اگه ماشینت تمیز بدون رنگ باشه خط خش هم نداشته باشه صفرش هرچه قدر باشه 2ملیون کم میشه معمولا 60 الی 70 درصد ارزش بمه هم محاسبه میشه
اگه ماشینت تمیز بدون رنگ باشه خط خش هم نداشته باشه صفرش هرچه قدر باشه 2ملیون کم میشه معمولا 60 الی 70 درصد ارزش بمه هم محاسبه میشه
عزیز جان رفیقمون صفحه قبل درست گفت
دلال یا مصرف کننده اول کار نگاش به مدل و رنگ و خرودگی ماشین تا سیستم 4 میلیونی و نمیدونم فلان لاستیک و ... ....
اگه ماشینت واقعا سرحال و درسته بهترین کار اینه که تو روزنامه آگهی کنیش و فقط بدی به مصرف کننده و گرنه دلال ازت زیر قیمت برمیداره که یه چیزیم روش بخوره و شما ضرر میکنی ...
و یا اگه وقت آزاد داری برو پارکینگ خرید و فروش ماشین حکیمیه و عبدل آباد و اینا ... البته اگه از تهرانی![]()
سلام،یه یک ماهی هست ماشین اولمو که ریو 88 هست گرفتم،abs نداره می خواستم ببینم خوبه abs کنمش یا همین سیستم ترمز خودش خوبه،چقدر هزینه برمی داره و می ارزه؟اگه خوبه اینکار چه لوازمی استفاده بشه خوبه،نمایندگی ها ببرم؟مشهد ساکنم
برای نصب ABS روی خوردباید بالای 500 هزار تومان هزینه کنید
به مراتب سیستم ABS خیلی کارساز و مفید هست و اگر میبینید براتون صرف داره انجامش بدین
دوستان می خواستم بگم حواستون به تعویض تسمه تایمش باشه چون تسمه ی دیفالت کارخونه آشغاله من تو 19000 پاره کردم بدبخت شدم
اونجا که بودم ریوهایی بود که 10 هزار پاره کرده بود حتما عوض کنید تسمه تایم دیفالت ماشین رو اگه تا الان عوض نکردید
اینو راست می گه تسمه ریو منم تو 15000 پاره شد :|
Last edited by mohamad skystar; 26-10-2012 at 00:22.
من تسمه فابریک رو رو ۵۰ تا عوض کردم.الانم ۷۸ تا راه رفته ماشین
محیط نگهداری و شرایط استفاده از ماشین هم خیلی رو عمر تسمه موثره.مثلا ماشین من جز موقعی که دانشگاهم،یا در حین حرکت،تو پارکینگه و سرما و گرما و افتاب نمیخوره
:-D
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
بچه ها ریو صفر گیر میاد؟(قیمت؟)
اصن به نظرتون خریدش به صرفه هست؟
شاید گیر بیاد.اما اگرم گیر نیومد یه کم کارکرد تمیز بگیر
چرا خریدش نباید به صرفه باشه؟؟
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
اگه خوبش گیرت اومد خیلی خوبه بخر به نظر من همه چیز بهش جمع هست هم پر قدرته هم نرمه مثل 206 سفت نیست هم قشنگه مثل ال 90 بی ریخت نیست فقط تنها ایرادی که بهش میگیرن صدای موتور زیاد داخل اتاق میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)