تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 117 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عمرا حالا وقتی سه تا به آمریکا زدیم ببینیم دیگه کی میخواد از این پیش بینی ها بکنه
    گل گفتی!!! ایشالا آمریکا رو آبکش می کنیم!!

2. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

پیش بینی امشب من :

انگلیس 3 --آمریکا 1

من به این پیش بینی معتقدم/

گل اولو رونی میزنه ... دومو دفوو --- سوم رونی

4. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اگه شروع نیمه اول توفانی از سوی انگلیس آغاز شروع بشه شک نکنید انگلیس با بیش از سه گل می زنش! (خدا کنه اینجوری بشه!)

6. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بازيكن آفريقاي‌جنوبي با پيشنهاد ونگر مواجه شد
    خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال آفريقاي جنوبي مورد توجه سرمربي آرسنال انگليس قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، استيون پينار عضو تيم اورتون روز گذشته از آرسنال پيشنهاد بازي دريافت كرد.
    اين بازيكن با سابقه كه آفريقاي جنوبي را در رقابت‌هاي جام جهاني 2010 همراهي مي‌كند از طريق مدير برنامه‌هايش پيشنهاد بازي لندني‌ها را دريافت كرده است.

در اين ارتباط آرسن ونگر اعلام كرد كه در حال رايزني با اين بازيكن براي كسب تفاهم و توافق است.
    ياران پينار روز گذشته در ديدار افتتاحيه جام جهاني 2010 از گروه اول و در ورزشگاه ساكرسيتي به تساوي يك بر يك مقابل مكزيك رسيدند.
    پيكارهاي جام‌جهاني 2010 از روز جمعه آغاز شد و تا 20 تير ادامه خواهد يافت.
    انتهاي پيام/

استیون جرارد و جیمی کاراگر بازیگر سینما می‌شوند استیون جرارد و جیمی کاراگر دو بازیکن تیم ملی فوتبال انگلستان پس از پایان جام جهانی در یک فیلم سینمایی نقش آفرینی می‌کنند. به گزارش مهر از امپایر آنلاین در حالی که مسابقات جام جهانی فوتبال از دیروز آغاز شده و تا یک ماه سینمای جهان را تحت الشعاع قرار می دهد اعلام شد که دو ستاره لیورپولی تیم ملی انگلستان در فیلمی سینمایی با عنوان " ویل" نقش خود را بازی خواهند کرد.
    فیلم داستان پسربچه ای 11 ساله به نام ویل را روایت می کند که از طرفداران پر و پا قرص تیم لیورپول به شمار می رود.ویل به طور اتفاقی فرصت حضور و تماشای دیدار فینال جام قهرمانان اروپای سال 2005 میان دو تیم لیورپول و آث میلان(مسابقه ای حماسی که لیورپول پس از شکست سه بر صفر در نیمه اول ، بازی را به تساوی کشاند و عاقبت در ضربات پنالتی قهرمان اروپا شد) را به دست می آورد. در حالی که پدر ویل با دو بلیت در دست پشت درهای ورزشگاه جان می سپارد.

الن پری نگارش فیلمنامه و کارگردانی " ویل" را بر عهده دارد.پیش از این وینی جونز مدافع تنومند وستهام و اریک کانتونا ستاره فرانسوی منچستر یونایتد بازیگری سینما را تجربه کرده بودند.

فیلمبرداری صحنه های مربوط به جرارد و کاراگر پس از بازگشت تیم ملی انگلستان از مسابقات جام جهانی آفریقای جنوبی انجام می شود.
    Last edited by Mohammad King; 12-06-2010 at 10:24.

8. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي
    پلاتيني: برزيل، اسپانيا و انگليس مدعيان اصلي قهرماني هستند

رييس اتحاديه فوتبال اروپا، برزيل اسپانيا و انگليس را مدعيان قهرماني در جام جهاني نوزدهم فوتبال دانست.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ميشل پلاتيني در اظهارنظري پيش از آغاز رسمي جام جهاني نوزدهم فوتبال گفت: برزيل در كنار اسپانيا و انگليس مدعيان قهرماني در جام جهاني هستند.
    رييس يو فا در گفت‌وگويي با رييس فدراسيون فوتبال آلمان در اين باره عنوان كرد: از نظر من در حال حاضر برزيل، اسپانيا و انگليس با فاصله‌اي زياد بهترين‌هاي جهان هستند. با اين حال در تورنمنتي همانند جام جهاني همواره بهترين تيم به قهرماني نمي‌رسد.
    پلاتيني در ادامه از تيم‌هايي همچون هلند، ايتاليا و آلمان به عنوان ديگر شانس‌هاي رسيدن به عنوان قهرماني ياد كرد و ادامه داد: از همين رو تيم‌هايي همانند هلند، ايتاليا و آلمان را در فهرست تيم‌هاي مدعي قهرماني مي‌دانم. شكست دادن آنها دشوار خواهد بود. فرانسه را هم يكي از اين تيم‌ها مي‌دانم. بايد بگويم كه پرتغال، غنا و ساحل عاج و آرژانتين را هم به سختي مي‌توان شكست داد. بنابراين چندين مدعي وجود دارد هر چند برزيل، اسپانيا و برزيل را نسبت به بقيه اندكي جلوتر مي‌بينم.
    پلاتيني يكي از بازيكنان تيم ملي فرانسه بود كه در جام ملت‌هاي اروپا در سال 1984 به قهرماني اروپا رسيد.
    انتهاي پيام

10. 3 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

البته پلاتینی برعکس گفته ها !

12. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پیش بینی ترکیب آمریکا + تحلیل کوتاهی از بازیکنانش

آلتیدور (17) - بادل (14)

داناوان (10)

دمپسی (8) ---------------------------------- بیزلی (7)

برادلی (4)

چرندالو (6) - بوکنگرا (3)(C) - آنیه وو (5) - بورن استین (12)

هاوارد(1)

به نظر من ترکیب به صورت بالاست و شاید تو این ترکیب برادلی یا بادل حضور نداشته باشند.

نقاط قوت آمریکا:
    به نظر من نقطه قوت آمریکا در درجه اول خط میانی خوبشه. 3 بازیکن این خط یعنی دمپسی، بیزلی و داناوان سه بازیکن کاملا باتجربه و با توانایی های حجومی بسیار خوب هستند. این سه بازیکن در سه تیم خوب و معتبر دنیا به نام های (به ترتیب) فولام (که تا فینال یورو لیگ پیش رفت) رنجرز (قهرمان اسکاتلند) گلکسی (قهرمان فصل گذشته لیگ آمریکا) عضو هستند و از خوب های تیمشون بودند.

یکی دیگر از نقاط قوت این تیم مدافعین وسط این تیم بوکنگرا و آنیه وو هستش که همانطور که ذکر کردم بوکنگرا کاپیتان آمریکا نیز هستش. ضمن اینکه این دو بازیکن مجرب هستنید، در تیم های رنز فرانسه و میلان ایتالیا نیز عضو هستند.

نقاط ضعف آمریکا:
    نبود مهاجم تخصصی خوب، اولین نقطه ضعف آمریکاست! کلا آمریکا مهاجمین خوبی رو با خودش به جام جهانی نیاورده. پرتجربه ترین و البته جوان ترین بازیکن آمریکا در جام جهانی آلتیدور است از هال سیتی با 25 بازی ملی و 9 گل ملی. سه مهاجم دیگر آمریکا روی هم رفته کلا 13 بازی ملی مجموعا انجام دادن و ضمن اینکه میانگین سنی اون سه نفر 27 سال است. ضمن اینکه این سه مهاجم در تیم های قاره آمریکا عضو هستند.

نبود دفاع چپ تخصصی میتونه بزرگترین ضربه رو به آمریکا بزنه، چون اون سمت میتونه اتوبان جو کول یا لنون بشه. کلا بورن استین مدافع چند کاره هستش و حتی هافبک دفاعی هم بازی می کنه. به همین خاطر نمیشه به هیچ کدوم از مدافعین آمریکا به چشم دفاع چپ تخصصی نگاه کرد. ضمن اینکه بیزلی هم بیشتر توانایی های هجومی داره تا توانایی های دفاعی.

سومین نقطه ضعف آمریکا هم به نظر من تیم هاوارد هستش. چون امسال اورتون در لیگ برتر از نظر گل خورده بین 20 تیم، یازدهم شد که این نمیتونه نتیجه خوبی واسه دربازه بان فیکس اورتون باشه.

راستی فکر کنم انگلیس پیراهن سفیدش رو بپوشه... چون طبق قرعه اون میزبانه (پیرهن اول آمریکا هم سفیده)
    یاعلی

14. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دیشب تو برنام یک جهان یک جام نمیدونم جاودانی بود یا اون مجری های دیگه (شایدم حاج رضایی) برداشت گفت که تو نظرسنجی که انجام شده فراسه (به خاطر مسائل پیش اومده تو بازی با ایرلند) بعد از آلمان منفورترین تیم جام جهانیه! واقعا برام جالب بود!

16. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کلا هاوارد دروازه بان مطمئنی نیست !! اگه روز بدش باشه که دیگه هیچی ! باید بالای 3 تا حساب کنید راحت ! ولی اگه روز خوبش باشه تا 2 تا جا داره !
    فکر می کنم یکی از نقاط قوت دیگه آمریکا هم مربیه خوبش باشه اما در هر صورت تیم چندان قوی نیست ! من از وقتی یاد دارم این داناوان داره بازی می کنه ! با تجربست اما فکر می کنم سنش تاثیرگذار باشه ...

18. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

پلاتيني: برزيل، اسپانيا و انگليس مدعيان اصلي قهرماني هستند
    چه عجب این یه بار از انگلیس و فوتبالش تعریف کرد ... ولی هیچ وقت سیاستش در مورد تیم های انگلیسی ( چلسی ) یادم نمیره ... بره به جهنم
    گفت که تو نظرسنجی که انجام شده فراسه (به خاطر مسائل پیش اومده تو بازی با ایرلند) بعد از آلمان منفورترین تیم جام جهانیه! واقعا برام جالب بود!
    آره خیلی حال کردم

20. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •