سلام
در مورد اپدیت این 8000 توضیح میدین؟ واجبه اپدیت کنم یا بی خیالش بشم؟ اپدیت کنم چه فرقی میکنه ؟!
سلام
در مورد اپدیت این 8000 توضیح میدین؟ واجبه اپدیت کنم یا بی خیالش بشم؟ اپدیت کنم چه فرقی میکنه ؟!
فقط میشه بگین الان کدوم مدلها یک گیگ حافظه دارن
مشکل زیرنویسش اینه که اصلا فایل زیر نویس را نشون نمیده و فقط فیلم mkv داخل پوشه را نشون میده
کار خاصی باید بکنم تا بیاد ؟ مثلا اول فیلم را انتخاب کنم بعدش ........![]()
با عرض سلام
من يه c7000 تازگي خريدم.مي خواستم بدونم جايي هست كه فيلم 3D يا FULL HD داشته باشه؟
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامفقط میشه بگین الان کدوم مدلها یک گیگ حافظه دارن
مشکل زیرنویسش اینه که اصلا فایل زیر نویس را نشون نمیده و فقط فیلم mkv داخل پوشه را نشون میده
کار خاصی باید بکنم تا بیاد ؟ مثلا اول فیلم را انتخاب کنم بعدش ........![]()
والا من فیلم هام توی هارد هست و دقیقا هم فایل فیلم و زیرنویس همنام هست شما هم دقیقا هم نامشون کنین بعد تست کنین...
اگه امکانش هست 720p دانلود کنین که حجم قابل قبولی داره و کیفیتش روی تلوزیون واقعا عالیه!با عرض سلام
من يه c7000 تازگي خريدم.مي خواستم بدونم جايي هست كه فيلم 3D يا FULL HD داشته باشه؟
دوست عزیز شما هاردتون رو به چه شکل به TV وصل کردید با پورت USB دیگه ؟!!
بعد شما وقتی هارد رو به TV وصل میکنید خیلی راحت TV هارد رو شناسایی میکنه ؟!!
و این که وقتی هارد به TV وصل شد چه جوری میشه تو هارد گشت زد یعنی دقیقا میتونید برید درایوی که فقط فیلم ها هست و فیلم ها رو اجرا کنید یا برید فقط موزیک و موزیک ها رو اجرا کنید یا عکس ها رو مثلا اجرا کنید و TV دقیقا این ها رو تشخیص میده ؟
پس من الان یه هارد دیسک 1 ترابایتاکسترنال سیگیت دارم و راحت می تونم هاردم رو به TV وصل کنم و راحت وارد درایو فیلم هام بشم و فیلم ها رو با TV ببینم
البته اینم بگم هارد من نیاز به آداپتور هم داره؟!!
در ضمن آیا این TV جای برای ذخیره سازی اطلاعات داره ؟
یعنی در قسمتی بشه برنامه یا فیلم یا عکس ریخت و بدون واسطه ای یعنی هارد یا فلش فقط با خود TV دید؟!!
ممنون میشم بنده رو در این زمینه راهنمایی کنید
مرسی![]()
سلام .
دوست عزیز اگه از نظر سرعت اینترنت مشکلی نداشته باشی میتونم نسخه 2010 انیمیشن شرک رو بهتون لینک بدم .
1080P و 3D یا 720P و 3D .
مخلصیم .
همنام کردم اسمشون را درست شد
ولی چرا باز فونت را نمیشناسه و مربع مربع نشون میده
باید جایی از تنظیمات را درست کنم ؟
سلام .
دوست عزیز دکمه Tools رو بزنید و قسمت Subtitle زبان رو به Arabic تغییر بدین .
×××××
دوستان فریمور جدید سری C6900 حدود 10 روز پیش ریلیز شده .
توجه : زبان فقط انگلیسی هستش . از دوستان کسی نسخه فارسی هم پیدا کرد بذاره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
-در مورد اپديت نيازي نيست تغيير خاصي رو هم شاهد نيستيم با اين حال:
(Oct 05, 2010)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
-فكر ميكنم اين روز ها چيزي كه زياد هست fullhd هست
كافيه توي گوگله يك سرچ كوچيك بزنيد
-در مورد 3d هنوز خبري نيست اهسته اهسته
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
-راحت هارد رو شناسايي ميكنه
-از منوي media.p ميتونيد وارد هارد بشين بر اساس محتويات متفاوت عكس اهنگ ويا فيلم وارد پوشه ها بشين
-كاملا مشابه يك pc
-قسمتي براي ذخيره بر روي خود hdtv موجود نيست
-تفاوتي نميكنه هاردتون با اداپتور باشه ويا پاسپورتي دتكت ميكنه
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
-مرسي امير جان يادم نيست يك اپديت زدم واسه كي بود
-اين و تست كردي ؟
-اين قسمت local set توي منوي مخفي غير فعال هست رو اعصابمون راه ميره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)