ممنون دوست عزیز از راهنماییت , فعلا باید یک ماه دیگه صبر کنم تا دوباره سرویسم تموم بشه زنگ بزنم ببینم پورت خالی دارن یا نه !! گرفتاری شدیم !!
ممنون دوست عزیز از راهنماییت , فعلا باید یک ماه دیگه صبر کنم تا دوباره سرویسم تموم بشه زنگ بزنم ببینم پورت خالی دارن یا نه !! گرفتاری شدیم !!
سلام دوستان.
بعد از فسخ قراردادم با شاتل تصمیم گرفتم برم صبا نت یا پارس آنلاین
و اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.
تو تماسی که داشتم بهم گفتن محدوده و شهرک ما پورت خالی دارن و با جواز یا نامه دانشجویی حاضرم سرویس 512 بگیرم
محله ما پایین تر از تهرانسره که یکی از دوستام بچه پیروزیه گفت سرعت دانلود 150 کیلوبایت هست میخوام بدونم آیا واسه منم شبانه سرعت تا این حد بالا یا بالاتر میره.یا سرعت خیلی پایین میاد
ممنون میشم راهنماییم کنید تا انتخاب درستی داشته باشم
اولویت اول من دانلود شبانه هست
سلام.بچه ها من الان اشتراک سه ماهه از پارس دارم که 20 روزش گذشته.من الان میتونم درخواست جمع آوری بدم یا باید صبر کنم سه ماه تموم بشه؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
چرا ناراضی هستی؟
یه عده طرفدار پروپاقرص پارس آفلاین ان که
میگن از بقیه بهتره
هروقت خواستی جمع میکنن بقیه پولت رو هم درجا بهت میدن فقط لطفا پیش شماره یا منطقه مخابراتی رو بگو شاید بدرد من بخوره ممنون.
سرعت خوبه... راضی هستیم... نسبت به اولای سال بهتر شده...
بچه ها من 10 روز دیگه شارژم تموم میشه ولی شارژم تمومه. میشه الان برای دوره سه ماهی بعد شارژ کنم یا باید بزارم دورش تموم بشه؟
شما قبل از موعد اگه شارژ کنید دیگه به قطعی نمیخورید من همیشه یک هفته قبل شارژ میکنم البته آنلاین.
میشه اسم کد سرویستون رو بگین؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)