تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 30 اولاول ... 202627282930
نمايش نتايج 291 به 296 از 296

نام تاپيک: Castlevania: Lords of Shadow

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جناب فینگیلیش تایپ نکن لطفا مرحله دوم کجاش گیر کردی آخه؟ مشکلت دقیقا کجاس واضح بگو شاید کمکی ازم ساخته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman-yasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ♥ رضائـــیه ♥

پيش فرض

سلام . بچه ها من تو زدن این غول موندم . میدونم که وقتی سنگ رو پرتاب میکنه باید برگردونم به طرف خودش اما دکمه F رو که میگیرم سنگ رو میچرخونه بعد میخوره زمین !
    دقیقا میشه بگین چطور اون سنگ رو بطرفش برگردونم. خیلی ممنون میشم
    اینم عکس اون غوله

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . بچه ها من تو زدن این غول موندم . میدونم که وقتی سنگ رو پرتاب میکنه باید برگردونم به طرف خودش اما دکمه F رو که میگیرم سنگ رو میچرخونه بعد میخوره زمین !
    دقیقا میشه بگین چطور اون سنگ رو بطرفش برگردونم. خیلی ممنون میشم
    اینم عکس اون غوله
    سلام من حدسم اینه شما با ماوس کیبورد بازی می کنید این تیکه از بازی تنها یکی از مشکلاتی هست که در اثر بازی کردن با ماوس و کیبورد متوجه شما میشه به نظرم یا از دسته مخصو ایکس باکس استفاده کنید یا با برنامه امولاتور گیم پد ایکس باکس مجازی با دسته معمولی بازی کنید این قسمت شما بعد اینکه سنگ پرتاب شده توسط تایتان رو دریافت می کنید باید با انالوگ راست اون رو بچرخونید و چون انالوگ دسته روی کیبورد قابل پیاده سازی نیست شما مجبورید توی زمان خیلی کمی چندین کلید کیبورد رو سریع و متوالی فشار بدید که تقریبا امکان پذیر نیست. یا حداقل خیلی سخت و کار احمقانه ای به نظر میاد یعنی اگه یه نفر ما رو در حالیکه داریم با تحمل فشار زیاد افتادیم به جون چند تا از کلید های کیبورد فکر های جالبی به ذهنش نمیاد

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

شما مجبورید توی زمان خیلی کمی چندین کلید کیبورد رو سریع و متوالی فشار بدید که تقریبا امکان پذیر نیست. یا حداقل خیلی سخت و کار احمقانه ای به نظر میاد
    دمت گرم دوست عزیز احمقانه ـش کجا بود با کمی تلاش راحت می شه انجامش داد من اون کلاغه و هردو Trial هاشونم با کیبورد رفتم .
    اولش سخته اما قلقش دستتون بیاد راحته ، صفحه قبلم گفته بودم .
    +
    "لذت بازی به انجام دادن کارهای سخته ." (خواجه گیم الدین)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام من بازی Castlevania: Lords of Shadow نصب کردم و کرکش را هم ریختم ولی وقتی از پوشه bin بازی را اجرا می کنم حتی با run صفحه مانیتور یکم سیاه می شود وباز به حالت اول بازی می گردد هر کاری می کنم نمی توانم بازی کنم.همه ی برنامه های مورد نیاز هم نصب است بازی بتلفیلد 4 و کرایسیس 3 با کیفیت بالا بازی می کنم اما این بازی نمی شود نمی دانم چرا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام من بازی Castlevania: Lords of Shadow نصب کردم و کرکش را هم ریختم ولی وقتی از پوشه bin بازی را اجرا می کنم حتی با run صفحه مانیتور یکم سیاه می شود وباز به حالت اول بازی می گردد هر کاری می کنم نمی توانم بازی کنم.همه ی برنامه های مورد نیاز هم نصب است بازی بتلفیلد 4 و کرایسیس 3 با کیفیت بالا بازی می کنم اما این بازی نمی شود نمی دانم چرا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •