تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 1783 اولاول ... 2026272829303132333440801305301030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

این سرویس MAC address چه مزیتی داره؟از پشتیبانی صبا که پرسیدم می گفت واسه اینکه هکرها نتونن یوزرو پسورد شما رو -- کنند!!
    خالی بسته یا حقیقت داره؟چون می خوام غیرفعالش کنم.مشکل دارم باهاش.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

این سرویس MAC address چه مزیتی داره؟از پشتیبانی صبا که پرسیدم می گفت واسه اینکه هکرها نتونن یوزرو پسورد شما رو -- کنند!!
    با سلام
    تقريبا يه چيزي توي همين مايه ها هست
    مودم شما داراي يه آدرس سخت افزاي يا همون مك آدرس هست - مثه آي پي سيستم شما واحد و مخصوص همون مودم و شركت هست
    مك آدرس رو توي سيستم ثبت ميكنن تا كسي ديگه نتونه با يوزر و پسورد شما و يه مودم ديگه از اكانتتون استفاده كنه

موفق باشيد.

دوستان اومدم خبر بدم
    ۱ هفته هست عالی شده
    پینگ روی 200 هست
    با سلام
    به نظر ميرسه از اول ماه رمضان همينطوري شده و يه حالي داده ملت رو

دوستان 1 مگ صبا شبها چند دانلود میکنه؟؟؟؟؟
    متغير هست - اما بايد 100 داشته باشيد
    چون حجم مبادلات شبانه زياد هست - زياد فرقي بين يك مگ و 128 نميكنه - اگه هم فرقي داشته باشه، سرعت 128 نزديكتر به يك مگ هست

موفق باشيد.

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

این صبانت چرا جدیدا اینقدرحجم زیاد کم میکنه؟
    من قبلا همین استفاده وب گردی رو میکردم ،آخر ماه 2 گیگ اضافه داشتم
    ولی از اول شهریور با همین وب گردی معمولی روزی 200 مگ کم کرده!!!
    امروز با برنامه بندوایت میتر دیدم فقط 35 مگ استفاده کردم، ولی برام زده 125 مگ!!!!

وافعا منم فهمیذم دوستان راست میگفتند که صبا نت دزد حجمه. مخصوصا از اول شهریور بدجور داره میدزده
    با سلام
    دوست عزيزم بدون تحقيق نميشه گفت اين حرفها رو
    شما ميتونيد هر سري حجمتون رو فرداش آنلاين چك كنيد و ببينيد ايا منطقي به نظر ميرسه يا نه
    دوستان ديگه هم اگه اينطور حرفارو ميزنن واسه چيزهاي ديگه هست - مثلا اينكه چرا ميگن پول هر گيگ رو ميگيرن اما كامل نميدن حجم 9 گيگ رو كه چيزي معادل 9 گيگ و 300-400 مگ هست

موفق باشيد.

3. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

هر کی تو شهر شما از isp صبا سرویس داشته باشه میتونه بجای یوزر پسورد خودش یوزر پسورد شما رو بزنه و کانکت شه و حجمت رو براحتی تموم کنه.یعنی همینقدر که بدونه مشترک صبا هستی و با دونستن شماره تلفنت , یوزر پسورد رو داره
    من یبار که ترافیکم تموم شده بود یه مدتی به همین روش با آکانت یکی از آشناهام که اون سره شهره یه مدتی کانکت میشدم
    مگه اینکه پسورت رو به صبا بگی عوض کنه.من اول پسوردو عوض کردم بعد دادم سرویس مک ادرس رو برداشت

5. این کاربر از Contractor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

این صبانت چرا جدیدا اینقدرحجم زیاد کم میکنه؟
    من قبلا همین استفاده وب گردی رو میکردم ،آخر ماه 2 گیگ اضافه داشتم
    ولی از اول شهریور با همین وب گردی معمولی روزی 200 مگ کم کرده!!!
    امروز با برنامه بندوایت میتر دیدم فقط 35 مگ استفاده کردم، ولی برام زده 125 مگ!!!!

وافعا منم فهمیذم دوستان راست میگفتند که صبا نت دزد حجمه. مخصوصا از اول شهریور بدجور داره میدزده
    امروز زنگ زدم به صبانت میگه 8گیگت رفته خمش 3هفتس سرویس گرفتم 5 6روزشم قطعی داشتم هرجوری هم فکر میکنم چی دانلود کردم میبینم اینقدر نشده
    حالا چه خاکی به سرم بریزم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بچه ها این شرکت صلا خوش قول هست؟؟ ینی خیلی طول نکشید که اینترنت شما هارو وصل کرد؟؟ لازم نیست که هی دم به دقیقه زنگ بزنم اونجا؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام .

دوستان من یک هفته هستش که با دانلود مشکل دارم .
    من اکانت رپیدشیر دارم و الان یک ساله که صبانت دارم هرشب ، شبی 2.4 گیگ دانلود میکنم . ولی یک هفتش که لینک ها رو میدم به IDM تا شب دانلود کنه ، صبح که میبینم روبه رو همشون زده Error !

میدونین مشکل از کجاست ؟ از برنامه فکر نکنم باشه چون 3 بار با کرکهای مختلف تست کردم .

لطف کنین یه راهنمائی کنین .

ممنون .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

بچه ها این شرکت صلا خوش قول هست؟؟ ینی خیلی طول نکشید که اینترنت شما هارو وصل کرد؟؟ لازم نیست که هی دم به دقیقه زنگ بزنم اونجا؟؟؟
    مودمتو وصل کن هروقت لینکت ثابت شد وصله لازم نیست هی زنگ بزنی
    من وقتی فهمیدم اینترنتم وصل شده زنگ زدم گلشنی بهم گفت تو صبا نت هنوز از مخابرات اطلاعیه رانژه شما نیومده اما اینترنتم وصل ب.ود

10. این کاربر از silhouette بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام .

من اکانت رپیدشیر دارم و الان یک ساله که صبانت دارم هرشب ، شبی 2.4 گیگ دانلود میکنم . ولی یک هفتش که لینک ها رو میدم به IDM تا شب دانلود کنه ، صبح که میبینم روبه رو همشون زده Error !

میدونین مشکل از کجاست ؟ از برنامه فکر نکنم باشه چون 3 بار با کرکهای مختلف تست کردم .

ممنون .
    رپیدشیر یه مدتیه سیستمش عوض شده.مدیر جدید اومده همچی رو ریخته بهم.کلی از کاربراشم بخاطر کارای اون رفتن فایلهاشونو پاک کردن و مهاجرت کردن رفتن.بنظرم از یه آپلود سرور دیگه آکانت بخر

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

سلام .

ممنون .
    اشتتباه شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

هر کی تو شهر شما از isp صبا سرویس داشته باشه میتونه بجای یوزر پسورد خودش یوزر پسورد شما رو بزنه و کانکت شه و حجمت رو براحتی تموم کنه.یعنی همینقدر که بدونه مشترک صبا هستی و با دونستن شماره تلفنت , یوزر پسورد رو داره
    من یبار که ترافیکم تموم شده بود یه مدتی به همین روش با آکانت یکی از آشناهام که اون سره شهره یه مدتی کانکت میشدم
    مگه اینکه پسورت رو به صبا بگی عوض کنه.من اول پسوردو عوض کردم بعد دادم سرویس مک ادرس رو برداشت
    دوست عزیز
    اینکه میگفت هکرها نفوذ می کنن در مودمت(یا سیستمت) و یوزر و پسوردتو می بینن هم حقیقت داره؟اگه فرضا مک آدرس رو هم غیر فعال کنیم که کسی خبر نداره پسورد من چیه،پس چطوری می خواد از ترافیک من استفاده کنه؟
    امکان داره خود اوون نمایندگی که ازش خریدم از ترافیکم استفاده کنه؟چون اوونا که خودشون پسورد رو به من میدن.اصلا راه حلی هست خودمون پسورد رو عوض کنیم بدون اینکه از نمایندگی بخوام اینکار رو بکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •