آقا یعنی راهی برای رفع این موضوع عکسبرداری نیست؟ پس چرا تو فیلمبرداری اینجوری نیست؟ در مورد trekbuddy چکار کنم؟ فونت چی پس ؟!!!
آقا یعنی راهی برای رفع این موضوع عکسبرداری نیست؟ پس چرا تو فیلمبرداری اینجوری نیست؟ در مورد trekbuddy چکار کنم؟ فونت چی پس ؟!!!
سوال
آیا میشه از این گوشی به عنوان مودم استفاده کرد و از اینترنت GPRS آن ا زطریق کابل یا بلوتوث به لب تاب انتقال داد. در گوشیهای سیمبین به راحتی امکان داره.
2- گوشیهای لمسی و جاوای سونی اریکسون مثل واکمن و تکست و... رو میشه اینترنتشون رو به لب تاب انتقال داد؟
سلام. من trekbuddy رو نصب کردم اما وقتی وصل میشم موقعیت من روی نقشه با موقعیت واقعیم حدود 500 متر اختلاف داره. چه جوری میشه این مشکلو حل کنم؟
آموزش کالیبره کردن نقشه رو میخوام
من یه مشکلی با این گوشی دارم و اونم اینه که اس ام اس هایی که تو inbox هست رو نمیتونه تو مموری یا حافظه گوشی سیو کنه و فقط میریزه تو سیمکارت، لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوستان
می خواستم برای این گوشی قفل منو بذارم.چی کار کنم؟
باتشکر
سلام
چطور میشه دهنی(میکروفن) گوشی را به صورت دلخواه قطع کرد؟ اصلا" میشه؟
سلام دوستان
میشه بگید از برنامه های جاوای چند مگ پشتیبانی میکنه ؟ مثلا برنامه 3 مگ نصب میشه ؟ سنگین ترین برنامه ای که خودتان نصب کردید چند مگ بوده ؟
بله در انتقال اینترنت به کامپیوتر مشکلی نداره. به راحتی میشه از اینترنت ایرانسل یا همراه اول در کامپیوتر هم استفاده کرد.
در هنگام مکالمه چند ثانیه دکمه C رو نگه دارید.
هیچ محدودویت حجمی وجود نداره.سنگین تررین نرم افزارهای جاوا رو میتونید نصب کنید.
سلام...
امروز رفتم یکی ELM واسه مادرم و یکی HAZEL برای خودم خریدم...
دیگه به زودی اعزام به خدمت هستم گفتم دیگه گوشی فعلا در همین حد داشته باشیم کافیه..
ELM واقعا گوشی کوچیک و جمع و جوریه..
کیفیت دوربین خیلی خوب بود..
کیفیت ال سی دیش هم عالیه.
یکی از ویژگی های مهمش داشتم GPS=WIFI هست..
طراحی هم واقعا زیباست..
تنها ایرادش صدای ضعیفشه....
به نظر من داخل این رنج گزینه مناسبیه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)