تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 36 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 357

نام تاپيک: محلول ماینوکسیدیل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام

دوستان من محلول 5 درص را میزنم ولی سرم خارش پیدا کرده. البته خیلی زیاد نیست ولی خوب چند سال پیش که میزدم اینجوری نمیشد در صورتی که محلول اون موقع ازین 6 درصد های دست ساز بود !

حال میخواستم ببینم راحل حل این خارش چیه ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    متاسفانه محلول خارش رو تو سر زیاد میکنه.
    اگه مشکل مالی نداری از کف روگین اصل استفاده کن.هم زود جذب میشه و هم مشکل خارش رو نداره.

3. این کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    متاسفانه محلول خارش رو تو سر زیاد میکنه.
    اگه مشکل مالی نداری از کف روگین اصل استفاده کن.هم زود جذب میشه و هم مشکل خارش رو نداره.
    فکر کنم منظورتون از کف" فوم باشه ... فوم روگین چند درصد داره؟ قیمتش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان ، بنده هم 1 ماهه از ماینوکسیدیل 5% پاک دارو و قرص فین پشیا 1 میلی استفاده میکنم... ماینوکسیدیل کم کم داره تموم میشه نهایتا 1 هفته 10 روز ، رفتم یکی دیگه بگیرم پاک دارو نبود از شرکت داروسازی مینا گرفتم ، آیا تغییر برند تاثیری در روند درمان نداره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

بله دوست عزیز منظورم همون فوم هستش.
    برای آقایان همون 5 درصد هستش.
    قیمتش هم دونه ای از 75 تومن هست تا 100 تومن هر کی هر قیمتی خوشش بیاد میگه!!!
    بسته های 4 تایی قیمتش 370 الی 400 تومن هستش.

7. این کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام من برای یه مقدار از خط ریشم در حد 2-3 سانت می خوام از ماینوکسیدیل استفاده کنم
    یعنی کل محدوده ای که می خوام بزنم 3-4 سانتی متر بیشتر نمی شه
    برای این موضوع نیاز به مراجعه به پزشک دارم؟ یا خودم بگیرم و بزنم
    به نظرتون 5 درصد بگیرم یا 2 درصد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من ریزش مو دارم میخوام از ماینوکسیدیل استفاده کنم
    چند درصدشو بگیرم؟
    و اصول مصرفش به چه صورت هستش؟
    ممنون

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام
    من حدود سه ماه هست که از ماینوکسیدیل کرکلند 5 درصد ( جعبه سیاه رنگ ساخت کانادا) استفاده میکنم. و تاثیر خیلی عالی داشته تو این مدت سه ماه و پرپشت تر شدن کاملا محسوس هست.
    اما این روزا دیگه نمیتونم این محلول رو تو داروخونه ها پیدا کنم و میگن به خاطر تحریم ها دیگه وارد نمیشه.
    و فقط دو مارک دیگه تو بازار هست. Rogin ( توجه بشه که منظورم Rogin هست نه Rogain) و مدل دیگه محلول آلوپکسی.

میخوام بدونم در مورد Rogin کسی اطلاعات داره؟
    به هیچ وجه نمیتونم اسم Rogin رو در سایت های خارجی پیدا کنم و در جستجو های گوگل همیشه به جای Rogin محصول Rogaine رو میاره.
    کسی میدونه که این محصول آیا واقعآ ساخت USA هست ( بر طبق نوشته روی خود جعبه دارو) یا خیر. و این محصول سالهاست که تو داروخونه ها وجود داره.
    مدل ایرانیش رو قبلا یک سال استفاده کردم. نتیجه آنچنانی نداشت.
    ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مارکی بگیرم که مناسب ترین جایگزین برای kirkland باشه. و اینکه آیا امکان وارد شدن مجدد همین محصول دارو وجود داره؟
    لازم هست برای دوستان توضیح بدم که من به جای روزی دو بار، فقط روزی یک بار ازش استفاده میکنم. شب ها و با این که در نتیجه گیری شک داشتم اما همونطور که گفتم بعد از سه ماه بسیار موثر بوده و پشیمون از اینکه چرا از اول یک روز در میون امتحان نکردم....
    به کسایی که میخوان شروع کنن استفاده از این دارو رو توصیه میکنم روزی یک بار استفاده کنند. یا اگه خیلی عجله ندارن یک روز در میان برای مدت 4 ماه استفاده کنن و اگه نتیجه ندیدن روزی یک بار استفاده کنن. کسانی که مدتی هست دارن استفاده میکنن رو چون تجربه ای ندارم نمیتونم بگم مصرف رو به روزی یک بار تغییر بدن، اما تازه کار ها شک نکنن به تجربه بنده.
    Last edited by surena_iran2564; 04-10-2013 at 16:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    من حدود سه ماه هست که از ماینوکسیدیل کرکلند 5 درصد ( جعبه سیاه رنگ ساخت کانادا) استفاده میکنم. و تاثیر خیلی عالی داشته تو این مدت سه ماه و پرپشت تر شدن کاملا محسوس هست.
    اما این روزا دیگه نمیتونم این محلول رو تو داروخونه ها پیدا کنم و میگن به خاطر تحریم ها دیگه وارد نمیشه.
    و فقط دو مارک دیگه تو بازار هست. Rogin ( توجه بشه که منظورم Rogin هست نه Rogain) و مدل دیگه محلول آلوپکسی.

میخوام بدونم در مورد Rogin کسی اطلاعات داره؟
    به هیچ وجه نمیتونم اسم Rogin رو در سایت های خارجی پیدا کنم و در جستجو های گوگل همیشه به جای Rogin محصول Rogaine رو میاره.
    کسی میدونه که این محصول آیا واقعآ ساخت USA هست ( بر طبق نوشته روی خود جعبه دارو) یا خیر. و این محصول سالهاست که تو داروخونه ها وجود داره.
    مدل ایرانیش رو قبلا یک سال استفاده کردم. نتیجه آنچنانی نداشت.
    ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مارکی بگیرم که مناسب ترین جایگزین برای kirkland باشه. و اینکه آیا امکان وارد شدن مجدد همین محصول دارو وجود داره؟
    لازم هست برای دوستان توضیح بدم که من به جای روزی دو بار، فقط روزی یک بار ازش استفاده میکنم. شب ها و با این که در نتیجه گیری شک داشتم اما همونطور که گفتم بعد از سه ماه بسیار موثر بوده و پشیمون از اینکه چرا از اول یک روز در میون امتحان نکردم....
    به کسایی که میخوان شروع کنن استفاده از این دارو رو توصیه میکنم روزی یک بار استفاده کنند. یا اگه خیلی عجله ندارن یک روز در میان برای مدت 4 ماه استفاده کنن و اگه نتیجه ندیدن روزی یک بار استفاده کنن. کسانی که مدتی هست دارن استفاده میکنن رو چون تجربه ای ندارم نمیتونم بگم مصرف رو به روزی یک بار تغییر بدن، اما تازه کار ها شک نکنن به تجربه بنده.
    سلام
    قیمت kirkland و rogin چنده؟
    کسی از فوم روگین استفاده کرده؟ اگه روزی یبار استفاده بشه چقدر طول میکشه تموم بشه؟
    تو همین انجمن چند نفرو دیدم که میگن ماینوکسیدیل ایرانی و خارجیش فرقی نمیکنه بعضیام برعکسشو میگن !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    و
    ...
    ...
    ...

کرکلند پیدا نکردی آلوپکسی بخر.
    در کل به نظرم تفاوتی نمیکنه بین ایرانی و خارجی مخصوصا ایرانی برند پاک دارو.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •