دور و ور 300 گیگ باشه...
چه مدل هایی خوبه؟
کیفیت رو هم فدای زیبایی نمی کنم....
قیمت هم مناسب باشه ولی مارکی باشه که خرابی توی کارش پیش نیاد...
سرعت انتقال بالا...
چی بگیرم خوبه؟
دور و ور 300 گیگ باشه...
چه مدل هایی خوبه؟
کیفیت رو هم فدای زیبایی نمی کنم....
قیمت هم مناسب باشه ولی مارکی باشه که خرابی توی کارش پیش نیاد...
سرعت انتقال بالا...
چی بگیرم خوبه؟
[QUOTE=solo8;5608654]دوست عزیز چقدر به Rpm و buffer اهمیت میدی.البته بعضی جا ها تاثیر گذاره ولی کلا میتونی تو سایت سازگار ارقام(نمایندگی هارد وسترن و سیگیت) مشخصاتو ببینی.[COLOR="Silver"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت سازگار سر زدم مشخصات رو كامل نگفته
مثلا تعداد پلاتر هاي هر كدوم رو نگفته
ولي در كل ميخوام بدونم وسترن اسنشيال چه برتري نسبت به سيگيت فري اجنت داره كه قيمتش ١٣٠٠٠ تومن تفاوت داره!!!!
نمیدونم.ولی کلا قیمت های وسترن در مدل های مشابه همیشه گرونتر بودند!
شاید چون معروف تره!!!
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
اگه میخوای سرعتش خوب باشه و مادربوردت USB 3.0 ساپورت میکنه میتونی هارد های USB 3.0 بگیری.اگَرَم ساتا داری و یو اس بی نه باید هاردی بگیری که ساتا داشته باشه البته فایر وایر هم هست.
قیمت رو هم بگو تا چقد؟
شما قیمت و پورتهایی که میتونی استفاده کنی و حجم دقیق مورد نیاز رو بگو راهنماییت میکنم.
(فک نکنم کمتر از 500 گیگ هاردی باشه که ساتا و فایروایر داشته باشه!)
میشه لطفا آخرین قیمت WD My Book Essential 1TB و Seagate Expansion - 1000 GB - 1 TeraByte رو قید کنید؟
بعد اساتید از بین این دو تا کدوم رو بیشتر پیشنهاد می کنند؟
دوستان متشکر میشم راهنمایی کنید
یه هارد میخوام 1 ترا باشه
بدون اداپتور
واسه لپ تاپ میخوام
اگه اینده نگری هم توش باشه (یو اس بی 3 + ساتا)
قیمت خیلی مهمه
زیبایی اصلا ملاک نیست
به نظر من شما سیگیت freeAgent goflex بگیر که کلا همه پورتها رو با اداپتر ساپورت میکنه.
البته قیمتی که حاضرید واسه هارد پول بدید رو بگید تا دقیق تر راهنمایی کنم.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
قیمت دقیق رو ندارم ولی قیمتش بین 100 تا 110 است.شایدم وسترن یه کم بیشتر باشه.
به نظر من سلیقه ایه چون این دو رو دقیقا دو تا برند برای رقابت با هم به بازار فرستادن و تقریبا تمام مشخصاتشون یکیه.
من خودم همین مدل وسترن رو دارم و راضیم و با توجه به اینکه قیمت سیگیت حدود 10 تومن پائین تر از وسترن اگه الان بخوام بگیرم احتمالا سیگیت رو میگیرم.
ولی هرکدوم رو که خوشت اومد بگیر.
دوست من خیلی ممنون اراهنماییت بودجم حدود 100 هست ولی 120 هم میشه کرد
اگه بشه میخوام برای استفاده از یو اس بی بدون نیاز به اداپتور باشه
Last edited by cao-cao; 15-11-2010 at 20:09.
دوست عزیز این فاکتورها تو بحث هارد اکسترنال زیاد مطرح نیست. سرعت انتقال اطلاعات همه هاردهای اکسترنال بازار بالاتر از سرعت پورت یو اس بی 2 و فایروایر هست.
در واقع شما سرعت بافر و باقی قضایای هاردو یک جوب در نظر بگیر که باید از شیلنگ یو اس بی2 یا فایروایر رد بشه.
پس می بینی که در واقع "اصلا" تفاوت نداره. "اصلا"
فقط در صورتی که از پورت یو اس بی 3 استفاده کنی، اون وقت میشه گفت هارد شما یه جوب کوچیکیه از یه جوب بزرگتر عبور می کنه. اون وقت شاید کمی سرعت هارد تفاوت کنه که مطمئن باش اصلن مشهود نیست.
اون یه ذره تفاوت در سرعت و عملکرد یکنواخت در عملیات خواندن و نوشتن (اگر وجود داشته باشه) تو عملکرد بهتر سیستم عامل و نرم افزارهای سنگین خودشو نشون میده و باز هم اصلا تاثیر زیادی در بحث آرشیو اطلاعات نداره.
تفاوت قیمت هم بیشتر به بحث برند و تبلیغات مربوط میشه. بعضی از دوستان ممکنه اعتقاد داشته باشن که وسترن کیفیت ساخت یا پایداری بهتری داره که البته دلیل مستند و قانع کننده ای براش وجود نداره.
خيلي ممنون از راهنمايي شما
من ديروز Seagate FreeAgent Desk 1T رو به ٩٢٠٠٠ تومن خريدم با ٥ سال گارانتي سازگار
البته WD My Book Essential 1T با ٢سال گارانتي سازگار ١٠٠٠٠٠ تومن و ٢ سال گارانتي فيوچر ٩٧٠٠٠ تومن بود
قيمت ها مال مشهد بود
در كل بازم ممنون از شما
دوستان کسی تا حالا My Book Essential با قابلیت USB 3.0 رو تو ایران دیده؟ از سازگار ارقام پرسیدم گفتن وارد کردیم.
ممنون میشم اگه کسی دیده بگه قیمت 1TB ش چقدره و اینکه کجا دیده؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)