تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 30 از 49 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.

آرسنال اگه بازکن نمیفروخت اللن اینجا نبود که امشب بازیشو ببینیم و باید مثل خیلی از تمهای دیگه که با ساخت ورزشگاه جدید بدبخت شد تو لیگ دسته 2 3 تشویقش میکردیم. کسی هم از این تیم ناراضی نیست (من که نیستم) ما از مصدومیتها ناراضیم که معلوم نیست از کجا و چرا اینقدر زیادن.

آنری خودش خواست بره مگه کسی انداختش بیرون، ونگر کسی نیست که به زور بازیکن رو نگه داره. هنوز مصاحبه های آنری یادمه:
    من به اونجا میرم به خاطره ورزشگاهشون به خاطره تاریخشون به خاطره سبک بازیشون. به هیچ وجه نمیتونی خشم و ناراحتیه منو وقتی این جمله هارو از آنری وینوشتم درک کنی، من این بازیکن رو هیچ وقت اسطوره نمیدونم، هیچ وقت اسطوره یعنی برگکمپ اسطوره یعنی تونی آدامز (Mr. Arsenal) نه کسی که باشگاهش رو به خاطره یه پیت حلبیه جام قهرمانان فروخت. من منکره زحمت و بازیهای استثناییش نمیشم ولی دیگه اون علاقه به آنری پیشه خیلی از هوادارای آرسنال مرد. (اینم بگم من خودم یه جورایی میشه گفت یه خاطره آنری آرسنالی شدم ولی آرسنال برام از هرکسی مهمتره حال چه آنری باشه چه بازیکن دیگه)

اینم یکی دیگه از مصاحبه های آنری: کاری که ونگر برای آرسنال میکنه بالای 30 سالگیه من جواب میده و من نمیتونم تا اون موقع صبر کنم. هه .......
    شما مطمئن باش آنری هم یه اسطوره هست و هم بهترین بازیکن تاریخ باشگاتون هست. شما اگه مثلا یکمی پولدارتر بودین و می تونستین بازیکنانی زیادی تری بخرین و همش بازیکن جوون نمی خریدین هیچ وقت شاید آنری از باشگاه نمی رفت. خوب یه بازیکن حق داره چه قدر یه تیم جام نبره. فکر کنم آنری بیشتر به خاطر اینکه توی جام باشگاه اروپا تا حالا قهرمان نشده بودین رفت. اگه شما باشگاتون پولدار بودش شاید حتی اون فینال بارسلونا رو می بردین و قهرمان می شدیدن. آنری خیلی اون موقع آمده بود ولی بازیکنی مثل لمن همه کارهارو خراب کرد و اول بازی اخراج شد. کلا من بازیکنی مثل آنری رو در مجموع خیلی بهتر از بازیکنانی مثل رونالدو و کاکا و برکمپ و ... می دونم

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو نیو کمپ ... اونجایی که تا حالا هیچ تیمی بدون گل خورده ازش بیرون نیومده جبران می کنیم...
    ولی تاریخ میگه چلسی گاس هیدینک کبیر توی نیو کمپ از بارسا گل نخورد .

با این کیفیتی که بارسا در نیمه اول بازی کرد امیدوارم منچستر حذف بشه و به فینال نرسه ، باختن به بایرن و لیون رو میشه تحمل کرد ولی باخت مجدد توی فینال به بارسا رو دیگه نمیشه ، حتی تصورش هم آزار دهنده است .

البته با محرومیت پیکه و اخراج کاپیتان متعصب کاتالان ها هنوز کورسوی امیدی به بالا نیومدن بارسا هست ( هرچند که با وجود محرومیت فابرگاس و مصدومیتهای پیاپی بازیکنان خیلی بعید به نظر میرسه)
    ، فکر کن اگه رئال هم بازیکنی مثل پویول داشت چی میشد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فابرگاس در بازی دشیب مصدوم شد و احتمالا تمام بازی های این فصل آرسنال رو از دست خواهد داد.
    منبع:اسکای اسپرت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    واقعا حیفه دم جام جهانی همه دارند مصدوم میشن...
    Last edited by masud-000000; 01-04-2010 at 11:06.

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

فابرگاس در بازی دشیب مصدوم شد و احتمالا تمام بازی های این فصل آرسنال رو از دست خواهد داد.
    منبع:اسکای اسپرت
    کد:
    واقعا حیفه دم جام جهانی همه دارند مصدوم میشن...
    اخه با وجود اینیستا و زاوی و ژاوی الونسو مگه به فابرگاس بازی درست حساب می رسه.
    مثل یورو 2008.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ولی تاریخ میگه چلسی گاس هیدینک کبیر توی نیو کمپ از بارسا گل نخورد .

با این کیفیتی که بارسا در نیمه اول بازی کرد امیدوارم منچستر حذف بشه و به فینال نرسه ، باختن به بایرن و لیون رو میشه تحمل کرد ولی باخت مجدد توی فینال به بارسا رو دیگه نمیشه ، حتی تصورش هم آزار دهنده است .
    البته با محرومیت پیکه و اخراج کاپیتان متعصب کاتالان ها هنوز کورسوی امیدی به بالا نیومدن بارسا هست ( هرچند که با وجود محرومیت فابرگاس و مصدومیتهای پیاپی بازیکنان خیلی بعید به نظر میرسه)
    ، فکر کن اگه رئال هم بازیکنی مثل پویول داشت چی میشد .
    آره دیگه .طرفدارای چلسی می تونن گل نخوردن تو نیو کمپ رو بزارن تو ویترین افتخاراتشون.واقعا این افتخار بزرگیه که نصیب هیچ تیمی نمیشه!

منچستر که بدون رونی نمیتونه کاری از پیش ببره و بالا بیا نیست(مگه اینکه اتفاقات غیر منتظره فوتبال کاری کنه که این تیم بالا بیاد) ...
    ولی خدا وکیلی حیفه که تیم هایی مثل بارسا و آرسنال حذف بشن...
    مثلا فکرشو کن که فینال بین زسکا و بوردو باشه...چه حالگیری میشه !
    Last edited by masud-000000; 01-04-2010 at 11:10.

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

آره دیگه .طرفدارای چلسی می تونن گل نخوردن تو نیو کمپ رو بزارن تو ویترین افتخاراتشون.واقعا این افتخار بزرگیه که نصیب هیچ تیمی نمیشه!

منچستر که بدون رونی نمیتونه کاری از پیش ببره و بالا بیا نیست(مگه اینکه اتفاقات غیر منتظره فوتبال کاری کنه که این تیم بالا بیاد) ...
    ولی خدا وکیلی حیفه که تیم هایی مثل بارسا و آرسنال حذف بشن...
    فکرشو کن که فینال بین زسکا و بوردو باشه...چه حالگیری میشه !
    اینقدر گفتین که کم کم خودتون هم دارید باور می کنید که منچستر به رونی وابسته است.
    چندبار تا حالا جواب این حرف ها رو خدا وکیلی من نوشتم.بچها هم گفتن.
    بابا خجالت بکشید دیگه.به خدا زشته پس فردا مردم پشتتون می گم فراموشی دارید
    بار ها گفتم باز هم می گم.منچستر همون منچستر هستش که بعد رفتن رونالدو بود.بعد رفتن بکهام بود.بعد رفتن ونیستروی بود ... بازم باید بگم.
    نمی دونم چرا شما فکر می کنید منچستر به یه بازیکن وابسته هستش.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینقدر گفتین که کم کم خودتون هم دارید باور می کنید که منچستر به رونی وابسته است.
    چندبار تا حالا جواب این حرف ها رو خدا وکیلی من نوشتم.بچها هم گفتن.
    بابا خجالت بکشید دیگه.به خدا زشته پس فردا مردم پشتتون می گم فراموشی دارید
    بار ها گفتم باز هم می گم.منچستر همون منچستر هستش که بعد رفتن رونالدو بود.بعد رفتن بکهام بود.بعد رفتن ونیستروی بود ... بازم باید بگم.
    نمی دونم چرا شما فکر می کنید منچستر به یه بازیکن وابسته هستش.
    ما فکر نمی کنیم که منچستر به یه بازیکن وابسته هست....ما یقین داریم.
    چرا چون 70% گل هایی که منچستر میزنه همیشه(لااقل تو این 10 سال اخیر) فقط توسط یکی از بازیکناش(بازیکن اصلیش) زده شده

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دارید بحث های بی خود می کنید. به تیمهای هم توهین نکنید. من خودم قبل از اینکه طرفدار بارسا باشم طرفدار چلسی هستم ولی این حرفا که می زنید مسخرست.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

والا !!

بیاید در مورد آخرین بازی های انجام شده بحث کنیم !!! وگرنه چیزی که کم نمیاد حرف هست و جواب حرف های این چنینی !!!!! بذارید تاپیک کمی مفید باقی بمونه !!
    Last edited by Mohammad; 01-04-2010 at 12:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •