با سلام دوباره.
اگه می شه جواب پست های 278 و 277 من رو بدید <البته بی زحمت> و جواب این سوال های جدید رو:
1. چگونه می شه انلاک رو از لاک تشخیص داد؟
2. قدرت پردازنده ی گرافیکی ایفون 4 یا به اندازه ی امنیا 2 هست یا نه.
3. قیمت جهانی هم لطفا بگید.
4. یا دوربین دارای فلش زنون یا فناوری ماکرو هست یا نه؟
5. یا می تونه شبکه های تلویزیون رو بگیره؟
6. اخرین سوال هم اینکه ایا خرجی tv داره یا نه؟
با تشکر بسیار اگر جواب این سوال ها تو پست های قبلی است لطفا شماره پست هم بگید. از برد بجور المان هم خیلی ناراحت شدم انصافا که مسی و مارادونا ضایع شدن
سلام
1. از روی Part Number ، یا محلی که خریداری می کنید. تفاوت ظاهری ندارند.
2. نمیشه مقایسه کرد چون یک پلتفرم نیستند. همیشه دو چیز با هم مقایسه میشن که تحت یک پلتفرم باشن. چیزی که مشخصه اینه که Samsung Omnia II اصلا گوشی High-End ای نیست که قرار باشه با آیفون 4 مقایسه اش کرد. اگه صرفا فقط سخت افزار مد نظرتون باشه (که مقایسه به کل اشتباهیه) ، من دقیقا نمی دونم چیپ گرافیک Omnia II چیه ولی بدون شک چیپ گرافیک یک محصول متوسط یک سال پیش (اون هم ویندوز موبایل) قوی تر از PowerVR SGX 535 نیست.
3. قیمت انگلیس:
16GB - £499
32GB - £599
4. دوربین فلش LED داره. منظورتون از "فناوری ماکرو" رو متوجه نشدم.
5. از طریق آنتن خیر، از طریق اینترنت بله.
6. بله
یه چیز دیگه که یادم رفت ایا به طور کلی ارزش خریدشو داره و در باره ی دوربین ایا از مثلا N8 قوی تره یا نه هم در عکاسی و هم در فیلم برداری و ایا امکانان دوربین مثل برنامه هاش مثلا تشخیص لبخند داره یا نه<به طور کلی کیفیت عکساش و فیلماش و مقدار تنظیماتش> و اخرین ایا سنسور هایی مثل مجاورت ویا نور داره یا نه وهمچنین تشخیص دست خط و قدرت فلشش چه طوری؟
اینکه ارزش داره یا نه به شما برمی گرده .. مشخصات رو که می بینید و هر سوالی هم دارید بپرسید و تحقیقاتتون رو بکنید و در نهایت خودتون تصمیم بگیرید محصول خوبی هست برای شما یا خیر.
دوربینش به خوبی N8 نیست (آیفون اسمارت فون هست، نه Camera Phone) ... سیستم تشخیص لبخند و ... نداره (البته App برای این امکانات هست، ولی بطور پیش فرض خیر) ولی Autofocus و Touch-to-focus و Track کردن و ... رو داره. کیفیت عکس ها خوبه من توی همین تاپیک عکس هایی که با دوربین گرفتم رو گذاشتم (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
). فیلمبرداری هم خوبه. نمونه های فیلمبرداریش رو می تونید توی GSMArena ببینید.
Proximity Sensor / Ambient Light Sensor که جزو ابتدایی ترین امکانات هستند. پیشنهاد می کنم حداقل یک نگاه به یکی از ریویو های آیفون بندازید! تشخیص دست خط در آیفون فقط برای زبانهای شرق آسیا وجود داره.
ببخشید این دیگه اخریه ایا تمامی فرمت های ویدیویی رو پخش می کنه و ایا مولتی پلیر خوبی هست یا نه و اگه تمامی رو پخش میکنه در چه وظوحی
هر ویدیویی رو با iTunes می تونید انتقال بدید و بعد از اون بسیار زیبا دیده میشن ... آیفون یکی از بهترین ها برای Multimedia است. مشخصات صفحه آیفون رو می تونید در سایت اپل مشاهده کنید.
شدیدا پیشنهاد می کنم یکی دو تا از ریویو های آیفون رو بخونید تا با اطلاعات پایه آشنا بشید. همینطور تاپیک رو از اول پست به پست مطالعه کنید، تقریبا پاسخ همه سوالات شما قبلا توی همین تاپیک اومده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام جناب stream
من یه سوال داشتم صدای آیفون 4 نسبت به 3gs تو اسپیکر نه هدفون کمتر شده؟؟تو بعضی سایتا نوشته بود کم شده......راستی عکسی از مقایسه نمیزاری؟؟؟؟بین آیپاد و آیفون 4 منظورم کیفیت صفحه هست
خیر به نظر من کمتر نشده.
عکس هم چون دوربین خوبی ندارم نمی تونم .. برای مقایسه دو صفحه با عکس به دو چیز نیازه، اول یک دوربین خیلی حرفه ای (که من ندارم) ، دوم یک مانیتور حرفه ای که بتونه از هر دو صفحه گوشی ها تصاویر رو بهتر نشون بده (که شما و بقیه کاربران ندارید) ... برای همین امکانش نیست.
در هر صورت برای تست میزان روشنایی و ... میشه چند تا عکس همینطوری گرفت .. فرصت کنم انجام میدم.
ممنون.