تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 30 از 91 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما تاتنهام رو تيم بدي ميدوني؟؟!!!
    تیم درجه یک نیست!درجه دو و خوش آتیه هست ولی این برای من جدید بود که برای نشون دادن قدرت میان با همچین تیمی مقایسه می کنند.
    ببین دوست من تفاوت ها انجا مشخص می شه.برای اضهار نظر برای بارسا میان بازی هاش مقابل میلان و اینتر و چلسی و منچستر (که تیم های درجه یک هستند) نگاه می کنند اما شما ....
    ولي قهرماني رو با 1 امتياز از دست داديم...اگه مقابل چلسي مساوي هم ميكرديم قهرمان بوديم....مشخصه كه اصلا بازي هاي يونايتد رو نميبيني
    مگه من چیزی برخلاف این گفتم که انقدر عصبانی هستی!
    چه با یک امتیاز چه با 10 امتیاز ...جام رو به قول شما توی خونه ی خودش از دست داد چون رونی نبود و برباتوف ناآماده بود!
    فقط مسي يا اينيستا خوب هستن والنسيا خوب نيست
    این شاهکارهای شما مرتب بهش اضافه می شه.ببین مسی و اینیستا رو میان با رونالدو و اشنایدر و رونی می سنجن نه این!
    دیگه جدا نمی دونم به چه زبونی یه سری چیز ها رو تفهیم کنم!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

يا همين فوتبال 3 خودمون
    مسخره تر از این خبرگذاری تو دنیا موجود نیس !

90 درصد خبراش ترجمه هاش مشکل داره و اغراق شده توش !

مثلا تو یه خبرش پارسال نوشته بود رونالدو گفته : من 100 بار از مسی بهترم

یعنی 100 رحمت به گل !

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مگه ميشه كه يه تيم تو طول فصل نبازه؟؟چرا بارسا از سويا 3تا خورد؟؟ميخواي بگي با ذخيره هاتون بازي كردين؟؟؟باشه
    نه... نه.... نمی خام این رو بگم .اون تیم بارسلونا (ب) بود!باشه؟
    تو اصلا والنسيا رو ميشناسي؟؟؟!!!
    آره تیم خوبییه! فقط حیف که ویا و سیلوا رو از دست داد!

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

مسخره تر از این خبرگذاری تو دنیا موجود نیس !

90 درصد خبراش ترجمه هاش مشکل داره و اغراق شده توش !

مثلا تو یه خبرش پارسال نوشته بود رونالدو گفته : من 100 بار از مسی بهترم

یعنی 100 رحمت به گل !
    من فقط فوتبال 3 می رم که روزنامه ها رو تیترشون رو بخونم! حسش نیست برم سرکوچه!
    Last edited by Dr.FANOOS; 02-09-2010 at 01:11.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مگه همين منچستر با همون تركيب چلسي رو 3-1 نزد؟؟مگه همين تاتنهام چلسي و ارسنال رو نزد؟؟؟مگه همين منچستر ميلا رو 4-0 نزد؟؟مگه همين منچستر 10 نفره بايرن رو تو الترافورد نبرد؟؟
    اتفاقا به نظر من والنسيا از رونالدو بهتره واسه تيمش...حركات اضافه نداره...

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------

البته اظهار نظر هست نه اضهار نظر

---------- Post added at 02:31 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------

در مورد بازي برگشت با چلسي...2-1 چلسي برد...اون بازي ديگه گذشته...نميخوام توجيح كنم اما گل دوم چلسي يك اشتباه داوري تابلو بود...افسايد...ولي خوب...چلسي امسال بهتر بود...ولي منچستر با رفتن رونالدو افت نكرد...جناب صدر چقدر رو اين مساله تاكيد داشت...يادش بخير

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مگه همين منچستر با همون تركيب چلسي رو 3-1 نزد؟؟مگه همين تاتنهام چلسي و ارسنال رو نزد؟؟؟مگه همين منچستر ميلا رو 4-0 نزد؟؟مگه همين منچستر 10 نفره بايرن رو تو الترافورد نبرد؟؟
    اتفاقا به نظر من والنسيا از رونالدو بهتره واسه تيمش...حركات اضافه نداره...
    نه همون منچستر نبود!رونی آماده و بقیه بازیکنان ادر تابستان به خوبی استراحت کرده بودند!اتفاقا من فکر کنم تاتنهام خسته شده بود و گرنه این توانایی رو داشت.در کل من مشکلم این نیست و شما متوجه نشدید آخرش هم.من می گم تیمت رو با بازی مقابل تاتنهام مقایسه نکن!
    منچستر اگر اشتباه نکنم نیمه مربی ها رو که ده نفره بود 1-0 باخت.
    راجع به رونالدو هم من نظری ندارم .رونالدو طرفدار داره که بیان ازش دفاع کنن.اما حداقل بیا رونی رو با رونالدو مقایسه کن!
    البته اظهار نظر هست نه اضهار نظر
    شیطون بالاخره گرفتی! 1-1

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مگه بازي ها رو نيمه اي حساب ميكنن؟؟

---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------

منم با بقيه مقايسه كردم...ميلان بايرن....ارسنال...ليورپول...به هر حال چلسي هم استراحت كرده بود و اماده بود

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مگه بازي ها رو نيمه اي حساب ميكنن؟؟
    اگر بخوای فنی بحث کنی بله!
    حتی بازی هایی رو ما به 6 تا 15 دقیقه تقسیم می کنیم!

---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:46 AM ----------

منم با بقيه مقايسه كردم...ميلان بايرن....ارسنال...ليورپول...به هر حال چلسي هم استراحت كرده بود و اماده بود
    جدی می گی؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

افرين
    در كل دوست عزيز بحث زيبايي بود...خوشم مياد مثل خودم كم نمياري...من برم كه سحر به زور بايد بلند شم...ارزوي موفقيت واسه همه تيم ها...اميدوارم از حرف هام ناراحت نشده باشي

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

افرين
    در كل دوست عزيز بحث زيبايي بود...خوشم مياد مثل خودم كم نمياري...من برم كه سحر به زور بايد بلند شم...ارزوي موفقيت واسه همه تيم ها...اميدوارم از حرف هام ناراحت نشده باشي
    خواهش می کنم.هیچ ناراحتی وجود نداره.
    bye to another hi

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

برای بار سوم حسین جان:
    در خانه اش به چلسی باخت و جام رو از دست داد .
    از طرف تیمی مثل بایرن که به سختی از سد فیورنتینا گذشت حذف شد.
    انصافا بعد از رفتن رونالدو منچستر یه جور افت کرد زمان مصدومیت رونی هم یه جور!
    منچستر تیمی بود که از فولام 3 تا بخوره؟ اما خورد!
    بازی ها جذابی هم (به غیر از بازی برگشت با بایرن و برگشت با آرسنال) از منچستر ندیدم.
    تیمی که سمت راستش با فرار های رونالدو و ضد حملات جانانه سه نفر از سوی ته وز و رونی و رونالدو همه رو مجذوب خودش می کرد به بازی کند والنسیا اکتفا می کرد و این رونی بود که تقریبا جور همه رو می کشید!
    اول سلام مجدد!
    دوم! مثه اینکه اکثر پاسخ ها رو جناب shutdown دادن! به هر حال چون مخاطب حرفت من بودم، با اجازه، ما هم دو کلوم اختلات کنیم!
    علی آقای گل! از صریح حرف زدنم ناراحت نشو! ولی میدونی... جدیدا نوع جدیدی از خود گول زنی پیدا شده که بهش میگن خود گول زنی به کمک واژه ها! به نظر میرسه گریبان گیرت شده رفیق!
    .
    منچستر بعد از بازی رفت تو مونیخ که منجر به شکست تیم و مصدومیت رونی شد، از لحاظ روحی دچار افت شدید شد... تو جدول اختلاف امتیاز منچستر و چلسی یک امتیاز بود با صدرنشینی منچستر... فرگوسن اومد رو اون کار کرد واسه بازی با چلسی... جایگزین اون موقع رونی، یه برباتوف نا آماده و بی انگیزه و یه ماکدا جوون و بی تجربه بودش... برباتوف رفت تو ترکیب و دقایق پایانی هم ماکدا...
    اون بازی برتری نسبی با یونایتد بود... آمار بازی رو هم ببینی همین رو میگه... شاید اگه گل آفساید دروگبا زده نمی شد، منچستر تو ده دقیقه پایانی حداقل یه مساوی می گرفت... ولی حتی خوده طرفدارای چلسی هم قبول دارن که منچستر قهرمانی رو تو بازی با بلکبرن که مساوی گرفت (تک به تک نانی!) به چلسی داد...
    چون تو بازهای بعد چلسی به تلتنهام باخت یعنی از منچستر 3 امتیاز گرفت و اونو تقدیم به تاتنهام کرد...

هر دو بازی بایرن هم رونی حضور داشت و یه گل تو بازی رفت زد و تو بازی برگشت هم به گیبسون پاس گل داد... پس دقت کن منچستر با حضور رونی و به خاطر دلایل دیگه ای که بارها گفته شد، بایرن رو برد و حذف شد...

رونی چه ربطی داره به رونالدو؟!! احتمالا پستاشون یکی بوده(وینگر و فوروارد به هم ربط دارن دیگه!!)!!! خوب... رونالدو رفت رئال، مسئولیت بیشتری رو گردن بازیکنا افتاد... اونا هم خودشون رو نشون داد... فکر کنم PFA یادش رفته نظر شما رو بپرسه... چون جز رونی، سه تا یونایتدی دیگه به نام های اورا، فلچر و والنسیا تو تیم فصل جزیره حضور داشتند...

بازی هفته 18 ام با فولهام چه ربطی داره به مصدومیت رونی؟! این بازی نزدیک به 4 ماه قبل از مصدومیت رونی بود(همینطور بازی با آرسنال!)... تازه ما تو ااولدترافورد که 3تا زدیم و تلافی کردیم!!!
    ضمنا این آخر کم لطفیه که آدم بگه من به جز یکی دو بازی، بازی جذابی از منچستر ندیدم... 4 بازی فصل پیش با من سیتی کجا رفت... بازی با لیورپول؟! بازی با میلان و وولسبورگ... من اگه بخوام بازی های خوب منچستر رو بشمارم که،... خیلی ساده تر بود میومدی می گفتی بازی های بد یونایتد این تعداد بازی انگشت شمارند!
    حالا شما گفتی... بذار من چند اتفاق بعد از مصدومیت رونی رو بهت بگم:
    - برد سیتی تو خونش که فصل قبل جز تاتنهام اونم تو هفته پایانی، هیچ تیمی از big4 نتونسته بود این کار رو انجام بده...
    - بردن تاتنهام که تو هفته پایانی آرسنال و چلسی و سیتی رو برده بود...
    - زدن 13 گل تو هفت بازی در هنگام مصدومیت رونی (مهاجم اول تیم) (حدودا هر دیدار 2 گل)
    .
    .
    در کل مصدومیت رونی به هیچ وجه روند حرکتی یونایتد رو از کار ننداخت... خط حمله رو دچار مشکل کرد اما تیم رو نه... خط حمله به رونی وابسته بود، ولی خود رونی هم به تیم وابسته بود!... به خدا درک کردن کاره سختی نیست!!

ضمنا یه نکته رو بگم که مخاطب این نکته ام دوستیه که کلا دست به اتهام زدنش خوبه... یه بار منو دروغگو خطاب می کنه، یه بار اینتر و البته مربیه وقتش رو خوش شانس و خوش اقبال معرفی می کنه و البته کل ایتالیایی ها را لابی کننده!!
    تو 180 دقیقه بازی رفت اینتر و چلسی، چلسی فقط نیمه اول بازی رفت (تو جوزپه مه آتزا) تیمی بود که استحقاق صعود کردن داشت... شاید اگه میلیتو اون گل زود هنگام رو یه خورده دیرتر میزد، همون برتری تو نیمه اول هم از آن اینتر می شد... خوبه همه قدرت بازگشت سریع اینتر رو بعد از خوردن گل دیدن!!
    اصلا به فرض آوانس اینتری ها لابی کردن، خوبه...؟ واقعا بایرن باید بیاد تو فینال cl به راحتی با سه چهار پاس از جلو دربازه حریف تا مقابل دربازه خودشون گل بخوره؟! گاهی اوقات خوبه با خودمون زمزمه کنیم، خود شکن آیینه شکستن خطاست...
    یاعلی
    پ.ن: سحری شد، ولی کل کل تموم نشد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •