تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 451 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لبتاب رو روی high performance بذارم؟چطوری؟کلا چه تنظیمات دیگه ای داره؟در این مورد.
    سلام .

4 حالت داره .

یکی به اسم Save Battery هستش که نور صفحه نمایش کم میشه و Aero از کار میفته و کلا این آپشن به درد موقعی میخوره که کار ضروری داشته باشی و باتری هم زیاد نباشه .
    یکی به اسم Queit Office هستش که نور صفحه نمایش نرمال میشه و از CPU و GPU به مقدار کم استفاده میکنه . این آپشن به نظر من بهترین آپشن واسه این لپ تاپ در کارهای عادی هستش .
    یکی به Entertaiment Mode هستش که واسه فیلم دیدن و عکس و ... خوبه .
    یکی هم به اسم High Performance هستش که از کل توان CPU و GPU در صورت نیاز استفاده میکنه . این آپشن مخصوص کارهای سنگین مثل بازی کردن یا نصب برنامه های سنگین مثل Office 2010 و .... خوبه .

در 3 آپشن اول کلاک CPU از 1.6 بالاتر نمیره به خاطر همین شاید کندی در لپ تاپ احساس کنین .

در کل خیلی از این برنامه اسوس خوشم اومد واقعا کارآمد هستش .

دوستان خواهشن یه کمک اساسی کنید من میخوام برم n61jq رو بخرم ولی آیا واقعا صداش ضعیفه؟؟؟ صدا واسه من خیلی مهمه همچنین کیفیت صفحه نمایش...من شنیده بودم asus صدای خوبی داره!
    ببین دوست عزیز . این لپ تاپ یه آپشن داره به اسم SRS WOW که صدا رو به صورت 3D در میاره . وقتی خاموش میشه صدا بهتر میشه البته سلیقه ائی هستش ولی در کل اسپیکرهاش راضی کنندست و اصلا لازم نیست نگران این مورد باشی .

مخلصیم .

2. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض چرا زیرنویس فارسی فیلم ها رو N61JQ نشون نمیده ؟ ویندوز رو باید فارسی کنیم ؟

باید فونت بریزی یا از خود تنظیمات برنامه مربوطه فونت نمایششو عوض کنی
    یا
    زیر نویسهات اگه SRT هستن ، راحت با notepad بازشون کن
    بعد از منوی file بزن save as
    بعد از اون لیست بازشو پایین پنجره
    encoding رو UTF-8 انتخاب کن و ذخیره کن

و

اگر زیرنویسهای با فرمت srt رو درون فیلم باز میکنی زیرنویس رو بصورت نامفهوم نشون میده

واگه با بقیه پلیرها هم همین مشکل رو داشته باشین , علتش از ویندوزتونه که برای درست کردنش کافیه از کنترل پنل به regional and language option برید . بعد از تب administrative گزینه change sysetem local رو انتخاب کنین و در اونجا persian رو انتخاب کنید. بعد از اوکی کردن ازتون می خواد که سیستم رو ری استارت کنید. بعد از ری استارت مشکلتون حل شده. دیگه مشکلی با زیرنویس فارسی هیچ کدوم از پلیرها نخواهید داشت .

و در آخرو یه فروم مفید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

در کل میخواستم بدونم لپ تاپ خوبیه؟ عالی هست نسبت به قیمتش؟ آخه من بین این مدل ایسوز و Vaio F115 fx دو دل بودم ولی حالا نظرم روی ایسوز هستش...

6. این کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

خوب دوستان فردا دارم میرم بخرم

کلا توصیه سفارش نظر یا نمی دونم نکته با هرچی که به نظرتون لازمه برام ندارین؟اگه اره خوب بگین ممنونم.

8. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

نسبت قیمتش با توجه به گرافیک و CPU که داره میشه گفت در حد عالی هستش .

حمید جان پیشاپیش مبارکت باشه .

مخلصیم .

10. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

امروز جای دوستان خیلی خالی بود اکثرا نبودن احتمالا همه سرشون شلوغه مسافرت و گردش و ... امیدوارم خوش گذشته باشه به دوستان.

12. 2 کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .

4 حالت داره .

یکی به اسم Save Battery هستش که نور صفحه نمایش کم میشه و Aero از کار میفته و کلا این آپشن به درد موقعی میخوره که کار ضروری داشته باشی و باتری هم زیاد نباشه .
    یکی به اسم Queit Office هستش که نور صفحه نمایش نرمال میشه و از CPU و GPU به مقدار کم استفاده میکنه . این آپشن به نظر من بهترین آپشن واسه این لپ تاپ در کارهای عادی هستش .
    یکی به Entertaiment Mode هستش که واسه فیلم دیدن و عکس و ... خوبه .
    یکی هم به اسم High Performance هستش که از کل توان CPU و GPU در صورت نیاز استفاده میکنه . این آپشن مخصوص کارهای سنگین مثل بازی کردن یا نصب برنامه های سنگین مثل Office 2010 و .... خوبه .

در 3 آپشن اول کلاک CPU از 1.6 بالاتر نمیره به خاطر همین شاید کندی در لپ تاپ احساس کنین .

در کل خیلی از این برنامه اسوس خوشم اومد واقعا کارآمد هستش . .
    ممنون از توضیحت . آره منم تست کردم . تو High Performance سرعت خیلی بالا میره . جالبه

14. 2 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان عزیز ایسوس دار
    سلام. حدود 2 ماه پیش مدل N61JQ رو خریدم و ازش هم راضیم تا حالا به مشکل خاصی بر نخوردم. فقط چیزی که رو اعصابمه اینه که وقتی میاد بالا یه پیغام ACMON error میده میگه chameleon engine درست کار نمیکنه. حال نمیدونم این تو پرفورمنس سیستم چه تاثیری داره شاید تو بازی های سنگین موثر باشه که من تا حالا نکردم. از تو خود کنترل پنل repair هم کردم نشده, از تو سایت asus دانلود و نصب هم کردم نشده. جریان چیه و چکار میشه کرد؟ تو اینترنت سرچ کردم مثل اینکه خیلی ها مشکلمنو دارند. تو رو خدا توضیح روون و ساده بدبد من خیلی در این زمینه فنی نیستم!
    دوستان گرامي، وايومن عزيز، يعني تا حالا هيچكس به اين مشكل برخورد نكرده؟ يه راهنمايي، اخمي، چيزي لااقل!

16. این کاربر از liquid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

دوستان گرامي، وايومن عزيز، يعني تا حالا هيچكس به اين مشكل برخورد نكرده؟ يه راهنمايي، اخمي، چيزي لااقل!

من حدس میزنم مشکل شما از ویندوز باشه چون من ندیدم تو بچه ها کسی به این مشکل بربخوره برای امتحانم که شده ویندوزتو عوض کن صد در صد درست میشه.

بچه ها این چند روز کم پیدا بودن من الان دارم میرم بخرم موفق باشید دوستان.

18. 2 کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا ایول ،بازم من دو روز نبودم و حدود 80 تا پست جدید.واقعآ که مرسی به این همه Activity.

من همه پستهای قبلی رو خوندم و اکثر مشکلات عین هم بود.برای همین هم یه توضیح کلی میدم.اولآ در مورد ویندوز بگم.کلیه نرم افزار های پکیج Asus بلا استفاده هستند و بقیه نرم افزارهای الصاقی ویندوز هم ورژن Trial.اما اینها دلیلی برای پاک کردن همهشون نیست و دلیلی هم برای نگهداری همشون.دوستان لطف کنن و برنامه هارو تست کنن و هر کدوم رو که نمیخوان پاک کنن.من خودم به شخصه به غیر از Video Magic و Power4Gear و Lifeframe بقیه رو پاک کردم.یعنی هر چی که داشت.خب شما هر چی بیشتر میزان پروسس دائمی رو کمتر کنین سرعت بهتر خواهد بود.پس شما هم با خیال راحت میتونین همه رو پاک کنین.این از بحث ویندوز.اما در مورد سرعت سیستم.من دقت کردم بعضی از دوستان از باطری استفاده میکنن و میگن سرعت کمه،خب این مسئله کاملآ منطقیه(در حالت استفاده از باطری سیستم به طور اتوماتیک برای کمتر مصرف کردن انرژی قدرت CPU و کارت گرافیک رو به طرز چشمگیری کاهش میده که این مسئله باعث میشه که سرعت تا یک سوم پائین بیاد)بعد همین دوستان میان و میگن سرعت خیلی پایینه و Asus بدرد نمیخوره و ... .بگذریم.من همون ابتدا که گرفتم ویندوز فابریکشو پاک کردم(چون به ویندوز 32 بیتی نیاز داشتم)اما بعد از دو هفته دوباره ویندوز فابریکش رو نصب کردم و الان هن حدود 1.5 ماهه که دارم با ویندوز فابریکش که 64 بیتی هم هست استفاده میکنم.نه تو بازیها مشکل دارم( تازه به دلیل داشتن DX11 و ساپورتش توسط کارت گرافیک قدرتمند این مدل بازیها دنیای دیگه ای داره) و نه تو نرم افزارها خیلی هم سرعتش خوب و عالیه.فقط یه نکته مهم اگر میخواهید مثل من با ویندوز فابریکش حال کنید باید چند تا نکته رو رعایت کنید.
    1.نرم افزارهای Trial مثل Office و Trend و ... رو همون ابتدا پاک کنید.
    2.نرم افزارهای خود Asus رو تا جایی که میتونین و استفاده ندارین پاک کنید.
    3.قبل از استفاده حتمآ ویندوز رو اپدیت کنید.
    4.از نصب Utility بیخودی مثل DX 9.0 c و ... جدآ خودداری کنید.چون Utility های نصب شده روی ویندوز فابریک ورژن بالا دارند و Utility های موجود تو بازار با ورژن پایینتر هستند و یا به دلیل کرک از کیفیت خوبی برخوردار نیستند.
    5.برای بهره وری بیشتر و فشار کمتر به سیستم تا جاییکه ممکن است از برق شهر استفاده کنید.
    6.در حال استفاده از برق شهر باطری را جدا کنید.این مسئله هم به طولانی شدن عمر باطری شما کمک میکنه هم پردازشهای الکی برای شارژ و دشارژ باطری رو حذف میکنه.در ضمن به توصیه های شرکت های گارانتی( که میگن اگه باطری رو در بیاری و برق نوسان کنه به مادربورد اسیب میرسه)گوش ندید زیرا هدفی جز فروش باطریهای یدکی ندارند.چون شارژر شما مانند یک فیلتر عمل میمنه برای مثال اگر روی هر شارژری رو بخونید خروجی همیشه ثابت است و ورودی است که متغییر است.پس در نتیجه بر اثر نوسان برق نهایتآ شارژر شما خواهد سوخت که اونم با یک پریز محافظ حل خواهد شد.
    در این زمینه اگر سوالی بود در خدمتم.
    Last edited by Vaioman; 12-06-2010 at 15:43.

20. 8 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •