میشه کمک کنید لطفا برای قبولی مهندسی معماری ایوانکی غیرانتفاعی (برای بومی تهران) تا چه رتبه ای میگیره ؟
میشه کمک کنید لطفا برای قبولی مهندسی معماری ایوانکی غیرانتفاعی (برای بومی تهران) تا چه رتبه ای میگیره ؟
با رتبه 25000 برا تبریز میشه امیدوار بود ؟
اکه رتبه در سهمیه 1 باشه فیزیک شبانه می شه !
آره رتبه 25000 برای سهمیه منطقه 1 فکر کنم دوست عزیز رتبه رو خوب ندیدی
دوستان خیلی از من پرسیدن که آیا تا به حال اعتراض کردم یا نه .نوشته شده توسط BossX
عزیزان من ، من اگر میگم اعتراض نکنید ، چون میدونم نتیجه ای نداره . حالا اگر دوست دارید ، برین اعتراض کنید تا خودتون به حرف من برسید .
در مورد سال 87 هم باید بگم که سال 87 هیچ اتفاق خاصی توی تصحیح پاسخنامه ها پیش نیومده بود . فقط یک سری بومی گزینی هایی اجرا شده بود که متاسفانه رو اون کار به خوبی کارشناسی نشده بود و داوطلبان رو هم به مقدار کافی توجیه نکرده بودن . والا همون سال هم درصدها درست حساب شده بود .
پس اگر حرف من رو قبول دارین ، از فکر اعتراض به روی درصد ها بیاین بیرون . اگر نه ، پس دیگه حرفهای منو نقل قول نکنید و جواب ندین . برین اعتراض کنید و من هم واستون آرزوی موفقیت توی اعتراضتون رو میکنم !!!!
سلام
مدرکش فرق داره؟
تو مدرک می نویسه شبانه یا روزانه؟!
من یکیو میشناسم سال 85 با 49000 صنایع ایوانکی قبول شد اونم تو تکمیل ظرفیتالبته کاردانی بودا.
فکر کنم با 20000 یا 30000 بشه قبول شد.رتبه ت رو یگو تو این سی دی م نگاه کنم بگم بهت چیا قبولی ( البته زیاد اطمینان نکنی بهش )
برخي روزها 17 ساعت درس ميخواندم ...
اشكان اسمعيلي، نفر اول گروه آزمايشي علوم رياضي و فني كنكور 89 در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس با بيان اينكه فكر نميكردم در كنكور رتبه اول را كسب كنم، افزود: در هفته حداقل 50 ساعت درس ميخواندم.
وي با تأكيد بر اينكه برنامهريزي ويژهاي براي مطالعه و دوره درسهايم داشتم، گفت: از هيچ كلاس خصوصي استفاده نكردم و فقط از برنامههاي ويژهاي كه مدرسه داشت بهرهمند شدم، معلمهاي مدرسه ما خيلي خوب و مسلط بودند.
نفر اول گروه آزمايشي علوم رياضي و فني كنكور 89 با بيان اينكه در هفته حدود 800 تست ميزدم، افزود: 2 سال است كه به طور مداوم و مستمر درس ميخوانم در طول اين مدت تفريحاتم كم شد اما حذف نشد.
وي با بيان اينكه درس خواندن با ديگران تلف كردن وقت است، گفت: در طول مدتي كه براي كنكور خودم را آماده ميكردم به تنهايي درس ميخواندم، دوستان زيادي دارم اما همه آنها ميدانستند كه در تفريحات آنها وقت ندارم شركت كنم.
اسمعيلي گفت: در روزهاي تعطيل حتي تا 17 ساعت در شبانه روز درس ميخواندم.
وي كه خواستار ادامه تحصيل در رشته برق دانشگاه شريف است، گفت: بر اساس مطالعاتي كه داشتم حدس ميزدم كه جزء نفرات برتر باشم اما فكرش را نميكردم نفر اول باشم. وقتي دكتر خدايي، معاون سازمان سنجش تماس گرفتند و گفتند كه اول شدم خيلي هيجانزده شدم.
نفر اول گروه آزمايشي علوم رياضي و فني كنكور 89 درباره حذف كنكور گفت: حذف كنكور خيلي خوب است، داوطلبان 4 سال درس ميخوانند و زحمت ميكشند، نتيجه تمام آن زحمات طي يك نيم روز مشخص ميشود. ممكن است در آن زمان داوطلب حال خوبي نداشته باشد يا مشكلي برايش پيش بيايد و نتواند امتحان خوبي بدهد و به خاطر همين تمام تلاشهايش از بين ميرود.
واسه شبانه ها می نویسه نویت دوم که یعنی شبانه خونده
من شبانه ام .میگن که نمی نویسن .فقط ما پول میدیم .اونم خیلی کم .مثلا 20 واحد داشتم این ترم شد 237000
تومن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)