
    بنده هم سوالات زیادی مطرح کردم ولی یا با تمسخر پاسخ دادید و یا کلا" منکر شدید. از PDF هم که خبری نشد!

شما اگر اطلاعات کافی درباره ی اینترنت ندارید، پس چطور تصمیم میگیرید چنین مطالب کذبی رو بر اساس تصویری که از ابتدا وجود خارجی نداشته بسازید؟!
    علاوه بر google cache که دوستمون اشاره کرد، الان همین لینکی که شما گذاشتید رو میتونید در اینجا ببینید که وجود داشته همیشه و کل تاریخش رو چک کنید:
    ولی لینک مدعایی شما، هیچ گاه وجود خارجی نداشته:

شما با اطمینان میگید که "همه" ی تصاویر، دارای نسخه ی HR هستند؛ درحالی که من به شخصه چندین بار تصاویر تک-کیفیت در این آرشیوها دیدم که اغلب تصاویری بودن که کیفیت تصویر یا نگاتیو خیلی پایین بوده.
    فقط چند نمونه: به نظر میاد تمام تصاویری که در اون لحظات توسط ماجول کنترلی، از Apollo 16 در راه بازگشت گرفته شده، هیچ یک دارای نسخه ی HR نیستن:

یک پیشفرض غلط شما هم اینه که بهش اشاره میکنم:
    شما از این تصاویر به عنوان منبع اسناد NASA یاد کرده و فکر میکنید این یه آرشیو رسمی کاملاً کامل هست که خود سازمان به طور دقیق ایجاد کرده.
    در حالی که همونطور که در اینجا عنوان شده:
    این یک ژورنال جامع هست که با هدایت 6 نفر از فضانوردانی که به ماه رفتند، توسط عده ای از کارمندان NASA و افراد آزاد انجام گشته، برای استفاده ی تمام نسل ها و افراد و دانشمندان.
    تمام هزاران تصویر اسکن شده، تنها تصاویر منتخبی از مجموعه ی عظیم تصاویر این مأموریت ها هستند که در این ژورنال ازشون بهره برده شده. #تصاویر به همت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسکن شدن.
    این ژورنال حاوی تمام اتفاقات و صحبت های لحظه به لحظه با عکس های مربوط به اون لحظاته + فایل های صوتی و ویدئویی.

نمونه ی مرتب تر که در 2010 توسط NASA برای چهلمین سالگرد مأموریت های Apollo، منظم سازی و پابلیش شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب حالا میریم سراغ تصویر مشکل دار شما؛ به جای کذب و داستان-پردازی برای عوام-فریبی، اگر همینجا رو میخوندید، این موضوع رو مطرح نمیکردید. البته اگر قادر به خوندن هستید...!(؟)
    در بین مکالمات، اشاره ای به این تصویر دیدم که توضیحی برای این موضوع هست که اصلاً هدف از مطرح شدن و قرار دادن اون 3 تصویر، که در راه بازگشت از فضاپیما گرفته شدن، چی بوده:

z [Frames [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] show buckling of the rear panels on the Ascent Stage, which probably occurred as a result of the six-foot drop to the surface after John shutdown the Descent Engine. Kipp Teague and Wil Taylor call attention to AS16-122- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , a post-rendezvous picture Ken Mattingly took of the LM showing extensive further damage that undoubtedly occurred at lift-off.] z

و در این رابطه:

AS16-122-19533 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) z
    LM ascent stage at rendezvous. Note the very beaten-up condition of the aft paneling. Scan by Kipp Teague. Compare with AS16-113- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , which shows the condition of the same area during EVA-1 at about [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Harald Kucharek notes that these panels can be seen to buckle in the first few seconds of liftoff. See the LRV TV clip linked at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . z

AS16-122-19535 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) z
    Similar to 19533 but from a different perspective. Scan by Kipp Teague. z

AS16-122-19537 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) z
    Similar to 19533 and 35. Scan by J.L. Pickering. z

وظیفه ی ترجمه با من نیست اگر از خواندنش عاجزید، ولی به طور کلی داره اشاره میکنه به مقایسه ی وضعیت پنل های روی در پشتی پس از آسیبی که به نظر میاد در لحظه ی بلند شدن برای بازگشت، به پنل های خارجی وارد شده:
    مقایسه این تصویر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همونطور هم که گفته شده، Harald Kucharek تونسته لحظه ای که پنل ها اینطور آسیب میبینن رو در ویدئوی این لحظه (17550) پیدا کنه:

(حجم 0.8 مگابایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ حجم 27 مگابایت با کیفیت بهتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

// edit: تصحیح لینک صفحه ی مرتب ژورنال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما نه تنها صورت مسئله رو پاک کردید، بلکه کلا" دفتر و کتاب رو آتیش زدید رفت پی کارش!
    شما از NASA چی توی ذهن خودتون ساختید؟!!

اگه آرشیو NASA رو قبول نداشتید، خب از همون اول (صفحه 3-4 کامنتها) یک کلام می گفتید قبول ندارم. احتیاجی به این همه آسمون و ریسمون بافی نبود!

من فقط به کنکاش دما میپردازم.....

کامنت:

گرما با به عنوان حركت و لرزش مولكول هاي ماده معني مي شود. حركت سريع مولكول ها، يعني دماي بالاتر. حركت آرامتر مولكول ها يعني دماي پايين تر. صفر مطلق دمايي است كه در آن حركت مولكول ها، متوقف مي شود. براي داشتن گرما يا سرما، بايد ملوكول هايي موجود باشند. خلأ حالتي از نيستي است كه هيچ مولكولي وجود ندارد. خلأ هم درجاتي دارد.دانشمندان معتقدند كه خلأ كامل وجود ندارد. فضا شبيه ترين چيز به خلأ كامل است كه براي ما شناخته شده است. در جايي كه ما به عنوان فضا مي شناسيم مولكولهاي بسيار كمي وجود دارد كه مفهوم اندازه گيري سرما وگرما در آن غير ممكن است. اين همان دليلي است كه براساس آن ما از فلاسك يا بطر هاي خلأ براي نگهداري مايعات سرد يا گرم استفاده مي كنيم تا بدون نياز به دوباره سرد كردن يا دوباره گرم كردن، دماي آنها حفظ شود. همه ي انواع پرتوها در خلأ حركت مي كنند اما هيچ تأثيري برخلأ ندارند.
    پرتوهاي گرمايي خورشيد در فضا حركت مي كنند اما فضا را گرم نمي كنند. در واقع پرتوهاي گرمايي خورشيد به هيچ وجه تأثيرگذار نيستند تا وقتي كه به ماده برخورد كنند. حركت هاي مولكولي وقتي انرژي موجب به صورت مستقيم توسط ماده دريافت شود، زياد مي شوند. زماني كه طول مي كشد تا ماده بر اثر نور مستقيم خورشيد در فضا گرم شود، به رنگ نور، خواص عنصري آن، فاصله از خورشيد، و نرخ جدب موج گرمايي توسط ماده بستگي دارد.

فضا داغ نيست. فضا سرد نيست. اجسامي كه گرم مي شوند به وسيله ي فضا نمي توانند سرد شوند.

سبز مورد پذیرش است کاملآ
    قرمز نه
    قرمز کاملآ غلط است

کیهان در یک سرمای شدید فرو رفته
    دما در کلیت کیهان نزدیک صفر کلوین است
    ولی بدلیل تابش پس زمینه کیهانی مقداری گرم میشود ( در حد 5 درجه )

در خوشبینانه ترین حالت کیهان بسیار سرد است

انتقاد دارید با ذکر منابع علمی بفرمایید
    اگر برای نوشته ها، منابع علمی خواستید بگید تا ارائه بدیم.....

