سیو بازی را کسی داره ؟
در ضمن روی دسته بازیم چطوری کدوم دگمه را برای ترمز دستی بذارم ؟ اسم گزنیش چی هستش ؟ چطوری ؟
سیو بازی را کسی داره ؟
در ضمن روی دسته بازیم چطوری کدوم دگمه را برای ترمز دستی بذارم ؟ اسم گزنیش چی هستش ؟ چطوری ؟
دوستان شما با چه مدی بازی میکنید ؟ کجوال خیلی اسونه و حال نمیده ولی 2 تا مود دیگه خیلی سخت میشه ..
من امتحان کردم دو نفره هم میشه...تمام کلیدهای دسته رو فشار بده بلاخره یکی عمل می کنهاگه نشد کلیدهای کیبورد رو امتحان کن
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
اگه منظورت درجه سختیه به نظرم بزار روی 4..نه خیلی سخته نه خیلی راحت
من درجه سختی رو رو 5 گذاشتم تا حالا هم همه مسابقات (جمعا 10 تا از ابتدای بازی ! )(به جز 2 تا که دوم شدم) رو اول شدم
یه بار هم درجه رو رو 6 گذاشتم دیدم نه یکم سخت شد درجه 6 مرد میخواد ...
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
دوستان پچ بازی رو به چه صورت نصب کنم ؟
هیچ فایل ستاپی نداره
چرا اینقدر بازی یک جوریه؟!
حس میکنم خیلی بچگانس
مخصوصا فرمون دادنش!
گرافیکش هم اینطور که تعریف میکردن نبود
مسخره می کنی؟چرا اینقدر بازی یک جوریه؟!
حس میکنم خیلی بچگانس
مخصوصا فرمون دادنش!
گرافیکش هم اینطور که تعریف میکردن نبود
بازی به این خفنی تو عمرت دیده بودی؟
اتفاقا از رنگ ها و افکتای فوق العاده استفاده کرده و یه سبک جدید ه بازیا داده همینه که همه رو به خودش جذب کرده
والا نه مسخره نمیکنم
خودم از سختی Shift 2 ناراضی بودم ولی الان سختی اون رو به Dirt 3 ترجیح میدم
آخه خیلی بچگانس هندلینگش!
مثلا با سرعت 130 تا 140 به راحتی میشه یک پیچ رو رد کرد اونم پیچ به اون بدی!
عزیز دل، شما درجه سختیو ببر بالا بعد اگه با 140تا راحت پیچیدی بگو بچه گانست!!!!
ممنون دوستان از پاسخ دهیتون
need for speed که آشغال ترین بازیه که تو عمرم دیدم اصلا اسمشو نیارو نگو بهتر از dirt 3 هست که...
need for speed از کربن و حتی prostreet به بعد اشغال شد و شیفت که از همه بد تره
اما dirt 3 واقعا از همه لحاظ عالی کار کرده نمیدونم چرا شما همش بازیای یکنواخت رو ترجیه میدین و بازی به این قشنگیو میگین بچه گونست![]()
سلام به همه دوستان گل
یه سوالــِی داشتم. موقعی که Dirt 2 اومد می خواستم برم بخرم ولی دوستام گفتن رانندگیش سخته.
مخواستم بدونم Dirt 3 هم مثل 2 هستـــیو؟از همه لحاظ خوبه؟بخرم؟یه 2 نفر 2 تا نظر بدن من ببینم بخریــــوم یا نــــــه
Last edited by Mool Tee; 22-06-2011 at 19:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)