upstream روی 639 هست الان.فعلا چیزی بهشون نگفتم.گفتن صبر کن تا شرکت بررسی کنه.قبلا هم همین مقدار بود و مشکلی نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
upstream روی 639 هست الان.فعلا چیزی بهشون نگفتم.گفتن صبر کن تا شرکت بررسی کنه.قبلا هم همین مقدار بود و مشکلی نبود
Last edited by gamekhor2007; 10-08-2012 at 06:52.
آقا یکی به من بگه وضعیتم چطوره ؟؟
![]()
ببخشید من شما رو با shahabars اشتباه گرفتم . تو عکس قبلی 448 بوده که داخل پست 282 گذاشتید صبر کنید احتمال زیاد مشکل از خود مرکز مخابراتی هست و از سمت شما کاری از دستتون بر نمیاد.
دوستان ممنون میشم جواب بدید :
امروز هم دوباره پیچوند.زنگ زد گفت پهنای باند مرکز مخابراطی رو چک کنند.شب باید برم برای جوابش.بنظرتون کجای کار مرکز مخابراطی ایراد داره؟اسپلیتر رو مرکز مخابراطی عوض کنه تاثیری داره؟اصلا تعویض میکنند؟
سلام دوستان
این وضعیت منه
صبانت شیراز
مخابرات حافظ
البته بعضی وقتا 150 - 160 هم میشه
Last edited by newman222; 11-08-2012 at 15:57.
بله اگر مشکل داشته باشه تعویش می کنند. به طور معمول وقتی اسپلیتر مرکز مشکل پیدا کنه شما رو خطتون نویز شدید دارید و صدای خش خش رو بوق تلفنتون میاد که باعش میشه با برداشتن گوشی لینک خطتون بپره.
خوب isp گفت پهنای باند کم هست و بالا بودن پینگ و time out بخاطر همینه.کاریش نمیشه کرد.باید صبر داشته باشی تا پهنای باند اضافه کنیم.چه مسخره
سلام دوستان. من یه ماه پیش از مخابرات 256 گرفتم و وضعیت اینترنتم هم تعریفی نداره..سرعت دانلودم 32 هست ولی ثابت نمیمونه و هی پایین و بالا میشه.
بعضی وقتا که روشن میکنم سرعتم خیلی پایینه و سرعت دانلودم 10 اینا میشه و یه کم که سیم تلفن رو جا به جا و دستکاری میکنم درست میشه..بازی آنلاین هم که بازی میکنم وسطاش خیلی لگ میشه. وقتی هم که کانکتم از تلفن صدای خش خش میاد..
ممنون میشم اگه کمکم کنید
![]()
سلام
من سرويس1 مگ حجمي مخابرات گرفتم ولي سرعتم بيشتر از 20-22 نميشه.
Last edited by kamran2000; 16-09-2012 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)