هر برنامه ای اجرا کنم مثلا حتی یه عکس یا یه آهنگ پلی کنم سی پی یو غیر عادی از 0 میره رو 70 80%...نوسان دارهولی تقریبا مطمعن هستم که از هارده
هر برنامه ای اجرا کنم مثلا حتی یه عکس یا یه آهنگ پلی کنم سی پی یو غیر عادی از 0 میره رو 70 80%...نوسان دارهولی تقریبا مطمعن هستم که از هارده
من تا حالا ندیدم این مشکل از هارد باشه
حالا از طریق اون موردی که گفتم یا گدجت top process پروسسی که بیشترین درصد سی پی یو رو اشغال کرده رو بگین
هیچ پروسسی نیست که حجم سی پی یو رو بگیره..گفتم وقتی یه نرم افزار یا حتی یه درایو از هارد رو باز میکنم اینجوری میشه
دمای سی پی یو در حالت عادی چنده ؟ و در حالت لود ؟
من همین یه ماه پیش خمیر سیلیکون زدم واز این بابت مطمعنم که دما نمیتونه باشه...هر چی هست به طرز پارتیشن کردن ویا ویندوز ربط داره چون سری پیش که ویندوز ریختم سرعت عادی و بسیار خوب بود...اگه هارد مشکل داشته باشه ( حالا هر مشکلی) میتونه باعث cpu usage بشه؟
نه من ندیدم هارد مشکل دار باعث cpu usage بشه شایدم باشه و اینکه من ندیدم دلیل نمیشه که نباشه
شما یک کاری بکنید همون گدجت رو که گفتم نصب کنید و وقتی درایوی چیزی باز کردین وقتی usage بالا میره ببینید کدوم پروسس یک دفعه برده بالا اینطوری میشه دقیق فهمید مشکل از چیه
من امتحان کردم ..بعصی اوقات explorer بیشترین حجمه cpu رو میگیره بعصی اوقاتم svchost.exe البته مطمعنم که ویروس نیست چون با چند تا انتی ویروس خوب اسکن کردم سیستمو
این دوفایل سیستمی است اگه از ویروس نباشه از ویندوز است
با ورژن های دیگری از ویندوز هم تست کردین ؟
آره تو ویندوز 8 هم همینطوری بود
یک عکس از disk managemnt و تب health نرم افزار hd tune بدین
نمیدونم هارد چه ربطی میتونه به این موضوع داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)