نمیشه دور اول بازیکنا برن با هرکسی که آن بود خودشون بازی کنن؟؟؟؟؟
نمیشه دور اول بازیکنا برن با هرکسی که آن بود خودشون بازی کنن؟؟؟؟؟
خب پس با این حساب من برنده میز 1 میشم دیگه؟هر کس حریفش رو پیدا نکرده یا جوابی از حریفش نگرفته برنده است
من که فکر کنم الان اواخر دور اولیم، یه سری که نیومدن، یه سری هم بازی هاشونو کردن، یه تعداد کمی هم امروز فردا تموم میکنن.نمیشه دور اول بازیکنا برن با هرکسی که آن بود خودشون بازی کنن؟؟؟؟؟
=========
راستی چطوری از صحنه مات شدن عکس میگیرین؟ آخه آدرس سایت رو میدین که.
میشه اینطوری ولی امتیازی بهت تعلق نمیگیره..
اخرین فرصت فردا 5 عصر
چی بگم از دل پر خونم
بگم خدا چی کار کنه ادمی رو که ما رو با این سایت آشنا کرد
کم قبلا کمبود وقت داشتیم
حالا دیگه نمیشه از بازی دل کند
البته من از سه جهار سال پیش توی سایتبازی میکردم ولی اندازه این سایت اعتیاد آور نبود.یاهو چِس هم همیشه ایراد داشت.یا مشکل جاوا بود ویا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اين داداش علي راست ميگه ها من خودم ظهري داشتم با يكي بازي مي كردم يهو ديدم نون نداريم و افطاري و اينا بازي رو وسطش ول كردم رفتم الان برگشتم ديدم منو برنده اعلام كرده!!!!
اين جوري بردن خيلي باحاله ها!!![]()
خوبه حداقل تو یکی برای من دعا نمیکنی![]()
این مثله این می مونه بگیم بچه ها با هم هستن دیگه هرکی با هر کی بازکنی .بی خیال.
ولی تورنمنتیه چیز دیگس جدی تر اول دوم ... ایناداره
شما می تونی با دوستان دوستانه هرموقع خواسی بازی کنی گرم شی.
اگه هم وقت کردی با حریفت بازی کنی.!
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
هنور وقت تموم نشه ولی آره در صورتی که حریف به پیغام شما جواب ندادشما برنده این
سلام.جدول بازیها کجاست/
من تا شنبه ظهر نمی تونم بازی کنم.
تایپک اول
تا فردا بیشتر وقت نیست خوب پس بازی اول رو باخته فرض میکنیم برای بازی های بعد خودتو برسون
آی گفتی!
من قبلا هیچ سایتی عضو نبودم واسه بازی، خودمم که بازی کامپیوتری میکردم، اینقدرها معتاد نبودم! ولی از حدود 2 ماه پیش که عضو این سایت شدم، واقعا اعتیادم بیشتر شده!هنوز دیال آپی هم هستم، هی تو خونه غر میزنن بیا بیرون کار داریم، منم میگم وسط بازی ام، میبازم!
========
راستی این Team Vote هم خیلی جالبه ها!
رای دادین؟
آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)