ورژن جدید نرم افزار و اخرین vALUEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن جدید نرم افزار و اخرین vALUEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوستان بازی کرک شد و الان دارم از عموم یاد میگیرم فقط میخوام بدونم قضیه ی این vALUE ها چیه که تا به یه سری از مراحل خاص میرسیم باید بریزیم توی drm offline
اینم آموزش افلاین بازی کردن بازی
من کامل بهت میگم اول بازی رو پاک کن دقت کن که توی unistall کردن assassins creed 2 جدا و ubisoft game launcher جدا unistall میشن پس هر دو رو پاک کن بعد از نصب بازی اول یه بار کانکت شو و launcher رو آپدیت کن بعد برو host رو تغییر بده و کارای دیگه باید قبل کرک کردن حتما یک بار به نت وصل بشی و launcher رو آپدیت کنی
دقیقا, یعنی هر وفت نمیدونستی که باید کجا بری و روی نقشه چیزی بهت نگفته باید آپدیت کنی. باید Value.db رو جایگزین کنی.
آقا بگیر Assasin رو پاک کن و از اول نصب کن. بعد مستقیما روی آیکن AssassinsCreedIIGame.exe دابل کلیک کن. بعد باید آپدیت کنه. بعد بیا بیرون (بدون اینکه لوگین کنی یا کار دیگه ای...). حالا مراحل کرک رو انجام بده. بازی باید اجرا بشه.
اگر نشد ویندوزت رو عوض کن. آخرین گزینه همین هست.
من میخوام برم این بازی را بخرم
ورژن خاصی اش را باید بخرم که این کرک ها روشون کار کنه یا هر چی بود فرق نمیکنه؟
همچين زيادم خوشحال نباشين اين كرك تا 5 مرحله بيشتر بهتون سيو نميده!
کمک کمک
من توی مرحله ای که PAOLA بهش مخفی شدن توی مردم رو یاد میده گیر کردم دنبالش میریم یه دوری کوتاه توی شهر رو میزنم جوری که نباید مامورا من رو ببینن ولی وقتی که بر میگردیم سرجای اولمون دیگه چیزی نمیگه چرا ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟
نمیدونمم که چرا از داخل بازی عکس نمیگیره عکسهایی رو که میگیرم همشون سفید میوفتن
Last edited by Mohammad_Sn2001; 03-04-2010 at 12:08.
شما چرا جوش می زنی ؟
چه ربطي داشت؟! بنده همين الان با يه فروشنده داشتم صحبت ميكردم از همين كرك اسفاده كرده تا 5 مرحله بيشتر بهش سيو نميده با چشماي خودم هم ديدم! البته من اين بازي را خيلي وقت پيش رو Xbox360 تمومش كردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)