اولين كار براي سرد كردن يك جسم اين است كه آن را از معرض نور مستقيم خوشيد دور نگه داريم. چيزهايي كه در سمت سايه ي يك چيز ديگر قرار دارند، عاقبت سرد مي شوند، اما نه به خاطر اين كه فضا سرد باشد. فضا سرد نيست. گرما و سرما در خلأ فضا وجود ندارد. قوانين حركت دستور مي دهند تا مولكولها آهسته تر حركت كنند. اگر هيچ منبع گرمايي ديگري نباشد، اجسام بالاخره سرد مي شوند، اما از آنجايي كه خلأ موجود در فضا يك عايق كامل محسوب مي شود، زمان زيادي طول مي كشد تا يك جسم سرد شود حتي زماني كه به طور كامل از معرض امواج گرمايي يا ديگر امواج خارج شود.
    ناسا ادعا مي كند كه فضاپيما به آرامي چرخش مي كرده است تا قسمت هاي قرار گرفته در سايه، به وسيله ي سرماي جان فرساي فضا سرد شود… سرماي جان فرسايي كه وجود ندارد. در واقع تنها كاري كه چرخش سفينه مي توانسته انجام دهد، آن بوده است كه گرمايي ثابت و حتي بيشتر براي سفينه را سبب شود همانند وقتي كه شما يك هات داگ را روي آتش مي چرخانيد. در واقع يك غذا كه نامش فضانورد آپولو بوده است، پخته مي شده است. حداقل كاري كه مي شود كرد اين است كه وقتي سفينه به زمين بازمي گردد شما دلتان نمي خواهد كه در سفينه را باز كنيد.

این حرف شما غلطه
    ناسا مجبوره چرخش بده آپولو رو
    چون یه طرفش میسوزه یه طرف دیگه یخ میزنه.....

دوباره قسمتهای قرمز رو میتونیم اثبات کنیم
    میتونید نقیض اثبات ها را اثبات کنید؟

در مورد اریک اشمیت و گوگل، من باید بیشتر فکر کنم.....
    به نظر تا 90% قضیه توافق داریم. فقط مشکل از نظر شما سرما هست.
    شما در اون قسمی که سبز کردید، قبول کردید که "براي داشتن گرما يا سرما، بايد ملوكول هايي موجود باشند. خلأ حالتي از نيستي است كه هيچ مولكولي وجود ندارد."
    و در ادامه میگین که فقط با سرما مشکل دارم، خب این دقیقا" مصداق بارز تناقض هست!

در مورد منابع هم بله. حتما"

فکر کردن چیز خوبیه. فکر کنید.
    Last edited by majid4mi; 15-07-2013 at 19:19.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

شما در اون قسمی که سبز کردید، قبول کردید که "براي داشتن گرما يا سرما، بايد ملوكول هايي موجود باشند. خلأ حالتي از نيستي است كه هيچ مولكولي وجود ندارد."

در مورد منابع هم بله. حتما"
    خلآ کیهانی خلآ مطلق نیست
    بنابرین پارادوکسی رخ نمیده...

خلآ نسبی کیهانی انباشته ار غبار زمینه هست، پس دما نیز هست...

منبع رو میخواید واقعآ؟ فکر کردم بدون منبع قانع میشید، زیاد مناقشه بر انگیز نیست آخه این قضیه.....

13. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

yeah حیف اونقدر تایپ کردن...!

انقدر تایپ میکنی، آخرش میره دوباره پست قبلی رو کوت و تیکه ـهاشو پررنگ میکنه و حرفی که نزدی رو بهت میچسبونه... دقیقاً اگر کسی تونست از اونهمه سخنرانی من، نتیجه گیری کنه که منظور من بعد از ریفر کردن هرجایی از صحبت هام، به اون ژورنال، "قبول نداشتن آرشیو nasa" بوده، مراتب تقدیر بنده رو در پیش خواهد داشت!

پاسخ و توضیح به مسئله ای که مطرح کردن میدی، دربرابر، توهین و منحرف کردن بحث میبینی...! البته که اگر ایشون پاسخی داشتن و در تعصب فکری و ناآگاهی غرق نبودن، این وضعیت رو شاهدش نمیبودیم...

and this is the last post i put on this discussion cuz i'm so much tired of arguing with tards

have fun 7t/h
    Last edited by Zeitgeist; 15-07-2013 at 20:16.

15. 4 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقای مجید با اینکه شما هر توهینی دوست دارید به دیگران میکنید از بی شعور و بی عقل و نفهم و حالا هم مغز شستشو شده به بنده خطاب کردین ولی من بازم بهتون توهین نمیکنم
    هرچند واقعا از این پست جدیدتون فهمیدم مطالب شما به هیچ وجه از روی روشنگری نیست خودتون هم میدونی مطلبتون هیچ پایه و اساسی نداره بلکه کاملا مغرضانه هست و شما این مطالب رو برای گمراه کردن ادم های بی اگاه در جهت اهداف که مشخص نیست چیه دنبال میکنین
    با اینکه همون اول هم گفتم من به عنوان یه پرسشگر دارم فقط سوال میکنم ولی شما بازم هر چیزی دوست داشتین به منم نصبت دادین
    ولی بازم فقط علمی باهاتون بحث میکنم چون باید شما و امثال شما رسوا بشین تا به اهداف ... نرسین و حتی یک نفر رو نتونین گمراه کنین

الان شما به خیال خودتون به سوالات من جواب دادین؟
    من بازم سوالمو تکرار میکنم

1:
    منبع، لینکی که از آرشیو ناسا دیدید.
    شما یعنی اینقدر کم سواد هستین که معنی منبع رو نمیدونید یا خودتون رو به نفهمی میزنین؟
    منیع یعنی ژورنال و سایتهای شناخته شده و علمی نه خوده مثلا مدرک بی ارزشتون رو منبع هم حساب کنین

2:
    اگه اطلاعی ندارید باید بگم که گوگل، کش خودش رو هر چند وقت یک بار به روز میکنه. واطلاعات قبلی از بین میره.
    شما یعنی اینقدر کم سواد هستین یا ماراو جیگر فرض کردین
    خیر کش گوگل هم حتی پاکسازی بشه منابع دیگه ای وجود دارن برای این کار و نمیتونین همچین دلیل مسخره رو عنوان کنین

3:
    کپی عکس جلو چشمتونه!
    شما فکر کنین من کور و مغزم شستشو شده شما اگر راست میگین عکسی که میگین با کیفیت بالا وجود داشته و حالا پاک شده رو دوباره برای بنده کور قرار بدین
    هرچند اصلا همچین عکسی رو قرار ندادین و فقط همون عکس که حالا هم توی ارشیو ناسا وجود داره رو قرار دادین

4:
    لینک دوم رو دوستتون زحمت کشیدن و گذاشتن.
    شما به دوست من چکار دارین چیزی ازتون درخواست شده رو انجام بدین و ارجاع ندین به دیگران
    در ضمن سوال این بود منبع خبری که عنوان کردین رو قرار بدین حالا نه میدونم کدوم دوست و کدوم مطلب رو میگین

5:
    دلیلش همون عکسی هست که جلو چشمتونه!

تاریخ دقیق آرشیو جدید و قدیم رو ندارم.
    فعلا"
    من نفهمیدم اخر دلیلیش عکسی هست که وجود نداره و پاک شده یا عکسی که وجود داره؟
    شما که اینقدر عالم هستین و ما بی شعور و نفهم و قافل چطور از همچین چیز ابتدایی خبر ندارین؟مگه شما ارشیو ناسا رو تک تک زیرو رو نکردین و این مدارک رو پیدا کردین؟

7:
    اگه منظور شما لینک آرشیو عکس آپولو 16 هست،
    هست. اگه منظورتون گم شدن فیلم آپولو 11 هست،
    بازم یا مارو جیگر فرض کردین یا واقعا یه ادم بی سواد و کم فهم هستین که معنی منبع رو نمیدونین
    سایت بی ارزش خوده شما منبع معتبر هست؟برادر بخدا دیگه ما انقدر بیشعور نیستیم که شما فکر کردین
    بازم باید معنی منبع رو براتون توضیح بدم؟

بازم به مطلب بالا ارجاعتون میدم جیگر!
    شما فکر کنین ما بی سواد و همون صفات صخیفی که بهمون نصب دادین ولی شما که دانشمند هستین لینک از ژورنال انگلیسی زبان و اصلی قرار بدین ما میدیم بیرون برامون ترجمه کنن
    نه یه وبلاگ بی ارزش که خودتون ساختین

9:
    شما اول پاسخ خودتون رو در مورد
    تکمیل کنید و شاخه به شاخه نپرید، پاسخ مطلب زیر رو هم یادتون نره،
    دوست دیگه ای بهتون جواب داده اینو مطالعه کنین من دیگه دوباره کاری انجام نمیدم در اخر یه توضیحات اضافه میدم خدمتتون

کدوم یکی از سوالات من خارج از بحث همون 2مبحث اخر بود که قرار شد بحث بشه؟حتی سفسطه هم درست بلد نیستین انجام بدیم

من نظر خودم رو گفتم. از نظر من اون چیزی که شما اسمش رو گذاشتید سفینه فضایی یک ماکت مقوایی مچاله شده هست.
    اگه فقط یه ماکت هست برای گول زدن کل دنیا یعنی واقعا اینقدر بیشعور هستن که یه ماکت مچاله بسازن؟
    اخه جیگر واقعا شما چی فکر میکنین

شما در اون قسمی که سبز کردید، قبول کردید که
    "براي داشتن گرما يا سرما، بايد ملوكول هايي موجود باشند. خلأ حالتي از نيستي است كه هيچ مولكولي وجود ندارد.
    "
    اولا شما از ماده سیاه چیزی شنیدین یا نه؟پس فضا کاملا خالی نیست
    دوما من یه بار براتون توضیح دادم ولی شما خودتون رو به اون راه میزنین و دوباره مسائل تکراری عنوان میکنین واقعا چرا؟
    از پایه علم انتقال حرارت براتون بگم که دوم راهنمایی تدریس میشه؟ما 3نوع انتقال حرارات داریم
    نوعی که احتیاج به ملوکول معلق داره برای انتقال حرارت اسمش جابجایی هست مثل وجود هوا در جو
    ولی 2نوع دیگه انتقال حرارت هم دارین به نامهای تشعشعی و جابجایی که باعث انتقال حرارات میشن
    پس جسمی که در خلع هم باشه بازم میتونه انتقال حرارت صورت بگیره در صورت وجود تشعشع و جسمی دیگه برای انتقال حرارات
    در فضا تشعشع خورشیدی وجود داره و این تشعشع وقتی به جسم اصابت کنه باعت بالا رفتن درجه حرارت جسم میشه
    حالا بازم بیان بگین چون ملوکولی وجود نداره گرما و سرمایی هم وجود نداره

فکر کردن چیز خوبیه. فکر کنید.
    با کمال احترام ولی انسانهایی که فقط بلدن شعار بدن یعنی با منطق نمیتونن جلو برن و سوار شعار دادن میشن

هرچند میدونم بازم میاین یه سری مطالب بی ارزش همراه با توهین رو پست میزنین و اخرشم یه شعار دهن پرکن میدین و مارو محکوم به همه چیز میکنین

17. 5 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان :
    همون طور که zeitgeits عزیز گفت وقت ما بیشتر از اون ارزش داره که به نظریات شخصی یک نفر که نمیتونه یک منبع درست و حسابی برای نظرات خودش ارایه بده هدر بدهیم ( یا به قول دوستان اصلا معنی منبع رو نمیدونه
    من بیشتر حسرت میخورم برای دوستانی که وقت میذارن و مطلب تهیه میکنن :
    شما همین پست zeitgeits عزیز رو توی 5 تا پست بالاتر ببینید :
    لینک مدعایی شما، هیچ گاه وجود خارجی نداشته: ...............
    یک مطلب بسیار عالی ، توضیح مناسب داره ، لینک چندتا منبع داره ، توضیح خوبی از منبع ذکر شده و جامع و کامل هست .
    بعد نظر majid4mi در موردش چی هست ؟ جوابش هیچ ربطی به مطالب ارایه شده نداره : هیچ منبعی ارایه نمیده ایشون و هیچ توضیح علمی نداره :
    شما نه تنها صورت مسئله رو پاک کردید، بلکه کلا" دفتر و کتاب رو آتیش زدید رفت پی کارش!............
    این تاپیک دیگه ارزش دنبال کردن نداره ( البته مطالب دوستان عالی هست ولی طرف دیگه حرفاش آدم رو عصبانی میکنه ! )
    Last edited by مصطفی; 15-07-2013 at 21:10.

19. 2 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •