تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 1298 اولاول ... 2026272829303132333440801305301030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

نه دوست عزیز 128 مخابرات تا 14KB بیشتر موقع دانلود سرعت نمیده
    تازه قانونا باید برای سرعت 128 کلوبیت 17 کیلوبایت سرعت بدن ولی اینا اونم نمیدم 14 کیلوبایت میدن
    فكر كنم شما فكر كرديد سرويس مخابرات همه ي استان ها مثل همه
    اون تهرانه كه سرعتش اينقدره

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان کسی به صورت آنلاین شارژ کرده حسابش رو؟؟؟
    من از مخابراتمون (شاهین شهر) شناسه واریزم رو گرفتم اما 13 رقمه نمیدونم حالا اینترنتی پرداخت کنم یا نه؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    منم با پرداخت الکترونیکی مشکل دارم ... چند روز پیش می خواستم 1 گیگ اضافه کنم گیر می داد که ورود های اشتباه هست
    در ضمن شناسه ی پرداخت کننده قضیش چیه ؟ البته فکر نکنم مهم باشه چون ستاره دار نیست !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    من نمیتونم برم تو سایته مخابرات اعتبارمو چک کنم شما هم همین مشکلو دارین؟؟؟؟
    چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    منم با پرداخت الکترونیکی مشکل دارم ... چند روز پیش می خواستم 1 گیگ اضافه کنم گیر می داد که ورود های اشتباه هست
    در ضمن شناسه ی پرداخت کننده قضیش چیه ؟ البته فکر نکنم مهم باشه چون ستاره دار نیست !
    من هنوز اینترنتی شارژنکردم اما تا چند روز دیگه که دوباره می خوام شارژکنم اینترنتی امتحان می کنم امیدوارم مشکلی پیش نیاد که اصلا حوصله ندارم دوباره برم خرازی
    شناسه پرداخت ستاره دار نیست اما دفعه قبلی که رفتم خرازی خانمه گفت حتما باید شناسه پرداختو وارد کنین و همون جا خودش یه کد بهم دادو گفت باید این کد رو پیش خودتون نگه دارین و همیشه با این کد اینترنتی شارژ کنین!

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

سلام بچه ها
    چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟
    قسمت اعتبار مشترکین باز نمی شه، زنگ بزن پشتیبانی ببین چه قدر شارژ داری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من بالاخره دیروز وقت کردم برم سراغ وصل کردن اینترنت. مخابرات منطقمون گفت با شماره 9730030 تماس بگیر که تلفن گویای اینترنت پرسرعت مخابرات هست. تماس گرفتم گفت شمارت تحت پوشش نیست ولی به زودی وصل میشه در صورتیکه توی سایت 0311 جزو مناطق تحت پوشش بودیم. جهت اطلاع شمارم هم 465 مرکز مدرسه. آخرش رفتم روی همون خط معمولیم تقاضا دادم .

7. این کاربر از ali5264 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام بچه ها
    چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟
    بله منم از دیروز بعد قطعی 3 ساعته نتونستم برم.
    سلام
    والا من دیروز رفتم بانک ملت و یه حساب کوتاه مدت هم باز کردم...بعدش رفتم و تموم کدها رو مثل تلفن بانک
    اینترنت بانک و موبایل بانک گرفتم .....شناسه پرداخت کننده همخود مخابرات باید بهتون بده....
    یه کد 14 رقمی هست....
    اما از من 13 رقم بود
    Last edited by roteal2007; 03-09-2010 at 10:39.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

من هنوز اینترنتی شارژنکردم اما تا چند روز دیگه که دوباره می خوام شارژکنم اینترنتی امتحان می کنم امیدوارم مشکلی پیش نیاد که اصلا حوصله ندارم دوباره برم خرازی
    شناسه پرداخت ستاره دار نیست اما دفعه قبلی که رفتم خرازی خانمه گفت حتما باید شناسه پرداختو وارد کنین و همون جا خودش یه کد بهم دادو گفت باید این کد رو پیش خودتون نگه دارین و همیشه با این کد اینترنتی شارژ کنین!

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

قسمت اعتبار مشترکین باز نمی شه، زنگ بزن پشتیبانی ببین چه قدر شارژ داری
    ذوست من من از مخابرات شاهین شهر هستم و قتی رفتم اونجا یه فایل پرینت شده بهم داد که بالاش نوشته شناسه واریز و گفت که اگر تو ملت حساب داری میتونی اینترنتی هم پرداخت کنی...اما توی سایت نوشته 14 رقم اما اینی که به من داده 13 رقم هست...!

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ذوست من من از مخابرات شاهین شهر هستم و قتی رفتم اونجا یه فایل پرینت شده بهم داد که بالاش نوشته شناسه واریز و گفت که اگر تو ملت حساب داری میتونی اینترنتی هم پرداخت کنی...اما توی سایت نوشته 14 رقم اما اینی که به من داده 13 رقم هست...!
    شناسه پردات 13 رقم بیشتر نیست همون کد شناسه ای که توی فیش بانک نوشته شده.
    فعلا که چند روزی سایت مخابرات باز نمیشه .احتما لا بخاطر روز قدس اکثر ip ها را بستند.
    حواست را جمع کن بعد از شارژ اعتبارت را تموم نکنی چون اگه ا کیلو بایت هم بیشتر دانلود کنی مثل من کل پولتو می خورند.

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------

سلام
    بدون شناسه پرداخت نمی تونی پرداخت کنی! اینم از مسخره بازی بانک ملته.

11. این کاربر از shitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

[QUOTE=shitan;5359403]شناسه پردات 13 رقم بیشتر نیست همون کد شناسه ای که توی فیش بانک نوشته شده.
    فعلا که چند روزی سایت مخابرات باز نمیشه .احتما لا بخاطر روز قدس اکثر ip ها را بستند.
    حواست را جمع کن بعد از شارژ اعتبارت را تموم نکنی چون اگه ا کیلو بایت هم بیشتر دانلود کنی مثل من کل پولتو می خورند.[COLOR="Silver"]

نفهمیدم ...!
    چی؟
    یعنی شارژ نکنم وقتی شارژم هنوز تموم نشده؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •