تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 598 اولاول ... 202627282930313233344080130530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بهراد میگفتن برا مولتی تاچ باید صفحه خازنی باشه که هست. دیگه چی میخواد که سخت افزارش ساپورت نمیکنه؟؟؟ شاخ غول میخوان بشک.نن؟

2. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان کسی به من جواب نداد

این هندزفری بلوتوث چه قدر شارژ نگه میداره؟

گوشی من فردا به دستم میرسه

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

نه بابا اون جوری هم دیگه نیست چند بار که اشتباه بزنی 30 ثانیه گوشی نمیدونم چی کار میکنه بعد از 30 ثانیه باز دوباره باید قفل باز کنی

آقا این gsmarena چرت هم زیاد میگه مولتی تاچ با آندو 2.1 اضافه میشه!!!!!!!!!!!
    مولتی تاچ هوم جور که گفتین کاربردش فقط تو وب و زوم کردن هست ( به غیر از آیفون و بازی هاش) پس برای کسی که با گوشیش زیاد تو وب نمیره زیاد نباید مهم باشه
    هيرو دوست من كه رفت فلش...كل فك و فاميل مرده و زنده هم يه احوال پرسي حسابي شدن...

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

نه بابا اون جوری هم دیگه نیست چند بار که اشتباه بزنی 30 ثانیه گوشی نمیدونم چی کار میکنه بعد از 30 ثانیه باز دوباره باید قفل باز کنی
    سعيد اگه باز هم ادامه بدي نفلت ميكنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من اولین پستم تو این انجمنه و نمیدونم جای مناسبی هست برای این نوشته یا نه؟
    به نظر خودم تو کلوپ اختصاصی خود گوشی اگر بود بهتر بود. در هر صورت مدیران هرطور صلاح دونستن جابجا کنن.
    امروز عصر اتفاقی از جمهوری رد میشدم که گفتم یه قیمت از سونی اریکسون ایکسپریا ایکس 10 بگیرم.
    با اینکه اصلا قصد خرید نداشتم اما برخوردهای ضد و نقیض فروشگاهها من رو کنجکاو تر کرد.
    اول از مرکز موبایل ایران شروع کردم و یکراست رفتم سراغ فروشگاه اصلی خود شرکت پارس نیکاتل و گوشی موجود بود با گارانتی پارس نیکاتل و قیمت مقطوع 700000 تومان.البته پک نیمه فول.
    یک اصطلاحی برای این گوشی جا افتاده به اسم فول پک و هاف پک.
    که برای من یکم خنده دار بود .
    خلاصه تفاوت این دوتا پک هم در داشتن کیف چرمی و هندزفری بلوتوث هست.که مدل فول پک شامل هر دوی اینها میشه و مدل هاف پک این دو قلم رو نداره.
    پارس نیکاتل هم فقط مدل هاف پک با قیمت 700000 تومان داره.
    روبروی اون هم فروشگاه اصلی شرکت پارس کامتل هست .
    اونجا با فول پک و گارانتی یکساله و بیمه نامه یکساله شرکت بیمه نوین باقیمت 750000 تومان در هر دو رنگ. با کلی کلنجار اخرین قیمت 745000 تومان کمتر ندادن.
    فروشگاه اصلی اتصالات هم داشت و با مدل هاف پک 710000 تومان که گفت الان فقط سفید داره.
    بعد من رفتم علاالدین و اونجا چندتا دوست و اشنا دارم.
    کلی گشتم و همه مدل قیمت میدن.بدون گارانتی با پک فول کمتر از 635000 گیرم نیومد البته از بین دوستان و گرنه همه 660000 تومان قیمت میدادن.
    با مدل هاف پک هم میشد تا 620000 تومان هم خرید اما بدون گارانتی با هاف پک خیلی کم گیر میاد.
    با گارانتی سیتادل هم پیدا کردم اما با هاف پک 680000 تومان و خیلی هم کم بود.
    اتفاقی پیش یکی از این دوستان بودم که مغازه بغل دستش (طبقه یکی مونده به اخر) که نماینده پارس کامتل هستش در همون موقع نماینده فروش شرکت اومد اونجا و داشت یک تعداد گوشی به این نمایندگیش میداد. من از دوستم خواستم قیمت دقیق بگیره از اون نماینده.
    خلاصه اون مغازه که نماینده بود با اینکه نمیخواست از این گوشی بگیره از شرکت اما تا این همسایش ازش قیمت گرفت دوتا دونه یکی مشکی و یکی سفید از کارمند شرکت پارس کامتل گرفت.
    اینم بگم که با گارانتی پارس کامتل کلا از دو طرف جعبه پلمپ شده و روی جعبه هم یک برچسب دایره شکل هست که نوشته به این شماره اس ام اس بزنید و اصل بودن گوشی و گارانتی رو چک کنید. و کل جعبه هم درون یک نایلون با نشانهای پارس کامتل وکیوم شده و نمیتونید قبل از خریدن محتویات درون جعبه رو ببینید.
    به هر مغازه داری هم که میگی با بیمه داری یا نه ؟ بهت میخنده و کلی مسخره میکنه که این با بیمه وجود نداره و اگر یک مغازه دار بهت نشون داده بیمه نامه رو تقلبیه و خودش گذاشته روش.
    هرچی هم من میگفتم من تو فروشگاه اصلی خود شرکت پارس کامتل دیدم میگن نمیشه و فقط اچ تی سی ها ی یاس و پرشین تلکام بیمه دارن.
    حتی این دوستای خودم هم قبول نمیکردن.
    خلاصه این مغازه همسایه دوست من بعد از رفتن نماینده شرکت اومد تو مغازه ای که ما نشسته بودیم و گفت بیا این رو برای تو برداشتم.
    این دوست من هم میگفت من نخواستم فقط گفتم قیمت بگیر و من هم همینا رو میگفتم اما اون میگفت من نمیخواستم از این گوشی بردارم و را دستم نیست بفروشم و برای تو برداشتم.
    منم اومدم بهانه بیارم که نگیرم چون اصلا تصمیم گوشی خریدن نداشتم گفتم اگر گوشی فول پک باشه من بر میدارم. اونم واقعا نمیدونست چی توش داره خلاصه کلی تلفن زد این طرف و اون طرف تا نماینده شرکت رو پیدا کرد و پرسید وسایل توی پک چیه؟ که فهمیدیم فول پک هستش.
    دیگه من کلی تو رودرواسی مونده بودم و نمیدونستم چجوری در برم بیام بیرون.
    دوباره من گفتم من با بیمه نامه میخواستم بخرم و این بیمه نداره. دیگه فروشنده کلافه شده بود و نمیدونست چیکار کنه.
    اما حسابی ناراحت بود و به این دوست من که همسایش بود میگفت من بدون اجازه صاحب مغازه این رو برداشتم و فاکتور جدا گرفتم و اینجوری برای من بد میشه.دوست منم برای من توضیح داد که این فقط فروشنده هست و فکر میکنم این گوشی رو زیرابی برداشته که اصلا تو لیست مغازه نزنه و حتی گفت به نماینده شرکت گفته یکیش رو برمیداره و یکی رو بر میگردونه و حالا که تو نمیخواهی توش مونده چیکار کنه؟
    حالا هرچی من میگم نمیخوام اون میگه یه کمکی به من بکن ابروی من میره.
    اخرش قرار شد به شرط اینکه باز کنیم و ببینیم اگر فول پک بود مال من و اگر نبود مال خودش.
    تا اومد باز کنه تازه یادم افتاد قیمت نگفته طرف به ما.
    دوباره رفتیم سر اصل مطلب و چک و چونه قیمت.
    اول گفت 720 بده دید من دارم خداحافظی میکنم گفت 690 بردار.
    اما من نمیخواستم بگیرم گفتم اگر بخوام این قیمت بگیرم میرم با بیمه میگیرم.
    خلاصه دوست من اومد وسط و قرار شد هرچی فاکتور خریدش هست من یک خیری به اصطلاح خودشون بزارم روش و بردارم. منم دیگه نمیدونستم چه بهانه ای بیارم که نگیرم.
    فاکتور خریدش 650000 تومان بود. دوست منم گفت 10000 بزار روش بده بهش.
    اول زیر بار نمیرفت اما بعدش که دید من از خدامه که نگیرم گفت بیا بگیر ببر خدا خیرتم بده که من رو نجات دادی فقط زودتر پولش رو بده که من بدم به نماینده شرکت و این یکیش رو برگردونم تا طرف از پاساژ نرفته بیرون.
    منم پول رو دادم و تا وکیوم روی جعبه و پلمپ های دو طرف رو باز کردیم اولین چیزی که افتاد بیرون کارت گارانتی و کارت بیمه نامه نوین بود.
    دیگه تو مغازه همه ترکیده بودن از خنده و همه تعجب کرده بودن و تازه فهمیدن من درست میگم که بیمه داره.
    اون فروشنده هم که اه از نهانش بلند شده بود که چرا این قیمت داده و میگفت فکر میکرده بدون بیمه هست چون تا حالا محصولات سونی اریکسون با بیمه ندیده بوده.
    اینجوری من بینوا هم صاحب این گوشی شدم و شد توفیق اجباری.

