فقط تو همین درس و تو همین امتحانات منظورمه نه تو کنکور.كل امتحانات سوم دبيرستان 1000-2000 تراز داره.چطور شما ميگي چند هزار فقط براي فيزيك؟؟؟؟![]()
فقط تو همین درس و تو همین امتحانات منظورمه نه تو کنکور.كل امتحانات سوم دبيرستان 1000-2000 تراز داره.چطور شما ميگي چند هزار فقط براي فيزيك؟؟؟؟![]()
حالا يه نظر سنجي :
بدترين دبير امسالتون مربوط به چه درسي بود؟؟
حتما جوابم رو بديد
درست نيست اسم بگيم.
ولي بدترين من حسابان و هندسه بود.از هيچي سر در نمياورد.
بچه ها جوالا اومده.ولي براي من باز نميشه.براي شما هم اينطوريه؟
زمین شناسی وای که چقدر آسون بود....
دمشون گرم. خیلی حال کردم.
جبر و احتمال. اول معلم هندسه بود چیزی نمی فهمید عوضش کردیم شد معلم جبر و احتمال .تو جبر هم چیزی حالیش نبود. علاوه بر اون انتقال مطالب و حرف زدنش هم به درد خودش می خورد. بیچاره فوق لیسانس می خوندبدترين دبير امسالتون مربوط به چه درسي بود؟؟. ولی خوب شد که دبیر حسابانمون چند جلسه برامون کلاس تقویتی گذاشت و مشکلاتمون تو جبر رفع شد.
اما بد نبود می پرسیدین بهترین دبیرتون ، دبیر کدوم درسه. به جز درسی که گفتم بقیه دبیرامون خوشبختانه همشون هم مسلطن و هم خوب درس می دن. ولی بهترین دبیرمون دبیر حسابان و هندسه، و همچنین دبیر فیزیک که هر دو تو کارشون مسلطن. ( و خوشبختانه این درسها هم از بقیه مهمترن. )
Last edited by vahid-p; 03-06-2010 at 12:26.
نمیدونم واللا ! همشون خوب بودن فکر کنم ، اونایی که بد بودن احتمالا من سر کلاس بازی چیزی میکردم نفهمیدم ، شاید عربی ولی بازم نمیدونم !بدترين دبير امسالتون مربوط به چه درسي بود؟؟
آقا دمت گرم خیلی حال دادی ، این گزینه دویی که گفت سخت میدن ترسیدم ... کتابتون خیلی بد فرمه ها ! عمیقا خوشحالم ازین که آسون بودزمین شناسی وای که چقدر آسون بود....
دمشون گرم. خیلی حال کردم.
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
مال منم باز نمیشه !ر بچه ها جوالا اومده.ولي براي من باز نميشه.براي شما هم اينطوريه؟
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
جواب زمین :
( سالمه ! )
یه کلید میخوان بدن ! اه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دو بار دانلود کردم هر دو دفعه مشکل داشت. با اینکه باز می شه ولی بعضی صفحات عکس هاش کامل لود نمی شه. حتما مشکل از فایلشونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر زود گذشتا .. 6 تا امتحان رو دادیم !!!
به همین سریعی هم میرسیم به کنکور ! ?!
پ.ن: نمیدونم چرا نقل قول کردم پست بالا رو !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا برای من که یکی از بهترین زمانهای تحصیلم همین ایام امتحانات بوده ( چون میخوردم و میخوابیدم ! ) الان واقعا افتضه ! اصلا زود نمیگذره ... اه ! تاز اون روزی که کارنامه میدن اندازه 100 روز میشه !چقدر زود گذشتا .. 6 تا امتحان رو دادیم !!!
به همین سریعی هم میرسیم به کنکور ! ?!
پ.ن: نمیدونم چرا نقل قول کردم پست بالا رو !
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
اااااااا !
سوال 6 رو یک طرفه اثبات کردم ، نگفته بود دو طرفه که ؟ -25 !
تجانس -25
عمود مشترک -25
( تکمیل شکل تالس در فضا !) -25 شاید کم نکنه ، من شکلو کشیدم فقط پاره خطر Ac رو اضافه کردم. حالا کم میکنه یا نه نمیدونم
من این درسو اعتراض میدم ، غلط کرده منو زیر 19 بده
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
برای سوال 1 - الف شکل کشیدین یا زاویه دادین ؟!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)