ببخشید که دوست عزیزمون با بهونهی نقل قول کردن از حامد، بحث رو ادامه دادن!
بحث رو خودشون شروع کردن و غیر مستقیم گفتن که "آره، HL سرتر هست".
خیلی ممنون. قربونت هم برمالبته جاش همون بالا مالاهاست ولی یه کم پایین تر : دی![]()
ببخشید که دوست عزیزمون با بهونهی نقل قول کردن از حامد، بحث رو ادامه دادن!
بحث رو خودشون شروع کردن و غیر مستقیم گفتن که "آره، HL سرتر هست".
خیلی ممنون. قربونت هم برمالبته جاش همون بالا مالاهاست ولی یه کم پایین تر : دی![]()
سلام،دوستان این بازی ارزش دانلود کردن داره؟حدود 20 گیگه
شماره قبلیش بدک نبود!
ممنون
دیروز بازی رو تموم کردم.
در مورد بخش های مختلف بازی توی پست های قبلیم توضیح دادم و خوشبختانه توی کل مدتی که بازی میکردم(حدود 11-12 ساعت طول کشید که تموم بشه) بازی اصلا افت نداشت.....
بعد از اینکه بازی تموم شد سریع زدم که از اول برم تا داستان رو بیشتر متوجه بشم.
در مورد پایان بازی فعلا نمیتونم نظر خاصی بدم،پایان و کلا داستان بازی یه پیچیدگی خاصی داره،بع داز اینکه بازی رو تموم کردم کلی سوال توی ذهنم از بازی باقی موند.
یکی از نکات خیلی عالی بازی همین پیچیدگی خاص داستان هست.مثل بقیه بازی ها داستان توی این بازی مستقیم به گیمر نشون داده نمیشه،اگه بخواید کاملا متوجه داستان و وقایعی که اتفاق میوفته بشید باید به هر قسمت،دیالوگ و نوار های ضبط شده گوش کنید و واثعا در مورد موارد مختلف باید فکر کنید تا به نتیجه برسید.
اگه بخوام به بازی نمره بدم،نمره 9.6/10 رو به بازی میدم..............
ای بابا بجا کل کل کردن این سوال منو یکی جواب بده :
شماره های قبلی رو بازی نکردم اگه حالا اینو بازی کنم درسته؟ یعنی متوجه میشم یا قبلی ها نیازه؟
و اینکه اصلا یه توضیح در مورد داستان و موضوع بدین در حده یک پاراگراف تا ببینیم قضیه چیه!
ممنون
اگه درست گفته باشم داستان بازی قبل از وقایع شماره های قبله پس نیازی نیست شماره های قبل رو بازی کرده باشید
داستان بازی خیلی پیچیدس ولی شاید خیلی کلی بشه اینو گفت:
کشور امریکا یه شهری به اسم کلمبیا ساخته که قابلیت پرواز داره بعد یه مدت این شهر به طور مرموزی از کنترل خارج و ناپدید میشه و مردم این شهر هر کدوم برای این که کنترل شهر رو بدست بگیرن گروه هایی رو تشکیل میدن و یه جنگ داخلی شروع میشه.در این بین شخصیت اصلی بازی یعنی بوکر عازم این شهر میشه و به دنبال شخصیت مرموز تری به اسم الیزابت میگرده وداستان از اینجا شروع میشه
کسی تونسته یکیو بکشه بدون اینکه همه خبردار بشن ؟
مثلا" یه دونه گارد توی یه اتاقه من چیزای اتاق رو میخوام ، نه melee نه با trap ، نمیشه گارد رو کشت بدون اینکه همه بریزن داستان درست کنن.
با اون اولین Vigor ـی که گرفتی ( همون که ماشین ها رو یار خودت میکنه ) میتونی روش بزنی تا یارت بشه ( البته باید Vigor ـش رو از Vending machine ها تقویت کنی تا روی آدم ها هم جواب بده )
+
از این که بیشتر قسمت های بازی شبیه به نسخه های قبلیه خیلی خوشم اومد ... + برخی ایده های جدید که کاملا با بازی سازگاره و اصالتش رو حفظ کرده
مثل این بازی های EA نیست که همش به دنبال تحمیل کردن چیز های جدید و تغییر دادن دادن المان های اصیل بازیه
بازی رو یه دو ساعتی جلو رفتم و تا الان که عالی بوده...ایشالا دو بار تموم کردم یه نقد درست حسابی ازش می نویسم....
واقعا بازی مثل یه تابلو هنری میمونه که روش نمیشه قیمت گذاشت....یه بایوشاک اصلِ اصل.....
فقط تنها موردی که یکم نگران کنندست تو بازی پیچیدگی های مذهبی وجود داره...البته الان نمیتونم بگم داره ضدمذهب کار میکنه یا در راستاش...ببینم آخرش چی میشه....امیدوارم حالم رو نگیره!!
Last edited by milad_takjoo; 30-03-2013 at 12:23.
ممنون بقیه همه همین نظرو دارن؟ یعنی نیازی به نسخه قبلی واسه فهمیدن نیست؟
ضمنا میشه یکمی هم در مورد بوکر و الیزابت بگین؟ قضیه چیه؟ چه کارن ؟ واسه چی دنبالش میگرده؟
سعید جان ، دستو که میاره بالا یکی از در میاد تو و باقی ِ قضایا ... :|
+
کاش وقتی Kinetoscope ها رو میدید ، یه کامنتی چیزی میداد. کاش یه سریشون رو با Elizabeth در میون میذاشت. . . بعضیاشون خیلی میتونست حرفای جالبی رو رد و بدل کنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)