شرمنده میدونم طولانی شد و سرتون رو درد اوردم.
    اما این هم یک اطلاع رسانی دقیق از قیمت و انواع گوشی شد و هم یک خاطره برای خودم.
    اخه من اصلا از اندریود هیچی نمیدونم و تا حالا از نزدیکم ندیده بودم اما بخاطر زیبایی گوشی از این خوشم اومده بود البته فقط در عکسها دیده بودم و اصلا قصد خرید نداشتم چون میترسم نتونم مثل ویندوز موبایل برنامه پیدا کنم و روش نصب کنم و باهاش کار کنم.

در هر صورت هر راهنمایی میتونید به من بکنید بینهایت سپاسگذار میشم.

7. 5 کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

این هندزفری بلوتوث چه قدر شارژ نگه میداره؟
    اگه فرق زیادی با mh100 نکنه شارژش خیلی خوبه. خیلی کم مصرفه

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

یه چیز خیلی جالب تو Security گوشی هست به اسم Unlock pattern. میتونی یه رمز که بصورت به خط هستش بهش بدی که هر موقع خواستی گوشی رو از حالت استند بای خارج کنی ازت بپرسه
    سلام.

البته این چیز جدیدی نیست و برای ویندوز موبایل هایی که 3D رو ساپورت میکنن حتی حالت سه بعدیش هم هست.

سامان جون حواست باشه...اگه اينو زيادي اشتباه بزني قفل ميكنه و به اين سادگي باز نميشه...من هيرو دوستم رو زدم بيچاره مجبور شد فلش كنه...
    پس دست ادمي مثل من كه نديد بديد هست ميدي حواست باشه....
    سلام.

به این سبک هم که شما میفرمایید نیست دوستتون دقت نکرده وقتی رمز یا همون پترن رو تنظیم میکنه یک Emailالبته Gmail ازش میگیره و وقتی پترن رو فراموش بکنه میتونه (یا زیاد اشتباه بزنه و قفل بشه) با وارد کردن اون جی میل دوباره گوشی رو برگردونه تو حالت عادی.
    سلام.

بار اول 30 ثانیه قفل میشه بار دوم 1 دقیقه بار سوم 2 بار چهارم 4 بار پنجم 8 و.....همینطور با توانی از 2 تصاعدی بالا میره.

10. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    من اولین پستم تو این انجمنه و نمیدونم جای مناسبی هست برای این نوشته یا نه؟
    به نظر خودم تو کلوپ اختصاصی خود گوشی اگر بود بهتر بود. در هر صورت مدیران هرطور صلاح دونستن جابجا کنن.
    امروز عصر اتفاقی از جمهوری رد میشدم که گفتم یه قیمت از سونی اریکسون ایکسپریا ایکس 10 بگیرم.
    با اینکه اصلا قصد خرید نداشتم اما برخوردهای ضد و نقیض فروشگاهها من رو کنجکاو تر کرد.
    اول از مرکز موبایل ایران شروع کردم و یکراست رفتم سراغ فروشگاه اصلی خود شرکت پارس نیکاتل و گوشی موجود بود با گارانتی پارس نیکاتل و قیمت مقطوع 700000 تومان.البته پک نیمه فول.
    یک اصطلاحی برای این گوشی جا افتاده به اسم فول پک و هاف پک.
    که برای من یکم خنده دار بود .
    خلاصه تفاوت این دوتا پک هم در داشتن کیف چرمی و هندزفری بلوتوث هست.که مدل فول پک شامل هر دوی اینها میشه و مدل هاف پک این دو قلم رو نداره.
    پارس نیکاتل هم فقط مدل هاف پک با قیمت 700000 تومان داره.
    روبروی اون هم فروشگاه اصلی شرکت پارس کامتل هست .
    اونجا با فول پک و گارانتی یکساله و بیمه نامه یکساله شرکت بیمه نوین باقیمت 750000 تومان در هر دو رنگ. با کلی کلنجار اخرین قیمت 745000 تومان کمتر ندادن.
    فروشگاه اصلی اتصالات هم داشت و با مدل هاف پک 710000 تومان که گفت الان فقط سفید داره.
    بعد من رفتم علاالدین و اونجا چندتا دوست و اشنا دارم.
    کلی گشتم و همه مدل قیمت میدن.بدون گارانتی با پک فول کمتر از 635000 گیرم نیومد البته از بین دوستان و گرنه همه 660000 تومان قیمت میدادن.
    با مدل هاف پک هم میشد تا 620000 تومان هم خرید اما بدون گارانتی با هاف پک خیلی کم گیر میاد.
    با گارانتی سیتادل هم پیدا کردم اما با هاف پک 680000 تومان و خیلی هم کم بود.
    اتفاقی پیش یکی از این دوستان بودم که مغازه بغل دستش (طبقه یکی مونده به اخر) که نماینده پارس کامتل هستش در همون موقع نماینده فروش شرکت اومد اونجا و داشت یک تعداد گوشی به این نمایندگیش میداد. من از دوستم خواستم قیمت دقیق بگیره از اون نماینده.
    خلاصه اون مغازه که نماینده بود با اینکه نمیخواست از این گوشی بگیره از شرکت اما تا این همسایش ازش قیمت گرفت دوتا دونه یکی مشکی و یکی سفید از کارمند شرکت پارس کامتل گرفت.
    اینم بگم که با گارانتی پارس کامتل کلا از دو طرف جعبه پلمپ شده و روی جعبه هم یک برچسب دایره شکل هست که نوشته به این شماره اس ام اس بزنید و اصل بودن گوشی و گارانتی رو چک کنید. و کل جعبه هم درون یک نایلون با نشانهای پارس کامتل وکیوم شده و نمیتونید قبل از خریدن محتویات درون جعبه رو ببینید.
    به هر مغازه داری هم که میگی با بیمه داری یا نه ؟ بهت میخنده و کلی مسخره میکنه که این با بیمه وجود نداره و اگر یک مغازه دار بهت نشون داده بیمه نامه رو تقلبیه و خودش گذاشته روش.
    هرچی هم من میگفتم من تو فروشگاه اصلی خود شرکت پارس کامتل دیدم میگن نمیشه و فقط اچ تی سی ها ی یاس و پرشین تلکام بیمه دارن.
    حتی این دوستای خودم هم قبول نمیکردن.
    خلاصه این مغازه همسایه دوست من بعد از رفتن نماینده شرکت اومد تو مغازه ای که ما نشسته بودیم و گفت بیا این رو برای تو برداشتم.
    این دوست من هم میگفت من نخواستم فقط گفتم قیمت بگیر و من هم همینا رو میگفتم اما اون میگفت من نمیخواستم از این گوشی بردارم و را دستم نیست بفروشم و برای تو برداشتم.
    منم اومدم بهانه بیارم که نگیرم چون اصلا تصمیم گوشی خریدن نداشتم گفتم اگر گوشی فول پک باشه من بر میدارم. اونم واقعا نمیدونست چی توش داره خلاصه کلی تلفن زد این طرف و اون طرف تا نماینده شرکت رو پیدا کرد و پرسید وسایل توی پک چیه؟ که فهمیدیم فول پک هستش.
    دیگه من کلی تو رودرواسی مونده بودم و نمیدونستم چجوری در برم بیام بیرون.
    دوباره من گفتم من با بیمه نامه میخواستم بخرم و این بیمه نداره. دیگه فروشنده کلافه شده بود و نمیدونست چیکار کنه.
    اما حسابی ناراحت بود و به این دوست من که همسایش بود میگفت من بدون اجازه صاحب مغازه این رو برداشتم و فاکتور جدا گرفتم و اینجوری برای من بد میشه.دوست منم برای من توضیح داد که این فقط فروشنده هست و فکر میکنم این گوشی رو زیرابی برداشته که اصلا تو لیست مغازه نزنه و حتی گفت به نماینده شرکت گفته یکیش رو برمیداره و یکی رو بر میگردونه و حالا که تو نمیخواهی توش مونده چیکار کنه؟
    حالا هرچی من میگم نمیخوام اون میگه یه کمکی به من بکن ابروی من میره.
    اخرش قرار شد به شرط اینکه باز کنیم و ببینیم اگر فول پک بود مال من و اگر نبود مال خودش.
    تا اومد باز کنه تازه یادم افتاد قیمت نگفته طرف به ما.
    دوباره رفتیم سر اصل مطلب و چک و چونه قیمت.
    اول گفت 720 بده دید من دارم خداحافظی میکنم گفت 690 بردار.
    اما من نمیخواستم بگیرم گفتم اگر بخوام این قیمت بگیرم میرم با بیمه میگیرم.
    خلاصه دوست من اومد وسط و قرار شد هرچی فاکتور خریدش هست من یک خیری به اصطلاح خودشون بزارم روش و بردارم. منم دیگه نمیدونستم چه بهانه ای بیارم که نگیرم.
    فاکتور خریدش 650000 تومان بود. دوست منم گفت 10000 بزار روش بده بهش.
    اول زیر بار نمیرفت اما بعدش که دید من از خدامه که نگیرم گفت بیا بگیر ببر خدا خیرتم بده که من رو نجات دادی فقط زودتر پولش رو بده که من بدم به نماینده شرکت و این یکیش رو برگردونم تا طرف از پاساژ نرفته بیرون.
    منم پول رو دادم و تا وکیوم روی جعبه و پلمپ های دو طرف رو باز کردیم اولین چیزی که افتاد بیرون کارت گارانتی و کارت بیمه نامه نوین بود.
    دیگه تو مغازه همه ترکیده بودن از خنده و همه تعجب کرده بودن و تازه فهمیدن من درست میگم که بیمه داره.
    اون فروشنده هم که اه از نهانش بلند شده بود که چرا این قیمت داده و میگفت فکر میکرده بدون بیمه هست چون تا حالا محصولات سونی اریکسون با بیمه ندیده بوده.
    اینجوری من بینوا هم صاحب این گوشی شدم و شد توفیق اجباری.

شرمنده میدونم طولانی شد و سرتون رو درد اوردم.
    اما این هم یک اطلاع رسانی دقیق از قیمت و انواع گوشی شد و هم یک خاطره برای خودم.
    اخه من اصلا از اندریود هیچی نمیدونم و تا حالا از نزدیکم ندیده بودم اما بخاطر زیبایی گوشی از این خوشم اومده بود البته فقط در عکسها دیده بودم و اصلا قصد خرید نداشتم چون میترسم نتونم مثل ویندوز موبایل برنامه پیدا کنم و روش نصب کنم و باهاش کار کنم.

در هر صورت هر راهنمایی میتونید به من بکنید بینهایت سپاسگذار میشم.
    عجب سرگذشتی داشتی مش فرزاد چهار!!!

12. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

وجود یک کلوپ خاطرات موبایلی احساس میشه

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    وقت ندارم کل تاپیکو بخونم
    دوستانی که این گوشیو دارن یک بررسی خلاصه لطف کنن بزارن
    اگرم قبلا گذاشتین کدوم صفحست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •