تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 64 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 635

نام تاپيک: سریال جراحت

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

اره ولی من هیچ نقش جالبی ازش غیر این دو تا سریال ندیدم
    اسم اين سريال كه گفتي داداشي چي هست؟!
    تو زير تيغ هم كه خيلي قشنگ بازي كرده بود! من كار ضعيف نديدم ازش انصافآ

2. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا من این سریال رو تیکه تیکه می بینم و قسمتهای اولش رو هم ندیدم. اون خانومه که داداش تارخ میخواد باهاش ازدواج کنه , همونی هست که خبر داد این زوج بدبخت نمیتونن بچه دار بشن ؟! بعد اینا رفتن جای دیگه تحقیق و آزمایش کنن یا ممکنه خانومه دروغ گفته باشه ؟!!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اسم اين سريال كه گفتي داداشي چي هست؟!
    تو زير تيغ هم كه خيلي قشنگ بازي كرده بود! من كار ضعيف نديدم ازش انصافآ
    اسم اون سرایل از اول داداشی بود ولی جند روز قبل پخش تغییر کرد بخاطر همین اسم دومش رو یادم نمیاد همه هم به اسم داداشی میشناسنش
    ماه رمضون 2 سال پیش بود فکر کنم حسین یار نقش داداشی رو بازی میکرد
    اینم شوهر خواهرشون بود که بین همه دعوا مینداخت
    آقا من این سریال رو تیکه تیکه می بینم و قسمتهای اولش رو هم ندیدم. اون خانومه که داداش تارخ میخواد باهاش ازدواج کنه , همونی هست که خبر داد این زوج بدبخت نمیتونن بچه دار بشن ؟! بعد اینا رفتن جای دیگه تحقیق و آزمایش کنن یا ممکنه خانومه دروغ گفته باشه ؟!!
    در مورد مشکل ژنتیکی که خیلی ابهام وجود داره
    اصلا اگه یادت باشه وقتی اومد نتیجه رو گفت هیچی نشون ندادن
    پس حتی میشه گفت انسی هم دستی تو کار داشته باشه
    البته بیشترین احتمال همون حدس خودتونه
    Last edited by bleu2u4u; 25-08-2010 at 12:22.

5. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

احتمالش ضعیفه چون مجوز سقط و که صادر کردن حتما آزمایشارو چک کردن دیگه ... نقش ملیحه رو هم بدجنس نشون نداده ... مستضعفه!

اینهمه از این دو تا تعریف نکین! هردوشون فقط یه تیپ نقشو خوب بازی میکنن... استخری نقش معاند و لجوج رو خوب بلده و انگار همچین هم تغییری در خودش نمیده و شخصیت خودش کمی اینطوره...

راستاد هم تا اونجا که من دیدم همیشه نقشش 60-70 بد و 30-40 خوب بوده...

ولی فقیه نصیری و تارخ خصوصا فقیه نصیری که من این نقش عصبی رو تا حالا ازش ندیده بودم خوب بازی میکنن!
    میترسم آخر سریال از بس که با انگشت اشاره بندری میره که مچش در بره...

7. 2 کاربر از Geronimo_AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستاد هم تا اونجا که من دیدم همیشه نقشش 60-70 بد و 30-40 خوب بوده...
    راستاد که این نقش اش با همه ی نقشهای قبلیش فرق داره
    یه مرد کم حرف و عاشق خانواده , سر به زیر و کاری و ثروتمند
    کدوم یکی از نقشهای قبلیش اینجوری بود
    اصلا همین قسمت قبل تا وقتی بره پیش باباش 10 تا کلمه هم صحبت نکرد
    ولی قشنگ نشون میداد که این یه چیزی اش هست

پروفشنال گل مریم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

اسم اون سرایل از اول داداشی بود ولی جند روز قبل پخش تغییر کرد بخاطر همین اسم دومش رو یادم نمیاد همه هم به اسم داداشی میشناسنش
    ماه رمضون 2 سال پیش بود فکر کنم حسین یار نقش داداشی رو بازی میکرد
    اینم شوهر خواهرشون بود که بین همه دعوا مینداخت
    اسمش مثل هیچکس بود که همین جناب استخری هم داداش کوچیکه بود

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاهرخ استخری همچین هم بازیگر اماتوری نیست .

مطمئن باش 50 درصد اگه فیلم های دلنوازان و فاصله ها راضی کننده بود به خاطر بازی شاهرخ استخری بود .

این همه هم بازیگر ضعیفی نیست .

همون حرکات شاهرخ استخری را هر بازیگری نمیتونه بازی کنه . مثل نگاه نکردن توی صورت فرد مقابل و با سر همه چیز را جواب دادن
    بهتره بگيم حركات روزانه ي رفتاريش رو توي فيلماش خوب به نمايش ميگذاره چون يه بارم تلويزيون دعوتش كرده بود دقيقا

همينجوري بود ! كلا يه عادتي هم كه شاهرخ استخزي موقع جواب به سوالات داشت اين بود كه اصلا تو صورت طرف نگاه

نميكرد ! نگاهش يه 30 درجه اي انحراف داشت ! : دي

اگر حرف من رو قبول نداريد شاهرخ استخري رو توي فيلم هاي بعديش هم ميتونيد ببينيد ! اگر تغييري كرد !

11. 2 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلطان‌محمدي: «جراحت» تلاش مي‌كند انسان‌ها را به تفكر وادارد

خبرگزاري فارس: «حسين سلطان‌محمدي» معتقد است كه سريال «جراحت» يادآور فيلم سينمايي «مصائب شيرين» است و تلاش مي‌كند با روايت داستاني از دل جامعه، انسان‌ها را به تفكر وادار كند.

«حسين سلطان‌محمدي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «جراحت» ساخته محمدمهدي عسگرپور، اظهار داشت: سريال «جراحت»، روايت خود را به شكلي تازه و روان دستمايه خود قرار داده است و در طول پخش بسيار ديده شده كه اين سريال دوست دارد نحوه سالم زندگي كردن و ارتباط سالم را به نمايش بگذارد.
    وي در ادامه افزود: تم سريال با دستمايه قرار دادن صيغه محرميت دو جوان در كنار گرايشات و ديدگاه‌هاي مختلف سنتي آغاز شده و استفاده از اين ترفند كه در پايان هر قسمت، چند پلان از قسمت بعدي پخش مي‌شود، كنجكاوي فراواني براي مخاطب به همراه دارد و يك نوع آوري جديد در سيما به شمار مي‌رود.
    اين منتقد در ادامه افزود: داستان سريال «جراحت» به نوعي بارگذاري بين چند نيروي جامعه است كه مي‌خواهند براي فرزندان خود آينده روشني ترسيم كنند و در اين ميان نيت همه خير است، اما در اين مسير به تضاد رسيده‌اند و اين مجموعه يك هشدار به خانواده‌ها مي‌دهد و به نوعي بازتاب شرايط فعلي جامعه نيز هست و مي‌توان به اين نتيجه رسيد كه با تكيه بر اصول و قواعد مي‌توان به دوستي و صلح دست پيدا كرد.
    سلطان‌محمدي تصريح كرد: سريال «جراحت» خط داستاني جذاب و جديدي دارد كه يك مدل ديگر آن كه در سينما نيز ديده شد، فيلم سينمايي «مصائب شيرين» ساخته عليرضا داوودنژاد است كه در آن فيلم نيز دو زوج همديگر را دوست داشتند و در نهايت خانواده‌ها به نفع اين زوج و فرزندان خود، كوتاه آمدند.
    اين منتقد در ادامه افزود: سريال «جراحت» در مقايسه با ساير سريال‌هاي در حال پخش ماه مبارك رمضان، كم سابقه و بي‌نظير است چرا كه نوع و نحوه روايت تمامي مخاطبان را به تامل وا مي‌دارد و در اين ميان والدين به فكر فرو مي‌روند كه در حادث شدن چنين رفتاري واكنش منطقي را اعمال كنند.
    اين منتقد در ادامه در مورد اينكه آيا اين سريال در كارنامه «محمدمهدي عسگرپور» پيشرفت است يا پسرفت، نيز اظهار داشت: به نظر من اين سريال در كارنامه عسگرپور به عنوان يك مدير و كارگرداني كه به زعم خود تلاش مي‌كند تا انسان‌ها را به فكر فرو ببرد و به نوعي تاثيرگذار نيز باشد، يك پيشرفت است چرا كه او با موقعيت زمانه خويش حركت كرده و بازتابي از جامعه خود را به نمايش گذاشته است كه اين مورد يكي از وظايف يك هنرمند نيز محسوب مي‌شود.
    سلطان‌محمدي اظهار داشت: «سعيد نعمت الله» متن يك‌دستي نوشته و داستان سريال «جراحت» خوب روايت مي‌شود.
    اين منتقد در ادامه در مورد رتبه‌بندي سريال‌هاي ماه مبارك رمضان نيز خاطرنشان كرد: به نظر من سريال «جراحت» يك سرو گردن از ساير سريال‌ها ديگر جلوتر است و در كنار آن سريال‌هاي «ملكوت» و «در مسير زاينده رود» براي مخاطبان قابل فهم‌تراند و سريال «نون و ريحون» نيز روايت سختي دارد اما تلاش كرده تا عامه پسند باشد.
    وي در ادامه در مورد بازي‌هاي سريال «جراحت» نيز گفت: «آتنه فقيه نصيري» و «امين تارخ»، بازي‌هاي قابل قبولي دارند اما «ثريا قاسمي» ( مامان لطيفه) خوب بازي نكرده و «رامين راستاد» و پدرش نيز كاملا منفعل هستند.

13. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهرون--ترکیه :-& در حال رفت و آمد ...البته فعلا

پيش فرض

آره امیر حافظ که مثل ماست می مونهههه

راستی اسم واقعیش چیه؟

اسم واقعیه اکرم چیه؟ باز اکرم بهتر بازی میکنه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

راستی اسم واقعیش چیه؟

اسم واقعیه اکرم چیه؟
    سید یاسر جعفری
    مهدخت مهدوی فرد...
    راستی مدونستید افضل (میلیشیا مهدی نژاد) زن واقعی آرش مجیدیه؟! (همون پلیس رستگاران و عادل تو زیر هشت)
    هر چند ربطی به تاپیک نداشت!

16. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •