از زیاده گویی خود داری میکنم ! کار درست رو انجام میدید ...
ولی بازم تکرار میکنم شما باید با 3500 مقایسه میکردید که در اون شرایط 3500 vostro یه سروگردن به نظرم میتونه بالاتر از acer باشه
از زیاده گویی خود داری میکنم ! کار درست رو انجام میدید ...
ولی بازم تکرار میکنم شما باید با 3500 مقایسه میکردید که در اون شرایط 3500 vostro یه سروگردن به نظرم میتونه بالاتر از acer باشه
Last edited by Gilopa; 20-08-2010 at 18:29.
منظورتون این کانفیگه دیگه؟
قیمتش حدود 80،90 تومن گرونتر از 5010 با کانفیگ i3 و ati 5470 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافیکش که بهتر ه اما نمیشه گفت خیلی
کانفیگ خوبی داره فقط قبل خرید از نظرات کسانی که از این مدل استفاده کردن استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما که کاملا از خریدمون راضی هستیم
فقط چون برا من کیبوردش فارسی نیست تا موقعی که حفظ شم کلی نوشتنم کند شده![]()
منم تو همین برزخ گیر کردم.اما وقتی هر دوشون رو دیدم کلا بیخیاله ایسر شدم.سلیقه ایه ولی با قیافش حال نکردم. کلا اون مدل 600 گیگش لپ تاپ خوبی هست.ولی خواهشا فراموش نکنید اینجا محل مقایسه نیست . و فقط محل رفع مشکلات دوستان 5010 دار هست. از مطلب Gilopa در مورد باتری ممنونم.ایشالا که باتری لپ تاپم تا حالا نترکیده باشه.![]()
دوباره سلام؛ اول یه بار دیگه بگم که این داداشمه که میخواد بخره؛ اون همین جوری نمیدونم از کجا تحقیق کرده گفت میخواد 5010 بگیره با بهترین کانفیگش که 1 میلیونه. که البته لپ تاپ بسیار عالی هستش! ولی من که دست به تحقیقم بهتره گشتم ایسر 5471 رو با این کانفیگ پایین و قیمت حدود 900 با گارانتی سازگار پیدا کردم که به نظرم خوب اومد و پرس و جو کردم همه ازش تعریف کردن...
Cpu i5 430
Ram 4gig ddr3
Hard 620gig 5400rpm
Gpu 1gig 320m geforce
که سی پی یوش یه کم ضعیفتر از 5010 ولی هارد و گرافیکش بهتره با 100 تومان صرفه جویی! میدونم این تاپیک جای این بحثا نیست ولی میخواستم بدونم همه شما که 5010 دارید غیر از مارک دل چیز دیگه ای از 5010 به 5471 سر هست که اصرار نکنم به داداشم که ایسر بخره؛ نمیخوام اگه ایسر خرید بعدا بگه من میخواستم به فلان علت دل بخرم و تو گفتی ایسر بخر!!!
امیدونین که چی میگم
اتفاقا منم میخوا همین مدل رو بخرم دیروز شیراز قیمت گرفتم 900 با 1 سال گارانتی سازگار ارقام که شرکت گارانتی دهنده از نامش که معلومه معروفه
ولی در سایتهای تخصصی فروش لپتاپ دو قیمت زده یکی 855 و یکی دیگشم 875
عزیز اینجا جاش نیست ... من الان ذهنم کار نمیکنه فقط این یادم اومد که به قیمتت بخوره
اگر از ایسوز خوشت بیاد(اگر گیر بیاری)
ASUS K52JK
Core i5 520M@2.4GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD5145 1GB
آره شرمنده؛ خودمم گفتم جاش نیست؛ به هر حال به جوابم رسیدم ممنون, پس کلا سلیقه ایه. میخواستم مطمئن شم در مورد 5010 و شناختش چیزی رو جا ننداختم... راستی مدل اون ایسر رو هم اشتباها چپکی نوشته بودم5741 هستش
دوست عزیز در ظاهر 5741 در بهترین کانفیگش از 5010 بهتره.این مهمه که شما از کسایی که با این دو مدل کار کردن بپرسی.اگه پست های قبلی رو خونده باشی میبینی منم خودم همین مشکلو داشتم.باید دلتو راضی کنی به یکیش.من خودم با ظاهر 5010 بیشتر حال کردم.ضمن اینکه فراموش نکن هر چند گرافیک 5741 کمی بهتره ولی مدلش از 5010 قدیمی تره. خوبی گرافیک 5470 اینه که از دایرکس 11 پشتیبانی میکنه.همین
دوستان اگه خواستن میتونن به لینک یه سری بزنند.دفترچه راهنما به انگلیسی.چون فارسی که به من چیزی ندادن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه مساله ای ..
توجه کردید لپتاپ ما داره خز میشه ؟؟؟
الان تو هر مغازه ای میرم یکی دو تا 5010 رو گذاشتند..
از طرفی خوشحالم که اعتماد رو به دست آورده و از طرفی ناراحت که دیگه زیادی داره فروخته میشه نسبت به لپتاپهای دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)