تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 39 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 381

نام تاپيک: مقایسه سرعت و کیفیت اینترنت Gprs در بسته های ویژه ایرانسل و همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

اینو با گوشی مقایسه نکنید. گوشی هزار و یک بدبختی و محدودیت داره... کابل بگیر، نصب کن، زنگ میخوره، نمیخوره، گوشی داغ کرده... حالا فرض کن میری یه جای دیگه کار با اینترنت داری، این خیلی جالبه! عین فلش وصلش میکنی و مزیت اصلیش اینه که نصب نداره، زرتی میتونی کارتو انجام بدی، حالا یه کامپیوتر یا لپ تاپ باشه، فرق نداره کجا و چه زمانی... مثل اینکه اینترنت توی جیبت باشه همیشه هر چند باید قیمتش تو مایه های سی چهل تومن بود تا آدم زیاد زورش نیاد برای خرید. همین الان ADSL شاتل دارم 512 کیلوبیت، هر روز حداقل 3 ساعت کلا قطع میشه، وقتی هم که وصله باید همش خیالت از بابت ترافیکت ناراحت باشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در کل GPRS همراه اول بهتره یا EDGE ایرانسل؟(از لحاظ سرعت ((برای وصل کردن به PC))؟

نرم افزاری که از شرکت cfos تو همین تاپیک معرفی شد با اینکه یک کانکشن Dial Up ساخته بشه و شماره ی Dialش هم همونی باشه که تو تاپیک گفته شده بود روش کارشون فرق داره؟؟

((یعنی اگر برای اتصال گوشی به PC از PC Suite استفاده نشه و از روش بالا استفاده بشه بهتره؟؟؟))
    Last edited by Aryan007; 18-12-2010 at 00:41.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مطمئنا گوشی تاثیر داره. گوشی هایی که از قابلیت edge ساپرت می کنند دانلود بهتری دارن. اما 5220 قابلیت اج رو نداره. اما بدون اج هم باید راحت 6 الی 7 کیلوبایت دانلود داشته باشید.
    اینم لینک مشخصات گوشی شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببخشید 5220 قابلیت اج رو داره. کلاس 32

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

میدونم اینجا تاپیک مناسب نیست ولی اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    آیا با گوشی هایی مثل k900 هم میشه به اینترنت وصل شد؟ چطوری می شه gprs ایرانسل رو فعال کرد؟

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

میدونم اینجا تاپیک مناسب نیست ولی اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    آیا با گوشی هایی مثل k900 هم میشه به اینترنت وصل شد؟ چطوری می شه gprs ایرانسل رو فعال کرد؟
    بله میشه .

اگه ایرانسل دارین برای فعال کردنش این شماره رو بگیرید بعد براتون یه پیام میاد و تنظیمات gprs رو نصب میکنه

#6*3*140*

بعد میتونید وصل بشین نت.البته اینطوری پول زیادی میخوره و باید از بسته های نامحدود استفاده کنین که فعلا تا شروع طرح زمستانی این بسته ها تعطیل شده

6. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meisam_629's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

در کل GPRS همراه اول بهتره یا EDGE ایرانسل؟(از لحاظ سرعت ((برای وصل کردن به PC))؟

نرم افزاری که از شرکت cfos تو همین تاپیک معرفی شد با اینکه یک کانکشن Dial Up ساخته بشه و شماره ی Dialش هم همونی باشه که تو تاپیک گفته شده بود روش کارشون فرق داره؟؟

((یعنی اگر برای اتصال گوشی به PC از PC Suite استفاده نشه و از روش بالا استفاده بشه بهتره؟؟؟))
    آقا من همراه اول دارم و کناره آنتن گوشیم می نویسه E یعنی قاعدتا باید همراه اول Edge رو فعال کرده باشه که بعید می دونم. دوستان نظر شما در این باره چیه؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ایرانسل مثه اینکه بسته هاشو به بسته های حجمی تغییر داده

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آقا من همراه اول دارم و کناره آنتن گوشیم می نویسه E یعنی قاعدتا باید همراه اول Edge رو فعال کرده باشه که بعید می دونم. دوستان نظر شما در این باره چیه؟
    بله براي شما با EDGE وصل ميشه.

داره خودمونی میشه meisam_629's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

بله براي شما با EDGE وصل ميشه.
    آخه حالا که از این بسته های نامحدود استفاده می کنم که سرعتش همون 3 یا 4 یا نهایت 5 کیلو بایت هستش که در واقع سرعت gprs است نه edge. حالا نمی دونم اشکال کجاست.
    راستی قیمت سیم کارت پیام رسان ایرانسل چنده؟ اگه میشه باش به اینترنت وصل شد و می صرفه برم یه دونه بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

8

دوستان سلام
    حقیقتش اینکه من یک مودم EDGE MODEM ( سفید رنگ ) به قیمت 67 هزار تومان خریدم و یک سیم کارت ایرانسل که بسته افزایشی GPRS یک ماهه هم فعال کردم !!

موقع تنظیم پرو فایل ( جهت کتنکت شدن مودم که باید دستی انجام شود ) شماره #99* را وارد کردم که در غیر این صورت ( کانکت یوخ ته )
    در حال عادی سرعت ( زاغارت ) هستش
    و در بهترین حال چیزی حدود 15 تا 17 کیلوبایت که بسیار نوسان نیز دارد
    روبروی آیکن ( آنتن دهی ) حرف E نوشته شده و در شت آیکن حرف G نوشته شده ( 3 خط هم داره )
    عدد روی آیکن کره زمین هم 43235 هست ( نمی دونم چیه ؟؟؟؟ )
    شبها سرعت بهتر می شه ( مثلا ‌!!!! )

حالا

دوستان عزیز بنده برای سرعت بیشتر چه باید بکنم : ترفندی هست ؟؟ ( مثلا تعویض سیمکارت با همراه اول )
    آیا من از حالت EDGE استفاده می کنم ؟؟؟ از کجا بفهمم ؟؟

بعدش چه خاکی بریزم الک که در تبلیغات آمده که اینگونه مودمها سرعتی 5 تا 8 برابر دایال آپ می ده و حتی بیشتر که چنین نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هوم ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •