تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 311 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یعنی میخوای بگی که تغییر موتور بازی رو داشتن یا نداشتن خصوصیات جدید تاثیر داره.!!؟

نه منظورم این نیست منظورم اینه که با تغییر موتور اصلی ممکنه کدهای بازی هم احتیاج به تغییر و اصلاح داشته باشن و این کار میتونه زمان بر باشه .

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

این یه حرف واقعا اشتباهه
    موقعی که بازی crysis منتشر شد فقط برای کامپیوتر از سازندگان بازی پرسیدند چرا برای کنسول ها منتشر نمیکنید
    اونها هم گفتند به خاطر اینکه کنسول ها توان این و ندارند که گرافیک سنگین این بازی رو بکشند
    و اگه بخواهیم برای کنسول ها منتشر کنیم باید کلی از خصوصیات گرافیکی بازی رو کم کنیم

در کل اگه بهینه هم نکنند بازی فیفا رو رو کامپیوترهای قوی هم راحت جواب میده
    خودت داري ميگي كامپيوتر هاي قوي ! Crysis هم موقعي كه اومد هيچ كامپيوتري نميتونست با جزئيات گرافيكي بالا از بازيش 8 فريم بگيره ! پس بهتره در هر صورت بازي از نظر گرافيكي بهينه بشه ...

4. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خودت داري ميگي كامپيوتر هاي قوي ! Crysis هم موقعي كه اومد هيچ كامپيوتري نميتونست با جزئيات گرافيكي بالا از بازيش 8 فريم بگيره ! پس بهتره در هر صورت بازي از نظر گرافيكي بهينه بشه ...
    ببین سعید جان
    حرف من اینه که این حرفی که سازندگان فیفا میزنند که چون کامپیوتر بازی فیفا نکست رو نمیکشه برای همین نکست نمیکنیم حرف غلطیه
    نکست هم بکنند یک پنجم بازی کریسیس هم از نظر گرافیکی و سی پی یو ای هم نیست
    در ضمن میتونند مثل pes از نظر گرافیکی به 3 حالت ضعیف متوسط و قوی گرافیک و در بیارند

6. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یک ویدئوی جدید از بازی که ارون مک هاردی - مدیر مسول بخش گیم پلی فیفا 11 - در مورد بهبود و تغییر در رفتارهای بازیکنان صحبت میکنه ( یکی نیست به اینا بگه بجای این همه حرف زدن دو تا ویدئو از بازی بدین , متاسفانه بازم هیچ تصویری از بازی ارائه نشده ) .

ایشون توی این ویدئو در مورد تغییراتی که در زمینه رفتارهای بازیکنان در این نسخه اعمال شده توضیح میده بخصوص در مورد حرکات انفرادی جدیدی که در رابطه با هد و تکلهای مختلف به این نسخه اضافه شده . ایشون صحبتشو با این موضوع آغاز میکنه و میگه تیپها و انواع مختلف حرکات هدزنی و تکل برای بازی طراحی شده که هر کدوم از اینها در موقعیتهای مختلف ( context ) و بسته به هر بازیکنی متفاوت خواهد بود . یکی از بچه ها که اخیرا تستی از بازی داشته میگه من صحنه ای از یکی از این حرکات رو دیدم . توی یک صحنه پویول برای دفه یک سانتر با سرعت به عقب میدوید , توپ بین پویول و دروازه قرار گرفت پویول برای دفع توپ با یک جهش رو به جلو به هوا بلند شد و با یک چرخش بدن سعی کرد توپو دفع کنه اما موفق به این کار نشد و از پشت به زمین خورد و مهاجم توپو گل کرد صحنه واقعا قشنگی بود .
    صحبتهای ایشون شامل دو بخش میشه در بخش اول در مورد تنوع رفتار بازیکنان در زمینه هد زنی صحبت میشه . بخش دوم مربوط میشه به تنوع تکلهای مختلف و انیمیشنهایی که در این رابطه برای این نسخه ساخته شده . گفته میشه در این نسخه گیمر تسلط بیشتری بر روی حرکات تکل و هد زنی داره .
    به قول یکی از بچه ها این خبر خوبیه اما دیگه لازم نبود براش یک ویدئو بسازن .

منبع ویدئو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

آدام یکی از اعضای سایت kitanamedia یک ماه پیش پلی تستی از بازی داشته که مهمترین نکاتشو اینجا منتقل میکنم.لازم به ذکر که من پارسال مباحث این سایت رو دنبال میکردم انصافا آدام و ساف بهتر از بقیه بازی رو نقد میکرد.خوب و بد رو میگفت و کاری به امتیاز و واکنش گیمرها نداشت.فکر کنم طرفدار pes هم باشه..

بازی نسبت به قبل واقعی تر بنظر میاد.مهمترین مسئله اینه که دیگه از اون سیستم همیشگی پاس پینگ پنگی خبری نیست و باید بیشتر دقت کنیدو دوباره پاس دادن رو یاد بگیرید.پاس دادن با بازیکنانی مثل زاوی و پیرلو کاملا قابل ملاحضست.
    حرکت بازیکنا و دریبلهاشون خیلی زیباست.رونالدو و مسی مهارشون خیلی سخته درست مثل واقعیت.
    اینبار شما بهتر میتونید توپو با استفاده از شیلد توپو در اختیار خودتون نگه دارید.این خیلی خوبه و به واقعی تر شدن بازی کمک میکنه
    سیستم فردیت گرایی در این نسخه فوق العادست.بازیکنانی مثل فابرگاس و الکساندر سانگ درست مثل واقعیت رفتار و حرکت میکنند.همچنین وزن واقعی بازیکنها در زمین کاملا حس میشه و دیگه از اون شل ول بودن بازیکنا خبری نیست.سرعت بازیکنا هم واقعی کار شده.حرکت با توپ بوسیله سو کمپل با آرشاوین کاملا متفاوته.
    تعقیب کردن توپ بوسیله بازیکنی مثل توز و ماسچرانو هنگامی که توپ از اونها فاصله داره شگفت انگیزه.
    شوت زدن در این نسخه بی نظیره. خیلی بهتر کار شده.حتی میشه گفت میلیاردها بار بهتر از فیفا10 شده!!
    توپ بازی هم سنگین تر و واقعی شده.
    مهمترین صحنه ایی که از بازی دیدم مربوط میشه به حرکت دروازبانان....فوق العاده واقعی طراحی شدن! انیمیشنها بی نظیر و مثل یک بازیکن واقعی رفتار میکنن.رفتار اونها منطقی تر شده و دیگه سوپر من نیستند!
    شادی بعد از گل بازیکنا بهتر شده ولی هنوز اون احساس گل زدن در pes به من منتقل نمیشه ولی با این حال این بهترین حس گل زدن در تمامیه سری های فیفاست.نمایش دوربین در هنگام گل زدن بهتر شده و مساحت بیشتری از زمین رو نشون میده.
    توپ کمتر از قبل در هنگام سانتر ها کات میگیره.
    حالتهای دستی و اتوماتیک شوت- پاس-سانتر هنوز در تنظیمات وجود داره.
    کیفیت چمن ورزشگاه ها همانند فیفا wc هست.
    سرعت بازی کمتر شده.

مواردی مانند سوئیچ بازیکنا_گرافیک_مدل سازی_چهره بعضی از بازیکنا_هوش مصنوعی تیمی و همچنین رفتار خاص تیمی توسط هوش مصنوعی_میزان خستگی بازیکنا نیاز به توجه بیشتر داره که امیدوارم در نسخه نهایی بهبود پیدا کنه.

اخبار جدید بازی در تاریخ 22 july منتشر میشه. 4 روز دیگه
    Last edited by JUSTIN11; 18-07-2010 at 18:08.

10. 10 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک سوال برام پیش اومده.
    آیا ویژگی Personality + هنگامی که من در لیگ دسته دو یا سه! یک کشور بازی می کنم هم قابل لمسه؟ یا فقط میشه در بازیکنان معروف این ویژگی رو مشاهده کرد؟
    فکر می کنم در تئوری کار سختی نباشه که حتی در لیگ های نامعتبر و دسته چندم هم بشه این ویژگی رو به کار برد. بازیکنان تیم ها و لیگ های نامعتبر چون اغلب ناشناخته اند، دیگه مهم نیست که حتما به طور دقیق و مطابق با واقعیت، ویژگی‌های Personality+ رو بر روی اون ها اعمال کرد. کافیه متغیرها و مقادیر رو مشخص کرد و بعد نرم افزاری ساخت که برای هر بازیکن به طور تصادفی مقادیری برای این متغیرها تعیین کنه. خروجی نهایی مسابقه ایه که 22 بازیکنش مثل هم رفتار نمی کنند و این از یه طرف به واقعیت نزدیکه و از طرف دیگه کار سازنده ها رو راحت می کنه.

12. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک سوال برام پیش اومده.
    آیا ویژگی Personality + هنگامی که من در لیگ دسته دو یا سه! یک کشور بازی می کنم هم قابل لمسه؟ یا فقط میشه در بازیکنان معروف این ویژگی رو مشاهده کرد؟
    فکر می کنم در تئوری کار سختی نباشه که حتی در لیگ های نامعتبر و دسته چندم هم بشه این ویژگی رو به کار برد. بازیکنان تیم ها و لیگ های نامعتبر چون اغلب ناشناخته اند، دیگه مهم نیست که حتما به طور دقیق و مطابق با واقعیت، ویژگی‌های Personality+ رو بر روی اون ها اعمال کرد. کافیه متغیرها و مقادیر رو مشخص کرد و بعد نرم افزاری ساخت که برای هر بازیکن به طور تصادفی مقادیری برای این متغیرها تعیین کنه. خروجی نهایی مسابقه ایه که 22 بازیکنش مثل هم رفتار نمی کنند و این از یه طرف به واقعیت نزدیکه و از طرف دیگه کار سازنده ها رو راحت می کنه.
    داداش شما خیلی جالب هستی
    خودت سوال می کنی خودتم جواب می دی

14. 2 کاربر از m_kasaeei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داداش شما خیلی جالب هستی
    خودت سوال می کنی خودتم جواب می دی
    من به سوالم جواب ندادم.
    قسمت دوم پست من میگه که امکانش هست که Personality+ در وسعت بیشتری به کار گرفته بشه.
    اما در قسمت اول پست، من می پرسم آیا Personality+ در قیقا 11 محدود به بازیکنان معروفه ؟ و یا در وسعت بزرگتری استفاده شده؟
    امیدوارم بتونید فرق این دو قسمت رو درک کنید!

16. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

گیمرهایی که همیشه دستی بازی میکنید نظرتون در مورد این چیه ؟ به نظرتون این در تضاد با آزادی عمل در حالت دستی نیست ؟ به نظرتون اینجوری پاسکاری سخت تر میشه یا جذابیت بیشتری پیدا میکنه ؟

In FIFA 11, Semi and Manual passing both have attribute-based error
    So they will be affected equally regardless of your preferred assist level

i guess it will reward you more on manual in the sense that the error it does have, if your good that is will be less than on semi or manual . i will assume

من به سوالم جواب ندادم.
    قسمت دوم پست من میگه که امکانش هست که Personality+ در وسعت بیشتری به کار گرفته بشه.
    اما در قسمت اول پست، من می پرسم آیا Personality+ در قیقا 11 محدود به بازیکنان معروفه ؟ و یا در وسعت بزرگتری استفاده شده؟
    امیدوارم بتونید فرق این دو قسمت رو درک کنید!
    این ویژگی پرسنالدی پلاس دو بخش میشه یک بخشش مربوط میشه به فردیت گرایی که مختص بازیکنانه خاصیه مثلا رونی در زمانی که توپ دست حریفه به عقب بر میگرده و توپو تعقیب میکنه برعکس برباتوف . یک بخش دیگه حالت کلی داره مثل دقت کنترل توپ به این شکل که بازیکنان مختلف بر اساس یک معیار مشخصی طبقه بندی میشن مثلا بازیکنانی با مهارت بسیار ضعیف , ضعیف , خیلی کم و..... مهارت بسیار بالا . و بر اون اساس مهارت بازیکنان تعریف میشه .
    شاید هنوز نشه با قاطعیت جوابی در این مورد داد اما طراحی بخش دوم همونطوریکه گفتید زیاد سخت نیست . 22 جولای یعنی سه روز اخبار جدیدی از بازی منتشر میشه شاید اونجا جوابمونو بگیریم .
    Last edited by 4039; 19-07-2010 at 06:21.

18. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

گیمرهایی که همیشه دستی بازی میکنید نظرتون در مورد این چیه ؟ به نظرتون این در تضاد با آزادی عمل در حالت دستی نیست ؟ به نظرتون اینجوری پاسکاری سخت تر میشه یا جذابیت بیشتری پیدا میکنه ؟
    چه خوب شد این بحث رو مطرح کردی.
    حسین اول دوست دارم نظر خودتو بدونم.اگه بخش تنظیم سیستم پاسها در فیفا11 به تو محول میشد به چه شکل اونو طراحی میکردی؟
    .
    .
    بچه ها شما هم ایده های خودتونو بگید. نظر شماها در این رابطه چیه؟ چجوری میشه یه سیستمی طراحی کرد که همه سلیقه ها رو راضی نگه داره همچنین قابلیت پرسنالدی هم در اون وجود داشته باشه؟

20. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •