تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 61 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من قصد خريد چنين دستگاهي را دارم وضعيتم هم طوري است كه اگر من بخرم حداقل 5 نفر ديگر هم مشتري مي شوند ولي تا پجشنبه صبر مي كنم اگر دستگاه بي مشكلي شد حتما تهيه مي كنم . به نظر من يك دستگاه خوب هيچ ايرادي از نظر استفاده كننده نبايد داشته باشد حتي اگر در قسمت هاي باشد كه استفاده كمي دارد. وب سايت كارخانه توليد كننده فقط به معرفي كالا پرداخته و در آن Update براي اين نوع دستگاه ها نيست NTR8x وبسايت مارت هم كه خودش نوپا است به قولي پر از اشكالات ريز و درشت "پست بالا" .
    در هر صورت هزينه كمي نيست 280 تومان با احتساب يك هارد اينترنال 350 تومان با همين حدود مي شود يك دستگاه كامپيوتر به LCD وصل كرد.
    اميدوارم كالا هاي بي مشكل در اختيارمان قرار گيرد آنقدر دغدغه هاي ديگر هست كه حوصله ضدحال ايراد خرديدمان را نداشته باشيم.

2. 2 کاربر از ffa72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

من اولش ميخواستم يه دستگاه وسترن لايوبخرم ولي بعدش گفتم ببينم نووترون چه جوريه اوضاعش. در نتيجه تمام 30 صفحه رو خوندم و به يه نكته خيلي اساسي رسيدم:
    -اين دستگاه بابت قابليت هايي كه داره قيمتش2 برابر لايو درمياد ولي ايراداتش هم دقيقا" توي همون قابليت هاي اضافه اش هست !!
    يعني تلويزون ديجيتال-ضبط كردن و.......
    جالب اينكه: با اينكه دستگاه اصل كره است و مدل نسبتا" قابل توجهي هم هست كه تو بازاره ولي ايراداتش هنوز رفع نشده (گو اينكه نرم افزاري هم هست به گفته علما و حتي خود سازنده!!).حداقل من كه ترجيح ميدم بابت اين قابليت هاي ايراد دار پول(اضافي) ندم!

تنها دستگاهي كه خيلي دوست دارم ببينمش playon محصول شركتa.c .ryan هستش.
    البته يه دستگاه ديگه هم ديدم كه ظاهرا" رگ و ريشه آلماني داره به اسم trekstor و دو تا پلير اصلي داره به نام هاي آنتاريوس پلاس و اوريوس(اين يكي داراي هارد داخلي هست) منتها مهم ترين مشكلي كه دارن اينه كه دي تي اس رو ساپورت نمي كنن!!
    ولي نمايندگيش شو روم گذاشته ،يعني خودت ميتوني هاردتو ببري و دستگاهشو در محل تست كني! آدرسش طرفهاي جهان كودك هستش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستي آخرين قيمت مدل 83 توي بازار رضا 260 تومن بود.
    نكته آخر: طبق اعلام سايت سازنده :مدل 83 ويندوز 7 رو پشتيباني نمي كنه! اگه بعضي از دوستان باويندوز 7 مشكل دارن شايد مال اين باشه.

4. 2 کاربر از morcalaVIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    اغلب نسخه هايي كه در بازار از اين مستند با شكوه هست مشكل دارن من خودم نسخه HD اونو از نت دانلود كردم و همچين مشكلي نداره

