اون توپی هم که از رو رو خط در اوردن قبلش حطا نبود دیگه اینقد ...
اون توپی هم که از رو رو خط در اوردن قبلش حطا نبود دیگه اینقد ...
من هنوز تو کف برهانی ام...یعنی واقعا چجوری با توپ تونست یه همچین کاری کنه؟؟؟![]()
گرچه گل نشد اما حرف شما درست..اصلا اون ضربه گل شد....از خط گذشته بود
اما بجاش اون گل اوتتون که خطا بود!
محوطه 6 قدم برا دروازه بانه و کسی حق نداره بهش بگه بالا چشت ابروئه!: دی
یارو بازیکنتون کی بود...رفت تو شکم محمدی! فقط یه چاقو کم داشت!: دی
+
تعویض های مطلومی افتضاح بود!
تیم نیاز به حفظ توپ داشت و این هر بازیکنی اورد تو زمین، این خصوصیت رو نداشتن!
+
من از خسرو خیلی خوشم میومد اما بعد از رفتنش، واقعا دوست داشتم تا امروز هو بشه!!
دم این هوادارا گرم که اینطور استقبالی کردن و بعدشم اینطوری هو کردن خسرو رو!
کاملا منصفانه بود تازه استقلال نباید...
نباید چی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بازی چند تا نکته داشت
یکی حضور بالای 75 هزار هوادار استقلال بود که دمشون گرم از خجالت بعضی ها در اومدن
دوم بازی که هر دو تا تیم انجام دادن یکی از زیباترین بازیهای دهه 80 بود شک نکنید ضمنا چهار تا گل یا بهتره بگم سوپر گل زده شد
سوم اینکه انصافا تیمای پرویز مظلومی هجومی هستن در ضمن خوبم گل میخورن در حالی که به نظر من این بازی دفاع استقلال عالی بود اما در مورد امیر قلعه نوعی که به شخصه تا دو سه ماهه پیش خیلی دوسش داشتم ولی الان ...بماند هنوز ته دلم دوسش دارم این بازی با تعویض های خودش تو نیمه دوم نشون داد که واقعا مربی نترس و با کیفیت فنی بالا هست
اما در مورد داوری اونایی که میگید گل اخر استقلال رو کاشته ای بود که خطا نبود چرا نمیگید سید جلال حسینی رو باید اخراج میکرد ولی اومد به صادقی کارت داد و حسینی رو ندید تو صحنه دعوا چون اگه کارت می گرفت باید اخراج می شد
در مورد توپی هم که استقلال از روی خط در اورد اینو بگم که اصلا مشخص نبود تازه اگرم بود شک نکنید مزدک می گفت دیگه همه مزدک رو میشناسن کدوم طرفی ...
اما در کل عمرم اینقدر استرس نداشتم حتی دیدارهای دربی
ببخشیدا...کلا ازادی چند نفر ظرفیت داره ؟
کانلا باهات کموافقفم و دمت گردم
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
100 هزار تا
اخ ببخشید اشتباه گفتم بزارید این دوست سپاهانی ما هم خوشحال بشه 7500 نفر رفنه بودن تازه 1000 تاشون هم از تیم پرطرفدار و ریشه داره سپاهان هست که دیگه همه گز با سکه لای اونو میشناسن مخصوصا داورا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)