مهلت و زمان انتخاب رشته تاکی هست
تنکس
مهلت و زمان انتخاب رشته تاکی هست
تنکس
16 تا 18 مرداد...
سلام به دوستان من میخوام امسال کنکور زبان بدم به نظرتون برم چه کتابهایی برای خوندن بخرم چه کلاس هایی و چه آزمونهایی شرکت کنم ممنوم میشم راهنماییم کنید
من یه پیشنهاد کلی به تمام شما دوستان کنکور 90 دارم :
به نظر من بشینید کل تاپیک کنکور 89 رو با توجه به موقعیت زمانی یک بار بخونید ! و توصیه و تجربه هاشون رو در
کامپیوترتون Save کنید !
( شاید بگید که حجم تاپیک کنکور 89 خیلی زیاده اما بدونین این تاپیک حاصل 1 سال عمر کسانی هست که کنکور 89 رو دادن و در هیچ کتاب مشاوره ای این تجربه ها و توصیه ها پیدا نمیشه )
اما یه چیز دیگه همیشه این دو جمله رو به خاطر داشته باشید :
»» از همه کس یاد بگیرید از هیچ کس تقلید نکنید ««
»» مهم ترین رمز موفقیت در کنکور : 95 درصد درس خواندن و 5 درصد باقی مسائل ««
با سلام
یکی که با تجربه تره لطفا جوابمو بده:
1-بالاخره قلمچی ثبت نام کنیم یا سنجش؟
2-من فارغ التحصیل 88 هستم,می خوام کنکور 90 شرکت کنم,کتاب درسیهامو عوض کنم یا اشکال نداره اگه عوض نکنم؟
3-کتاب تستها رو چی؟اونارو عوض کنم؟ویرایش جدید کتابها خیلی با ویرایش قبلی فرق داره؟
4-اگه میشه یکی لطف کنه لیست بهترین کتاب تستها رو کامل بذاره,مخصوصا اختصاصی های تجربی.
ببخشید سوالام زیاد بود.![]()
یه چیزی بگم روحیتون عوض شه با انگیزه تر درس بخونید
رو جلد فیزیک ریاضی عکس ماهواره امیده
تازه روشون نوشته پیش دانشگاهی ننوشته سال چهارم![]()
شک نکن قلم چی..به خاطر برنامه ریزی بهتر.1-بالاخره قلمچی ثبت نام کنیم یا سنجش؟
ببین اگه کتابی تغییر کرده عوض کن..که فکر نکنم تغییر کرده باشه.2-من فارغ التحصیل 88 هستم,می خوام کنکور 90 شرکت کنم,کتاب درسیهامو عوض کنم یا اشکال نداره اگه عوض نکنم؟
نه لازم نیس.فقط نمونه سوالای کنکور جدید توش نیس که میتونین از این دفترچه ها که سوالای کنکور هر سال رو داره بگیرین3-کتاب تستها رو چی؟اونارو عوض کنم؟ویرایش جدید کتابها خیلی با ویرایش قبلی فرق داره؟
امیدوارم هرگز بهمون نگن چهارم دبیرستان ...تازه روشون نوشته پیش دانشگاهی ننوشته سال چهارم
همین "پیش " گفتن ابهتی داره !!!
با سلام به همه دوستای گلم
امیدوارم پر انرژی باشید
راستش خواستم تجربه های خودمو از دو سال کنکور دادن با شماها در میون بذارم:
سال سوم تصمیم گرفتم از ریاضی به تجربی تغییر رشته بدم , ریاضیم عالی بود , معدل کتبی سومم 18.51 بود.نمیدونم چی شد که یهو عاشق پزشکی شدم , خلاصه امتحان دادم قبولم شدم و پیشو رفتم تجربی.اوایل سر کلاس زیست عین خنگا بودم , هیچی از زیست نمی فهمیدم , کم کم بهتر شد . نمی تونستم کلاس خصوصی هم برم خودم از روی کتابهای کمک آموزشی می خوندم . خلاصه سال 88 که کنکور دادم رتبه ام 4000 شد ,زیست رو زده بودم 24.
تصمیم گرفتم سال بعد دوباره کنکور بدم . چند تا دیگه از دوستام هم موندن پشت کنکور واسه پزشکی که من بین اونا رتبه ام از همه بهتر بود . یه دوست داشتم که معدل نهاییش 19.60 بود کنکورش شد 8000 . خلاصه با این خیلی صمیمی بودم . اون که از هر روز تو خونه نشستن افسردگی گرفت , منم اومدم اونو کمک کنم خودمم شدم بدتر از اون , خلاصه منی که تابستونو پاییز تو شهرمون همیشه رتبم 1 بود , یهو یه جوری شدم که تا کنکور هیچی نخوندم . دم کنکورم از استرس شدید حالم بد شد انقدر که نتونستم برم سر جلسه.
واسه همین از شما واقعا خواهش می کنم اگه دوستی دارین که درس خون نیست بذاریدش کنار , صحبت یه عمر زندگیتونه , کنکور با کسی شوخی نداره .
امسال دوباره میخوام کنکور 90 شرکت کنم.
در ضمن اگه کسی سوالی داشت که بتونم جوابشو بدم , بی صبرانه آماده پاسخگویی هستم.
Last edited by nelly joon; 06-08-2010 at 13:06.
دیدم اینجا رفتو آمد بیشتره بهتره اینجام بگم
شما مطمئنی آشغاله؟من تو این 2 3 روز از رتبه خوبای مدرسمون پرسیدم همشون گفتن با خوشخوان از پس ریاضی امسال براومدن!
من برای ریاضی پایه تست رمزینه گرفتم خوب بود.ولی الان برای تست حد نمیدونم رمزینه بگیرم یا خوشخوان
میگن فقط فرقشون تو داشتن درسنامه که اگه اینطوریه رمزینه رو میگیرم.بعد قضیه این جلد 2 رمزینه چیه؟چاپ شد؟
Last edited by azimzade; 05-08-2010 at 12:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)