اين دستگاه پخش بسيار عالي دارد
    من چندين پلير مختلف دارم و در سيستمم هم چندين نرم افزار پلير هست كه حتما همه هم دارن ولي هيچكدوم فايلها رو به شفافيت و درخشاني و كيفيت نواترون پخش نميكنن
    در خصو ص مشكلات اين دستگاه هم بايد بگويم هيچ دستگاهي كامل نيست 1000 كار صحيح انجام ميده 5 تا كارمشكل دار البته نميگم نبايد حساس بود چرا به نظر من بهترين كار اينه كه همه اونايي كه نواترون دارن هر روز و هر ساعت به نمايندگي اون يعني مارت زنگ بزنن و يا حضوري برن ( من كه هر وقت ميرم تهران حتما سر ميزنم و كلي بحث ميكنيم ) و خلاصه فشار بيارن كه اونا هم رو طرف كره اي فشار بيارن يا ايميل مستقيم طرف كره اي رو از مارت بگيريم و ايميل بارونش كنيم تا اين مشكلات كه همش هم نرم افزاري هست و به راحتي رفع ميشه رو هر چه سريعتر رفع بكنن
    البته اين فريم وير 64 از همه آپ ديتاش بدتر بود و كلي مشكل ريز و درشت داشت
    كه انشا الله رفع ميشه
    اون دوستمون هم كه ميخواد نواترون بخره و از مشكلاتش ميترسه بهش توصيه ميكنم اگر پلير خالي ميخواد بره سراغ يه چيز ارزونتر مثل WD ولي اگر ركوردر ميخواد اين دستگاه يه رقيب داشت كه اونم ديگه نديدم تو بازار باشه
    موفق باشيد
    سلام ویژه به جناب sash گل
    عزیز جون اگر شما تو بازار ایران یک دستگاه تلویزیون بخری و ببری خونه و ببینی که بعضی از شبکه هاش صدا نداره چیکار میکنی ؟ یا بری یک دستگاه ویدیو با مارک معروف بخری و بعد از نصب ببینی برنامه های تلویزیون رو که میخوای ضبط کنی ، ضبط نمیکنه چه حالی میشی ؟ صبر میکنی تا چند ماه بعد تا اگر درست بشه یا نشه ؟ یا میبری میکوبونی تو سر فروشنده و یا نمایندگیش ؟
    عزیزچان من یک چند روزی نبودم و حالا که به این تایپیک سر زدم مبینم که هنوز مشکلات حل نشده و ظاهرا از طرف نمایندگیش هم وعده سر خرمن میدند . مگه بچه هایی که این دستگاهو خریدند مفتی گرفتند ؟ برای چی باید روی عیب و ایراد دستگاه صبر کنند ؟ مگه دستگاه از اول این ایراداتو نداشته ؟
    من فکر میکنم عزیز جون ماها خودمون با خودمون رودربایستی داریم وگرنه نمیذاشتیم یک مشت واردکننده و فروشنده بی تعهد اینجوری سیامون کنند .

6. 3 کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    1- من هم نسخه 720P این مستند را دارم و مشکلی ندارد اما دنبال نسخه 1080P آن بودم که گیر آوردم و درست پخش نمی کند ، جالب اینجاست که همین نسخه در چند برنامه پخش کامپیوتر بدون هیچ مشکلی پخش می شود اما همانطور که گفتم در نواترون بصورت شطرنجی رنگ های سبز و صورتی ظاهر می شود .
    2- نمی دانم شما چقدر از DVBT دستگاه استفاده می کنید؟ اما بیشتر مشکلات دستگاه مربوط به بخش DVBT است ، مخصوصا هنگ کردن های متناوب دستگاه که واقعا کلافه ام کرده است و یا عدم برنامه ریزی در ضبط از تلویزیون ، بیشتر استفاده از دستگاه در منزل دریافت شبکه های دیجیتال است .
    3- من نسخه فریمور قبل از 64 را تجربه نکرده ام و نمی دانم واقعا در این نسخه مشکلاتش اضافه شده یا از قبل نیز این مشکلات را داشته ؟
    4- بهرحال من هم هفته ای چند بار بصورت تلفنی و حضوری از نمایندگی مارت پیگیری کرده ام و خواهم کرد تا انشاالله مشکلاتش حل شود . امید به خدا
    عزیز جون شما هم خوب صبری داری
    من نمیدونم واقعا یک سازمانی یا مرجعی برای شکایت از این نمایندگی نیست که نشستید و دست به دعا برداشتید که خدا کنه درست بشه ؟!!

8. این کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    1- این دستگاه دارای 2 پورت USB برای اتصال کول دیسک ، هارد اکسترنال و یا DVD اکسترنال است .
    2- کلا فریمور قبل از 64 این دستگاه مشکل نداشتن صدا در بیشتر شبکه های تلویزیون را دارد و این مشکل در نسخه 64 رفع شده و همه شبکه های تلویزیونی و رادیویی را با صدا پخش می کند ، اما خوب فریمور 64 نیز پر از اشکالات ریز و دزشت است که در پست های قبلی بنده و دیگر دوستان به آن اشاره کرده ایم و با انتفال مشکلات به نمایندگی مارت و پیگیری های متعدد ، شدیدا منتظر فریمور جدید آن هستیم . البته با آخرین مذاکره که با نمایندگی مارت داشتم قول دادند که تا پنجشنبه این هفته نسخه فریمور 59 را با رفع مشکل صدا روی سایت قرار دهند تا کاربران بتوانند از امکان برنامه ریزی ضبط از تلویزیون schedule تا آمدن نسخه جدید فریمور استفاده نمایند .
    3- اگر مشکلات فریمور جدید حل شود ، من فکر می کنم این دستگاه بعنوان یک پلیر قوی و کامل که پخش شبکه های دیجیتال را نیز دارد در بازار ایران بینظیر باشد ، مخصوصا پشتیبانی خوبی نظیر سایت اینترنتی ، مشاوره و انتقال مشکلات برای شرکت اصلی توسط نمایندگی مارت صورت می پذیرد .
    r-k عزیز یک سوال میکنم ناراحت نشی
    شما واقعا مشتری این دستگاهی یا کارمند نمایندگیش و یا فروشنده ؟
    اول گفتم که ناراحت نشی ، آخه دستگاهی که اینهمه مشکلات داره رو چطور تعریف میکنی ؟
    اگه واقعا خودتم خریدی و توش گیر کردی ، حداقل بچه های دیگرو راهنمایی کن تا تو این چاه نیفتند
    مگه شما در پست های قبلی نگفتی که قول دادند مشکلاتشو بزودی حل کنند ؟ پس چی شد ، حالا امروز که سه شنبه است بچه ها تا پنجشنبه صبر کنند ببینم چه گلی به سرشان زده میشه ؟
    بازم میگم ببخشید

10. این کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من قصد خريد چنين دستگاهي را دارم وضعيتم هم طوري است كه اگر من بخرم حداقل 5 نفر ديگر هم مشتري مي شوند ولي تا پجشنبه صبر مي كنم اگر دستگاه بي مشكلي شد حتما تهيه مي كنم . به نظر من يك دستگاه خوب هيچ ايرادي از نظر استفاده كننده نبايد داشته باشد حتي اگر در قسمت هاي باشد كه استفاده كمي دارد. وب سايت كارخانه توليد كننده فقط به معرفي كالا پرداخته و در آن Update براي اين نوع دستگاه ها نيست NTR8x وبسايت مارت هم كه خودش نوپا است به قولي پر از اشكالات ريز و درشت "پست بالا" .
    در هر صورت هزينه كمي نيست 280 تومان با احتساب يك هارد اينترنال 350 تومان با همين حدود مي شود يك دستگاه كامپيوتر به LCD وصل كرد.
    اميدوارم كالا هاي بي مشكل در اختيارمان قرار گيرد آنقدر دغدغه هاي ديگر هست كه حوصله ضدحال ايراد خرديدمان را نداشته باشيم.
    آفرین به شعور و درایت این دوستمون
    من هم در پست اولم گفتم که قصد خرید چنین دستگاهی رو دارم و همه صفحات را خوندم و با کلی مشکلات برای این دستگاه برخورد کردم . اگه واقعا مشکلاتش حل بشه و قابلیتهاش هم همانطور باشه که تو سایتش گفته ، خب من هم مشتری ام

12. این کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 17-09-2010 at 23:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

آقاي بهترين

نواترون يك شركت بسيار معتبر و نام آشناي آمريكايي 30 ساله است كه در زمينه نورپردازي و فيلم و سينما فعاليت ميكند. و يسياري از محصولاتش تحت لايسنس و در چين ساخته مي شود مانند بسياري از محصولات ديگر چيني از Aplle گرفته تا دمپايي nike.
    شركت iamm novatron co. korea از سال 2003 فعاليت را شروع كرده انصافا خوب بوده ولي در خارج از سيستم ما يك كار بد از آب در بيايد تا پاي برشكستگي مي روند.

در اين مورد IAMM Novatron كه در كاتالوگ دستگاه كاملي هست هم اگر شما مي گوييد firmware 64 مشكل دارد لطفا يكي از دوستاني كه اين دستگاه را دارند با firmware قبلي downdate كند اگر مشكلي ندارد اعلام كند.

آيا شركت مارت به عنوان نماينده رسمي اين محصول حاضر است زير فاكتور بنويسد در صورت عدم رفع عيب تا تاريخ فلان دستگاه بي قيد و شرط پس گرفته و پول شما بر گردانده مي شود.

15. این کاربر از ffa72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

rfah عزیز
    شما در تاریخ 2010/ 8 / 13 حدود 12 روز پیش ، اکانت جدیدتو گرفتی!
    درست از زمانی که.... مسائل و مشکلات فیرمور 64 مطرح شد.
    9تا پست گذاشتی. از این 9تا، 8تاش برای کوبیدن نوواترون بوده!

بچه هایی که این دستگاه رو دارند و مشکلات اون رو بیان کردن به این نکته اشاره داشتند که این مشکلات مربوط به firmware 64 می باشد. Firmwareهای قدیمی در سایتها موجود هست و اگه کسی مایل باشد می تواند از آنها استفاده کند... تا firmware جدیدتری بیاید.
    کسایی هم که این پلیر رو نگرفتن بهتره فعلا صبر کنن و تو خرید این جور وسایل عجله به خرج ندن.

نوواترون کره ای که مارک معروفی هست چنین مسائل و مشکلاتی داشته باشد دیگه خدا می دونه مارک های بی نامو نشون چینی که تو بازار کم نیستند... ، چطوریند

پس شما دوست عزیز
    بجای اینکه آتیش بیار معرکه بشی، اگه مارک خاصی یا مدل خاص یا برند خاصی مد نظرتون هست که به مراتب از نوواترون بهتر باشد، کاملتر و بی عیب و نقصتر ... معرفی کنید

با آرزوی سلامت و توفیق روزافزون
    درود بر best عزیز
    عزیز جان اولا که بنده در پست اولم گفتم که همه 28 صفحه این تایپیک رو خوندم و بعد نظرمو گفتم ، دوما مگه همین دوستان تو پستهای قبلی ننوشتند که فریمورهای قبل از 64 نیز مشکلاتی از قبیل نداشتن صدا و .. دارند ؟ سوما اصل بر سالم بودن و کامل بودن دستگاه است نه به چینی بودن آن ، چه بسا محصولات درجه یک چینی که خیلی بهتر از محصولاتیست که فقط ساخت ژاپن و ... را یدک میکشند .
    ضمنا خوبه که آدم یک مقدار مودب باشه ! خوب نیست که زود از کوره در بره ، مگه اینکه این انتقادات بنده و امثال من روی فروش اونا تاثیر منفی بذاره ؟!!

17. این کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    به نظر مياد يه نكته در نظر گرفته نميشه
    اكثريت مشكلات اين دستگاه مربوط به ----T و ضبط از اين طريق است تو نسخه 61 مشكل اين بود كه بعضي كانالها صدا نداشت و همينطور تو تغيير كانال هنگ ميكرد
    تو نسخه 64 كه به نظر مياد فقط براي ايران درست شده چون مينويسه 64 und ولي در نسخه قبلي فقط عدد فريم وير رو مينوشت كلي مشكل ريز و درشت اضافه شد
    چند پست بالاتر هم گفتم به نظرم بايد تعداد زيادي به خود شركت نواترون ايميل بزنيم و اين اشكال رو بگيم و بهش فشار بياريم
    من هر هفته كه ميام تهران به مارت سر ميزنم و مارت هم هميشه ميگه با نواترون در تماس هست و قرار به زودي جواب بگيره
    ولي نتونست ايميل اون طرف كره اي رو ازش بگيرم
    من فكر ميكنم اين مشكل فقط در دريافت ديجيتاي در ايران هست و بقيه در جاهاي ديگه دنيا اين مشكل رو نداشتن و از ايران هم فقط يه نفر اون هم مارت داره پيگيري ميكنه و كره اي هم خيلي عجله اي براي رفع اين مشكل نداره
    اگر دوستان بتونن ايمل ساپورت نواترون رو گير بيارن اينجا بزارن تعداد نفرات ميره بالا و كره اي هم زودتر اين ايراد رو رفع بكنه

19. 2 کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •