تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 97 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 961

نام تاپيک: ✔ بانک کارنامه کنکور سراسری [بحث ، مشاوره ، تخمین رتبه و...]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

بچه ها به نظرتون من با 2009 مردم شناسی تهران قبول میشم؟
    با 3741 علوم سیاسی یا تاریخ تهران قبول میشم؟
    دانشگاه تهرانو میگما! قطب و ناحیه بومی ام یکه.
    منطقه 2/ جنسم زن.
    Last edited by yenoghteyee; 21-08-2010 at 17:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

سلام،به اميد تندرستي وسلامتي.از دوستان متخصص كنكور ،ميپرسم نحوه تخصيص ظرفيت رشته هاي مشترك بين گروههاي آزمايشي كنكور سراسري به چه نحوي ميباشد؟ آيا به نظر شما ازداوطلبان گروه علوم انساني حقي ضايع نخواهد شد؟ آقاخاني

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

salam man mashad zendegi mikonam!age lotf koni!daneshgah ferdowsi memar che rotbeyi naz dare?i

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

1

با سلام ..
    فکر کردم در این روزها که نزدیک میشیم به زمان کنکور 89 ، بد نیست نگاهی داشته باشیم به کارنامه های پذیرفته شدگان سال های پیش . خیلی از افراد قبل از اینکه دقیق همه ی کارنامه ها رو بررسی کنن واقعا فکر میکنن برای بدست اوردن رتبه های خیلی خوب ،باید خیلی درصد های بالایی داشت . ولی در واقع اینطور نیست .
    به نظر من این کارنامه ها می تونه به ما کمک کنه که توانایی های خودمون رو در نظر بگیریم ، و بعد با مقایسه نتایجی که احتمالا بدست خواهیم آورد یا دوست داریم بدست بیاریم ببینیم که چه رتبه و چه نمره ی کل رو بدست میاریم . و بعد اون چه دانشگاههایی و چه رشته هایی می تونیم پذیرفته بشیم .
    به نظر من اهمیت این موضوع در این یک ماه باقی مونده بیشتره . چون در اینگونه مواقع معمول در حال جمع بندی و زدن تست های جامع و کلی هستیم و بهترین زمان برای مقایسه هست .
    برای همین تصمیم گرفتم در این تاپیک یه بانک کارنامه در واقع درست کنم و از هر رتبه ای تقریبا توش کارنامه بزارم تا کمکی در این زمینه کرده باشم به تمام کنکوری های 89 از جمله خودم که کنکوری هستم .
    پس سعی میکنم در هر پستی که میزنم چندین کارنامه از یه حدود رتبه ، مثلا 2000 تا 3000 و یا هر حدود رتبه دیگر که رتبه ها زیر 20000 باشه بزارم . همچنین در کنار درصد ها و رتبه ها ، نمره ی اکتسابی ، سهمیه ، معدل (که اهمیت داره و خیلی ها بدون در نظر گرفتن اون کارنامه ها رو بررسی میکنن) + رشته ای که پذیرفته شده رو ذکر میکنم . بنابراین دوستان با توجه به رشته ی تحصیلی و سهیمه مناطقی که هستن به پست ها توجه کنن.
    همچنین دوستان می تونن به ما درصد هایی که احتمال میدن در کنکور بزنن رو بگن ، تا مایی که دسترسی داریم به سامانه تخمین رتبه و نمره اکتسابی در کنکور تخمین رتبه رو بهشون بگیم . این نرم افزاری که بطراحی کردن خیلی دقیق تر از بقیه سایت هاست .
    همچنین اگر کسی قصد داره در رشته ای خاص و یا دانشگاهی خاص قبول بشه ، می تونه اون رو اینجا بگه تا ما با بررسی کارنامه های قبول شدگان در اون رشته و دانشگاه ، یه تخمین درصد بهشون بدیم تا از این لحاظ هم کمکی بشه .
    به هر حال بنده خوشحال میشم به تمام رقیب های خودم در کنکور 89 کمکی کرده باشم و این یک ماهی رو با هم باشیم در این تاپیک .
    موفق باشید ...
    سلام من هر چی گشتم دیگه کارنامه های ازاد بچه ها رو پیدا نکرم بعدا تو trash دیدمشون به خاطر همین اومدم اینجا سوالم رو بپرسم.
    اگه می شه کارنامه ی اینایی که کرج ازاد دامپزشکی قبول شدن رو بزارید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ┼ پایتخت ┼

پيش فرض

کارنامه کنکور زبان رو دارین ؟؟؟؟
    دانشگاه تهران.

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من هر چی گشتم دیگه کارنامه های ازاد بچه ها رو پیدا نکرم بعدا تو trash دیدمشون به خاطر همین اومدم اینجا سوالم رو بپرسم.
    اگه می شه کارنامه ی اینایی که کرج ازاد دامپزشکی قبول شدن رو بزارید
    به لطف مدیران از ترش خارج شد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسی میدونه برق دانشگاه تهران رتبه چند میخواد؟
    منطقه 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

11 منطقه 3 رو میدونم برق تهران داره میخونه امسال.

9. این کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام، اینا درصدهای من است ، می هواهم بدانم چه رتبه ای می توانم در کنکور 90 کسب کنم؟ آیا با این درصدها میتونم روانشناسی کرمانشاه یا آزاد اونرو قبول بشم ؟ ممنون
    ادبیات عمومی : 10% عربی عمومی : 10% دین وزندگی : 12% زبان عمومی : 48% ریاضیات : 50%
    اقتصاد : 10% ادبیات اختصاصی : 30% عربی اختصاصی : 6% تاریخ : 10% جغرافیا : 6%
    علوم اجتماعی : 20% فلسفه ومنطق : 4% روانشناسی : 20%

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

سایتی نیس بشه فهمید تا چه رتبه و ترازی رو پارسال دانشگاه ها پذیرفتن؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •