دوست عزیز وقتی شما کشور رو استرالیا یا سنگاپور انتخاب میکنید دیگه نمیتونین زبان فارسی داشته باشین.
دوست عزیز وقتی شما کشور رو استرالیا یا سنگاپور انتخاب میکنید دیگه نمیتونین زبان فارسی داشته باشین.
این فایل که گذاشتم هم واسه ی 46 و هم واسه ی 40 و 52 هستش با خیال راحت آپدیت کنید .
نه درست نیست این فایل که شما گذاشتید ورژن (Version PKG4.089GHH-0108) که در 29-12-2010 معرفی شده مربوط به محصولات فروخته شده در هنگ کنک میباشد توصیه میکنم که با این ورژن به هیچ وجه آپدیت نکنید .
این ورژن Version PKG4.087GAH-0108 مخصوص 40NX700 و 46NX700 و 52NX800 هست که در خاور میانه و استرالیا عرضه شده این فایل رو دانلود کنید . این آدرسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by baghbanzadeh; 15-03-2011 at 19:12.
سلام دوستان من هنوز نتونستم با وایرلس شبکه کنم یعنی هنوز شروع نکردم ایا برای شبکه کردن بیسیم باید اینترنت پر سرعت هم وصل باشه یا بدون اینترنت هم می شه یعنی adsl 512 میخواد .خواهش می کنم راهنمایی کنید چطوری شبکه کنم تشکر
با سلام.امروز یه دونه چهل اینچ رو گرفتم.گیرنده دیجیتال داره؟چه جوری فعالش کنم؟شیراز دیجیتالی شده.با تشکر.
باتشکر از شما من کانال های دیجیتالی را دارم ولی اسم اون ها مثلآ کانال 1 از 350 شروع شده چطور اسم program کانال ها را عوض کنم و کانال های رادیو رو میخوام پاک کنم ولی نمیشه![]()
دوست من
میرید تو منوی دیجیتال و در قسمت تنظیم دستی (نه اتومات) کانالهای مورد نیاز را دوباره سرچ دستی میکنید و در پنجره سمت چپ کانال مورد نظر را مارک میکنید و آنگاه در پنجره سمت راست استیشن مورد نیاز را انتخاب میکنید. جهت حذف کانالها در همان منو از گزینه digital program sorting استفاده میکنید و روی کانال مورد نظر رفته و دکمه option را میزنید و بعد هم حذف را میزنید.
امیدوارم مفهوم بوده باشد.
Last edited by fafarnana; 13-02-2011 at 21:28.
سلام خیلی ممنون کمکم کردید امشب تنظیم میکنم این تلویزیون خیلی عالیه فقط عیبش فارسی نشدن روی دیجیتاله اگه منوش فارسی میشد خیلی خوب بود یعنی اصلا راهی نداره درست شه ببرم نمایندگی نرم افزارش رو عوض کنه یا نه نمیشه
من که اصلا منو فارسیشو خوشم نمیاد.هم بیریخته هم بی کلاسه هم یه جاهایی بد ترجمه شده.یه کم انگلیسی بلد باشی راحت میتونی ازش استفاده کنی
دوست گرامی و عزیز درسته که خوب ترجمه نشده من هم موافقم ولی شما به زبان شیرین فارسی با این همه ادبیات و آثار فلسفی پربار و شاعران زبانزد که تحت حفاظت و همایت یونسكو و زبان شناسان جهان هست و آثار شعر و ادبیات فارسی بر سردر سازمان ملل می درخشد ! به این زبان میگویید بیریخت وبی کلاس ؟ دوست گرامی بهتره خودمان را باور داشته باشیم نه اینکه تاريخ كهن و ويژگيهاي پربار و غني ادبي کشور عزیزمان ایران را زیر سئوال ببریم . بیایید به خودمان احترام بگذاریم. در هر صورت منوی فارسی رو گذاشتند واین قابل تحسینه چون برای فارسی زبانها احترام قائل شدند.
لازمه یاد آوری کنم که یونسکو سه اثر برتر تاریخ بشر رو معرفی کرد که یکی از اون آثار شاهنامه یا خدای نامه فردوسی ست . آیا باعث افتخار نیست . این اعجاز زبان فارسی ست نظرتون چیه بزرگوار .... یا باز هم می گویید بی ....
-
-
Last edited by Pnano; 16-02-2011 at 11:43.
در هر صورت نظر شماست و محترمه ولی من با انگلیسیش بیشتر حال میکنم.زبون فارسی رو هم نه اینکه بدم بیاد ولی خداییش منوی انگلیسی تو این تی وی هم کامل تره هم قشنگ تره.من به شاهنامه و ادبیات ایران هم توهین نکردم اتفاقا خیلی هم بهشون افتخار میکنم. این که میگید واسه فارسی زبانها احترام قائل میشند هم از این خبرا نیست.زبان فارسی رو اضاف کردن که فروششون تو ایران بالاتر بره و به فکر جیب خودشونن.در هر صورت فکر میکنم از طریق منوی مخفی بتونی تنظیمات تی وی رو تغییر بدی که زبون فارسی و --- t رو باهم داشته باشی(من بلد نیستم وتوصیه هم نمی کنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)