تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 49 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 490

نام تاپيک: تاپيك هواداران كره شمالي ؛ نخستين افتخار قاره كهن در جهان

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

انصافآ بگیم در برابر برزیل خیلی عالی بود

2. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جومونگ و سوسانو و . . . مال كره جنوبي هستند در مورد چيزي كه نميدونين حرف نزنين .

بازي فوتبال كشور خودش كه سهله بازي هاي ديگه رو هم پخش كرد و فقط بازي آمريكا و انگليس و همينطور بازي هاي كره جنوبي رو پخش نكرد .

اونجا تلفن همراه ممنوع نيست و ده ها هزار نفر تلفن همراه دارن ولي هزينش زياد هست و مردمش نميتونن با درآمد پايين بخرنش دولت به خيلي از نظامي ها و خبرنگارها و برخي مشاغل ديگه تلفن همراه داده . اتوموبيل هم اونجا براي مردم فروخته نميشه چون بنزين كافي ندارن و همين وسايل نقليه عمومي و نظامي با مشكل تامين سوخت مواجه هستند .

فرهنگ از ديد هركسي فرق ميكنه بعيد نيست مردم كره شمالي هم چنين نظري در مورد امثال شما داشته باشن
    چي ميگي؟!
    از چيه كره دفاع ميكني؟!
    شما ميخواي بري به كره شمالي دليل نميشه كه انقدر الكي ازش دفاع كنيد.
    ايشونم سوسانو و جومونگو به شوخي گفتند...

من دوست ندارم درباره ي بحثي غير از جام جهاني حرف بزنم.
    اما خوب نميشه .

از مديران عزيز تقاضا ميكنم همه ي 7-8 تا پست اخير رو حذف كنن چون هيچ ربطي به اين تاپيك ندارن و فقط اسپم ها و پست هاي سياسي هستند .

2 تا چيز رو هر روز بيشتر از ديروز دارم باور ميكنم :‌

1- كره شمالي حتما در اين جام موفق ميشه
    2- خانواده هاي بعضي از يوزرها رو گروگان گرفتن كه حتما بيان تو اين تاپيك و حتما پست هاي بي مصرف ارسال كنن !

بعضي ها فكر كردن ورزش رو اگه قاطي اين چيزاي سياسي كنن خيلي گنده هستند و خيلي ميدونن ! در صورتي كه همه دانششون رو ميشه در همون شايعه هايي كه اكثرا توسط خودم درست شدن خلاصه كرد.
    شما خودتون شروع كرديد...
    راستي هنوز كره شمالي هيچ موفقيتي كسب نكرده....
    من خودم خيلي دوست دارم كره شمالي خوب بازي كنه...اما امضاي شما ديگه خيلي عجيب غريبه......
    Last edited by caca_caca888; 18-06-2010 at 09:01.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

شما خودتون شروع كرديد...
    راستي هنوز كره شمالي هيچ موفقيتي كسب نكرده....
    من خودم خيلي دوست دارم كره شمالي خوب بازي كنه...اما امضاي شما ديگه خيلي عجيب غريبه......
    به هيچ وجه اينطور نيست ؛ اون شبي كه من اين تاپيك رو زدم شما نديدين كه در همون نيم ساعت اول حدو 7-8 صفحه همش داشتن بمب اتم و اين چيزا رو مينوشتن كه منم فقط دوبار مجبور شدم جوابشون رو بدم تا سوءتفاهمات برطرف بشه

برزيل كرهش مالي رو با گل شانسي برد ! كره شمالي هم حتي بعد از دريافت دوتا گل روحيه خودش رو از دست نداده بود و اين خودش يه موفقيت بزرگه كه اگه يه تيم آسيايي ديگه به جاش بود راحت 7-8 تا گل ميخورد ! تا الان هم آبروي آسيا رو حفظ كرده

به نظر نمياد شما از موفقيت كره شمالي خرسند باشين ؛ وگرنه محتواي پست هاتون فرق ميكرد . امظاي من هم اميدواري هست

5. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وقتی یه تیم - که روی کاغذ شدیدا بازندست - میاد این طوری جلوی گنده تیم ِ جهان وامیسته، می‌بازه اما با غرور می‌بازه، باختنشم لذت داره.
    لذتش می ارزه به طرفدار یه تیم گنده بودن و چهارده تا گل زدن

به نظر من، تا حالا بهترین بازی رو بین تیمهای ضعیف جام جهانی، همین کره شمالی انجام داد. (البته از اینکه گفتم «ضعیف» از طرفداراش عذر خواهی می کنم) . این تیم گرچه تکنیک نداشت، ولی یک چیزی داشت به اسم اتحاد. همه با هم می رفتن جلو، همه با هم دفاع می کردن. ...
    Last edited by Leyth; 18-06-2010 at 09:57.

7. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

منم امیدوارم که کره صعود کنه

9. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به هيچ وجه اينطور نيست ؛ اون شبي كه من اين تاپيك رو زدم شما نديدين كه در همون نيم ساعت اول حدو 7-8 صفحه همش داشتن بمب اتم و اين چيزا رو مينوشتن كه منم فقط دوبار مجبور شدم جوابشون رو بدم تا سوءتفاهمات برطرف بشه

برزيل كرهش مالي رو با گل شانسي برد ! كره شمالي هم حتي بعد از دريافت دوتا گل روحيه خودش رو از دست نداده بود و اين خودش يه موفقيت بزرگه كه اگه يه تيم آسيايي ديگه به جاش بود راحت 7-8 تا گل ميخورد ! تا الان هم آبروي آسيا رو حفظ كرده

به نظر نمياد شما از موفقيت كره شمالي خرسند باشين ؛ وگرنه محتواي پست هاتون فرق ميكرد . امظاي من هم اميدواري هست
    كرهش مالي خيلي باحال بود
    خوب كره خوب بازي كرد . اما هيچ امتيازي تا الان نداره...
    به نظرتون ميتونه پرتغال رو ببره.
    برزيل اون تيمو ضعيف فرض كرد.
    اما پرتغال اونو جدي ميگيره.
    پرتغال دوره ي قبل چهارم شد؟يا سوم؟ در صورتي كه برزيل عقب تراش حذف شد...
    آخه امضاتون خنده داره...
    اما مردم كره جنوبي خيلي حالشون گرفته شده ها...ميگن كره شمالي اونطوري بازي كرد ما اينطوري
    هيچ تا حالا به مردم كره جنوبي بيچاره فكر كردين؟كره جنوبي يه شبه جزيرست كه كره شمالي بالاش قرار داره.يعني بيچاره ها راه زميني به خارج كشور ندارن!!!!

11. 2 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

وقتی یه تیم - که روی کاغذ شدیدا بازندست - میاد این طوری جلوی گنده تیم ِ جهان وامیسته، می‌بازه اما با غرور می‌بازه، باختنشم لذت داره.
    لذتش می ارزه به طرفدار یه تیم گنده بودن و چهارده تا گل زدن

به نظر من، تا حالا بهترین بازی رو بین تیمهای ضعیف جام جهانی، همین کره شمالی انجام داد. (البته از اینکه گفتم «ضعیف» از طرفداراش عذر خواهی می کنم) . این تیم گرچه تکنیک نداشت، ولی یک چیزی داشت به اسم اتحاد. همه با هم می رفتن جلو، همه با هم دفاع می کردن. ...
    بله ؛ كره شمالي غيرت رو به جام جهاني اورده واژه اي كه ظاهرا خيلي ها باهاش بيگانه هستن

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بذارید من یه چیز هایی رو بگم تا بقیه از کره شمالی چرت و پرت نگند

فکر میکنید شبیه ترین کشور به کره شمالی چیه ؟ عربستان هندوراس یا فلسطین ؟ نه قضیه این کشور خودمون هم بسیار شبیه به کره شمالی هست. من یه سوال از دوستان نه چندان اگاهی که میگویند تو کره شمالی دیکتاتوری هست بپرسم. تو رسانه های خارجی درباره کشور ما چی میگند ؟ حتما نمیگند که اینجا پر از گل و بلبل و صلح هست . دقیقآ چیز هایی که درباره ی کره شمالی میگند به کشور ما هم میگند. یادمه وقتی تازه عرفان اولروم به ایران اومده بود میگفتند با خودش غذا و اب اورده بود چون فکر میکرد اینجا جنگه ولی وقتی اومد اینجا فهمید که این خبر ها نیست . الان هم که با شدید تر شدن تحریم ها ( که جواب نخواهد داد ) کشور ما بیش از پیش شبیه به کره شمالی شده . همه ی این تفکرات غلط هم به خاطر شبکه های مسخره ای هست که دوستان از م.ا.ه.و.ا.ر.ه تماشا میکنند.

دلیل علاقه داشتن من به این تیم هم شبیه بودن این کشور به کشور خودمون هست
    آره بابا وقتی ایران رو نشون میدن این کوره دهات های عقب مانده رو نشون میدن
    مشکل اینجاست که بعضی فکر می کنن اونایی که اونطرف نشستن دارن اینا رو میندازن جلو دلشون به حال اینا میسوزه
    ولی ....
    کلا زنده باد سرزمین آریایی

محسن جان من فکر میکنم تیم کره شمالی بازی های بعدیشو خراب کنه البته تجربه اینو میگه

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تنها دلیلی که من از روز اول این تاپیک رو نبستم این بود که فرقی بین این تیم و تیمهای دیگه قائل نبودم
    درست همونجور که یه سری افراد از تیمهای قوی تر طرفداری میکنن
    یه سری هم همیشه دوست دارن حامی تیمهای ضعیف تر باشن که اتفاقا موفقیت احتمالی این تیمها خیلی لذت بخش تر هم هست
    تا اینجا مشکلی نیست
    یه دلیل خیلی خوب و موجه هم برای وجود این تاپیک هست
    اما مثل اینکه واقعا این کشور اینقدر عجیب هست که نمیشه این تاپیک بدون پست سیاسی و جر و بحث ادامه پیدا کنه
    گواه این حرفم هم بیش از 100 پست پاک شده و خیلی بیشتر پستی که زیر چشمی رد کردم

زننده تاپیک هم لطف دارن تو تمام بحث های سیاسی حضور فعال دارن و همه رو جواب میدن و از ایدوئولوژِیشون هم با حرارت حرف میزنن بعدشم از دیگران میخوان که بحث هاشون رو برای تاکسی نگه دارن
    در صورتیکه قرار ما از روز اول عدم شرکت و دامن ردن به بحث های سیاسی و غیر مرتبط با انجمن جام جهانی و گزارش اووونها بود

جدا از اینکه امسال جلف بازی مد شده!
    و یه سری از دوستان برای خوشمزگی و سر کار گذاشتن مردم و مسخره بازی یه پستهایی تو این تاپیک دادن که آدم از شدت تعجب شاخ درمیاورد
    اما اینکه بعضی ها تو این تاپیک بخوان از کشور مذکور یه مدینه فاضله بسازن و برای کمونیسم تبلیغ کنن (!!!) و از کمونیسم دفاع کنند
    و جملات بی منطق و بعضا مضحکی مثل این
    خود بازیکنان داوطلبانه خانواده هاشون رو در اختیار حکومت قرار دادن
    رو خیلی جدی و با اطمینان تو تاپیک مطرح کنن (و احتمالا بعدش تو دلشون به همه بازدیدکنندگان تاپیک بخندن!)
    اصلا قابل تحمل نیست

+

تاپیک روز مسابقه کره شمالی به مدت 24 ساعت باز و مجددا بسته میشه

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز بازیه
    الوعده وفا
    بکنید صفا
    بدون جفا

کوچکترین بحث غیر مرتبط و سیاسی
    چه از طرف شروع کننده و چه از طرف ادامه دهنده = بن

16. این کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •