تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 57 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 568

نام تاپيک: کلوپ Sony VAIO F Series

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با کمک شما مشکلم حل شد.

دوستان برای استفاده از آفیس 2010 که روی دستگاه نصب هستش باید سریال نامبر داشته باشیم؟

از کجا باید پبدا کنیم.؟؟/
    اغلب این جور برنامه هاکه روی لپتاپ ها نصب trial هستن و اغلب 60 یا 30 روزه هستن
    شما برو یه افیس کرک شده بگیر خودتو راحت کن

2. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان وقتی صدای اسپیکرها رو تا آخر زیاد میکنم صدای خش خش زیادی شنیده میشه.

این مسله عادی هستش؟

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

آره تقریبا! سری F سونی این مشکل رو داره...

5. این کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام....

واقعا" نمي دونم چي بگم...خيلي اعصابم داغونه....چند روز پيش با دوستم رفتيم و يك مدل f121fx/b براش خريديم.....واقعا همه چيز اين لپ تاپ خوبه(البته روي كاغذ).....core i 7 و گرافيك nvidia gforce و رم 4 گيگ ddr3 و صفحه ي 16.4 اينچي و قيمت نسبتا مناسب و هزاران ويژگي ديگه كه هر كاربري رو متقاعد به خريد مي كنه....

بعد اونو با بازي اي مثل crysis تست كرديم و خيلي بد جواب داد...در حد medium مي شد بازي كرد...ولي high و very high رو اصلا جوابگو نبود....بازي هاي ديگه بدك نبود...ولي در كل نصف كامپيوتر خانگي منم كه مشخصاتش روي كاغذ همگي نصف مشخصات اين لپ تاپ هست هم نبود...با خودمون گفتيم لپ تاپه ديگه....نبايد ازش انتظار pc رو داشت....من تصميم گرفتم f123fx/b رو بخرم كه هم گرافش 1 گيگ هست و هم رمش 6 تا كمي اوضاع بازي ها بهبود پيدا كنه.....حتي پول رو هم برده بودم....اما ناگهان چيزي ديدم كه نظرم كلا برگشت...

امروز به كل لپ تاپ قاط زده بود....crysis رو اصلا اجرا نمي كرد و صفحه سياه ميشد...محيط ويندوز فوق العاده كند بود و حتي نشانگر موس جا مي موند و دير تر از دست من حركت مي كرد...و از همه بدتر يه كليپ 2 دقيقه اي shakira رو كه full hd بود با بهترين player هم نمي تونست لود كنه و بعد از 30-40 ثانيه فكر و لود و ..... تكه تكه و خراب تصوير رو نشون مي داد...اوضاع lcd و كيفيت تصوير هم كه داغون بود...بازتاب بد نور و تيره شدن تصوير در زوايا و full hd نبودن و از همه مهمتر گرمايي كه داشت كم كم پاي منو اذيت مي كرد حسابي پشيمونم كرد طوري كه دست از پا دراز تر و ناراحت به خانه برگشتيم و همه ي روياهاي ما در مورد f123fx/b هم نقش بر آب شد....

داستان از چه قراره ؟ هر كي يه چيزي ميگه ؟ يكي ميگه f كلا وضعش خرابه....يكي ميگه بايوس بد تنظيم شده و ايراد داره...يكي ميگه برو سراغ f12gfx يا مشابه هاي اون كه آمريكايي هستند و چيني بدرد نمي خوره.....

راستي يه چيزي هم اضافه كنم كه اين blu-ray درايو هم عملا بدون استفاده هست....فيلم رو كه گذاشتيم به ريجن گير داد تازه سي دي و دي وي دي هايي رو كه كمي خط هم داشته باشند اصلا خوب نمي خونه طوري كه همه بازي ها رو مجبور شديم رو هارد كپي كنيم و سپس install كنيم.....باتري هم كه......

شايدم انتظارات من بالاست.....لطفا منو راهنمايي كنيد و يك لپ تاپ خوب بهم معرفي كنيد....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من فقط در مورد گزینه اول میتونم کمک کنم (گرافیک)

اینطوری که من تحقیق کردم ، شنیدم و دیدم گرافیک 310M خیلی بد نشون داده و تقریبا بدرد نخور !!
    الان هر کی سریه F میگیره توجه میکنه که گرافیکش 330M باشه که خیلی بهتره 310 هست .
    دوستتون اطلاعات کاملی نداشتن و الان انتظار بی جایی دارن .

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فقط در مورد گزینه اول میتونم کمک کنم (گرافیک)

اینطوری که من تحقیق کردم ، شنیدم و دیدم گرافیک 310M خیلی بد نشون داده و تقریبا بدرد نخور !!
    الان هر کی سریه F میگیره توجه میکنه که گرافیکش 330M باشه که خیلی بهتره 310 هست .
    دوستتون اطلاعات کاملی نداشتن و الان انتظار بی جایی دارن .
    دمت گرم دادش....ممنون كه راهنمايي كردي...شما خودت تجربه ي 330 رو داري ؟

البته چيزي كه دل منو خيلي زد و حسابي منو گيج و نااميد كرد داستان اون كليپ hd بود...من يك Pc قديمي دارم...پنتيوم 4 (3000) - گرافيك 128 gforce - رم 512 راحت با vlc player اينو پخش مي كرد...اون وقت core i7 و رم 4gig ddr3 و ...... تو اين مونده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

البته چيزي كه دل منو خيلي زد و حسابي منو گيج و نااميد كرد داستان اون كليپ hd بود...من يك Pc قديمي دارم...پنتيوم 4 (3000) - گرافيك 128 gforce - رم 512 راحت با vlc player اينو پخش مي كرد...اون وقت core i7 و رم 4gig ddr3 و ...... تو اين مونده

آقا پدرام احتمال زیاد اجرا نکردن این کلیپ زیاد ربطی به لپتاپ و سخت افزارش نداره... چون یه سیستم معمولی به راحتی جواب میده... من خودم روی fw یه کلیپ hd دیدم خیلی خوب و راحت اجرا کرد...
    من فکر میکنم از لحاظ نرم افزاری اون سیستم مشکل داشته...

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دمت گرم دادش....ممنون كه راهنمايي كردي...شما خودت تجربه ي 330 رو داري ؟

حتمآ باید روی سیستم کدک های اچ دی نصب باشه. با بتونه فایل های اچ دی رو پخش کنه.

11. این کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این مسله عادی هستش؟
    منم (f123) این مشکلو داشتم، از بلندگوی چپم بعضا صدای خش خش میومد، الان اما درست شده و دیگه اون صدارو نمیده....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این مسله عادی هستش؟
    آره تقریبا! سری F سونی این مشکل رو داره...
    همونطور که قبلا تو پست مقایسه f115 با ASUS N61Jq گفته بودم کیفیت صدا در حالت 100 درصد افت پیدا می کنه و بیشترین مشکل با صدای باس هستش ولی اگه از 80% صدا استفاده کنید کیفیت قابل قبول و بهتر از ایسوس N61Jq جواب میده.

دوستان سلام....

واقعا" نمي دونم چي بگم...خيلي اعصابم داغونه....چند روز پيش با دوستم رفتيم و يك مدل f121fx/b براش خريديم.....واقعا همه چيز اين لپ تاپ خوبه(البته روي كاغذ).....core i 7 و گرافيك nvidia gforce و رم 4 گيگ ddr3 و صفحه ي 16.4 اينچي و قيمت نسبتا مناسب و هزاران ويژگي ديگه كه هر كاربري رو متقاعد به خريد مي كنه....

بعد اونو با بازي اي مثل crysis تست كرديم و خيلي بد جواب داد...در حد medium مي شد بازي كرد...ولي high و very high رو اصلا جوابگو نبود....بازي هاي ديگه بدك نبود...ولي در كل نصف كامپيوتر خانگي منم كه مشخصاتش روي كاغذ همگي نصف مشخصات اين لپ تاپ هست هم نبود...با خودمون گفتيم لپ تاپه ديگه....نبايد ازش انتظار pc رو داشت....من تصميم گرفتم f123fx/b رو بخرم كه هم گرافش 1 گيگ هست و هم رمش 6 تا كمي اوضاع بازي ها بهبود پيدا كنه.....حتي پول رو هم برده بودم....اما ناگهان چيزي ديدم كه نظرم كلا برگشت...

امروز به كل لپ تاپ قاط زده بود....crysis رو اصلا اجرا نمي كرد و صفحه سياه ميشد...محيط ويندوز فوق العاده كند بود و حتي نشانگر موس جا مي موند و دير تر از دست من حركت مي كرد...و از همه بدتر يه كليپ 2 دقيقه اي shakira رو كه full hd بود با بهترين player هم نمي تونست لود كنه و بعد از 30-40 ثانيه فكر و لود و ..... تكه تكه و خراب تصوير رو نشون مي داد...اوضاع lcd و كيفيت تصوير هم كه داغون بود...بازتاب بد نور و تيره شدن تصوير در زوايا و full hd نبودن و از همه مهمتر گرمايي كه داشت كم كم پاي منو اذيت مي كرد حسابي پشيمونم كرد طوري كه دست از پا دراز تر و ناراحت به خانه برگشتيم و همه ي روياهاي ما در مورد f123fx/b هم نقش بر آب شد....

داستان از چه قراره ؟ هر كي يه چيزي ميگه ؟ يكي ميگه f كلا وضعش خرابه....يكي ميگه بايوس بد تنظيم شده و ايراد داره...يكي ميگه برو سراغ f12gfx يا مشابه هاي اون كه آمريكايي هستند و چيني بدرد نمي خوره.....

راستي يه چيزي هم اضافه كنم كه اين blu-ray درايو هم عملا بدون استفاده هست....فيلم رو كه گذاشتيم به ريجن گير داد تازه سي دي و دي وي دي هايي رو كه كمي خط هم داشته باشند اصلا خوب نمي خونه طوري كه همه بازي ها رو مجبور شديم رو هارد كپي كنيم و سپس install كنيم.....باتري هم كه......

شايدم انتظارات من بالاست.....لطفا منو راهنمايي كنيد و يك لپ تاپ خوب بهم معرفي كنيد....
    همونطور طور که دوستمون گفت شما با آگاهی کامل این لبتاب رو نخریدید اگه تو تایپک های هم سایت پیگیری می کردین می فهمیدین که گرافیک 330 بازی ها رو نهایتا با چه کیفیتی اجرا می کنه. مثلا خودم شخصا تست کردم بازی های nfs shift و pes 2010 رو با بالاترین کیفیت اجرا میکنه ولی برای بازی های سنگین تر خیلی خوب جواب نمیده آدرس زیر که به توانایی اجرای بازیها توسط کارت گرافیک های لبتاب پرداخته ، بارها در این سایت معرفی شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما در مورد مشکلاتی که صحبت کردین ، شرایط شما برای سری F غیر عادیه، بهتره اول شرایط نرم افزاری رو بررسی کنید بعد از اون هم سخت افزارتون ،برای شروع شما ویندوز اصلی رو پاک کردین و سیستم عامل دیگه نصب کردین؟ چه برنامه هایی نصب کردین؟ درایور آپدیت کردی؟ قبل از اجرای فیلم پروسس رو بررسی کن ببین مشغول نیست؟
    قبلا idm ورژن پایین نصب کرده بودم لبتاب که روشن میشد کل پروسس رو مشغول می کرد. یا بعضی وقت ها کروم نسخه آزمایشی نصب کردم پروسس رو خفه کرده، حالا اگه تو این شرایط بخواین فیلم تماشا کنید یا بازی کنید سیستم قاط میزنه در ضمن یادتون نره بهترین پلیر فیلم CyberLink PowerDVD هست.

حتمآ باید روی سیستم کدک های اچ دی نصب باشه. با بتونه فایل های اچ دی رو پخش کنه.
    میداپلیر ویندوز 7 فیلم های hd رو میتونه پخش کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •