سلام
دوستان من محلول 5 درص را میزنم ولی سرم خارش پیدا کرده. البته خیلی زیاد نیست ولی خوب چند سال پیش که میزدم اینجوری نمیشد در صورتی که محلول اون موقع ازین 6 درصد های دست ساز بود !
حال میخواستم ببینم راحل حل این خارش چیه ؟
ممنون
سلام
دوستان من محلول 5 درص را میزنم ولی سرم خارش پیدا کرده. البته خیلی زیاد نیست ولی خوب چند سال پیش که میزدم اینجوری نمیشد در صورتی که محلول اون موقع ازین 6 درصد های دست ساز بود !
حال میخواستم ببینم راحل حل این خارش چیه ؟
ممنون
سلام دوست عزیز.
متاسفانه محلول خارش رو تو سر زیاد میکنه.
اگه مشکل مالی نداری از کف روگین اصل استفاده کن.هم زود جذب میشه و هم مشکل خارش رو نداره.
فکر کنم منظورتون از کف" فوم باشه ... فوم روگین چند درصد داره؟ قیمتش؟
سلام دوستان ، بنده هم 1 ماهه از ماینوکسیدیل 5% پاک دارو و قرص فین پشیا 1 میلی استفاده میکنم... ماینوکسیدیل کم کم داره تموم میشه نهایتا 1 هفته 10 روز ، رفتم یکی دیگه بگیرم پاک دارو نبود از شرکت داروسازی مینا گرفتم ، آیا تغییر برند تاثیری در روند درمان نداره؟
بله دوست عزیز منظورم همون فوم هستش.
برای آقایان همون 5 درصد هستش.
قیمتش هم دونه ای از 75 تومن هست تا 100 تومن هر کی هر قیمتی خوشش بیاد میگه!!!
بسته های 4 تایی قیمتش 370 الی 400 تومن هستش.
سلام من برای یه مقدار از خط ریشم در حد 2-3 سانت می خوام از ماینوکسیدیل استفاده کنم
یعنی کل محدوده ای که می خوام بزنم 3-4 سانتی متر بیشتر نمی شه
برای این موضوع نیاز به مراجعه به پزشک دارم؟ یا خودم بگیرم و بزنم
به نظرتون 5 درصد بگیرم یا 2 درصد؟
دوستان من ریزش مو دارم میخوام از ماینوکسیدیل استفاده کنم
چند درصدشو بگیرم؟
و اصول مصرفش به چه صورت هستش؟
ممنون
سلام
من حدود سه ماه هست که از ماینوکسیدیل کرکلند 5 درصد ( جعبه سیاه رنگ ساخت کانادا) استفاده میکنم. و تاثیر خیلی عالی داشته تو این مدت سه ماه و پرپشت تر شدن کاملا محسوس هست.
اما این روزا دیگه نمیتونم این محلول رو تو داروخونه ها پیدا کنم و میگن به خاطر تحریم ها دیگه وارد نمیشه.
و فقط دو مارک دیگه تو بازار هست. Rogin ( توجه بشه که منظورم Rogin هست نه Rogain) و مدل دیگه محلول آلوپکسی.
میخوام بدونم در مورد Rogin کسی اطلاعات داره؟
به هیچ وجه نمیتونم اسم Rogin رو در سایت های خارجی پیدا کنم و در جستجو های گوگل همیشه به جای Rogin محصول Rogaine رو میاره.
کسی میدونه که این محصول آیا واقعآ ساخت USA هست ( بر طبق نوشته روی خود جعبه دارو) یا خیر. و این محصول سالهاست که تو داروخونه ها وجود داره.
مدل ایرانیش رو قبلا یک سال استفاده کردم. نتیجه آنچنانی نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مارکی بگیرم که مناسب ترین جایگزین برای kirkland باشه. و اینکه آیا امکان وارد شدن مجدد همین محصول دارو وجود داره؟
لازم هست برای دوستان توضیح بدم که من به جای روزی دو بار، فقط روزی یک بار ازش استفاده میکنم. شب ها و با این که در نتیجه گیری شک داشتم اما همونطور که گفتم بعد از سه ماه بسیار موثر بوده و پشیمون از اینکه چرا از اول یک روز در میون امتحان نکردم....
به کسایی که میخوان شروع کنن استفاده از این دارو رو توصیه میکنم روزی یک بار استفاده کنند. یا اگه خیلی عجله ندارن یک روز در میان برای مدت 4 ماه استفاده کنن و اگه نتیجه ندیدن روزی یک بار استفاده کنن. کسانی که مدتی هست دارن استفاده میکنن رو چون تجربه ای ندارم نمیتونم بگم مصرف رو به روزی یک بار تغییر بدن، اما تازه کار ها شک نکنن به تجربه بنده.
Last edited by surena_iran2564; 04-10-2013 at 16:59.
سلام
قیمت kirkland و rogin چنده؟
کسی از فوم روگین استفاده کرده؟ اگه روزی یبار استفاده بشه چقدر طول میکشه تموم بشه؟
تو همین انجمن چند نفرو دیدم که میگن ماینوکسیدیل ایرانی و خارجیش فرقی نمیکنه بعضیام برعکسشو میگن !!!
کرکلند پیدا نکردی آلوپکسی بخر.
در کل به نظرم تفاوتی نمیکنه بین ایرانی و خارجی مخصوصا ایرانی برند پاک دارو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)