تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 449 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان این دوستمون که میگه آلارم های D+ کمودو زیاد بوده قطعا پرواکتیو outpost شون روی پیش فرض هست.

پرواکتیو outpost روی پیش فرض باشه خیلی کم پیام میده اما هزاران مورد مخرب از زیر دست outpost بدون هیچ آلارمی در میرند. ثابت کردنش بسیار راحته.

اما اگه پرواکتیو outpost رو بالا ببریم تا بتونیم جلوی اجرای مخرب هارو بگیریم پیام های outpost انقدر افزایش پیدا میکنه که قابل قیاس با CIS نیست.

آی گل گفتی دکتر جان. آره راست میگی.
    من خودم هم Outpost Pro رو بارها تست کردم اما از پیغامهای گیج کننده اش خسته شدم و در اکثر مواقع که روی حداکثر میزاشتم سیستم فریز میشد چون برای هر چیزی سوال میکرد.

ببینیم نتیجۀ تست های ایشون در تاپیک مقایسۀ فایروال ها چی میشه. مخصوصا نتیجۀ اون وب کم خیلی جالبه ... آی میخندم به نتورک سکوریتی Outpost که برای یاهو و بقیه نرم افزار ها گذاشته .

من که جواب ها و نتیجه ها رو میدونم چیه, مخصوصا مال outpost رو اما گفتم روشون کم بشه همین

2. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

این دوست ما مثل اینکه پدر کشتگی با کومودو داره و نمیدنم که چرا مسول های انجمن سریع جواب های ما رو حذف میکنن؟
    وقتی که بهشون پیام میدم که به این دوست تذکر بدن که مطلبش رو تو تاپیک مربوط قرار بده هیچ عملی انجام نمیگیره اما تا کاربر های این انجمن صحبت میکنن و هیچ نکته منفی تو صحبت هاشون نیست حذف میکنن؟!

4. 3 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    یه سوال موقعی که یه فایل ناشناخته برای بار اول اجرا می کنم اتوماتیتک می ره تو سند باکس وقتی برای بار دوم اجراش می کنم دیگه تو سند باکس نیست اگه بخوام همش تو سند یاک باشه(اتوماتیک) چی کار کنم
    الان یه فایل ویروسی دارم بار اول که اجراش کردم کومودو پیغام داد که توی فضای مجازی یه تروجان پیدا کرده ولی برای بار دوم اجراش کردم کومودو پیغام داد که توی ریشه درایو ویندوزم یه تروجان پیدا کرده
    چیکار کنم که همش توی سند باکس اجرا بشه

راستی موقعی که می خوام فایلی رو به کمودو می خوام گزارش بدم (از داخل نرم افزار)کدوم گزینه رو بزنم False-positive یا suspicious

6. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

تا موقعی که دوست عزیز خودت فایل مخرب رو از قسمت sandbox یا unrecognized خارج نکنی همون داخل میمونهو بعد برای فرستادن فایل مخرب این suspicious رو انتخاب کن

8. این کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام
    یه سوال موقعی که یه فایل ناشناخته برای بار اول اجرا می کنم اتوماتیتک می ره تو سند باکس وقتی برای بار دوم اجراش می کنم دیگه تو سند باکس نیست اگه بخوام همش تو سند یاک باشه(اتوماتیک) چی کار کنم
    الان یه فایل ویروسی دارم بار اول که اجراش کردم کومودو پیغام داد که توی فضای مجازی یه تروجان پیدا کرده ولی برای بار دوم اجراش کردم کومودو پیغام داد که توی ریشه درایو ویندوزم یه تروجان پیدا کرده
    چیکار کنم که همش توی سند باکس اجرا بشه

راستی موقعی که می خوام فایلی رو به کمودو می خوام گزارش بدم (از داخل نرم افزار)کدوم گزینه رو بزنم False-positive یا suspicious
    مهدی جان, پیغام به سند باکس رفتن فایل های ناشناخته فقط 1 بار نشون داده میشه
    اگر شما یک فایل ناشناخته رو اجرا بگنید کمودو به شما خبر میده که اون فایل یا ویروس داخل سند باکس اجرا شد و اگر 100 بار دیگه هم اجرا بکنید باز هم داخل سند باکس اجرا میشه اما پیغامی به شما نشون داده نمیشه. جهت فهمیدن اینکه بعد از اجرا کردن فایل یا ویروس داخل سند باکس اجرا شده یا نه, باید برید به قسمت زیر...

بعضی از ویروسها و یا فایل های سالم حتی بعد از اجرا شدن داخل سند باکس, فعال میمونند اما بعضی هاشون چون دسترسی به جایی ندارند اتوماتیک بعد از چند ثانیه غیر فعال میشند و حتی بعضی هاشون فقط به دلیل اینکه داخل سند باکس اجرا شدند خودشون رو غیر فعال میکنند چون اینطوری نوشته شدند.

اگر مقابل جایی که نشون دادم عددی وجود داشت یعنی اون برنامه یا ویروس داخل سند باکس اجرا شده.

اما اگر میخواهید که بعد از اجرا شدن ویروس و یا فایل ناشناخته ای سند باکس بهتون خبر بده اونوقت باید برید قسمت زیر...

و با انتخاب کردن فایلتون و Remove کردنش از اون قسمت دوباره پیغام رفتن به سند باکس رو دریافت کنید.

در ضمن شما بعد از اجرا کردن ویروس و یا فایل ناشناخته ای میتونید با مراجعه کردن به قسمت +Defense و بعد View Active Process List تمام پروسه هایی را که در کامپیوتر شما در حال حاضر فعال هستند رو ببینید. بعد از بالای لیست روی Sandbox Level کلیک کنید تا پروسه ها و فایل هایی رو که داخل سند باکس اجرا شدند رو نشون بده .

موفق باشید

10. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بنا به درخواست راهنمایی جهت استفاده کومودو در کنار سایر سوئیت های امنیتی مثل کاسپراسکای...

سپس برنامه کاسپراسکای را باز نمائید و به setting بروید،از زیر منوی protection گزینهfirewall را برگزینید،
    سپس چکمارک مربوط به enable firewall را بردارید،سپس ok را بزنید;
    با این کار فایروال برنامه کاسپراسکای غیرفعال می شود،و این وظیفه بر دوش کومودو می افتد
    Last edited by santamove; 09-10-2010 at 21:43.

12. 5 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

از تمامی تقاضا دارم،نحوه جلوگیری از دسترس برنامه فتوشاپ به اینترنت را برایم توضیح دهید،
    چون سریال نامبرم را شرکتadobeهی بلوک می کند،می خوام جلوی دسترسی فتوشاپ به اینترنت رو بگیرم

البته خودم،رفتم و در network security policy و در application rules برنامه فتوشاپ را add کردم،
    ولی کمی خواستار راهنمایی در قسمت پروتوکل و دایرکشن و سایر مواردnetwork control rule هستم،

|||چند access ruleباید addکنم؟+تنظیمات آن ها

ممنونم،

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

از تمامی تقاضا دارم،نحوه جلوگیری از دسترس برنامه فتوشاپ به اینترنت را برایم توضیح دهید،
    چون سریال نامبرم را شرکتadobeهی بلوک می کند،می خوام جلوی دسترسی فتوشاپ به اینترنت رو بگیرم

البته خودم،رفتم و در network security policy و در application rules برنامه فتوشاپ را add کردم،
    ولی کمی خواستار راهنمایی در قسمت پروتوکل و دایرکشن و سایر مواردnetwork control rule هستم،

|||چند access ruleباید addکنم؟+تنظیمات آن ها

ممنونم،

اگر شما تنظیمات فایروالت روی Custom Policy باشه نیازی نیست خودتون بصورت دستی چیزی رو آزاد و یا بلاک کنید بلکه هر موقع, هر برنامه ای خواست به اینترنت وصل بشه بهتون خبر میده و شما هم دسترسی برنامه به اینترنت را یا آزاد و یا بلاک میکنید. تنظیمات فایروال قبلا گفته شده بگردید پیدا میکنید.

اما اگر خواستید دسترسی برنامه ای رو به اینترنت بصورت دستی قطع بکنید چندین روش وجود داره. مثلا شما میتونید برید به قسمت Firewall و روی Define a new blocked application کلیک کنید تا پنجرۀ زیر براتون باز بشه.

با انتخاب قسمت Browse شما باید فایل اجرایی فتوشاپ و همچنین فایل هایی رو که فتوشاپ برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنه را در مسیر نصب فتوشاپ پیدا کنید و بهش بدید. فایل رو که بهش دادید چیز اضافه ای نمیخواد و دستزسی فایل انتخاب شده به اینترنت کلا قطع خواهد شد.

راه دیگۀ شما اینه که... اول اینترنتتون رو قطع کنید و بعد فتوشاپ را اجرا کنید تا باز بشه. بعد از باز شدن فتوشاپ دوباره برید به قسمت بالایی که گفتم اما این دفعه running processes را انتخاب کنید. بعد لیست تمام پروسه های فعال براتون باز میشه. شما هم هر پروسه ای که مربوط به فتوشاپ بود رو پیدا میکنید و با زدن select اون رو انتخاب میکنید.

وقتی مطمئن شدید که پروسه ای مربوط به فتوشاپ نمونده میتونید اینترنت خودتون رو وصل کنید چون دسترسی فتوشاپ به اینترنت بلاک شده.

موفق باشید.

15. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مهران جان نکته دقیقا" اینجاست!
    وقتی ما برنامه ای را از قسمت
    firewall---->define a new blocked application
    وارد می کنیم،
    network controle rule که برای این برنامه در قسمت
    firewall--->network security police
    ایجاد می شود،به صورت زیر است:

یعنی هر برنامه تعریف شده برای بلوکه شدن،دسترسی به اینترنت از طریق پروتوکلip بلوک می گردد،

ولی وقتی از روی کنجکاویمن این قسمت را edit کردم و یک رول دیگر بر مبنای پروتوکل tcp or udp ایجاد و اضافه نمودم،و کمی با فتوشاپ در حالت،آنلاین کار کردم،سپس با مراجعه به log فایروال در کمال تعجب دیدم،که درخواست هایی که فتوشاپ برای دسترسی به وب داده بود،از طریق پروتوکلtcp بود نهip !!!

|||||||یعنی در حالت دیفالت،وقتی از مسیر
    firewall---->define a new blocked application
    دسترسی برنامه ای را به اینترنت بلوک می کنیم،حالت دیفالتnetwork controle rule بر مبنای
    پروتوکلipاست،
    ولی درخواست دسترسی به اینترنت برنامه فتوشاپ از طریق پروتوکلTCPبود،که اگر من آن رول را بر مبنای این پروتوکل ایجاد نمی کردم،نمی دانم چه میشد
    لطفا نظراتتان را بگویید،تا کمی بحث کنیم
    Last edited by santamove; 10-10-2010 at 00:12.

17. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بنا به درخواست راهنمایی جهت استفاده کومودو در کنار سایر سوئیت های امنیتی مثل کاسپراسکای...

سپس برنامه کاسپراسکای را باز نمائید و به setting بروید،از زیر منوی protection گزینهfirewall را برگزینید،
    سپس چکمارک مربوط به enable firewall را بردارید،سپس ok را بزنید;
    با این کار فایروال برنامه کاسپراسکای غیرفعال می شود،و این وظیفه بر دوش کومودو می افتد
    سلام
    آقا من دیگه وسوسه شدم و این Comodo رو نصب کردم (البته فقط فایروال رو تیک آنتی ویروس رو برداشتم)
    البته وقتی داش M E H R A N گفتند همون کسپر خوبه من نمیخواستم نصبش کنم تا اینکه این آمار رو تو تاپیک دکتر دیدم

دیگه نتونستم خودم رو کنترل کنم و نصبش کردم.
    الان هم KIS 2011 رو دارم و هم CIS رو که فکر کنم الان سیستمم از نظر امنیت کامله دیگه یا اون Malwarebytes' Anti-Malware 1.46 Final هم لازمه مهران جان؟ من دانلودش کردم فقط لطف کنید بگید به چه دردی میخوره و نصبش بکنم یا نه؟

فقط یه چیزی که هست و اون تست ها رو هم انجام دادم ولی CIS عکس العملی نشون نداد چرا؟ مشکل از کجاست؟

چطوری میتونم بفهمم تنظیمات فایروالم روی ماکسیموم هست؟ من موقع نصب ماکسیمم رو انتخاب نکردم اون وسطی رو انتخاب کردم حالا چطوری بگذارم روی ماکسیموم

کم کم باید با کل تنظیمات این برنامه آشنا بشم به درد میخوره
    ممنون

19. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •