سلام
من اینجا گیر کردم
باید چیکار کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اینجا گیر کردم
باید چیکار کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقآ...هوش مصنوعی خیلی فاجعه بود تو بعضی از مراحل...(پیشنهاد میشه کسانی که هنوز بازی رو می خوان شروع کنن روی هارد آغاز کنن که بازی بی نهایت آسونه)!،عوضش دشمن معلولیت ذهنی داره...![]()
البته شما اینو به حساب اولین مدال افتخار بزار که قراره اگر سریهای بعدی داشته باشه بعدآ پیشرفتهاش بهتر و بیشتری ازش ببینیم...(به نظر من که بازی خوب بود یعنی نه فاجعه و نه عالی فقط در حد جنگهای پیشرفته خیلی جالب بود بعضی قسمتهاش)میخوام صد سال سیاه ادامه نداشته باشه![]()
انصافآ تا جایی که یادم میاد اینجا اون دوستتون در رو باز می کرد و وارد یک محیط باز میشدید!سلام
من اینجا گیر کردم
باید چیکار کنم
Last edited by B.3.S.T; 19-10-2010 at 00:56.
درسته. درو بازمیکنه
ولی باز نمی کنه
وقتی اف رو نگه می دارم او دوتا چولمنگا یه چیزایی میگن و دوباره این نوشته میاد
ما این بازی رو نگرفتیم هنوز و داریم همچنان آن لاین MW2 رو بازی می کنیم .........آیا با نگرفتن این بازی چیزی از دست می دهیم ( یعنی بازیش ارزش داره که به خاطرش قید آن لاین MW2 رو بزنم و وقتم رو با مدال افتخار پر کنم ) ؟!!!!!!!!!!
سلامما این بازی رو نگرفتیم هنوز و داریم همچنان آن لاین MW2 رو بازی می کنیم .........آیا با نگرفتن این بازی چیزی از دست می دهیم ( یعنی بازیش ارزش داره که به خاطرش قید آن لاین MW2 رو بزنم و وقتم رو با مدال افتخار پر کنم ) ؟!!!!!!!!!!
نظر شخصی این بازی جزو بازیهای خوبی بود که تا حالا بازی کرده بودم (تقریبا هر بازی معروف یا ..... و جدیدی میاد بازی میکنم )
از نظر مراحل که خیلی خوب کار شده بود کلا یه سریا اومدن با بد گفتن از این بازی خیلیارو بدبین کردن (فاز منفی دادن )
حتی منم فاز منفیرو یه کمی گرفتم ولی دیدم نه نمیشه الکی از یه بازی ایراد گرفت
(البته من نسخه کنسولو بازی کردم )
منم تا حدودی با نظر دوستمون موافقم
اما من اصلا از سری بازی هایCOD حوشم نمیاد
به نظر من برو همون آن لاین بازی کن
دوست عزیز بعضی از قسمتهای این بازی به دلایلی که هنوز معلوم نیست دچار همچین مشکلاتی میشه که البته مشکل از کرک هم نیست و شما باید همون مرحله رو دوباره از اول بری تا این مشکل دیگه نباشه...ولی باز نمی کنه
وقتی اف رو نگه می دارم او دوتا چولمنگا یه چیزایی میگن و دوباره این نوشته میاد
چیزی که از دست نمیدی فقط امتحانش که ضرر نداره..شما که به بازیهای سبک شوتر اول شخص و جنگی علاقه داری و به cod وفادار بودی اینم یک تست بزن ضرر نمی کنی...(فقط بازی رو سعی کن تا وسطاش نرسیدی ازش انتقاد نکنی چون همه چیز از اواسط بازی خودشو نشون میده...به جرآت تو بعضی از صحنه ها گرافیکش نسبت به mw2 خیلی سرتر نمایش داده میشه(به شرطی که رو حداکثر تنظیمات باشه)ما این بازی رو نگرفتیم هنوز و داریم همچنان آن لاین MW2 رو بازی می کنیم .........آیا با نگرفتن این بازی چیزی از دست می دهیم ( یعنی بازیش ارزش داره که به خاطرش قید آن لاین MW2 رو بزنم و وقتم رو با مدال افتخار پر کنم ) ؟!!!!!!!!!!
کاملآ حرفای این دوستمون هم تایید میشه...نظر شخصی این بازی جزو بازیهای خوبی بود که تا حالا بازی کرده بودم (تقریبا هر بازی معروف یا ..... و جدیدی میاد بازی میکنم )
از نظر مراحل که خیلی خوب کار شده بود کلا یه سریا اومدن با بد گفتن از این بازی خیلیارو بدبین کردن (فاز منفی دادن )
حتی منم فاز منفیرو یه کمی گرفتم ولی دیدم نه نمیشه الکی از یه بازی ایراد گرفت
نقاط ضعفش هوش مصنوعی پایین و تنوع سلاح خیلی کمه
Last edited by B.3.S.T; 19-10-2010 at 03:10.
سلام دوستان من یک مشکلی پیدا کردم تو 360 اینکه وقتی بازی تازه شروع میشه و ماشین دنده عقب میره
تفنگ به دسن میگیری یه گزینه اومد من yes زدم حالا حرکت بالا و پائیین اسلحه که میخوام دید بگیرم برعکس شده
چیکار کنم تا درست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اینکه نشونه گیری وقتی حرکت دسته ببرم بالا پایئین نمیاد . همینطور برعکس
کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من اینجا گیر کردم هرچی اون افغانی ها رو کشتم تموم نمیشه !!!20 دقیقه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)