تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 215 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

شما به یک آنتی ویروس نیاز دارید که احتیاج به نصب نداشته باشد و من بهترین آنتی ویروس را برای این منظور به شما

معرفی میکنم.

Dr.Web CureIt! همان آنتی ویروس دکتر وب است با این تفاوت که ...

1. این نسخه از آنتی ویروس کاملا مجانی است.

2. احتیاج به نصب نداره و فقط کافیه روی آیکون که همون فایل دانلود شده است کلیک کنید تا باز بشه.

3. قابلیت آپدیت و پاک کردن ویروسها و تروجانها را دارد.

4. قابلیت استفاده از هوش مصنوعی دکتر وب در این نسخه نیز وجود دارد.

5. دیگه خودتون امتحان کنید تا متوجه بقیه امکاتانش بشید.

لینک دانلود....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5.37 MB هم حجم داره.

فقط به این نکته توجه کنید که شما هر وقت که خواستید آخرین نسخه با آخرین آپدیت های دکتر وب را داشته باشید

باید دوباره همین Dr.Web CureIt را از لینک بالا دانلود کنید. اما با این تفاوت که این آپدیت های دکتر وب هر روز به این

لینک بالا اضافه میشن.

ممنون دوست عزيز.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض چجوری خرابی های این کرم رو درست کنم؟

سلام . من چجوری خرابی های این کرم رو درست کنم؟
    البته کامل ویروس کشی کردم ولی خرابی هاش هنوز باقی مونده . این عکس گویایه:

[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by *عیسی*; 31-01-2007 at 16:51.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

مشکلم با ساختن یک یوزر جدید حل شد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کامپیوتر من این error می دهدcopy.exe teemp2.exe هر چقدر که هم کامپیوتر efdisk کردم پاک نشده
    Last edited by meh_ak; 05-02-2007 at 15:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض کمک اورژانسي *** در مورد از بين بردن ويروس بسيار قوي newfolder

با سلام خدمت اساتيد محترم اين بخش !

دوستان هم اکنون مشکل بسيار حادي گريبان گير بنده شده است که نمي دانم به چه طريقي بايستي آنرا حل کنم و آن اين است که سيستمم به يک کرم يا ويروس new folder . exe آلوده شده است و با چند آنتي ويروس معتبر سيستم را scan کردم آنها ويروس را پيدا کرده اند اما نتوانسنتد آنرا از روي سيستمم پاک کنند با اينکه بنده مجدداً ويندوزم را به خاطر ويروس هم عوض کردم بازهم اين ويروس يا کرم از روي سيستمم پاک نشده است و درحال پيشروي در سيتمم است (توليد مثل). با توجه به اينکه اطلاعات بسيار مهمي در هاردم موجود مي باشد که فعلاً قادر به Fdisk کردن سيستمم نمي باشم از تمامي اساتيد و کارشناسان محترم اين بخش کمک عاجزانه دارم که بنده را در اين زمينه در جهت از بين بردن کامل اين ويروس يا کرم از روي سيستمم راهنمايي کامل و جامع کند .
    موفق و مويد باشيد .

نوشته شده در ساعت 16:17 دوشنبه 2007/2/5

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد محترم اين بخش !

دوستان هم اکنون مشکل بسيار حادي گريبان گير بنده شده است که نمي دانم به چه طريقي بايستي آنرا حل کنم و آن اين است که سيستمم به يک کرم يا ويروس new folder . exe آلوده شده است و با چند آنتي ويروس معتبر سيستم را scan کردم آنها ويروس را پيدا کرده اند اما نتوانسنتد آنرا از روي سيستمم پاک کنند با اينکه بنده مجدداً ويندوزم را به خاطر ويروس هم عوض کردم بازهم اين ويروس يا کرم از روي سيستمم پاک نشده است و درحال پيشروي در سيتمم است (توليد مثل). با توجه به اينکه اطلاعات بسيار مهمي در هاردم موجود مي باشد که فعلاً قادر به Fdisk کردن سيستمم نمي باشم از تمامي اساتيد و کارشناسان محترم اين بخش کمک عاجزانه دارم که بنده را در اين زمينه در جهت از بين بردن کامل اين ويروس يا کرم از روي سيستمم راهنمايي کامل و جامع کند .
    موفق و مويد باشيد .

نوشته شده در ساعت 16:17 دوشنبه 2007/2/5
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mahdi hojjati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکیا

پيش فرض راه حل برای Kernel.exe

سلام به همگی من نمی دونم این موضوع به این تاپیک ربط داره یا نه! ولی خوب می خوام راه حل بوسیله برنامه برای این ویروس یا مشکل لعنتی پیدا کنیم .
    من ویندوزمو تازه عوض کردم و هر وقت به اینترنت وصل میشم فایل لعنتی Kernel.exe میره تو استارتاپ من و دفعه ی بعد که سیستم رو روشن می کنم ، هارد شدیدا قژ و قژ می کنه و سیستم رو ریستارت می کنه و در ضمن این پیام هم تند تند میاد این عکسو ببینین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه احیانا از اعضاء عزیز پی سی وورلد کسی یه این مشکل بر خورده در جریان بذاره .

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

منم دقیقا این مشکل را داشتم ولی ویندوز را عوض کردم خیلی ویروس کسافتیه تو رو هک کردند برو توی ویندوز سیستم 32 اونجا این فایل هست بری تو مشخاصتش نوشته نوید هک!
    من که نتونستم کاری کنم و ویندوز را عوض کردم خیلی دوست دارم ببینم چی جوری حل میشه

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

سلام رايانه من به ويروس winlogon.exe وservices.exe و eksplorasi.exe آلوده شده و كاسپارسكي هم نميتونه پاكش منه و نميشه انتي ويروس جديدي هم نصب كرد چون هنگام نصب رستارت ميشه .كمكم كنيد.چطور نابودش كنم؟
    دوست عزيز اول كاسپراسكي خودت رو پاك كن بعد يه ويروس كش ديگه مثل بيت دفندر يا "اي وي جي" نصب و آپديت كن بعد بپاكش

در آغاز فعالیت mansuri_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض راه حل

منو به خاطر تأخیرم ببخشید، آخه امتحاناتم شروع شده بود !!
    برای شروع بصورت زیر عمل کنید:
    برنامه notepad را باز کرده و دستورات زیر را در آن بنویسید:
    [AutoRun]
    Open c:\
    از منوي فايل گزينه Save AS را انتخاب كنبد و آن را به صورت زير در درایو C ذخيره كنيد :

File Name : AutoRun.inf
    Save as type :All Files
    Encoding: ANSI

از شما سؤالی پرسیده خواهد شد با این پیام که : “ فایل دیگری با این نام وجود دارد آیا میخواهید آنرا جایگزین کنید؟ ”
    که شماyes را میزنید ٬ اکنون همین کار را برای درایوهای دیگرتان نیز انجام دهید با این تفاوت که برای هر درایوی نام آن درایو را در جلوی دستور open نوشته و سپس آنرا در درایو مورد نظر ذخیره کنید.( مثلآ برای درایو d دستورopen بصورت
    open d:\
    خواهد بود و ... )

تا اینجا توانستیم aoutorun درایوهارو به حالت قبلی برگردونیم ،حالا برای رهایی از دست پیامی که مربوط به temp2.exe هست و در هنگام بالا اومدن ویندوز با اون مواجه میشیم بصورت زیر عمل میکنیم:

یک آیکن appelication را از یه جای کامپیوترتون پیدا کرده و اونو به temp2 تغییر نام بدین ( شکل این آیکن شبیه خود آیکن temp2 هستش )وسپس در مسیر c:\windows\system32 کپیش کنید حالا پیام مربوط به جایگزینی رو تایید کنید و روی همین آیکن جدیدتون راست کلیک کرده و در قسمت properties خاصیت Read Only اونو تیک دارش کنید ، اکنون به امید درست شدن کامپیوترتون یه ریستارت بکنیدش ، امید وارم که موثر بوده باشه؛ اگه براتون مشکلی پیش اومد همینجا مطرحش کنید؛
    از شما آقای mashhadkhafan به خاطر مطرح کردن یه راه حل دیگه خیلی ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •